- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.201
Betül canım iyigeceler....
Canın sıkkındır şimdi senin
Umut canım ogün yazmayı unutmuşum gerçi şimdi yoksun
d vitaminini sade vermen gerekirmiş ben sütümle karşıtırıyordum bi ara dr. sordum olmaz demişti..
Salıncağı ben çok önce almıştım 4-5 ay oluyor galiba..ara ara oturtuyorum..
oyalanıyor,ama başında olman gerek düşebilir çünkü..
Birde geç kalınmadı bence çünkü 3 yaşına kadar kullanabiliyorlar..
Şu sıralar zor gelir sana daha ilk günler ama bir kaç hafta sonra daha rahatlarsınn sonra bir bakmışsın ki bitmiş:)
Ama sakın kendini derinliklere bırakma insanın elinde biliyosunn...
Bu altı ayı ne kadar özlem içinde geçirsende iyi veya kötü şekilde geçirmek senin elinde
Aslanın sana yardımcı olacaktır canım...
Oturur ağlarım ne demek
Sen güçlü bir kadınsın öyle düşünüyorum her sabah kalktığında dünüde geçirdik bir gün daha geçti diyeceksin..
Hem biraz uzun olsada eminimki bu özlem bağlarınızı dahada güçlendirecektir..
Allah kötü ayrılıklar vermesin..
İnşallah bulunduğun yerde kafa dengi kişiler vardır sıkılmaman açısından gerçi bizimkiler tüm zamanımızı alsada arada ihtiyaç duyuluyor..
Bo bol film al :) kursa filan yazıl gerçi aöf de başalyacak yakında galiba..
slm kızlar çok fazla girip takip edemiyorum ettiğm kadarıyla yazışmaya çalışıyorum ama henüz sizin kadar kaynaşamadım.hasta bebeklere geçmiş olsun. betülcüm allah kavuştursun tez zamanda kavuşursunuz inş.o salıncaklardan bende var sallanmayı seveiyosa bebişiniz rahat edersiniz sallanırken uyuduğu çok olmuştur benimkinin...
günaydın....umut doğru dedin yaa aslanı ösledik bizz yeni fotolar görmek istiyoruzz gerçekten yaaa...zaman zaman geçecek hiç anlamayacağız bak doğdukları gün dün gibi ama yaşında olacaklar nerdeyse...böle su gibi işte betülüm...
Umutcum hafızana hayranım bı kere onu soylemek ıstıyorum.. :)günaydın..
edacım önemli bi detay...teşekkkür ederim canımbenim..
betüşş tatlı betüüşş..kıyamam canımbenim..görbak okadar hızlı geçicek zamanki kızlar hepiniz haklıymışsınız diceksin..ilk günler..olur bukadar..edanın dediği gibi bu kederli bi ayrılıkdeil şükür..ahhahh..gün gelcek şu adam bikaç haftalıına biyerlere gitsede kafamı dinlesem bile diceksin:)şaka şaka...onu ben derim anca:)..aslan nasıl oldu..oralara alıştımı..sizinkilerle arası nasıl..sen bize aslandan bahsetsene..eskısı kadar fotoda yok..özledik nemonu...animeağızlını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?