Doğum yapmış olan anneler buraya....

emelcim elde ne var allah bilir...sen herşeyini açık yüreklilikle paylaşıyosun..küfür tabiki kötü..bide devamlı horlayanları düşün..seninki bi anlık yapıyo..sonra kendi bile unutuyo..aileside dik çıkışan insanlarmış ya işte onlara çekmiş tabiki..bu son olaydan sonra iyice ağırlını koyup bi süre devam etsen...ona nekadar saygı duydugun tarafları oldugunu,en sevdiği yönlerini söylesen..amabu yönünün onda berbat bi elbise gibi sırıttığını ifade etsen misal..var işte emelcim..malesef herkezde bişi var..bi sevmediği yön,bi tutarsız taraf..beterinden saklasın allah..

oooo benim borç defteri bikaç ciltlik kabarmıştır ozaman:)ben hiç tutamadım ya çocukken bikaçkez tutmuştum:)...hem kimbilir belki rabbim ben öyle bişi yapıcamkii hoop silivermiş tüm borcumu:)tövbe haşa ..borçtan deilde betüşün dediği gibi acın halini bilmek,nefsimi eğitebilmek,arınmak adına ne iyi olur tutabilsem..

umutcum oruç tutmayı düşünmüyorum.çünkü emziren annelerin oruç tutması iyi değilmiş.benim ki meme düşkünü..bu yaz ayında deli gibi susarım ben.bi de miğrenim var.uzun süre açkalamam.artık ramazandan sonra tutamadığın günlerin verebilirsem parasını veririm.ne yapalım ..allh affetsin.tv. de ihat hatipoğlu söylemişti.emziren annelerin oruç tutması gerekli değil ancak hasta gibi sonradan tutmadığı günlerin parasını verir demişti.

emelcim umutcum nuraycım işte şuan aklıma gelenlersiniz..arada eşinizden şikayet ediyorsunuz..tabi ben de dahilim.benim bu sölediğim kitabı mutlak okuyun derim..eşinize nasıl davranacaksınız, hangi durumda nasıl tepki vereceksiniz çook güzel anlatmış..BEŞ SEVGı DıLı ..kitapçılarda var.hepsi burada com da 7 tl.şiddetle tavsiye ederim..anlaşılır örneklerle anlatan bir kitap..eşime okutacağım şimdi bende..hem bizim hem de eşimizin bazı davranışlarını değiştirmesi gerek..ancak evlilklerimiz o zamn dah iyi hale gelir..

üfff ya ne yazıcağımı bilemedim okuduğumdan beri.
emelcim zor bir durum gerçekten
sanada bakıyorum güzelsin tatlı dilli beceriklisin
daha ne isterki bi eş karısından
hiç haketmiyorsun bunları canım benim
inşallah düzelir arkadaşların dediği gibi bi kaç gün tavır yap bakalım
gözünü korkut
söylemek kolayda olsa kendini üzme canım

ay burda muhabbet etmeyi özlemişim be..benim ki 1 bucuk saattir uyuyor..genelde en fazla 1 saat uyur.ben de rahat rahat yazıyom ohhh...birazdan uyanır tlki .ben nereye o oraya..bacaklarıma eteklerime yapışıyor..iş yaparken ..daha doğrusu iş yapamazken..bilgisayara bir şey yazdırmıyor kerata..oyna diyorum orda oyuncaklarınla..yok illa bana yapışavcak.yapışık ikiz gibi olduk.akşama da dışarı çıkacaz..çekmece de bir öğrencimin gözleme evi var.muhlama falan yapıyorlar çok güzel..orda yemek yiycük.saçlarımı düzleştireyim bar gideyim de
inş.. birazdan yine girebilirim..şimdilik mucuk..

haklısın canım..tutma tabi..bu migrene hala biçare bulamadılar yaa..pes diyorum..yeni yöntemleri falan araştıryosundur.neblim..annemde var..tuttuğunda odalara kapanıyo...

umutcumm ben buralardayım..yolun düşerse beklerim..güzel zamn geçiririz..benim gibi dölüylyle...güzel zamn geçer..dedikodu yaparuklaelaelaelaelae

kızlar moralleriniz bozuk hep bir tebessüm edersiniz diye resim koymak istedim bende onurun ilk yaramazlığı

selam kızlarr nabersiniz inşallah herşey yolundadır bu sabah döndüm rizeden evden valizlerimizi yaptık hoop yola çıktık hemen ,şuan enesteyim pazar günü akşam dönücem eve öğlen geldik ancak yerleştik yarın denize giricem inşallah kısmet olursa ceylin izin verirseekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmişi okuyamadım ama alıntılardan anladığım kadarı ile askerler yola çıkmış allah kavuştursun sizi canlarım allaha emanet olsun eşleriniz çabucak geçer sayılı gün inşallah

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versina.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan

her evde ufak olan şeyler arkadaşlar kendinizi fazla yıpratmamaya gayret edin tabiiki kırılıyor insan ama bu zamanda sıkıntı stres birbirimize patlıyoruz işte erkekler gerçi biraz düşüncesizler işte ağızlarından çıkanları duymuyorlar allah hepimize eşlerimizle iyi muhabbetler ve geçimler versin :Saruboceq::Saruboceq:

canım yaa çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ama ne olursa olsun kendini ezdirmemeye bak ufak tefek şeyler hallolur ama bazı şeyler içinde birikmeye başlarsa bi yerden patlak verir ve daha kötü olur çocuğunuzun yanında tartışmıyorsunuzdur inşallah ağladı demişsin ne diyeyim allah akıl fikir versin eşine valla çok üzüldüm ufak tefek ağızdalaşı herkeste olur ama fiziken iteleme vss hakaret olursa insan kolay kolay unutmuyor ve affetmiyor ALLAH ISLAH ETSİN EŞİNİ sende biraz kendine dikkat et evdi işti çocuktu derken kendini ihmal etme giyin sürün al çocuğunu dolaş gez eşinide bişekilde ikna et çocuğunuzla beraber flört ettiğiniz günlere dönün biraz belki eşinde düzelir yavaş yavaş canım çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…