Doğum yapmış olan anneler buraya....

yan gel yat hayat ohhhhhhhhhhhhh canan hanımmm allah sefanızı artırsınn, eeee bende 5 ay tatil yapsam bende takmam anasını satemmmmm:))))))))

ANNE DE olsaaa onuda binbir çeşidi var işteee, allah şaşırtmasın insanı yaaaa.mafoldumben

yan gel yat hayat ohhhhhhhhhhhhh canan hanımmm allah sefanızı artırsınn, eeee bende 5 ay tatil yapsam bende takmam anasını satemmmmm:))))))))

sat anasını gözünün çapağının yağına ekmek baniim..( öööööğğğğ)canuum benim.:tomato::roflol:.allhım sana da bir yerlerden bol paralar verirr de inş.işi gücü s.........r. edersin.bak cuma günü sana dua ettim..değerimi bil..bşirazdan öğle namazımı da kılacam..hepinize dua edeyim daha ne yapayım.tadlum..kendimi suçlu gibi hissettim şimdi...öpeyim bari tadlu yanalkarından..

:roflol::roflol:
dün mertin saçlarını kestirdik,koca kulaklarımız meydana çıktılülülülülülü
herkez güzel oldu diyor ama ben eski halini beğeniyordum
hıı bide artık kız zannetmezler sanırım,herkez kız sanıyordu

canan bana da bana da
dua et kız bana da para versin de bende çalışmayım oturayım evimde paşalar gibii

gözdecim bak ben bilmiyodum bu diş fırçasını..markete gidince bakayım bar.iimm...benimki de ben diş fırçalarken çok gülüyor.ağzını bir şekiller yapıyor.ben d versem belki kendi az da olsa temizler oyun gibi.hemi de dişlerini kaşır..

serapcım nasıl ikisi kavga falan ediyorlar mı? güzel güzel oynuyorlarmı? çok tatlılar ya..allh ömür boyu kardeş gibi ayırmasın onları...zaten de onlar birbirlerine çok bağlı olurlar..çikolatayı en tatlı yerinden ısırmak..vanilyayı da içine çeke çeke koklamak lazım..bizim yerimize siz yapıverin..

valla bu kızlar yok mu cadı oluyorlar..ipek dövemeye yeltenmiş emme onurun hadi vursana ne duruyon.nağme yapma der gibi havası var..erkek adam..korkusuz adam..abii nasıl olsa..çok tatlılar yaaa...allh nazarlardan saklasın.

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

yok kız vurmuyor
cici cici yap kızım diyorum saçlarını okşuyor
vurmayı bilmiyo öğrenmezlerde umarım

birbirlerini çok seviyorlar sabah uyandığımızda birbirlerine bi emekliyorlar heyecanlı heyecanlı
sanki yıllardır görmediler :)))

ama yinede dikkatli oynattık yanlarından ayrılmaya gelmiyo

Oyyy yerim ben onları ya, o bisiklette ne de güzel çıkmışlar. Çok güldüm ya, çok şekerler maaşallah..
allah nazarlardan saklasın. İş güç koşturma, bide bizimki çok hızlı hiç durmuyor adam gibi foto çekemiyom. ama doüum gününden mutlaka çekip koyacam buraya..

HEY ALLAHIM KISLAR ŞU ıPEKLEEE ONURUN AYAKLARA BAKIN YAAA BıSKLETTEEEKı AYAKLARA BAKINNN TUTMAYIN BENı YıYCEMMMMMMMMMMMMMMMMM.

çukulata ve vanilyanın maceraları demek:)...ben şu çukulata hanımın entarisine bi turpp sıkayım öncee:)..o önde pisikleti kullanan afilli delikanlınında duruşuna turpp sıkiimm sonra:)bunlar bi film..izleizle bitmez...ne şanslısınız ya..çok fırlama bişi olmuş bunlar fena hee..ısırın tombul totişlerden bizim için lüffeenn...sabah sabah enferaktüs neyin geçirecektim yaaa aaaaaa....

emelcim mertin kulaklarına kurban olsun kıslar beee...erkek adamın kulağı büyük olabilir hiçbi mahsuru yokk..onun karizması yeterdee artarr yafuuu:)takvimdeki fotosunu daha netleştirip kocaman pano resimlerden yapmalı..karton gbi bişiye basıyolar çerçevesiz..daha modern duruyo..bende nicedir bi toparlıyıp bastırıcam bakalım kuzumun fotoları...albümde yapamadım hala...

nuraycım biruni süper evet..bende duydum..bide aveupa yakasında varmı bilmıyorum referans laburatuarda iyidir..bu konuyu merve daha iyi bilir aslında ama biruni süper duymuştum..

ayten ikea internetten biara satış yapıyodu bibak istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…