- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.261
günaydın kızlar ,
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun deniz daha iyi , kortizonu yiyince kendine geliyo :)
betülcüm gönderdin demek asker paşayı hadi allah kavuştursun , bak ne çabuk geçecek göreceksin
serapcım sende bugün mü gönderiyosun canım ? sana da şimdiden allah kavuştursun ...
fatmacım , bende atlamışım Onurun doğumgününü canım , ilk gözağrımız yakışıklı Onur paşamızın doğumgünü kutlu olsun ve kuzucum hep mutlu olsunnnn
inek sütü konusunda konuşmuşsunuz bence kutudakilerin veya günlük sütlerin kaynatılmasına gerek yok , zaten bir miktar besin değeri pastörize işlemi sırasında gidiyor , birde kaynatırsan bence içirme daha iyi , ineğin olcak direk memeden alıp taze taze içirceksin aslında en iyisi o bence :) bende dün pınarın muzlu ballı kutu sütünden aldım deniz biliyorsunuz biberon kullanmıyor , suyu suluktan içiyor suluktan da su harici bişey içmiyor :) umutsuz bi şekilde içmez ama deneyim dedim ve içti :) çok sevindim valla 200 cc lik kutunun yarısını bitirdi
22.haftamdayim umutcum iyiyiz iste nolsun sen nasilsin??? Kizimin adini hanzade koyucam nasil??? Pek sevdim bu ismi
betülcüm allah kavuştıursun zaman su gibi aksın inşallah canım
sm kızlar umutcum canım benım sakın ol çok kızdıgında üzüldüğünde ismete bak emınım onun bi bakışı bir gülüşüsenı mutlu etmeye yetecek...
bizde eşimle dün çok fena kavga ettik sorun hep ailesı artık bana sabah bu böyle olmaz mahvetmeyelım birbirimizin haytını dedı istemıyosan bitirelım bu işi dedı benım eşim bu dereceye gelmişse işler daha kötü olmuş demek ya ilk defa azından böle bişey çıkıyo hatta ben öle dediğimde kızardı çok sasırdım sonrdan halettık konuştuk ama kırgınlıklarımız içimizde kaldı
hayat böle işte bi inişli bi çıkışlı.....
eşi askere giden arkadaşlarım allah sabır versın tez zamanda sağlıkla döner eşlerınız insallah
nuraycım çok geçmiş olsun
unuttugum arkadaşlar varsa çok özür dilerım geçmişi tam okuyamadım....
kızlar bir çiçek geldi görmelisiniz üzerinde belki yüz tane gül vardır...bide yazmış beni affeder misin seni çok seviyorum bebeğim felan...eh affettim gitti napim artıkkk....:):)
Günaydın kızlar;
Ahhh ahhh hepimiin havası bir oluyor sanki. Buraya moralim iyiyken baktığımda sanki herkes iyi oluyor benim gibi. Ama kötüyken baksam sanki herkesde de bişeyler oluyor.
Benimde canım çok sıkkın... Pazar günü milletin laflarından güzel bi kavga ettik. Hatta evden tittiredildim. Çocuğu da bırakacakmışım, o da benim değilmiş. Tamam deyip topladım eşyalarımı telefonumu alıp arayacaktım babamı ağbimi , aldı telefonu yemedi sonra.. İtekledi , omzum hala acıyor. Sonra da gel otur konuşacaz deyip toplamaya çalıştı.
SArıldı etti sonra. Zor olsa da barıştık. Ama içim hala kırık...
Nerde o ilk gördüğümüzde içimizin titreme hissi, nerde o gözlerimizin içine bakan adam...
Bizimki ailesini benden önde tuttu hep öyle de gidiyor.Duruya doğum günü yapacam haftaya pazar 16sında. Niye derseniz 16sı hem eşimin doğum günü hem de ramazanda kimse gelmez dediler olmaz dediler diye.Ama benim annem ve babam yeni döndü kırklareline ve babamın durumu sıkışık. Yeni geldi doktora kontrole masraf oldu. Şimdi tekrar gel diyememki.. Ama annemi gider alırız dedim. Ama geçen akşam eşimin babası niye gelmiyorki, bi torunu var, nolacak gelse... Ne varki o kadar çok üstüme geldi ki...Uygun değiller dedim adam hala anlamıyor.En sonunda maddi olarak uygun değiller dedim. Nolacak gider alırsınız 50milyon verir yollarsınız dedi. Ne kadar aşşağıcı bi durum
Benim babam 50 milyonluk bi adam değil ya...
Geçen yaz ağbim evlendi kredi çekti emeklisinden elinde 300-400 kalıyor. Bunnla nasıl geçinsin ki .Şimdi amcamlar gelmiş almanyadan , bu haftada ağbimler tatildeymişler kayınvalideleri ile gitmiş. Eee para gidiyor işte... Masraf oluyor. Adam şimdi ay sonunu nasıl getirecek faturalar gelmiş,düşünüyor. Onların tuzu kuru tabiii. İkisinide emekli maaşı var. Bide kira alıyorlar. Kimse kimsenin halinden anlamıyor. Çok üstüme geldi o akşam babası, zor tuttum kendimi , eve giderken başladım ağlamaya. Eşimde babasını tutmaya çalışıyor.Ben istemem mi gelsinler hep eşimin tarafı olacağına. ama uzak işte taaa gittim istanbuldan silivriye.... Millet düşünüyo gel dediğim de bi.....
Pazar günü de buradan yine laf açıldı ta eskilere kadar gitti.... Büyüdü....Duruda benim ağladığımı gördü ve ağlamaya başladı. Nasıl üzüldüm. Ve sorumsuz babası bi yanda... Hep senin istediğin oluyor diyor. Halbuki ben hiç bişey nistemedim ki..
Bi ağladığımda bi omuz bi sarılma istedim onda da hep yalnız kalıyorum.Eşim hala ne istediğimi anlayamadı en çok da bu koyuyor.
Kırdı etti sonra sarıldı barıştık ama içim yaralı. Bişey yokmuş gibi davranıyorum ama.. nasıl oolacak bende bilmiyorum. Hep içime atıyorum.. Kendime bişey olacak diye korkuyorum bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?