- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.121
Doktora sağlık ocağına gidiyoruz .Sütüm artmış gibiydi ama adam kaç cc verdiğimi sorup az<geldiğini söyleyip mamaya devam demişti.Bilmiyorum tam olarak yetiyo mu...
Gece kaktığım da iyi dolmuş oluyo.Şiş oluyo ve doyup yatıyo. Hatta o zaman sağıyom ve saklıyom dolaba bile. .
Bide benim kızım 3 günde bi tuvalete kakaya çıkıyo. Ama çok gaz atıyo maaşallah.Sanki büyük insan gbi valla. bide kokuyo gerçekten offff diyo babası bile. Bu kötü bişey mi acaba?
canım benim kızım da 4 günde bir yapıyo ve gazı da kakası da çok pis kokuyo.içinde çok beklediği içindir o kötü bişi yoktur sanırım.
ben kakasına değil de çişine bakıyorum anlmak için.günde 4 -5 kez dolu dolu yapıyosa doyuyodur benim bildiğim.gül merhaba
egemen 5-6 günde bir kakasını yapıyo yani doymuyomu? kl su normal
ben de dikkat ettim bebeğimin bıngıldağı atıyo tıpkı kalp atışı gibi...Ya arkadaşlar hiç bebişlerinizin bıngıldağına dikkat ettiniz mi?
Ben baktığımda genellikle ritmik bir şekilde atıyor.
Dr.a sormuştum atması normal,eğer kusma bıngıldakta çöküklük varsa tehlikeli demişti
Sizin bebişlerinde bıngıldağı sık sık atıyormu?
canım ege cok kusuyor ara sıra bakıyorum bıngıldak hafıf ıce goçük oluyorsenağlamabırsey olmasın allah korusun.endıselendım sımdı cok ben ya:çok üzgünüm:
duygucum endişelenme ben bi yerde okumuştum kusma ateş ve ishal varsa diyo.hemen telaşlanma bence.
Zaten nette fiyatlar dışarıya göre oldukça pahalı,dışardan dha uygun hiçbir ürün göremedim ben.Nette beğeniyorum aynısını dışardan çok daha ucuza alıyorum.Mesela bebek battaniyem nette 27 liraydı ben 15 e aldım. POOH İLE AYIŞIĞINDA UYKU tavsiye ediyormusun bunu tavana yansıyan görüntüler hareketlimi?
İYİ GECELERRRRRRR
kızlar ya bişey sorucam..benim kızım banyo yaparken çok ağlıyo..sizlerin nasıl bazı arkadaşlar çok sevdiğini söylemişlerdi bebeklerinin..ama naz o kadar ağlıyor ki yıkamak bile istemez oldum napsam da çocuğu biraz alıştırsam bilmiyorum önerisi olan var mııı
kızlar İstanbulda bu dönence veya oyuncakların uygun fiyatlara satıldığı neresi var???
Canım endişelenme kusma fışkırarak olursa ve iyice çökük olursa tehlikelii..zaten öyle durumda Allah korusun çocuk kendini belli eder..canım ege cok kusuyor ara sıra bakıyorum bıngıldak hafıf ıce goçük oluyorsenağlamabırsey olmasın allah korusun.endıselendım sımdı cok ben ya:çok üzgünüm:
İYİ GECELERRRRRRR
kızlar ya bişey sorucam..benim kızım banyo yaparken çok ağlıyo..sizlerin nasıl bazı arkadaşlar çok sevdiğini söylemişlerdi bebeklerinin..ama naz o kadar ağlıyor ki yıkamak bile istemez oldum napsam da çocuğu biraz alıştırsam bilmiyorum önerisi olan var mııı
Canım bu konuları babam çok iyi bildiği için ona tel. açtım şimdi sırnaşık şeykızlar İstanbulda bu dönence veya oyuncakların uygun fiyatlara satıldığı neresi var???
İYİ GECELERRRRRRR
şulecim bizde yaptırdıgımızda ben 6 gün anlamıştım bu diyorum kabuk tutmadı tekrar aşı olacak yavrum diye endişelenmiştim velimi aradım hocam 6 gün degil 6 ay içinde kabuk tutması gerekiyor dedi.benim kızın kakası ve gazı da kokuyo.özellikle 4-5 gün yapmadıysa çok daha fazla kokuyo.inşallah enfeksiyon falan yoktur yaCADIARZU.bence kakayı çok yapmadığı için kokuyo.
bizim kızın da aşısı kabuk tutmadı.hemşire kabuk tutmazsa aşı tutmamış demektir dedi ama ben daha önce sormuştum burda kimseye öyle bişi denmemiş.
hicrancım ve yağmurcum sizlere de çok geçmiş olsun.
canım bende dün akşam banyo yaptırdım dogalgaz yanıyordu evin ısısı 24tü birde odasının kapısını kapattım gayette sıcak oldu. birde banyoya girmeden önce banyoyuda buhar yapıyorum sıcak ollsun diye.benim kız saat 9 -10 gibi uyuyo gece de 2 kez emmek için uyanıyo sabah da 7-8 gibi uyanıyo.ama ben hiç sütümü falan sağmadım şimdiye kadar.mama da vermiyorum.ne kadar emdiğini bilmiyorum ama yetiyodur sanırım.kilo alımı iyi çünkü.
kızlar bebişlerinizi banyo yaptırırken oda sıcaklığını kaç derece oluyo.benim ev 24 derece ama bana az geliyo ve elektrikli sobayla ısıtıyorum odayı banyo yapacağı zaman.27 derece falan yapıyorum.ısıtmasam olur mu acaba 24 derece iyi mi ki...
ebrucum aç mı tok karnına mı banyo yaptırıyorsun bazı bebekler ondan dolayı aglarmış diye duymuştum.İYİ GECELERRRRRRR
yaa bize de söylesene Umut niye gizli gizli zayıflıyon bacıım???
bacım valla bende sağlıklı bir formül yok..ben aç kalarak zayıflayabılıyorum anca..lahana çorbası yapıcam önümüzdekı gunlerde..emziriyorumda..humana still tea,yagsız süt,yagsız yogurt,bir elma veya mandalına tümgün yediğim..arasıra çıkolata krızım tutuyo..ondada yapacak bişi yok..yarım elevit ve folık asıt kullanıyorum takvıye için birde..aılemde herkez kılolu..bende cok cektım..şükür dr sütün yetıyo dedi..kılo alışımız yavaş ama sınırlar içindeyız..üç aydan sonra ek gıdaya gecene kadar boyle ıdare edebılsem ne ala..60 la hamıle kaldım 78 le doguma gırdım..64.5 ğum..ama ilk iki hafta çok iştahsızdım o arada gitti kılolar...ben spora vucudu kasları toparlamak harici kılo vermek adına ınanmıyorum..yüzmeye başlıcam biraz daha şu amelıyat yerımın kaşıntısı kızarıklığı gecsın..emzirmeyı bıraktıktan sonrada zayıflama hapı kullanabılırıma.s.
betülcüm emrenin gece uykusu nasıl 7 saat falan uyuyorsa eğer gece sağabilirsin bence kursa basalyıncaya nkadar biriktirebilirsin
yaa bize de söylesene Umut niye gizli gizli zayıflıyon bacıım???
kız Betül sen niye taktın bu sağma işine canım evdesin ya ne diye sağıyon emzir işte,ben dışarı çıkacağımız zaman sağınca azıcık çıkıyor saatlerce uğraşıyorum ama emzirince çok daha fazla çıkıyor biliyorum çünkü aç olsa mutlaka anlarım hergün tuvalete çıkıyor kilosu da normal.
bende iyiyim cnm ya işe bildiğin gibi hepimiz aynı uğraş içindeyiz.bebeğimde iyide ben pek iyi ddeğilim artık çıldırmak üzereyim bu cocuk deli ediyor beni.bu kdr huysuz bir cocuk olurmu ya?
İYİ GECELERRRRRRR
Gunaydın arkadaslar,
Sımdı sut sagdım 2 saat once emzırmıstım Aslanı,
sımdı de tek gogsumu emzırdım sadece dıgerını ıse sadece sagmaya ayırdım..
emzırmedgım gogsumden 90 ml emzırdıgımden ıse 10 ml cıktı toplam 100 ml yaptı normalmı arkadaslar ıyımı yanı ? CADIARZU
GüNaYDıN
Bu saat olmuş daha kimse uğramamış.. Bebekler gece çok mu uğraştırdı arkadaşlar....
Benim mesai başlamadan bir günaydın diyim dedim... gün içinde ne olacağı hiç belli olmuyor....
Artık bütün gün yüzüne karşı konuşmamı istiyor beyfendi... akşam olunca benim çenem ağrıyor ve gün içinde ona anlatacak bişiler bulamıyorum... kitap okumak için de çok erken... En iyisi şarkı söylemekk.laelaelaelaelae yorgunluk bir de bütün gün beyfendiyle çene çalınca gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum... kafamçokkarıştı
Allah sağlık versin bizlere ve bebişlerimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?