Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ne bu hafta herkes kocalardan dertli allah hepinize yardım etsin şu mübarek günlerde ağız tadı versin muhabbet ve güzel geçim versin hepimize
valla benim de kocamla aramda sorunlar oluyor ama artık eskisi kadar kendimi heba etmiyorum hem maddi hem manevi sıkıntılar yaşamadık değil hatta maddi sıkıntılar yüzünden çoğu zaman işte ödemeler geciktiği için falan eşimle burun buruna gelmişimdir çoğukez çünki hep ailesinden dolayı sömürülmüştür ona kızarım elinden gelmeyene kızarım vss vss zaten hamilelik stresi doğum stresi bebeklerin hastalıktı gelişmeydi uykusuzlukjları derken biz şiştik iyicene sinirler inceldi kopmak üzere olacağa da olmayacağa da kızar olduk yeri geldi ağladık ama çocuklarımız bize güç verecektir emin olun .sınav diye düşünün bunları hep rabbim mutlak bir çıkış yolu bir rahatlık verecektir herkese eminim bundan kendinize iyi bakın siz ve çocuklarınız daha önemlisiniz bu hayatta sizden daha önemli bir şey yok böyle düşünün ve kendinizi mutlu eden neyse onunla ilgilenin yada yapın en azından elinizden geleni yapın ve ümidinizi kaybetmeyin hepinizi öpüyorum

geçmişi okuyayım dedim accık ama bitirmek mümkün değil bizimki balkonda kız huysuzlandı uyutayım şunu artık çok yoruldum bende uyurum herhalde görüşmek üzere byyy

bu kayınvalidem çok ama çok garip,uzaylı gibi
yemeğe gittik,nasılsın diyorum sen nasılsın demiyor
oğlu ağrıya gitti geldi,naptın oğlum,nasıldı yolculuğun,nasılsın demedi
torununu götürmesek gelmeye niyeti yok
karışmaz etmez iyide,kimden kime ne fayda var biz bi aileyiz
işi gücü gezmek gezmek gezmek
kulağıma geliyor bütün mahalle laf ediyormuş,amma geziyor..adam umurunda değil,işi gücü gezmek diye
mevlüde gider,dua okunurken rahatsızlanır,uzanır
ama okey oynamaya gelince sabahlara kadar oynar
internettede sürekli oynuyor zaten
sanki kayınvalidemın değilde müdürümün şefimin evine gitmişim..bişey soracağım zaman bile çekiniyorum.bugüne kadar yanyana gelipte sohbet etmediğim tek insan..
sofrayı topladım,bulaşıkları yıkadım,çayları verdim..mertin uykusu geldi eve geldik
mert rahatsızlandığındada anne gelde acile gidelim dediğimde,bişey olmaz emzir,masaj yap gibi şeyler söylemi ve gelmemişti,mertim 3 aylıktı..komşu geldi benimle bebeği durmayınca oda gitti ne çekmiştim o gün biri gelene kadar.saatlerce hastanede kalmamıZ gerekliydi..o akşam aramamıştı bile mert nasıl oldu diye
eşimde annesinin hareketlerinin farkında,kızıda farkında...
eşim ağrıya gitti 5 gün sonra aradı napıyorsunuz diye,oğlunuda sormadı ne zaman geliyor diye
benim için değil şu yavrunun hatırına eline bi mama alda gel,bi gönül al
zaten komutan gibi kadın,sert..kayınbabama bile erkek gibi cvp veriyor
bide mualifki zaten sohbet edilmez
a desem b der b desem a der
hayret ediyorum nası kaldı bende 30 gün mertin doğumundan sonra,ama ben çok kötüydüm bırakılacak gibi değildim
herşeyı bilir,sanki tıp uzmanı
ama bugün yarım bardak soğuk cola içirdi bebeğime
en nefret ettiğim şey
ammann kzıım bişey olmaz dedi
içir anne deseydim,daha küçük büyüyünce verirsin derdi kesin..
bu konu uzarrrr,bu arada eşim aynı...Allah ıslah etsin...mutfağıma bi göz atıp yatıcamm
ıYıGECELERR

Günaydın herkese;
Hicrancım sağol canım. Sizinle dertleşmek iyi geliyor. Tabii geçti herşey.. Unutuldu ama kadınlar daha geç unutuyor. Ve hatırlatıyorum da , sinir oluyor bu sefer..
Bu haftasonu doğumgünü yapacaz eşimle kızıma. Aslında eşimin doğumgünü, ramazana girmeden de 5 eylül'e daha çok var, durununkini de yapalım dedik. Aslında durunun doğum günü yani...
Akşam alışverişe çıktık. Kızıma mumlar, doğumgünü şapkaları ve süsler aldım.Peçeteler vardı doğumgünleri için balonlu balonlu...Onlardan aldım. bide çok güzel bi elbise gördüm o gün giydiririm diye onu da aldım. Valla olsa götürecem kuaföre de fön çektirecem kızıma valla kaydirigubbakcemile3
Babası da bi sürü havai fişek almış.Eşimin bu tarafta yazlık gibi bi evleri var. Bişeyler ekiyor anneleri manzara da müthiş tepede kalıyor. Orada yapacağız. Yakın akrabalar olcak .Bizimkide hem kendi doğumgünü , heveslenmiş patır patır atacaz o gece...
SAnki düğün varmış gibi içim nasıl kıpır kıpır.. Ama ben ne giyeceğim onu düşünmedim hala...
Annemleri alacağız yarın akşam. SAbahtan da bakırköyde özel bi klinik varmış .Türkiyede 1.ciymiş. Duruyu kan sayımı için oraya götüreceğiz. İnşallah kızımın hiç bişeyi çıkmaz.
Herşey normal çıkar. Herşeyden önemlisi bu.. Taşıyıcı olmasın Allahım neolur.:Saruboceq:
Allah evlatlarımızdan güldürsün.Herşeyin en hayırlısı onların olsun..

günaydın kızlarrrr
çok şükür bir cuma daha geldi :) yarın tatilll
bu hafta hiç bitmeyecek sandım
denizonun 2 dişi daha baş gösterdi oldu 6 :)
nuraycım bişey çıkmaz inşallah güzeller güzeli durunun tahlillerinde ... hem taşıyıcı olmasının kendine bi zararı yok bildiğim kadarıyla allah korusun çocuğu olunca onda akdeniz anemisi çıkma riski oluyor diye biliyorum ..
ama temiz çıkacak , doğumgünü de çok güzel geçer inşallah :)

adam suratlı tipsiz boncikommmmm

Eklentiler

• $DSCF3487.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSCF3492.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSCF3494.webp
    29 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSCF3497.webp
    29 KB · Görüntüleme: 18
  • $IMG_1260.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 19
gözde maşallahh bu oğlana yaaaa yerim ben onu.. oyuncakları da çok güzel nerden kaça aldın kıss onu. ege bayılırı eminim.

gözde maşallahh bu oğlana yaaaa yerim ben onu.. oyuncakları da çok güzel nerden kaça aldın kıss onu. ege bayılırı eminim.

hastane canım orası
hastanede çocukların oynaması için bi oda var orda çektik , zaten o resimde tipe baksana dağılmış teyzesi iğneden sonra sakinleşsin diye babası oynatmaya çalışıyor :)
ama oyuncaklar çok güzel gerçekten bulursam alcam bende

Gözdecim sağol canım. Maşallah denize de. Yav bizimki daha çıkarmadı kızlar. Daha hiç diş çıkarmayan var mı aranızda. Eşimin de geç çıkmış galiba öyle diyorlar. Ama artık çıkması lazım ya. Alt iki tanesi çıktı çıkacak gibi. Hepsini birden patlatacak heralde, üstlerde kabarmış ama. Emerken bide sıkıyo bana bakıyo napıcam diye. Çıksa koparacak heralde...Sütüm azaldı ama arada sıkışınca emziriyorum yine. Genelde uyurken huysuzlanırsa alıyorum göğsüme, kokluyo sanki bana ihtiyacı var özlüyor gibi.... Canım yavrum ya... ama onun dışında kim dışarıdan geldiyse yada dışarı gidiyorsa ona gidiyor zilli. Uyku gelince anasını görüyor..

Bu arada aytencim selam;
Onlar ikeanın oyuncakları ve masaile sandalyesi. Ben o takımın şifonyerini ve dolabını aldım. Taş devri gibi hem renkli hem çok güzel. O masa ve sandalyeden de biraz ayaklansın alacam yazsın çizsin diye. O renkli borulu oyuncaktanda görümceme almıştık , şimdi onunki büyüdüğü için duruya geri aldık onuda. Onunla da çpk oynuyor.
İkea'da çok güzel şeyler var. Ümraniyede ve Bayrampaşaya'da açıldı.

ne var tipinde ben en çok ordaki halini beyendim dağınık erkeğim benimm.

burda yok o mağazadan :gitme: internetten araştırıp bulayım bari.

günaydın...hayırlı cumalar.
dua eden arkadaşlarımızın allah dualarını kabul etsin..cümlemizin yuvasına huzur versin..
hicran..canım benim..hoşgeldin güzel arkadaşım...olgunlaşıcaz mecburen dediğin gibi...sağlık dışında aslında zaten hepsi boş.....

nuraycım hangi klinikmiş o..hadi güzel haberini beklıyoruz..ben mervişin kalbine inanıyorum bişicik çıkmicak işallah...

gözdecim zeytingözlün çok büyüdü maşallah..adamsuratlı kartherif oldu hakkaten:)çok şebelek çok mamuun çookkk:)saçları dahadamı gürleşti bizdemi kestirsek acaba yafuuu...
bebişlerin çıkan dişlerini nasıl temizlicezzz?bilen varmı yada temizleyennn

İnşallah Umutcum .
Biruni Labaratuvar. Başka yerlerde de yeri varmış. Ben Ortopedi doktoruna gittiğimde eşim sordu , doktor da bu labaratuvarlar en iyisidir, orada da yaptırabilirsiniz demişti. Oraya gidicez bakalım.Hayırlısı ile çıksın da..

sağol canımm evet çok büyüdü zibidi ve evet saçları gürleşti bariz bi şekilde ve sanırım annesi gibi kıvırcık olcak saçlarının arkası kıvrılmaya başladı :)
canım ben oral-b nin 1 yaş fırçasını aldım denize , biz dişlerimizi fırçalarken çok istiyodu elimizden almak evde kullanılmamış bi fırça vardı verdim eline baktım aynı bizim gibi fırçalamaya çalışıyor hemen ertesi gün gittim aldım ona da fırça hergün 5-10 dakika veriyorum eline ıslatıp sürüyo dişlerine (macunsuz) hem kaşıyo iyi oluyo hem de alışkanlık kazanıyor.

günaydın kızlar..umutcum dr. umuz bize temiz bir tülbenti suyla ıslatıp dişlerin ön ve arka yüzlerini silin sabah ve akşam dedi.ama ben daha 1 kaç kez yaptım.unutuyorum koşturmacadan ...amannn bizimkileri temizlemişler mi acaba..ben bazen muslukta yüzünü yıkarken suyla parmağımı ıslatıp siliyom..sudan bişey geçmez inş.ne yapayım ya mikrop ta alsın lışsın artık..dışarıda çingene çocukları görüyom..yalınayak kıvanç gibi coçuklar salya sümük içinde..onlara niye bişey olmuyor..sakınan göze çöp batarmış ...rahatım..size de tavsiyem rahat olun..şu dünyaya birkere geliyoz kafayı hiçbirşeye takmaya gelmez..ben bu antidepresanları alalıdan beri ohhh deniz anası gbi sakin yayvan bir kadın oldun..hiçbirşey umurumda değil..ohhh ne güzel bee...)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…