- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.361
Mrb kızlar
Onurun ve Utkunun doğum günleri kutlu olsun,nice nice senelere İnşallah
Bu arada kızlar ben kaza kurşununa maruz kaldım;((((
Maalesef düşünmüyorum çünkü kendimi hazır hissetmekten çok vücuduma güvenemiyorum,daha yeni endoskopi yaptırdım tedaviye başladım
Öyle işte anlayacağınız canım sıkkın
Herşeyin hayırlısı olsun görüşürüz arkadaşlar------
Mrb kızlar
Maalesef düşünmüyorum çünkü kendimi hazır hissetmekten çok vücuduma güvenemiyorum,daha yeni endoskopi yaptırdım tedaviye başladım
Evt canım 3 tane test yaptım üçündede çıktı((
adetimde 1 hafta gecikti
korktuğum başıma geldi zaten içime doğmuştu
Canım henuz aldırmadın sanırım degıl mı ?
Karar verdın mı emınmısın canım yaa
Benımde oyle bır suphem vardı.. ama adet oldum tam gunumde... suan reglıyım.. ama acaba ustune gorme olayı olabılırmı dıye dsunuyorum..
Yok canım aldırmadım zaten hemen almıyorlar diye biliyorum ama kararım kesin sayılır
Çok isterdim ama bünyemin kaldıramayacağını düşünüyorum:a015:
ınşallah öyle bir şey yoktur gerçi sen istiyormusun bilmiyorum ama şu an için çok erken bebişlerimiz çok küçük,üstüne görmede olabilir çünkü öyle olanları duymuştum acaba hamilelik testi yapsan çıkarmı ki böyle bir durumda?
Mrb kızlar
evt canım 3 tane test yaptım üçündede çıktı((
adetimde 1 hafta gecikti
korktuğum başıma geldi zaten içime doğmuştu
hımm yanlış anlamışım erken kutlamış olduk)
canım ben düşünmüyorum ikinci bebeği
ilk hamileliğim çok zor geçtiği için bünyem çok zayıfladı hemen hemen hergün istifra ediyordum gıda alamadığı için vücut, depolarından harcadı
şimdide mide tedavisi görüyorum
yani doğurmayacağım canım,hocaya danışacağız ben internette biraz bakıştırdım eğer anneye bir riski varsa günah değilmiş
Bılmıyorum canım onu sormak lazım..
Ama eger hamılelık varsa bu hormonlara da yansımıs demektır bu yuzden cıkması gerekır mantık olarak sanırım..
Kararım kesın dıyorsun.. dıyecek bırseyım yok aslında bu senın kararın..
Cok zor bılıyorum ama ne bıleyım ya ben aldırmaktan her zaman korkmusumdur, sonucta onu oraya koyan Allah, senın o bebegı kaldırıp kaldırmayacagını herkesten once bılır elbet.. (yanlıs anlama lutfen canım)
Derdını veren Allah dermanınıda verırmıs.. elbettekı boyle bır melek asla dert olamaz mısal vermek amacım.. sımdı karnındakının boradan ne farkı var... aklını karıstırmak ıstemem kusura bakma..
Zor ama ben bı kere daha dusun derım.. eger ıkıncı bebegı dusunuyorsan hele... aralarında 2 yas olucak cunku..
Hakkında hayırlısı canım..
Haklısın canım bende istemezdim ama benim istemememdeki neden 'aman nasıl bakarım iki cocuğa zor olur vs' değil maalesef,elbetteki büyütülür bakılır bir şekilde
Sağlık problemlerim hat safhada Mesela tedavi olmazsam,ilaçlarımı kullanmazsam ameliyat gerekecek mide fıtığından dolayı hadi yine 1 sene erteledim tedaviyi ama bu sefer hamileliğimde kusmalar filan yaşanacak kendimi ve bebeği riske atmış olacağım ve borayıda tabii
Benim sağlık problemlerimin artması umrumda olmazdı eskiden ama şimdi candan öte varlıklarımız var
bende eylül annesiyim ama bu eylülde 10 yıl öncesinin eylül annesi :))
başak burcu on yaşında bir oğlum var
çok şanslısınız,hep birlikte sıkıntılarınız sevinçlerinizi paylaşmışsınız :)
bizde 5 arkadaş hamileydik minik bir forumduk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?