- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.161
Slm kızlar
Umut canım bende yeni dr.umuza sormuştum kaynatmak gerekiyormuş...
Gözde geçmiş olsun kuzuya bir an önce atlatır inşallah...
Betül canım ben ağrı kesici kullanmıyorum jelide çok durmadığı zamnlar veriyorum kısa süre rahatlatıyor...
Mervecimm geçenlerde fatihe geldikk taşınmış olsaydınız arayacaktım seni...
Tatil güzel geçti bizim sizinkide güzel geçer inşallah,nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
Bizde bir haftalığına bir yere gitmeyi düşünüyoruz fikir olur belki...
Bu arada eşin farkında olmadan güzel bir espiri yapmış:))
Ama ben senin cvbını daha çok merak ettim güzel bir şeyler söylemişsindir sen:)
Cok tesekkur ederım arkadaslar..
gonderdım aksam ustu.. Allah kavusmayıda boyle tez eylesın ınsallah..
tum bekleyenlerinkini..
Başlığı açan da benim gibi 2008'de doğum yapmış :) bebişlerimiz neredeyse 1 yaşına basacak.Yürümeye başlayan varmı?
saol canım benimSerap betÜl allah tez zamanda kavuŞtursun eŞlerİnİze İnŞall
inşallah canımCok tesekkur ederım arkadaslar..
gonderdım aksam ustu.. Allah kavusmayıda boyle tez eylesın ınsallah..
tum bekleyenlerinkini..
yok canım benimki daha yeni emekliyor kaydirigubbakcemile3
2 ay kadar emeklesem mi diye düşündü o pozisyonda :CüvCüv:
bu arada sütü niye kaynatıyoruz ki ?zaten paketlenmeden evvel çook yüksek ısılarda bizler için mikroptan arındırılmışlar..tekrar kaynatıp besin değerini düşürmeye gerek yok bence..açık süt satanlardan alınıyorsa o başka tabii..ben oda sıcaklığında veriyorum, bazen de soğuk..
aytenim nostalji yapmışsın bizim şaşkalozları koymuşsun avatarına :)
ya istanbula gelsen ne güzel olurrr
Fatma ben onurun doğum gününü kutlamamışım kusura bakma şekerim:kedi::kedi:
iyiki doğdun pamuk şeker nice yıllarakaydirigubbakcemile2
nuray mevlüde eş ve ailesi ile sorunlu olan tüm bayanlar bende olmak üzere Allah ım bir an evvel huuuuuzurkaydirigubbakcemile5
BETÜL Allah kavuştursun şekerim çabucak gelsin kocişin:lepi:
gözde geçmiş olsun acil şifalar canıma.s.
tatile gidecek arkadaşlarada iyi gezmelr
inek sütü denmiş ben bugün ilk defa 6-12 ay pınar sütten verdim öğürdü acaba normalmiki????????????[/I]mafoldumben
arzucum tadınımı beyenmedi acaba yada ilk defa içti ya alışamamıştır.
bende pınar ilk adım sütlerinden veriyorum muzlusundan
bizimki çok seviyor
günaydın kızlar ,
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun deniz daha iyi , kortizonu yiyince kendine geliyo :)
betülcüm gönderdin demek asker paşayı hadi allah kavuştursun , bak ne çabuk geçecek göreceksin
serapcım sende bugün mü gönderiyosun canım ? sana da şimdiden allah kavuştursun ...
fatmacım , bende atlamışım Onurun doğumgününü canım , ilk gözağrımız yakışıklı Onur paşamızın doğumgünü kutlu olsun ve kuzucum hep mutlu olsunnnn
inek sütü konusunda konuşmuşsunuz bence kutudakilerin veya günlük sütlerin kaynatılmasına gerek yok , zaten bir miktar besin değeri pastörize işlemi sırasında gidiyor , birde kaynatırsan bence içirme daha iyi , ineğin olcak direk memeden alıp taze taze içirceksin aslında en iyisi o bence :) bende dün pınarın muzlu ballı kutu sütünden aldım deniz biliyorsunuz biberon kullanmıyor , suyu suluktan içiyor suluktan da su harici bişey içmiyor :) umutsuz bi şekilde içmez ama deneyim dedim ve içti :) çok sevindim valla 200 cc lik kutunun yarısını bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?