Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım inşAllah güzel geçer..Biz armutlu tatil köyüne gidiyoruz canım, hem taşınma işinden dolayı sıfırı tükettiğimiz için ekonomik :) hem de deniz suyu ile doldurulmuş bayanlar havuzu vs..var..tam benlik yani :) gerçi giremiyecekmişim ama kaydirigubbakcemile3 kenarda dursun yine de zemuszemus valla ben gidicem tabii ki dedim :umursamaz: bütün yıl havuz hayalleri kurmuşum kaçırır mıyım hiç kaydirigubbakcemile2

bu arada sütü niye kaynatıyoruz ki ?zaten paketlenmeden evvel çook yüksek ısılarda bizler için mikroptan arındırılmışlar..tekrar kaynatıp besin değerini düşürmeye gerek yok bence..açık süt satanlardan alınıyorsa o başka tabii..ben oda sıcaklığında veriyorum, bazen de soğuk..

Fatma ben onurun doğum gününü kutlamamışım kusura bakma şekerim:kedi::kedi:

iyiki doğdun pamuk şeker nice yıllara
kaydirigubbakcemile2

nuray mevlüde eş ve ailesi ile sorunlu olan tüm bayanlar bende olmak üzere Allah ım bir an evvel huuuuuzurkaydirigubbakcemile5

BETÜL Allah kavuştursun şekerim çabucak gelsin kocişin:lepi:

gözde geçmiş olsun acil şifalar canıma.s.

tatile gidecek arkadaşlarada iyi gezmelr

inek sütü denmiş ben bugün ilk defa 6-12 ay pınar sütten verdim öğürdü acaba normalmiki????????????[/I]
mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Serap betÜl allah tez zamanda kavuŞtursun eŞlerİnİze İnŞall
saol canım benim
Cok tesekkur ederım arkadaslar..
gonderdım aksam ustu.. Allah kavusmayıda boyle tez eylesın ınsallah..
tum bekleyenlerinkini..
inşallah canım

yok canım benimki daha yeni emekliyor kaydirigubbakcemile3
2 ay kadar emeklesem mi diye düşündü o pozisyonda :CüvCüv:

canım bizimkide emeklemiyordu ama oturarak poposuyla ileri geri yapa yapa gidiyodu istediği yere hızlıda gidiyodu. normal emeklemeyi yapmıyordu.
uşağa gittiğimizde inanırmısın onura baka baka emeklemeyide koltuğa tutunarak yürümeyide öğrendi 15 20 gün içinde
varsa yakında aynı yaş grubu senin gözetiminde oynamaları iyi olur. bizimki küçükleri çok seviyo bayılıyo sarılmaya filan çalışıyo
hatta internette araştırmıştım oyun grupları oluyo aynı yaş grubu bebekler çocuklar anneleri ile birlikte bir araya gelip bi eğitmen gözetiminde oyun oynuyorlardı.

bencede bende kaynatmıyorum.

arzucum tadınımı beyenmedi acaba yada ilk defa içti ya alışamamıştır.
bende pınar ilk adım sütlerinden veriyorum muzlusundan
bizimki çok seviyor

günaydın kızlar ,
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun deniz daha iyi , kortizonu yiyince kendine geliyo :)
betülcüm gönderdin demek asker paşayı hadi allah kavuştursun , bak ne çabuk geçecek göreceksin
serapcım sende bugün mü gönderiyosun canım ? sana da şimdiden allah kavuştursun ...
fatmacım , bende atlamışım Onurun doğumgününü canım , ilk gözağrımız yakışıklı Onur paşamızın doğumgünü kutlu olsun ve kuzucum hep mutlu olsunnnn
inek sütü konusunda konuşmuşsunuz bence kutudakilerin veya günlük sütlerin kaynatılmasına gerek yok , zaten bir miktar besin değeri pastörize işlemi sırasında gidiyor , birde kaynatırsan bence içirme daha iyi , ineğin olcak direk memeden alıp taze taze içirceksin aslında en iyisi o bence :) bende dün pınarın muzlu ballı kutu sütünden aldım deniz biliyorsunuz biberon kullanmıyor , suyu suluktan içiyor suluktan da su harici bişey içmiyor :) umutsuz bi şekilde içmez ama deneyim dedim ve içti :) çok sevindim valla 200 cc lik kutunun yarısını bitirdi

aytenim nostalji yapmışsın bizim şaşkalozları koymuşsun avatarına :)
ya istanbula gelsen ne güzel olurrr

evet canım ordaki resimlere bayılıyorum bebeklerdi daha şimdi abi oldular, keşke gelebilsek yaaaa ama nerdee zaman yok iştee çalışmaktan. denzimede geçmiş olsun annesi. inşalllahh biraz büyüyünce böyle hassaa olmazzz.

Günaydın herklese;
saol canım, amin.. Allah herkese huzur, sağlık ,bolluk bereket versin. En önemlisi de evlatlarımızı vatana millete ,anne babasına hayırlı evlat eylesin. Her biri okumuş, tahsilli ve akıllı insanlar olsunlar. Boş şeylerle zaman harcamasınlar ve kafasını takmasınlar...
Amin..

arzucum tadınımı beyenmedi acaba yada ilk defa içti ya alışamamıştır.
bende pınar ilk adım sütlerinden veriyorum muzlusundan
bizimki çok seviyor

Selam canım, direk süt mü veriyorsun , yani sadece süt mü içiyo?
Ben pirinç ununa yaparken koyuyorum , bide çorbaların dışında, mama falan yiyiyo gece..

Canım selam;
nesi var denizin ben takip edememişim. GEçmiş olsun..

Kızlar doğumgünü olanların doğumgünleri kutlu olsun. Tam takip edemiyom. Dünden beri biraz yoğunluk yok da anca öyle girebiliyom. Kocaman oldu bebişlerimiz de doğum günü yapacaz ya....
Kızlar bende bu pazar günü kızıma ve eşime doğum günü yapacağım. Aile dostları ve akrabalar olacak. 5Eylüldü ama ramazan giriyor diye hem de eşimin doğum günü o gün.
REsimli bi pasta yaptıracam kızıma... Balonlar yapacam evii...
Kuru pastalar, çerez ve meyve, pastanın yanında açma börek falan....
Ama başka ne yapayım yada nasıl bişeyler yapayım, fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…