- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.321
çukulata ve vanilyanın maceraları demek:)...ben şu çukulata hanımın entarisine bi turpp sıkayım öncee:)..o önde pisikleti kullanan afilli delikanlınında duruşuna turpp sıkiimm sonra:)bunlar bi film..izleizle bitmez...ne şanslısınız ya..çok fırlama bişi olmuş bunlar fena hee..ısırın tombul totişlerden bizim için lüffeenn...sabah sabah enferaktüs neyin geçirecektim yaaa aaaaaa....
emelcim mertin kulaklarına kurban olsun kıslar beee...erkek adamın kulağı büyük olabilir hiçbi mahsuru yokk..onun karizması yeterdee artarr yafuuu:)takvimdeki fotosunu daha netleştirip kocaman pano resimlerden yapmalı..karton gbi bişiye basıyolar çerçevesiz..daha modern duruyo..bende nicedir bi toparlıyıp bastırıcam bakalım kuzumun fotoları...albümde yapamadım hala...
nuraycım biruni süper evet..bende duydum..bide aveupa yakasında varmı bilmıyorum referans laburatuarda iyidir..bu konuyu merve daha iyi bilir aslında ama biruni süper duymuştum..
ayten ikea internetten biara satış yapıyodu bibak istersen..
Ohhhhh forumumuz yeniden hareketlenmişşş..
Hepiciğinizi çook özledim ben tatile devam.anamlardayım hala 27sinde evime yurduma döneceğim.
Umut ben gelmeden oyun moyun oynamayın sakın.Senide İsmet delikanlısınıda çok özledim.Cananı da aytoşuda muhabbetinizi çok özledim...
anladım ki herkesler çoook iyi Allahım daha da iyi etsin.cumamız mübarek olsuuun....
Benim kızım senin adın ne diye sorunca Ayyytaa diyor ayy bayılıyorum yaa 100 kere soruyoruz çocuğa fenalık geldi artık..Sizde ne numaralar var bakiiim???
Günaydın herkese;
Hicrancım sağol canım. Sizinle dertleşmek iyi geliyor. Tabii geçti herşey.. Unutuldu ama kadınlar daha geç unutuyor. Ve hatırlatıyorum da , sinir oluyor bu sefer..
Bu haftasonu doğumgünü yapacaz eşimle kızıma. Aslında eşimin doğumgünü, ramazana girmeden de 5 eylül'e daha çok var, durununkini de yapalım dedik. Aslında durunun doğum günü yani...
Akşam alışverişe çıktık. Kızıma mumlar, doğumgünü şapkaları ve süsler aldım.Peçeteler vardı doğumgünleri için balonlu balonlu...Onlardan aldım. bide çok güzel bi elbise gördüm o gün giydiririm diye onu da aldım. Valla olsa götürecem kuaföre de fön çektirecem kızıma valla kaydirigubbakcemile3
Babası da bi sürü havai fişek almış.Eşimin bu tarafta yazlık gibi bi evleri var. Bişeyler ekiyor anneleri manzara da müthiş tepede kalıyor. Orada yapacağız. Yakın akrabalar olcak .Bizimkide hem kendi doğumgünü , heveslenmiş patır patır atacaz o gece...
SAnki düğün varmış gibi içim nasıl kıpır kıpır.. Ama ben ne giyeceğim onu düşünmedim hala...
Annemleri alacağız yarın akşam. SAbahtan da bakırköyde özel bi klinik varmış .Türkiyede 1.ciymiş. Duruyu kan sayımı için oraya götüreceğiz. İnşallah kızımın hiç bişeyi çıkmaz.
Herşey normal çıkar. Herşeyden önemlisi bu.. Taşıyıcı olmasın Allahım neolur.:Saruboceq:
Allah evlatlarımızdan güldürsün.Herşeyin en hayırlısı onların olsun..
Saol Hicrancım.
Dilin bal yesin..
a.s.
kızlar bizim doğum günümüz gecikmeli de olsa bugün kutlanacak akşamüstü partimiz var şuan evi süsledim birazdan ikramları hazırlayacağım pastamız saat 18:de hazır olacak onurun kıyafetide saat 18 de hazır olacak 19:00 gibi de misafirler gelecek umarım bir aksilik çıkmaz akşama yorgun olmazsam resimleri eklemeyi düşünüyorum yorgun olursam da yarına inşallah
kızlar bizim doğum günümüz gecikmeli de olsa bugün kutlanacak akşamüstü partimiz var şuan evi süsledim birazdan ikramları hazırlayacağım pastamız saat 18:de hazır olacak onurun kıyafetide saat 18 de hazır olacak 19:00 gibi de misafirler gelecek umarım bir aksilik çıkmaz akşama yorgun olmazsam resimleri eklemeyi düşünüyorum yorgun olursam da yarına inşallah
Selam arkadaslar bugun butun gun merzıfondaydık..
Amcamlarda bırazda dolastık.. eve geldık yavrusa bı corba ıcırdım dısarda gun gecınce ne yedı ne yemedı anlamıyorum kendımı kotu hıssedıyorum..
bırde bı tuhaflıgı var aynı corbayı mısafırlıkte yapsalar ıcmıyo eve gelınce ben yapsam ıcıyor.. anasının elını arıyor heralde :)
sımdı ıctı doydu oh cektım gonlum rahat, 3 saat gıder.. :) esımle konustum artık 36 saatten sonra cukurca ya varabılmıs.. cok yorgun bı sesı vardı yolculuk boyuncada uyuyamamıs..
ınsallah yerlestıkce daha ıyı olucak... konustukca moralım yerıne gelıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?