- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.301
bu kayınvalidem çok ama çok garip,uzaylı gibi
yemeğe gittik,nasılsın diyorum sen nasılsın demiyor
oğlu ağrıya gitti geldi,naptın oğlum,nasıldı yolculuğun,nasılsın demedi
torununu götürmesek gelmeye niyeti yok
karışmaz etmez iyide,kimden kime ne fayda var biz bi aileyiz
işi gücü gezmek gezmek gezmek
kulağıma geliyor bütün mahalle laf ediyormuş,amma geziyor..adam umurunda değil,işi gücü gezmek diye
mevlüde gider,dua okunurken rahatsızlanır,uzanır
ama okey oynamaya gelince sabahlara kadar oynar
internettede sürekli oynuyor zaten
sanki kayınvalidemın değilde müdürümün şefimin evine gitmişim..bişey soracağım zaman bile çekiniyorum.bugüne kadar yanyana gelipte sohbet etmediğim tek insan..
sofrayı topladım,bulaşıkları yıkadım,çayları verdim..mertin uykusu geldi eve geldik
mert rahatsızlandığındada anne gelde acile gidelim dediğimde,bişey olmaz emzir,masaj yap gibi şeyler söylemi ve gelmemişti,mertim 3 aylıktı..komşu geldi benimle bebeği durmayınca oda gitti ne çekmiştim o gün biri gelene kadar.saatlerce hastanede kalmamıZ gerekliydi..o akşam aramamıştı bile mert nasıl oldu diye
eşimde annesinin hareketlerinin farkında,kızıda farkında...
eşim ağrıya gitti 5 gün sonra aradı napıyorsunuz diye,oğlunuda sormadı ne zaman geliyor diye
benim için değil şu yavrunun hatırına eline bi mama alda gel,bi gönül al
zaten komutan gibi kadın,sert..kayınbabama bile erkek gibi cvp veriyor
bide mualifki zaten sohbet edilmez
a desem b der b desem a der
hayret ediyorum nası kaldı bende 30 gün mertin doğumundan sonra,ama ben çok kötüydüm bırakılacak gibi değildim
herşeyı bilir,sanki tıp uzmanı
ama bugün yarım bardak soğuk cola içirdi bebeğime
en nefret ettiğim şey
ammann kzıım bişey olmaz dedi
içir anne deseydim,daha küçük büyüyünce verirsin derdi kesin..
bu konu uzarrrr,bu arada eşim aynı...Allah ıslah etsin...mutfağıma bi göz atıp yatıcamm
İYİGECELERR
yan gel yat hayat ohhhhhhhhhhhhh canan hanımmm allah sefanızı artırsınn, eeee bende 5 ay tatil yapsam bende takmam anasını satemmmmm:))))))))
yan gel yat hayat ohhhhhhhhhhhhh canan hanımmm allah sefanızı artırsınn, eeee bende 5 ay tatil yapsam bende takmam anasını satemmmmm:))))))))
sat anasını gözünün çapağının yağına ekmek baniim..( öööööğğğğ)canuum benim.:tomato::roflol:.allhım sana da bir yerlerden bol paralar verirr de inş.işi gücü s.........r. edersin.bak cuma günü sana dua ettim..değerimi bil..bşirazdan öğle namazımı da kılacam..hepinize dua edeyim daha ne yapayım.tadlum..kendimi suçlu gibi hissettim şimdi...öpeyim bari tadlu yanalkarından..
sat anasını gözünün çapağının yağına ekmek baniim..( öööööğğğğ)canuum benim.:tomato::roflol:.allhım sana da bir yerlerden bol paralar verirr de inş.işi gücü s.........r. edersin.bak cuma günü sana dua ettim..değerimi bil..bşirazdan öğle namazımı da kılacam..hepinize dua edeyim daha ne yapayım.tadlum..kendimi suçlu gibi hissettim şimdi...öpeyim bari tadlu yanalkarından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?