- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.241
serapcım canımbenim...biz ne 5 aylar yaşadık burda..su gibi geçicek inanın..allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin..gerçekten boylesı ayrılıklar zor ama sonunda daha sevgi dolu ve bütünleşmiş bulucaksınız kendinizi...düşünsenize aytenin sarımsaklı kafası bile ne güzel gelmiştir eşine o an:)..allah dert elem vermesin..hepberaberiz buradayız..kah rejim yaparız,kah laklak,kah bunalım takılırız..bişekilde geçip gider:)
aslancık olmuş tambi aslancık:)bebekken sana daha çok benzıyodu..büyüdükçe babaya dönüyo sankim annesi..negüzel oraların tadını çıkar..o temiz hava bile iyi gelicek aslana..dayılarla aşk hep başkadır hakketen yaa..bende bayılırdım rahmetliye...halitdayı...yemyeşil gözleri..tahrilli..benekli....terine karışmış gül kokusu vardı..kuşak sarardı beline.doğma büyüme eyüplü,arnavut halit..horozları,kuşları vardı..güvercin yakalardık birlikte..şekerkanat..ilk güvercinim....bembeyaz olmasına ramen bir kanadının altındaki karamel renklı lekeden dolayı şekerkanat demiştim ona..ve atlar..dayım at yarışı oynardı..ama çook içerdi dayım..oyüzden erkenden göçtü...hiç evlenmedi..yapamicağını biliyodu belkide...umut yılmaz sen kimin yeğenisin..halit karakurtun..dıyınce alnımdan öper gıdımdan koklar,güzel gözleründen bi damla yaş akar,uzun süre ortalıklarda gözükmemek üzere giderdi..ben beklerdim dayımı...çoğu geceler babam yoktu evde..dayımansızın gelirdi..sarhoş........üstünde ceketi yok..nerde dayı..bi garüban uyuyomuş parkta,üstüne atıp gelmiş......kahrolası alkol altın kalpleri bile hasta edip erkenden toprak edıyo işte....benden sizlere tuhaf bi yaşam hikayesi daha .........
bu sene akşam ezanları da geö okunuyor en çok düşündüren bu benimi ama tutucam inşallah b i sabah midem açlıktan kazınmasa başka zorlanmıyorum ama yapacak bişi yok Allah hepimize nasip etsin dayanma gücü versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?