- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.281
sorma sehercim...okadar hislilerkii..kahredici.... bu yaşıma kadar çalışmadım..buyuzden babaevine dönmeyi hiç gözüm kesmiyo...babadan kaçtım zaten artık binevi..tek başıma ayakta durabilcek kadar güçlü deilim..yoksa ayırılırdım çoktan..hayat bukadar kısayken hiç değmez bu cebelleşmeler insanı içten çürütür..şimdi defoldu gıttı mısal kahveye...evden benden kaçıyo..kaçsın umrum deil..beni 80 mtrekare kasımpaşa cehenneminde bırakıp gıtmesi koyuyo bırazda..bi teraslı denıze nazır evımde yokki hani çekeyim...tıkılıp kaldım...sıkıştım kaldım bu hayatta..çalışiim desem alacağımen kral para 1000tl oda şansım varsa..neyime yeter..pederde yardım etmez boşandım dıye..neblim işte....hem çocugun velayetı en kötü mevzu..ya hakim babaya verirse..aklımı oynatırım ozaman..zaten oynatmışım oynatıcağım kadarda.....
gözde maşallahh bu oğlana yaaaa yerim ben onu.. oyuncakları da çok güzel nerden kaça aldın kıss onu. ege bayılırı eminim.
günaydın kızlarrrr
çok şükür bir cuma daha geldi :) yarın tatilll
bu hafta hiç bitmeyecek sandım
denizonun 2 dişi daha baş gösterdi oldu 6 :)
nuraycım bişey çıkmaz inşallah güzeller güzeli durunun tahlillerinde ... hem taşıyıcı olmasının kendine bi zararı yok bildiğim kadarıyla allah korusun çocuğu olunca onda akdeniz anemisi çıkma riski oluyor diye biliyorum ..
ama temiz çıkacak , doğumgünü de çok güzel geçer inşallah :)
hastane canım orası
hastanede çocukların oynaması için bi oda var orda çektik , zaten o resimde tipe baksana dağılmış teyzesi iğneden sonra sakinleşsin diye babası oynatmaya çalışıyor :)
ama oyuncaklar çok güzel gerçekten bulursam alcam bende
Gözdecim sağol canım. Maşallah denize de. Yav bizimki daha çıkarmadı kızlar. Daha hiç diş çıkarmayan var mı aranızda. Eşimin de geç çıkmış galiba öyle diyorlar. Ama artık çıkması lazım ya. Alt iki tanesi çıktı çıkacak gibi. Hepsini birden patlatacak heralde, üstlerde kabarmış ama. Emerken bide sıkıyo bana bakıyo napıcam diye. Çıksa koparacak heralde...Sütüm azaldı ama arada sıkışınca emziriyorum yine. Genelde uyurken huysuzlanırsa alıyorum göğsüme, kokluyo sanki bana ihtiyacı var özlüyor gibi.... Canım yavrum ya... ama onun dışında kim dışarıdan geldiyse yada dışarı gidiyorsa ona gidiyor zilli. Uyku gelince anasını görüyor..
Bu arada aytencim selam;
Onlar ikeanın oyuncakları ve masaile sandalyesi. Ben o takımın şifonyerini ve dolabını aldım. Taş devri gibi hem renkli hem çok güzel. O masa ve sandalyeden de biraz ayaklansın alacam yazsın çizsin diye. O renkli borulu oyuncaktanda görümceme almıştık , şimdi onunki büyüdüğü için duruya geri aldık onuda. Onunla da çpk oynuyor.
İkea'da çok güzel şeyler var. Ümraniyede ve Bayrampaşaya'da açıldı.
günaydın...hayırlı cumalar.
dua eden arkadaşlarımızın allah dualarını kabul etsin..cümlemizin yuvasına huzur versin..
hicran..canım benim..hoşgeldin güzel arkadaşım...olgunlaşıcaz mecburen dediğin gibi...sağlık dışında aslında zaten hepsi boş.....
nuraycım hangi klinikmiş o..hadi güzel haberini beklıyoruz..ben mervişin kalbine inanıyorum bişicik çıkmicak işallah...
gözdecim zeytingözlün çok büyüdü maşallah..adamsuratlı kartherif oldu hakkaten:)çok şebelek çok mamuun çookkk:)saçları dahadamı gürleşti bizdemi kestirsek acaba yafuuu...
bebişlerin çıkan dişlerini nasıl temizlicezzz?bilen varmı yada temizleyennn
günaydın...hayırlı cumalar.
dua eden arkadaşlarımızın allah dualarını kabul etsin..cümlemizin yuvasına huzur versin..
hicran..canım benim..hoşgeldin güzel arkadaşım...olgunlaşıcaz mecburen dediğin gibi...sağlık dışında aslında zaten hepsi boş.....
nuraycım hangi klinikmiş o..hadi güzel haberini beklıyoruz..ben mervişin kalbine inanıyorum bişicik çıkmicak işallah...
gözdecim zeytingözlün çok büyüdü maşallah..adamsuratlı kartherif oldu hakkaten:)çok şebelek çok mamuun çookkk:)saçları dahadamı gürleşti bizdemi kestirsek acaba yafuuu...
bebişlerin çıkan dişlerini nasıl temizlicezzz?bilen varmı yada temizleyennn
gözde canım maşallah çok tatlı
hem baksana saçlarıda uzamış yine
ne çabuk uzamış maşallah
tatlı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?