Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu gece sütüm azaldı vitamat içeyim bari, kurtlar vadisi de başladı benim kız gene sütünü içmiyor ve uyanık mızıklanıyor ve bu saat oldu ben bittim...

hareketli derken
o dairenin içinde hareket var böle aşağıya doğru şekiller kayıyor melodisi hoş öyle kulak tırmalamıyor 5 veya 10dk zaman ayarlı birde bebek ağladığında kendilğinden çalmaya başlıyor bizim loş ışıkta bile şekilleri belli oluyor cok karanlık olması mühim değil bu kadar tavsiye ederim

kızlar iyi akşamlar belimi koparıyor bu oğlan benim hadi şimdi biraz hafifler aççık kilo aldımı bunlar kucaktan inmesse belimiz nasıl dayancak hayır karnın tok altın alındı gazın yok rezenenide içtin uyu artık ya çocuk sırtını yere koymasa böle dik tutulcak offf offf bide gülüyoo kaldırınca çok kucağada alıştırmadık ama neden böyle oldu

İYİ GECELERRRRRRR
kızlar ya bişey sorucam..benim kızım banyo yaparken çok ağlıyo..sizlerin nasıl bazı arkadaşlar çok sevdiğini söylemişlerdi bebeklerinin..ama naz o kadar ağlıyor ki yıkamak bile istemez oldum napsam da çocuğu biraz alıştırsam bilmiyorum önerisi olan var mııı

kızlar İstanbulda bu dönence veya oyuncakların uygun fiyatlara satıldığı neresi var???

Ebrucum Ayça'da çok ağlıyor ben de bir an önce yıkayıp çıkarmak istiyorum ama sanki sakin sakin yıkayınca o da panik yapmıyor ağlıyor diye hırpalama yıkarken.Sakin yıkamaya çalış.Ben bugün yıkadım çok çığrındı valla kucağımda yıkıyorum bazen durup küvette emziriyorum,çok tatlı oluyor...

iyi geceler.egemen banyo yaparken ağlamıyo hatta ensakin olduğu zaman banyo zamanı hiç harekette etmiyo kendim yıkayabiliyorum o yüzden ama nasıl alıştırılır bilmiyorum cnm çünkü ilk günden beri böyle.ama annem değişebileceğini söyledi bende cok ağlarmışım zaptedemezlermiş bebekken ama 3-4 yaslarındayken cok seviyodun yıkanmayı diyo

canım ege cok kusuyor ara sıra bakıyorum bıngıldak hafıf ıce goçük oluyorsenağlamabırsey olmasın allah korusun.endıselendım sımdı cok ben ya:çok üzgünüm:
Canım endişelenme kusma fışkırarak olursa ve iyice çökük olursa tehlikelii..zaten öyle durumda Allah korusun çocuk kendini belli eder..

Canım bizimkiside banyoyu seviyor ama bir keresinde su ılıktı,onda çok ağladı.Aslında ılık dediğimde sıcaktı ama biz bayağı sıcağa alıştırmışız ona soğuk geldi.kaydirigubbakcemile2
Belki korkuyordur,ben korkmaması için sürekli konuşuyorum sesime alışkın olduğu için güven hissi geliyor
Birde sevdiği sesler yada müzikler varmı? mesela bizimki dönencesinin müziğine bayılıyor
pür dikkat dinliyor yıkarken bunları kullanabilirsin aklıma gelenler bunlar..

kızlar İstanbulda bu dönence veya oyuncakların uygun fiyatlara satıldığı neresi var???
Canım bu konuları babam çok iyi bildiği için ona tel. açtım şimdi sırnaşık şey
Eminönünde oyuncakçılar çarşısı ne varmış
Birde bıngıldağını ellemeye gerek yok baktığın zaman atışı belli oluyorr..

bizimki çok seviyo yıkanmayı .ilk zamanlar kendi küvetinin içinde yıkıyodum küvetin içine biraz su koyup suyun içinde oynatıyodum denizi . çok hoşuna gidiyodu.
artık banyoda kucağımda yıkıyorum hiç sesini çıkartmıyo .
istersen sende suyun içine koyup oynatmayı dene üzerine yavaş yavaş su at . belki hoşuna gider onun da

şulecim bizde yaptırdıgımızda ben 6 gün anlamıştım bu diyorum kabuk tutmadı tekrar aşı olacak yavrum diye endişelenmiştim velimi aradım hocam 6 gün degil 6 ay içinde kabuk tutması gerekiyor dedi.
canım bende dün akşam banyo yaptırdım dogalgaz yanıyordu evin ısısı 24tü birde odasının kapısını kapattım gayette sıcak oldu. birde banyoya girmeden önce banyoyuda buhar yapıyorum sıcak ollsun diye.
ebrucum aç mı tok karnına mı banyo yaptırıyorsun bazı bebekler ondan dolayı aglarmış diye duymuştum.

arkadaşlarr birde Gül canım iyiki oyuncak konusunu söylemişsin bir arkadaşımız sagolsun link eklemiş ismini şuan için hatırlayamayacagım 21 aralıkta tuzlaya gideyim diyorum süper olur.
birde arkadaşlar playskolun sitesini ziyaret edin 80.yılı oldugu için hediye veriyormuş hediye kutuları var 6 tane onları bulmanız gerekiyor çokta basit bulabilirsiniz birkaç kere katılabilir şansınızı artırabilirsiniz.

herkese güzel günler.hayırlı cumalar diliyorumç

GüNaYDıN

Bu saat olmuş daha kimse uğramamış.. Bebekler gece çok mu uğraştırdı arkadaşlar....
Benim mesai başlamadan bir günaydın diyim dedim... gün içinde ne olacağı hiç belli olmuyor....

Artık bütün gün yüzüne karşı konuşmamı istiyor beyfendi... akşam olunca benim çenem ağrıyor ve gün içinde ona anlatacak bişiler bulamıyorum... kitap okumak için de çok erken... En iyisi şarkı söylemekk.laelaelaelaelae yorgunluk bir de bütün gün beyfendiyle çene çalınca gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum... kafamçokkarıştı

Allah sağlık versin bizlere ve bebişlerimize....

betülcüm emrenin gece uykusu nasıl 7 saat falan uyuyorsa eğer gece sağabilirsin bence kursa basalyıncaya nkadar biriktirebilirsin

Canım gece kalkıp sagmakta zor olur hem ama zaten 3 er saat te bır kalkıyor en gec oğlum.. banyo yapmadıysa eger.. :1no2:

Gül bır kac defa yazmıstım ama gormemıssın sanırım.. kursum baslıyor bu ay anneme bırakıp gıdecegım bebegı haftada bır yada ıkı gun mecburen sut sagmam gerek.. keyfı degıl yanı anlayacagın zaten keyfı bır tarafı yok sagmanın malesef..

bende iyiyim cnm ya işe bildiğin gibi hepimiz aynı uğraş içindeyiz.bebeğimde iyide ben pek iyi ddeğilim artık çıldırmak üzereyim bu cocuk deli ediyor beni.bu kdr huysuz bir cocuk olurmu ya?

Canım ya o kadar yoruyormu senı haylaz olsun canım ısyan etme Allah onları kucagımızdan eksık etmesınde varsın yorsunlar ne yapalım.. bırısnden yardım alsan annen kayınvalıden yakının kım varsa sende soluklanmaya cık arada bır dısarı..
:teselli:

Gunaydın arkadaslar,

Sımdı sut sagdım 2 saat once emzırmıstım Aslanı,
sımdı de tek gogsumu emzırdım sadece dıgerını ıse sadece sagmaya ayırdım..
emzırmedgım gogsumden 90 ml emzırdıgımden ıse 10 ml cıktı toplam 100 ml yaptı normalmı arkadaslar ıyımı yanı ? CADIARZU

benim oğlum çok seviyor suyu. geçenlerde derya baykal bebekleri yıkamadan önce ilk önce 1 avuç suyu ensesine dökün demişti... bi dene istersen belki faydası our..bi de ne aç olacak ne de yeni emmiş olacak... onada dikkat et... alışır zamanla telaşlanma..

Son düzenleyen: Moderatör:

Selam betül , bence çok iyi. 2 saat içinde iyi dolmuş. Her iki saatte bi bu kadar dolarsa çok iyi.
Hemde birini emzirmişsin.Tabii buna tam emziren anneler daha iyi cevap verir. Ben,m sütüm tam yetmiyor , bende psikolojik olarak yumuşak olunca yok gibi hissediyorum ve mamaya sarılıyorum.Üstümdeki bu şeyi atsam belki daha iyi olacak da bilmiyorum artık.Psikolojik olarak beni çok yıprattılar.Hala laf sokuyolar eşimin tarafı bunaldım artık, gitmek istemiyorum , huzursuz oluyorum..:çok üzgünüm:
Bende akşam 2ye kadar kızımla uğraştım , uyumadı, huysuzluk yaptı çok.sonra 2'de uyudu, eşim giderken 8'de mıykladı uyanır gibi. Mama verdim. Saat 9'da sağdığımda ikisinden de 160 cc çıktı. Ama benm sağ göğsümde süt çok az oluyo. En çok sol göğsümden çıkarıyom.Şİmdi anca bu 1.5 öğünlük.
KIzlar bu arada sizin bebişleriniz bi öğünde kaç cc yiyiyor? Mama veren yada sağan arakdaşlar bilgilerinizi bekliyorum.Artık kaç cc yiyebiliyorlar? :uhm:

benim oğlumda öyle... ve onun gündüz uykusu 5 dk falan.. ben masal anlatıyorum.. dönencesini elime alıp onları konuşturuyorum... çok hoşuna gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…