Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım hamılemısın ? yoksa suphen mı var ? ...

canım utkunun doğum gününe daha çok var eylül 24 doğum günü.

kaza kurşunu derken ikinci bebiş mi doğru mu anladım eğer öyleyse ne güzel niye üzülüyorsun ki herşeyde bi hayır vardır.

rahatsızlığın için de geçmiş olsun canım

hımm yanlış anlamışım erken kutlamış olduk)
canım ben düşünmüyorum ikinci bebeği
ilk hamileliğim çok zor geçtiği için bünyem çok zayıfladı hemen hemen hergün istifra ediyordum gıda alamadığı için vücut, depolarından harcadı
şimdide mide tedavisi görüyorum
yani doğurmayacağım canım,hocaya danışacağız ben internette biraz bakıştırdım eğer anneye bir riski varsa günah değilmiş

Evt canım 3 tane test yaptım üçündede çıktı((
adetimde 1 hafta gecikti
korktuğum başıma geldi zaten içime doğmuştu

Canım henuz aldırmadın sanırım degıl mı ?
Karar verdın mı emınmısın canım yaa

Benımde oyle bır suphem vardı.. ama adet oldum tam gunumde... suan reglıyım.. ama acaba ustune gorme olayı olabılırmı dıye dsunuyorum..

Yok canım aldırmadım zaten hemen almıyorlar diye biliyorum ama kararım kesin sayılır
Çok isterdim ama bünyemin kaldıramayacağını düşünüyorum:a015:
ınşallah öyle bir şey yoktur gerçi sen istiyormusun bilmiyorum ama şu an için çok erken bebişlerimiz çok küçük,üstüne görmede olabilir çünkü öyle olanları duymuştum acaba hamilelik testi yapsan çıkarmı ki böyle bir durumda?

Bılmıyorum canım onu sormak lazım..
Ama eger hamılelık varsa bu hormonlara da yansımıs demektır bu yuzden cıkması gerekır mantık olarak sanırım..

Kararım kesın dıyorsun.. dıyecek bırseyım yok aslında bu senın kararın..
Cok zor bılıyorum ama ne bıleyım ya ben aldırmaktan her zaman korkmusumdur, sonucta onu oraya koyan Allah, senın o bebegı kaldırıp kaldırmayacagını herkesten once bılır elbet.. (yanlıs anlama lutfen canım)
Derdını veren Allah dermanınıda verırmıs.. elbettekı boyle bır melek asla dert olamaz mısal vermek amacım.. sımdı karnındakının boradan ne farkı var... aklını karıstırmak ıstemem kusura bakma..
Zor ama ben bı kere daha dusun derım.. eger ıkıncı bebegı dusunuyorsan hele... aralarında 2 yas olucak cunku..
Hakkında hayırlısı canım..

Son düzenleme:
Haklısın canım bende istemezdim ama benim istemememdeki neden 'aman nasıl bakarım iki cocuğa zor olur vs' değil maalesef,elbetteki büyütülür bakılır bir şekilde
Sağlık problemlerim hat safhada Mesela tedavi olmazsam,ilaçlarımı kullanmazsam ameliyat gerekecek mide fıtığından dolayı hadi yine 1 sene erteledim tedaviyi ama bu sefer hamileliğimde kusmalar filan yaşanacak kendimi ve bebeği riske atmış olacağım ve borayıda tabii
Benim sağlık problemlerimin artması umrumda olmazdı eskiden ama şimdi candan öte varlıklarımız var

selam millet bi bakiim size dedim bide ceylinin saçını sıfıra vurduk burda maşallah çok yakıştı kızıma inanamadım çirkin olcek sanmıştım ama güzele ne yakışmaz değilmi yaaa blootot kablosunda sorun var resim yükleyemedim ama eve gidince resim koyarım çok tatlı oldu kuşum ama çok sıkıntı veriyordu saçları hem güçlensin dedik hemde sıcaktan accık rahatlar dedik birden karar verdik girdik erkek berberinee:roflol::roflol:

nasıl yani yaaa varmı yokmu yoksa şüphemi diyon yaniii kızzzz

evt canım 3 tane test yaptım üçündede çıktı((
adetimde 1 hafta gecikti
korktuğum başıma geldi zaten içime doğmuştu

herşeyin hayırlısı canım yaa bak kardeşler bir arada büyür işte netçen allah kuvvet versin sana valla bende kendime güvenemiyom ama eşimin işleri accık yoluna girsin bende yapıcam bi tane daha inşallah allah nasip ederse tabii benim işler karışık tedavi ile olmuştu ceylin kendiliğinden olurmu bilmem ama ben genede korunuyom işte sana allah tamamına erdirsin demekten başka sözüm yok bacım üzme kendini sıkıntı bölesinden olsun bak büyüyorlar işte allah güç kuvvet sağlık maddi rahatlık versin gerisi boşş

:1shok::1shok::1shok: canım yaa bidaha bi düşün tart bakalım birden şimdi haberin şokuyla kendini hazır hissetmiyor olabilirsin sen genede iyi düşün tart bence en son karar aldırmak olsun emi bacım allah yardımcın olsun ama sağlık sorunun çok ağır değilse dayanabileceksen bence doğur derim bende çok ağır geçirdim hamileliğimi belki hatırlarsın benden ağır geçiren olmamıştır sanırım sorun üstüne sorun olmuştu bende 9 ay iğne ilaç kullanmıştım 92 kg ile doğuma girdim ama bak aradan nerdeyse 12 ay geçti vücut normale dönmüştür hastalıklar konusunda bişii diyemeyeceğim hayırlısı olsun hakkında ne diyeyim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis dönürüm benim aynı fikirdeyim tabiiki karar onun biz kendi fikrimizi söleriz ama ben de olayın şokuyla yanlış karar vermesin diye bişeyler çizittirdim işte hakkında hayırlısı olsun a.s.

inşallah hayırlısı olur bacım yaa sağlık işi riskli oluyor ise tabiii başka çaren yok ne diyeyim inşallah bi çıkış yolu bulunur (aldırmaktan başka tabii )Şeniz

merak ettim eşin ne düşünüyor bu konuda hani sağlık sorunun olmasaydı istermiyi şimdiden 2. bebeği

bende eylül annesiyim ama bu eylülde 10 yıl öncesinin eylül annesi :))
başak burcu on yaşında bir oğlum var
çok şanslısınız,hep birlikte sıkıntılarınız sevinçlerinizi paylaşmışsınız :)
bizde 5 arkadaş hamileydik minik bir forumduk :))

selam karamel allah bağışlasın bütümüşsün çocuğu maşallah
takıl sende bize hem tecrübelerini paylaşırsın bizimle sıkılmazsan tabiia.s.

selam kızlar
cuma günü üniversiteden arkadaşım geldi 4 senedir görüşmemiştik
yurtta aynı odada kaldık 4 sene
yarın gidecekler
hasret giderdik
iyi oldu benim için
geçmişe pek bakamadım
yarın incelerim artık
öpüldünüz şekerler

siz geldiniz ama ben çıkmak zorundayım yarın akşama dönücez zaten ama anamlara gidicem salı eve geçerim sanırım ceylini tubayı özlemişler bi götüreyim kızları

TABİİİ BİZİ ÖZLEYEN YOKKK KIZLAR VAR DİYE BİZİM PAPUÇ DAMAAAA:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…