Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gunaydınlarr herkese..

betülcüm askeri yolladın demek allah kavuştursun tez zamanda canım

Allah kavuştursun ..
yeni yılda yanınızda olacak Allah'ın izniyle..
zaman su gibi akıp geçsin sizin için :teselli:

Cok saolun arkadaslar, amıın ınsallahh..

betülcüm Allah tez zamanda dönmesini nasip etsin eşinin.bizim şirketten birisi daha askere gitti eşi meksikalı ve onunda dört aylık bebeği var eşi ve bebek de iki aydır meksikada annesinin yanında...bebişine kıyafetler almış kremler almış üzerine de nt yazmış deryacım gönderir misin diye masama bırakmış duygulandım valla o da kısa dönem çanakkaleye gitti bugün

Geçmiş olsun tekrar canım.
Bu arada kortizon mu veriliyor? Kortizon alınca yazmışsın?
Ağır gelmez mi ona? Yanlış mı okudum??

Cok zormus gercekten, daha ılk gunler olmasına ragmen zorlugu soguk bır ruzgar gıbı esti şimdiden..
Allah onada hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın.. saol canım..

günaydın..

müjdecim 22 hafta vaycanına..maşallah..çoğu gitmiş azı kalmış...hanzade çok güzel isim..serra ve hanzade..ben aliye isminide pek severim kızda...hanzade hanım...güzel güzel çok güzel:)

edacım aştım valla:)alerjili dönemimizin tek iyiliği meburen sebzeyi sevmek oldu..naapsın ismet yiyecek başka bişiyi yoktu ozamanlar..et,tavuk hele balığı zor yiyoruz..eskiye oranla iştahımız baya iyi şükür..benımde elimden pek bişi gelmıyo aslında.kör topal yapıyorum alışssın anasının acayıp yemeklerıne naapsın:)..ben iştahsız demıyorum artık yemek seçiyo dıyorum:)..ramazan fırsatını kaçırmamalı bencede..tatil gibisi yok valla.........

betülcüm hayırlısıyla bu zor görünen dönemin ardından daha sevgi dolu aşk dolu,anlamış,olgun ve hayata tam atılım yapabiliceğiniz günler geliek..sen bu süreçte dinlen,kendine ve yavruna bak..yenilenmiş ve daha rahat günlere hazırlık yap...kalbine pembeleri koy..karaları at...aslan büyüyo..sende :)..herşey güzel olucak.

umut müjde selam..şuan sizler görünüyorsunuz.valla giremiyom internette bizim yaramazdan.bir dk. fırsat vermiyor..parmağında oynatıyı beni yaa..gündüz birere saat uyuyacakta bir iki kere o zamn da genel de bende uyuyorum yada iş yapıyorum.geceleri de uyuyorum o uyuynca..yemek iş çok zor ya..artık ağzını kapatıyo kilitliyo canı istemedği zamn.eskiden ham ham yaparak yerdi.bir de 1 kilo falan zayıfladı..yemek masası alkı 59 tl. ye amn da öle konforlu bişey değil.zaten gerek te yok.yemek bittikten sonra kalkmak için debeleniyor..iyikide çok para vermemişim.gayette cici görünüyor..şu zor şartlarda kasmaya gerek yok bence..
öle işte gızlar..eminim siz de benim gibisinizdir.nerde tehlikeli bir yer var orda.ben de başında tabi..çok ta kısıtlamak istemiyorum.ne bilim herşeye cıs falan çocuğun kendine güveni gelmez sonra ..girişken olmaz.başında bekliyorum.merakını giderince zaten bırakacak.benim için yorucu olıyor ama ne yapayım.
çok ta şikayet etmek istemiyom birkeç ay sonra dediklerimi daha da iyi anlayacak.biraz sabır diyorum.bazen bağırdım da oluyoır.ee insanız yani melek değiliz.şeytana uyuyoz bazen.kötükedihüsokötükedihüso..
kızlar şimdi kargodan ısmarladığım kitabım geldi..ismi BEŞ SEVGİ DİLİ' OKUMADIYSANIZ EŞİNİZLE BİRLİKTE OKUYUN.İnsan ilişkileri çocuk yetişirme özellikle de karı koca ilişkilerini çok güzel bir şekilde anlatmış.eğer okuyup yaşamınıza geçirebilirseniz evliliğiniz de olumlu adımlar atmış olusunuz.ben eşime okuması için aldım .kız kardeşimin kitabını okudum.çok zevkle okuyacağınız bir kitap..
şimdilik sizleri öpüyom..kıvancı burda hergün parka çıkarıp arabasında uyuytup eve geitiryom.şimdi uyuyo.ben de yemek yapıcam..cancanlarım öptüm.

muccuuk
kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun tekrar canım.
Bu arada kortizon mu veriliyor? Kortizon alınca yazmışsın?
Ağır gelmez mi ona? Yanlış mı okudum??

evet canım tek doz kortizon iğnesi , prednol-l doktor kilosuna göre ayarlıyor dozajını yani ağır gelmiyor. bu işin en iyi tedavisi diyor doktor. geçen sefer de yapılmıştı hatta ben bu sefer biraz mırın kırın ettim yapılmasa mı diye de doktor istersen yapmayalım ilaçlarla geçirmeye çalışalım dedi ama bu iğne tedavi sürecini en az 5 gün kısaltıyor. o yüzden yok yapalım dedim ... daha önce de araştırmıştım bronşit , alejik bronşit türü hastalıklarda hep kullanılıyormuş o yüzden içim rahat doktoruna da çok güveniyorum zaten

canancım ya al bizden de o kadar artık tunahanın peşinde koşmaktan bitiyorum valla...hep merak hep merak bende engel olmuyorum bazen lambalara takılıyo açıp kapamaya bayılıyor tutuyorum kucağımda açıyo kapıyo napim artıkkk...valla diyorum ki babannesine Allah sabır versinn...

vay kıvanca bak hele:)kuduruyolar büyüdükçe işte...sen nasılsa okul açılınca nefes alabiliceksin..bunlarıda özler olursun hatta:)ismet zaten pek kilo falan almıyo bende artık takmıyorum:)tv nin içine düşcek,yakından bakmaktan gözü bozulacak şaşkolozumun..heran heryerde...küçük bardak pet suyu patlatmış ayaklarını bıcıbıcı yapıp o suyu içmeye çalışıyo:)en olmadık deliklerdebi parmağı var..dolaplarki aman allah..kapılar keza..dakka durmuyoruz..öğlen uykusundayız allaha şükürde ben yemek yapabildim işte...ev işi hakgetire..babası gelmeden şöyle bi tıkıştırıyorum dağınığımı okadar..ama hergün aynı rutin artık daralttı yani..burda park felanda yok..eşim 1,5seneye tayin olcak müdür olarak...direk büyükçekmecedeyim yada beykozda:)şehrin pisi tozu camdan içerde..uğultusu hariç...dandirik kasımpaşanın düttürük çarşısındaki en eğlenceli yer bikaç 1milyoncu tükkanı:)1mılyona alıp 1 haftada çöpe atıcağınız herşey var:)..yani hayat şusıralar darlanma tadında..ve bu yaz hiiçte istediğim gibi olmadı..seneyede umudum kalmadı artık depresife bağladım o manada..bi üretmen maaşıyla geçinmek imposible..artı bubamdan gelen çeşmenin suyuda kesilirse ben bi kayığa binip şeysel adalarına gitmeyi düşünüyom:))

Selam canım. bizimkide aynı nerde bi yer bulsa oraya girmeye çalışıyo. Özellikle de tvyi yakından izlemeye çalışıyo byağıda izliyo, hemen başka bişeye çeviriyoz dikkatini....
Keratalar ya...
Bu arada kitabı nereden aldın. Bende bakayım. Hatta bizimkine de okutayım bariii.....delikafadulden
Bize lazım bi kitap gibi gözüküyor, severim ben öyle kitapları...
Bayağı oldu kitap okumayalı, duruya hamileyken Gülse Birsel'in kitaplarını okumuştum. Kendimizi toplarlamanın zamanı geldi artık....

slm kızlar
baya bi gecıkmelı olarak bende bu üç kademelı salıncaklardan aldım. çünkü alpberk ı artık battanıyede salamak çok zor oluyo neysekı ilk denemelerde başarılı olduk umarım bundan sonrada bizim için yayarlı olur bu salıncak..
başta kararsızdım kuzenım hıç kullanamadı durmuyodu bebişi neyseki alp sevdi şimdilik...
derya sen tunahanı hangi dr götürüyosun canım memnun musun ?

canım en son çebi tıp merkezinde mahi hn.a götürmüştüm odur budur başka götürmedim geçen gece rahatsızlanınca ssk acile götürdüm...böle işte...artık yaşında götürmeyi düşünüyrum başka aksilik çıkmazsa Allahın izniyle...

canım bende cezairden gelınce ssk dakı dr götürdüm özellıklede aradım hastanedemızınız muayenehanedemı dedım hastaneye gel dedı götürdüm ilgilenmedı doğru düzgun tanıyo oysakı süreklı hastasıyız çocugun yuzune bıle bakmadı ertesı gunde emseyde metın bey var ona götürdum. ondanda çok memnun kalkmadım ya emseyın dr larına ıyı dıyolardı bıe oranında ssk d farkı yok begenmedım hiç şimdi çengelkoy tıp merkezınde savaş bey var bılıyomusun bilmem ben onu zeynep kamılden tanıyorum
orda çocuk servısının sefıydı 2 sene de beraber çalıştık ona götürcem galıba evıme yakın bı dr bulamazsam bakayımda biraz..

emsey den ben hiçbi zaman memnun değilim ve genelde iyi şeyler duymadım hiç orası için canım...çengelköye götürebilirsin bir de kavacık taraflarına bak orda da var tıp merkezleri hem sana da çok yakın olur canım...

bakıyorum artık deryacım ümranıye bana daha yakın oluyo erdem hastanesıne falan bakıcam bu arada aklında bulunsun savaş beyın ssk ya muayenesı 30 milyon normalıde 60-70 falandır heralde tam bılmıyorum ben bakayım bırazda olmadı savaş beye götürcem. yakıın olsa hıç düşünmem götürürümde kışın tekbaşıma götürmek zor olur her zaman eşimde yanımda olamıyo malesef...

sizin beykozda verem savaş da dr ve muayne yokmu?oranın şefi tanıdık sinemabla..süper bi doktorhanım..3235360 mış tel..şahinkaya cd..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…