Doğum yapmış olan anneler buraya....

çizlar yaa..oyun grupları kuralımmı..istanbuldaki arkidişler..ister yakın muhitlerle ister dönüşümlü olarak haftada yada 15te bir toplanıp bebeleri oynatalım..artık gelişimleri için gerekli bi durum..hemaydaş olmaları çok iyi...bence bizler içinde süper olur..çalışan analarımız hariç oturan analarımız rahatlıkla haftabir bunu becerebiliriz...nedersiniz?

Ohhhhh forumumuz yeniden hareketlenmişşş..
Hepiciğinizi çook özledim ben tatile devam.anamlardayım hala 27sinde evime yurduma döneceğim.
Umut ben gelmeden oyun moyun oynamayın sakın.Senide ısmet delikanlısınıda çok özledim.Cananı da aytoşuda muhabbetinizi çok özledim...

anladım ki herkesler çoook iyi Allahım daha da iyi etsin.cumamız mübarek olsuuun....

Benim kızım senin adın ne diye sorunca Ayyytaa diyor ayy bayılıyorum yaa 100 kere soruyoruz çocuğa fenalık geldi artık..Sizde ne numaralar var bakiiim???

Ben gelince,bir buluşma yarlicam mutlaka hatta iftar yapalım bi yerde çok güzel olur..
Canan sen becerirsin bu işleri bıdışlarla gidilecek bir yer bul bize.

Kızlar bu sene oruç tutacak mısınız?Ben hem oruç tutcam hem de namazlarıma başlicam inşallah.

bizde özledik kırçiçeği ana kızı....valla süper olur..bende tutucam işallah..bende düşüneyim bakayım şimdiden...süper yav..eylül gibi burdayız allahın izniyle bomba gibi hepberaber...ayta diyo demek:)yaaaaaaa.....çok fenaa oldum ...bunların büyüdüklerini görmek olağanüstüü....ismet deldel yani gelgel,hadihadi en düzgün dediği bu hadihadi:)aradabi aneee çıkıyo ağzından tam yakalayamadım ama ispatlicak kadar:)dede,baaba baba deil amao ben biliyom önce anne dicek çünkim:)başkada bi numaramız yok valla..bugunlere şükürler olsun..oh yap tatilini..dinlen güzel güzel..havaları yeter oraların...menekşegözlü kırçiçeğinide kokla bizim için..allaha emanet olun canımbenim.hee bide biçinili foto bolbol çek emiiii:)

Evet iyimiş. Testin adı da Hemoglabin elektrofozu mu ne , 137TL'cik.
Napalım hayırlısı çıksın da.
Başka bişeye de gerek kalmaz inşallah.

Gül selam;
nasılsın, maşallah bıdığa ya, ayyy ne güzel başlıyorlar konuşmaya. Seninki erken konuşacak heralde. Maşallah tekrrdan.
Öğretmen olmak ne güzel ya. 3 ay tatil...

SİZE İYİ EĞLENCELER İNŞALLAH ÇOK GÜZEL BİR PARTİ OLUR CANIM
UMARIM HERŞEY İYİ OLUR SİZİN İÇİN TESTLERDE TEMİZ ÇIKAR İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

kızlar bizim doğum günümüz gecikmeli de olsa bugün kutlanacak akşamüstü partimiz var şuan evi süsledim birazdan ikramları hazırlayacağım pastamız saat 18:de hazır olacak onurun kıyafetide saat 18 de hazır olacak 19:00 gibi de misafirler gelecek umarım bir aksilik çıkmaz akşama yorgun olmazsam resimleri eklemeyi düşünüyorum yorgun olursam da yarına inşallah

doğum gününüz kutlu olsun canım.
Neler yapacan? Bende pazar günü kutlayacağım durunun doğumgününü...

Selam arkadaslar bugun butun gun merzıfondaydık..
Amcamlarda bırazda dolastık.. eve geldık yavrusa bı corba ıcırdım dısarda gun gecınce ne yedı ne yemedı anlamıyorum kendımı kotu hıssedıyorum..
bırde bı tuhaflıgı var aynı corbayı mısafırlıkte yapsalar ıcmıyo eve gelınce ben yapsam ıcıyor.. anasının elını arıyor heralde :)
sımdı ıctı doydu oh cektım gonlum rahat, 3 saat gıder.. :) esımle konustum artık 36 saatten sonra cukurca ya varabılmıs.. cok yorgun bı sesı vardı yolculuk boyuncada uyuyamamıs..
ınsallah yerlestıkce daha ıyı olucak... konustukca moralım yerıne gelıyor..

tekrar tekrar Allah kavustursun betulcum.... Bu arada Derya ile konustum bi aksilik olmazsa haftaya cmt gunu bana bekliorum arkadaslar

süslemelerimiz

onura yaptırdığım tişört arkasında "büyümemiş miyim yani tam biy yaşındayım" yazıyor

pastamız

masamız

canım madem bugün KUTLADINIZ NıCE YENı YAŞLARA ıNŞALLAH bol eğlenmişsinizdir inşallah

keşke hep beraber bir parti yapma imkanımız olsaydı ne iyi olurdu yaa
neyse hadi benden de ONURUMUZA pasta ve hediye sanal olucak ama gönüller bir olsun yeter değilmi

RESMLER ÇOK GÜZEL

KUCAK DOLUSU SEVGıLER VE ÖPÜCÜKLER

[/URL]
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

alışır eşin canım üzme kendini kolay değil onun içinde yavrusundan eşinden ayrılmak tabiki ama allah kolaylığını verir merak etme çabucak geçer sizin için zaman inşallah

ıyi geceler kızlar:)Şimdi kimse yok ama ben yazayım dedim ne zamandır bakamıyorum geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır sizleri özledim valla en kısa zamanda görüşmek üzere bütün bıdıkları ve güzel annelerini öpüyorum hoşçakalına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…