- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.181
Canım selam;
nesi var denizin ben takip edememişim. GEçmiş olsun..
betülcüm askeri yolladın demek allah kavuştursun tez zamanda canım
Allah kavuştursun ..
yeni yılda yanınızda olacak Allah'ın izniyle..
zaman su gibi akıp geçsin sizin için :teselli:
Fatma ben onurun doğum gününü kutlamamışım kusura bakma şekerim:kedi::kedi:
iyiki doğdun pamuk şeker nice yıllarakaydirigubbakcemile2
nuray mevlüde eş ve ailesi ile sorunlu olan tüm bayanlar bende olmak üzere Allah ım bir an evvel huuuuuzurkaydirigubbakcemile5
BETÜL Allah kavuştursun şekerim çabucak gelsin kocişin:lepi:
gözde geçmiş olsun acil şifalar canıma.s.
tatile gidecek arkadaşlarada iyi gezmelr
inek sütü denmiş ben bugün ilk defa 6-12 ay pınar sütten verdim öğürdü acaba normalmiki????????????[/I]mafoldumben
günaydın kızlar ,
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun deniz daha iyi , kortizonu yiyince kendine geliyo :)
betülcüm gönderdin demek asker paşayı hadi allah kavuştursun , bak ne çabuk geçecek göreceksin
serapcım sende bugün mü gönderiyosun canım ? sana da şimdiden allah kavuştursun ...
fatmacım , bende atlamışım Onurun doğumgününü canım , ilk gözağrımız yakışıklı Onur paşamızın doğumgünü kutlu olsun ve kuzucum hep mutlu olsunnnn
inek sütü konusunda konuşmuşsunuz bence kutudakilerin veya günlük sütlerin kaynatılmasına gerek yok , zaten bir miktar besin değeri pastörize işlemi sırasında gidiyor , birde kaynatırsan bence içirme daha iyi , ineğin olcak direk memeden alıp taze taze içirceksin aslında en iyisi o bence :) bende dün pınarın muzlu ballı kutu sütünden aldım deniz biliyorsunuz biberon kullanmıyor , suyu suluktan içiyor suluktan da su harici bişey içmiyor :) umutsuz bi şekilde içmez ama deneyim dedim ve içti :) çok sevindim valla 200 cc lik kutunun yarısını bitirdi
sağol canım ,
nezle olmuştu , öksürük başladı dün sabah doktora gittik doktor bronşit başlangıcı dedi , 4 ay önce de olmuştu çok hassas bünyesi maalesefama çabuk atlatıyo allahtan şimdi daha iyi
betülcüm Allah tez zamanda dönmesini nasip etsin eşinin.bizim şirketten birisi daha askere gitti eşi meksikalı ve onunda dört aylık bebeği var eşi ve bebek de iki aydır meksikada annesinin yanında...bebişine kıyafetler almış kremler almış üzerine de nt yazmış deryacım gönderir misin diye masama bırakmış duygulandım valla o da kısa dönem çanakkaleye gitti bugün
Geçmiş olsun tekrar canım.
Bu arada kortizon mu veriliyor? Kortizon alınca yazmışsın?
Ağır gelmez mi ona? Yanlış mı okudum??
umut müjde selam..şuan sizler görünüyorsunuz.valla giremiyom internette bizim yaramazdan.bir dk. fırsat vermiyor..parmağında oynatıyı beni yaa..gündüz birere saat uyuyacakta bir iki kere o zamn da genel de bende uyuyorum yada iş yapıyorum.geceleri de uyuyorum o uyuynca..yemek iş çok zor ya..artık ağzını kapatıyo kilitliyo canı istemedği zamn.eskiden ham ham yaparak yerdi.bir de 1 kilo falan zayıfladı..yemek masası alkı 59 tl. ye amn da öle konforlu bişey değil.zaten gerek te yok.yemek bittikten sonra kalkmak için debeleniyor..iyikide çok para vermemişim.gayette cici görünüyor..şu zor şartlarda kasmaya gerek yok bence..
öle işte gızlar..eminim siz de benim gibisinizdir.nerde tehlikeli bir yer var orda.ben de başında tabi..çok ta kısıtlamak istemiyorum.ne bilim herşeye cıs falan çocuğun kendine güveni gelmez sonra ..girişken olmaz.başında bekliyorum.merakını giderince zaten bırakacak.benim için yorucu olıyor ama ne yapayım.
çok ta şikayet etmek istemiyom birkeç ay sonra dediklerimi daha da iyi anlayacak.biraz sabır diyorum.bazen bağırdım da oluyoır.ee insanız yani melek değiliz.şeytana uyuyoz bazen.kötükedihüsokötükedihüso..
kızlar şimdi kargodan ısmarladığım kitabım geldi..ismi BEŞ SEVGİ DİLİ' OKUMADIYSANIZ EŞİNİZLE BİRLİKTE OKUYUN.İnsan ilişkileri çocuk yetişirme özellikle de karı koca ilişkilerini çok güzel bir şekilde anlatmış.eğer okuyup yaşamınıza geçirebilirseniz evliliğiniz de olumlu adımlar atmış olusunuz.ben eşime okuması için aldım .kız kardeşimin kitabını okudum.çok zevkle okuyacağınız bir kitap..
şimdilik sizleri öpüyom..kıvancı burda hergün parka çıkarıp arabasında uyuytup eve geitiryom.şimdi uyuyo.ben de yemek yapıcam..cancanlarım öptüm.
muccuuk
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?