Doğum yapmış olan anneler buraya....

serapcım canımbenim...biz ne 5 aylar yaşadık burda..su gibi geçicek inanın..allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin..gerçekten boylesı ayrılıklar zor ama sonunda daha sevgi dolu ve bütünleşmiş bulucaksınız kendinizi...düşünsenize aytenin sarımsaklı kafası bile ne güzel gelmiştir eşine o an:)..allah dert elem vermesin..hepberaberiz buradayız..kah rejim yaparız,kah laklak,kah bunalım takılırız..bişekilde geçip gider:)

emelcim eşin anında bişi olmamış gibi devamediyo çünki onun ne varsa dilinde..bu bi yapı..ama sen hassas insansın iştesorun orda..başkası olsa eşine karşılık verir karşılıklı küfürleşilir boylece deşarj olan ve hiçbişi olmamış gibi devam eden insanlar var..ben misal:)benımde sınırlenınce ağzım erkekten beterdir..eşimin ençok kızdıgıda bu tip kelimelerdir..hatta ben eşime mezevenk bile dedim bikez:)afedersiniz ama neblim işte çıktı ağzımdan..adamın gözü döndü...ilk ve son dayağımı yicektim valla..sonra siniri yatışınca çekti benı kenara konuştu...bende bıdaha bu tip kaka kelımelerı kullanmamaya eşek,inek gibilerlegeçiştirmeye gayret edıyorum..bu kadar hassas bakmasan olaya..sinirli ve ani öfkelenen biri eşin demekki..ve hernekadar sende aniden sinirlensende alttan alıp ortamdan uzaklaşmak ve öfkesini dinince yaptığı çirkinşeylerin kendisine hiç yakışmadıgını ifade etmek yapılacak tekşey gibi..çünki bazışeyler huy..pek değişmiyo.....

saol canım benim
doğru söylüyorsun
birlikte ne zamanlar geçirdik
yine birbirimize destek olucaz
hepinize teşekkür ederim desteğiniz için canlarıma.s.

aslancık olmuş tambi aslancık:)bebekken sana daha çok benzıyodu..büyüdükçe babaya dönüyo sankim annesi..negüzel oraların tadını çıkar..o temiz hava bile iyi gelicek aslana..dayılarla aşk hep başkadır hakketen yaa..bende bayılırdım rahmetliye...halitdayı...yemyeşil gözleri..tahrilli..benekli....terine karışmış gül kokusu vardı..kuşak sarardı beline.doğma büyüme eyüplü,arnavut halit..horozları,kuşları vardı..güvercin yakalardık birlikte..şekerkanat..ilk güvercinim....bembeyaz olmasına ramen bir kanadının altındaki karamel renklı lekeden dolayı şekerkanat demiştim ona..ve atlar..dayım at yarışı oynardı..ama çook içerdi dayım..oyüzden erkenden göçtü...hiç evlenmedi..yapamicağını biliyodu belkide...umut yılmaz sen kimin yeğenisin..halit karakurtun..dıyınce alnımdan öper gıdımdan koklar,güzel gözleründen bi damla yaş akar,uzun süre ortalıklarda gözükmemek üzere giderdi..ben beklerdim dayımı...çoğu geceler babam yoktu evde..dayımansızın gelirdi..sarhoş........üstünde ceketi yok..nerde dayı..bi garüban uyuyomuş parkta,üstüne atıp gelmiş......kahrolası alkol altın kalpleri bile hasta edip erkenden toprak edıyo işte....benden sizlere tuhaf bi yaşam hikayesi daha .........

aslı yok kaç zamandır..gül sanırım tatilde....seda da tatilde sanıyorum...kışı özledim yavv şimdiden..sen okadar bekle yazı sonra özle ayazı olacak işmiii:))

Ama umutçum sürekli ..rağım diyen erkek,her lafında kes sus gerizekalı..zaten bişey dediğim yok,gezmem yok tozmam yok,evim temiz,yemeği hazır..
yavrum,bitanemde demesin ama sesini yükseltip,küfürlü konuşmasın
ailemde görmedim böyle şey,tuhafıma gidiyo.hatasından ders aldığıda yok,iyibi küsmek gerekiyor.
telefonda akşama kadar öyle güzel konuşuyorki
eve gelince sanki o değil
haftanın 2 günü iyiyse 5 günü böyle bi tuhaf

Allah rahmet eylesın, taksıratı affolsun ınsallah..

Benım kayınpederım.. saolsun cok merhametlı vıcdanlı adam.. ama bu meret bı kere agızdan gırdımı kurtulması zor ıste..
ustelık yılların verdıgı bır alıskanlık.. ah ıcmeseler.. bu guzellıklerı oldurmeseler...
Belkıde cogu ınsanda bulunmayacak seylere sahıpler..

kışın işler az olduğu için,daha sakin ama yazın böyle ters
hizmet beklemez,yemek aramaz
istediğimi alır
ama ben tatlı dil istiyorum

amin saol emelcim...çok haklısında iyi bi küsmekten başka işe yarayan bişide yokmuş...iş beklememesi falan süper aslında..benımkı mısal o şekil konuşmazama bi nemruta bağlarsa o suratıyla adam döver sanki...evin içindebuzdağı gibi dolanır..bende keşke kötüde olsa bişi desede boyle haller takınmasa derim..herkez kendi yaşadıgını bilir yani...dört başı mahmur olan yok ama yinede bi yolu olurmuki bunları deiştirmenin???

teşekkür deryacım:)eksik olma canımbenim...
amin betülcüm....ah işte dediğin gibi maalesef......illet..resmen bi illet......allah düşmanıma vermesin...okadar çok varki bişekilde bağımlı olan ama bunu belli ettirmeden yaşıyan insan.....hele bu zamanda özellikle..

amin deryacığım..resmen rahmet istedi derler ya...allah razı olsun.allah sizlerinde cümleten geçmiş ölülerinize rahmet etsin işallah...önümüz ramazan..bakalım bu ramazan oruç tutabilcek, o güzelliği tadabilcekmiyim:)az üçkaatçı diilim ben yaa...dilim pek güzel dua eder ama işe gelince vınn turızm:)yok bi numara:) sıfır irade çünki:)

Amın umut hepımızın..

Gecen ramazan tutamadık barı bu ramazan tutalım ama degıl mı..
Bıraz ac kalalım da acların halınden anlayalım..

emelcim yaa eşinin sözlerine çok üzüldüm hiç haketmeyen çok tatlı bir insansın aslında çok ii olmandan kaynaklanıyor azıcık cadı olsan diyemez sana, yada diş göstersen biraz. yada olmadı sen böyle sözler duyduğun zaman 3 gün konuşmaaa bak nasıl değişiyor.

bu sene akşam ezanları da geö okunuyor en çok düşündüren bu benimi ama tutucam inşallah b i sabah midem açlıktan kazınmasa başka zorlanmıyorum ama yapacak bişi yok Allah hepimize nasip etsin dayanma gücü versin...

Emel benım tanıdıĞım bır Çıft sÜreklı karŞılıklı kÜfÜrleŞırlerdı benımde Çok tuhafıma gıderdı. Nasıl katlanıyosun bu kadar kÜfre dedıĞım zaman bu bızım sevme Şeklımız demıŞtı.senın eŞınde galıba sevgısını bÖyle ıfade edıyor.kıŞılık meselesı ben kesınlıkle katlanamam bana kÜfÜr edılmesıne.allah sana sabır versın.

serpa ve betül arkadaşlarım siz canınızı sıkmayın..5 ay dedğin nedir ki..geçer ..hem de su gibi..ben sinop a gittim.eşimden 1 ay ayrı kaldım zatii..geçti..1 geçmez gibi geliyordu geçti..asıl size geçer de eşinize geçer mi bilmem.sizi pek özleyeceklerini sanmmam da bebeişleri özlerler bence..klava::dilcikar:naniknanik...
emelecim ya seni anlayabiliyorum..eşim bir ara bana da şaka maka arada söylüyordu.eskiden sölemezdi.anası ( anasının ağzı bozuk biraz )bize geleliden beri dili alışmıştı..kızdım tavır yaptım.konuştum..çok şükür artık sölemiyor.tehdit vari konuştum..ciddiye aldı..hiç beklemezdim şaşırdım ondan.ben çünkü hiç kullannmaam o kelimeleri.insanın tuhafına gidiyor.sürekli sölesen de anlamaz eşin.biraz tavır yap bence.kendi bilir ..o sölesin sen söleme bence öle kelimeler..zaten de söylemiyorum diyorsun.sakın ağlama onun yanında.güçlü dur k.kendinden emin ol.tavrını koy.işine gelirse..:çok üzgünüm:
valla geçmiş yazıları okuyamadım..şöle 1-2 sayfa göz attım.
nuray beş sevgi dili adlı kitabı hepsi burada com. dan aldım.7 tl.bu kitaba kargo ücreti de yok.arkdaşlar siz ve eşleriniz mutlaka okuyun.çok güzel bir kitap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…