Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım aslanımmmm çok büyümüş çok annesi...başında bir erkekin var işteee:):)bunlar varya çok zor bebek olmaya başladılarr ömür törpüsü gibiler valla:):)ama herşeylerine katlanmaya yeter onlara olan sevgimiz dimiii...öp annesi benim için aslan parçasınııı...

Canım benım... evet aynen oyle.. tatlı bela lar.. bela demeye bıle kıyamam ıste ama deyım gelısı...
Tunahanım da buyumus, pıpetlen gazoz ıcermıs, hem yuzunu eksıtır hemde yıne ıcerler dımı bızımkıde oyle bardaklarımızdakı gazoslara kolalara saldırır agzına bı yudum verıyorum hem suratı eksıtıyor hemde agzını sap sap edıp yıne uzanıyor ıcecem dıye..
az degıller.. öperım canım sende vakumlu vakumlu op tunişi benım ıcın... :)

günaydın...
kızlar bizde dün eşimi bıraktık geldik.
çok zor oldu ya çok üzüldüm.
ilk başlarda şaka gibi geliyordu sanki hiç gitmeyecek gibi
sabah 9da yola çıktık 3.5 da oradaydık
kışlayı görünce başladım ağlamaya aneyyy ne yüzüne bakabiliyom ne elini tutabiliyorum
annesi babasıda var yanımızda onların yanındada kendimi hepten bırakmak istemiyorum
zaten başkasının yanında ağlamak en sevmediğim şeydir
içeri girdik biraz oturduk bizim gibi yeni gelen başka askerlerde vardı
sonra çağırdılar toplanın diye
vedalaştık...
omzunu bir sıktım ki hiç bırakmıycam sanki
offf offf
yoldada hasta oldum
ağlamaktan başım ağrıdı midem bulandı
bi güzel kustum
gece 12 de geldik eve birazda evde ağladım
biraz önce aradı konuştuk
offf nasıl geçecek bu günler

oyyyyyyyy kıyamam size canım kızanlarım üzülmeyin 5 ay su gibi geçerr, hem aşkınız tazelenir. napsakta sizi mutlu etsek bilemedim ki, üzmeyin lütfen kendinizi özlemekte güzeldir kızlar yaaa.

serapcım sende yoolladın askeri allah çabucak kavuştursun kendini çok üzme bak ipek yumağının sana ihtiyacı var annesi

evet ya doğru diyiverdin kıs ayten ocağa şurda ne varr üzülmeyin bol bol dua edinnn kızdırmayın bizi heee....biz burdayız hep yanınızdayız derdiniz sıkıntınız olursa bize anlatın canım arkidişlerimmm:1hug: belki yılbaşında bile gelmiş olabilirler daha ne olsunnn...

saolun kızlar
biz şanslıyız yine de
15 ay yapanlar ne yapsın
ocakta gelecekler kısmetse
bböyle düşünüp avutucaz kendimizi

ben eşimi 15 ay bekledim kızlar, gerçi evli değildik ama döndükten sonra evlenecektik biz 3 e böldük 5 er ay bekledim ben hedefi küçültmek için, sizde ne var sadece tek bir 5 bekleyeceksiniz allah sabrını veriyor kızlar, hattaa ilk 5 ay bittiğinde izne gelecekmisin dedim yok gelemiycem demişti, bir akşam evde ben saçıma bütün yağları karıştırmış kafama sürmüştüm hattaa sarımsak yağı bile vardı kızlarr ev hali pijamalrımıda giymişim cd kiralamış erkek kardeşimle film izliyodum, sonra telefonum çaldı eşim telefonda napıyosun dedi bende hiçç napalım film izliyoruzz, sen napıyosun hayatım dedim hiçç napayım dediii, sonraa arakadan araba seslerini duydumm barış sen nerdesin dedim, trafik sesleri geliyo, ama kalbim nasıl çarptı anlatamammm, kapıdayım hayatım aç kapıyı dedii, ayyyyy napıcamı şaşırdım iğrençç bir haldeyimm ama napayım vallaaa umrımda değildi çok özlemiştim açtım kapıyı sarımsak kokulu kokuluuuu opuyorumnanaktan

Canım benım ne zor dımı..
Allah kavustursun sızıde.. gıttıgı gıbı tez donsun ınsallah...
Sen benden daha sanslısın gıttıgı yerden oturu gonlun rahat..
benım ıcın zor olan sadece ayrılık olsaydı keske.. korku daha kotu ınan bana..
Ilk gunler ve son gunler zor olurmus.. cabuk gececek ınsallah sag salıım Allahın ıznıyle..

maşallah aslan parçasına çok tatlı çıkmış parmak yine ağızda minişimin

Tesekkur ederız teyzesı.. parmagını cok sever evet.. :)

oyyyyyyyy kıyamam size canım kızanlarım üzülmeyin 5 ay su gibi geçerr, hem aşkınız tazelenir. napsakta sizi mutlu etsek bilemedim ki, üzmeyin lütfen kendinizi özlemekte güzeldir kızlar yaaa.

Canım cok saolun .. 5 ay bırsey degıl elbet... benım sıkıntım gıttıgı yer...
sımdı kıymetını bılır oldum ıste, her hangı bı yer cıksa 5 degıl 8 de beklerım... yeterkı gonlumuz rahat olsun... ozlem cekılır..

süprızlerın boylesıne hastayım ıste...
benım esımde bayılır boyle suprızler yapmaya..
ama suprız fılan surda dursun zamanında gelsınde, gec gelmesın aman :)..

Sekam kızlar
dün dayım ve anneannemle, anneannemin genç kızken yaşadığı köye gittik,küçükken giderdim arada..
mert horoz öttükçe,kedi miyavladıkça büzdü dudaklarını
ordanda memleketim eskişehire gittik,aslında baba tarafım malatyalı ama malatyayı doğru dürüst görmüşlüğüm yok,doğduğum ve en azından 7 yaşına kadar yaşadığım ve anne tarafımın memleketi eskişehir olduğu için eskişehirliyim diyorum.
ordanda geldik işte
herifin tersliğini dinlemeye devam,2 gündür evde su yok diyorum iş çıkışıma yakın hatırlat diyo gün içerisinde söylüyorum işte birazda sen aklında tut dimi
dün mert tv izlerken,kediler var tvde ağladı biraz,eşim diyorki korkuyo kedi köpekten bu,değiştir o zaman kanalı niye ağlatıyosun dedim,hızlıca değiştirdim kanalları bir yerde durdum,niye 11-12 lere çıkmışım rasgele bastım dedim..gerizekalı,mal,...rrağım..anlamıyorum bu adamı bu kadar küçük şeyin yüzünden eşine bebeğinin anasına bunları nasıl söyleyebiliyor ama ben Allaha havale ediyorum bide doğru konuş diyorum..en fazla artık oda dayanamassam gerizekalı diyorum..onun bana söylediği şeyleri ona söyleyememki hem günah hemde eşimi kendimden soğuturum ama onun umurumu bunlar..
bide hiç bişey yapmamış gibi 1 dk sonra konuşuyor,bende suç küsmez konuşmaya başlarsam böyle olur.
evlilik yıldönumumuzede yine bu tavırlarla ağlattı beni,normalde ağlamıyorum olan bana olur diye unutup geçiyorum ama tak etmişti..akşama çiçek alıp gelmiş..özür dile dedim yarım ağız diledi.bana böyle davranma dedim..e noldu yine aynı şeyler.evden işe işten eve, çalışkan ve insanlar tarafından çok sevilen biri,ama beni kırdıktan sonra neye yarar.istedi zaman öyle iyi oluyorki iyi oluyor derken,küfürlü ve kırıcı konuşmuyor,alçak ses tonuyla sakince konuşuyor o zaman hiç tartışmıyoruz.zaten kendide dedi geçen seninde hataların var %30 da olsa dedi.%70 lik kısmını kendisi bi düzeltse.neyse sonra,mertte ağlamaya başladı sesler yükselince,kedi köpekten değil senden korktu çocuk sessiz konuş dedim.benden niye korksun geçmişini biippp,mal,öküz,ruh hastası diye başladı yeniden.orhan doğru konuş senden korktu dedim diye kudursun oysaki sen bana hep hakaret ediyorsun dedim.aradan yarım saat geçti bişey sordu,bak tekrar söylüyorum insanların ne sorunları var bak ne güzel bebeğimiz var,sıcacık evimiz var,bunların kıymetini bil,artık yapma böyle dedim.ve bana gerizekalı dedi..ne dedin dedim cvp vermedi.aldım bebeğimi başka odaya geçtim.eve girer girmez bunları yaşarmı yaa
bugünde hiçbişey olmamış gibi aradı,kısa cvplar verdim..bende oturuyorum dedim.boş kaldığın zamanlarda bana yaptıklarını düşün ddim..ya off kapat görüşürüz dedi.
ömür böyle geçermi yaa
halbuki o iyi olduğu zaman ne güzel anlaşıyoruz,karışan yok eden yok ne varsa tartışacak şu ölümlü dünyada anlamıyorum
eskiden şehir dışına çıkınca özlerdim şimdi kafam dinleniyor
ama ben yinede her gün işten geleceği saat heyecanlanıyorum sanki bana mutluluk verecek gibi sonrasında yine hayal kırıklığı..
annesiyle babasının huylarından almış,ikiside ters..kaç kez boşanmanın eşiğinden döndüler.

Son düzenleme:
serap bende istifra etmiştim eşimin askere gittiği gün,o zamanlar çıkıyorduk askerlik iznindede nişanlandık.ilk günler zor geliyor ama birazcık zaman geçsin alışılıyor.artık telefonlar beklenmeye başlanıyor.zaman su gibi akııp geçiyor..

Ah emelcım ahh...
Bu adamın senınle zoru nedır kı anlamadım... eskı defterlerı de hatırlatıp canını sıkmak ıstemıyorum ama..
bu erkekler boyle ıste bır kere affetmeye gor... kısa bı sure cıcım ler yapıyorlar sonra hersey eskısınden beter, salıyorlar...
hele o kufurlerı hıc anlamıs degılım senın gıbı bı kadına hıc yapılmaz..
Allah yardımcı olsun ne dıyeyım be canım..

canım benim emelcimm yaa...niye böle yaparlar anlamam kii neden bence yüz verme yani sana o tarz konuştuğunda tavrını koy cevap verme ama sessizliğini koru bence...yani demesin ki ben yaparım yaparım gene konuşuruz böle sanmasın...cidii ben de eşimin bazı şeylerine kızarım küserim ama daha ağzından bu tarz kelime duymadım bende ona etmedim...bilmiyorum öyle olsaydı tepkim nolurdu ama tavrını koy bence emelim ya...
ayten yaa ne güsel günlerdi o günler dimiii anıların depreşmiştir gııı...ben hiç asker yolu bklemedim...bi oğluşumu beklicem Allah kısmet edersee ...

aytencim canım çok tatlısın yaaa
o halini hayal ettimde gülümsettin beni valla
doğru söylüyorsun canım 15 ay olsa daha zor olurdu

doğru söylüyorsun canım
gerçekten senin işin daha zor
allahım korusun günler su gibi geçsin canım
sende aklına kötü şeyler getirme

saol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…