Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayyy doğum günlerimiz başladı bilee
dünyada başka ne ister insan ki?*
Paraymış pulmuş,valla hepsinin içine mıçayım allah bizlere bu dünyanın en güzel hazinelerini verş sağlıklı evlatlar.Çok duygulandım.
Onurcum,gönlünce,mutlu ,sağlıklı ,uzun bir ömür yaşa oğluşum.ılk göz ağrımız bizim:

Betül eşin Hakkaride mi?Yardımcı olabileciğimiz bişey varsa özelden mesaj at.Belki eşimin tanıdığı birileri vardır oralarda,hani kendini yalnız hissetmesin bi destek baabında.
turkbayragi

nice yıllara onur paşa. şaka maka büyüdüler yaa daha dün gibi doğdukları gün. komşumun oğlu evlendi darısı başına dedi ben de daha çook var dedim o da ben de öyle derdim bir gün gibi geliyor dedi acaba biz de mi öyle diycez yav bir yıl geçti gitti bile

Selamlar...
alışır eşin canım üzme kendini kolay değil onun içinde yavrusundan eşinden ayrılmak tabiki ama allah kolaylığını verir merak etme çabucak geçer sizin için zaman inşallah

Amın canım ınsallah tesekkur ederım ıyıkı varsınız..

Canım evet hakkarı cukurca da.. köprülü jandarma taburunda.. sımdılık 20 gunluk buradalar ama acemılıkten sonra yıne cukurca da karakollara dagıtalacaklarmıs kımı kalır kımı gıder tabı...
vallahı oranın en buyuk taburu suan bulundukları yer kı ora bıle kucucukmus... hemen bıtısıklerınde zap nehrı var.. zaptan sonrası da bılırsınız pkk kampları .....
karakollara gıderse hepten guvenlık fos olucak.. ama gundem suan mesgul Allahtan kı kurt acılımı fılan.. ınsallah sag salım gelır.. cok tesekkur ederım canım..
esının orada gorev yapmıslıgı yok sanırım degıl mı ? ama yınede bıldıgı bırseyler vardır belkı..

Onur paşanın dogum gunu kutlu olsun, nıce guzel dogum gunlerıne ersın ınsallah...
Anası babası ve tum sevenlerıyle.. Allah hayırlı evlatlar olmalarını nasıp etsın...

ne guzel butun kuzuların dogum gunu kutlu olsun.gecen sene bu zamanlar safak sayıyodunuz sımdı bız oyle safagımız 12 kızıma kavusmama az kaldı.insallah bızede seneye dogum gunu kutlamamız nasıp olur...allah herkezın evladını bagıslasın guzel yazılar yazsın ınsallah arkadaslar,kımseye evlat acısı yasatmasın..bızlerede dua edın saglıkla kavusalım kuzularımıza

Amıın amın arkadasım, ne kadar guzel heyecanlar ama ... yazını okuyunca o gunlerı hatırladım.. Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın, guzel uzun omur versın ınsallah...

Amıın amın arkadasım, ne kadar guzel heyecanlar ama ... yazını okuyunca o gunlerı hatırladım.. Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın, guzel uzun omur versın ınsallah...

sagol canım benım gercekten cok heycan ve stres dolu gunler.bı okadarda guzel.uykularım bıttı vakıt gecıremıyorum artık heryerde daralıyorum sankı.kavusmanın heycanı bastı artık.cumlemızın evladına uzun omurler versın yarabbım.

utkumun dünü bu günü

Eklentiler

• $BUTKU 980.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $BUTKU 1019.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $BUTKU 906.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $BUTKU 901.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $BUTKU 1082.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 18
sağolun kızlar herkese çok çok teşekkür ederim

utkunun da maşallahı var ya çok tatlı bir bebek kız gibi güzel

teşekkür ederiz teyzeleri hakkattende son resminde kız şapkası taktık harbi kız oldu bi kızım olursa acaba böyle mi olurki

selam millettt yaw bu laptop iyi oldu beee arada girip bakınıyom nevar ne yok diyeee
ben güya 2-3 gün tatil yapıcaktım ama ceylin ile mümkün değilll sanki bana gıcık olmuşcasına ne denize girmeme izin veriyor nede güneşlenmeme 1 kez girebildim denize bir kez de ceylini sokayım dedim ama dalgalardan korktu zilli yaklaşmıyor bende zorlamadım korku yerleşmesin diye güneşlenem diyom yapışıyor üstüme kumları yemeye çalışıyor oooofff offf bu sene bana tatil haram galibaa hanfendi inadına yapıyor sankiii babaya gitmiyor doğrudürüst nedense yapıştı kaldı bana sadece baba bişiiler almaya gideceği zaman ona gidiyorr sadece oda 10 dk falan işte o ara accık güneşlenmeye çalışıyom ama neyse artık bidahaki sene daha büyük olucak rahat ederiz inşallah

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAKLARSIN BEBEĞİNİ

Mrb kızlar
Onurun ve Utkunun doğum günleri kutlu olsun,nice nice senelere İnşallah
Bu arada kızlar ben kaza kurşununa maruz kaldım;((((
Maalesef düşünmüyorum çünkü kendimi hazır hissetmekten çok vücuduma güvenemiyorum,daha yeni endoskopi yaptırdım tedaviye başladım
Öyle işte anlayacağınız canım sıkkın
Herşeyin hayırlısı olsun görüşürüz arkadaşlar------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…