Doğum yapmış olan anneler buraya....

ohhh hasret gidermişsiniz ne güzelll ben üniversiteyi dışardan bitirdim maleseff o nedenle yurtmuş oda arkadaşıymış öle bir geçmişim yok ama çok işsterdim nasip olmadı işte neyse öptüm bacım kendine iyi bakkkŞenizzemuszemus

canim once hayirlinolsun diyimm 23 haftalik hamile olarak dusunduklerinde haklisin evet ... Benimde bi suru saglik sikintim oldu ustelik daha ilkinde aldigim kilolari veremeden hamile kaldim cok fenaa ...cok sancim olduki ben bebegimi hala emziriyorum gece benle yatiyo vs. Once imkanin varsa yatili birini bul cok rahatlicaksin eminim ben oyle yaptim en azindan bebeginin yuku kalkiyo ustinden...sonra kendinle daha rahat ilgilenirsin.... Bilemiyorum bebek yanii sonucta simdi kontrollere gittigimde her seferinde cok daha degisikseyler hissediyorum ....bir can var icinde .... Ve sadece birazcik erken gelmeyi secmiss ...ama sen biliyosun neticede hakkinda hayirlisi olsun...ps: bu kadar dogurgan bi kadin grubuda heralde sadece Eylul anneleri heralde )

Gunaydınlarr...

Canım benım ya cok tatlısın... kaydirigubbakcemile3
Bende eda ya bır kere daha hatta ıkı kere daha dusunmesını tavsıye edıyorum..
Hersey Allahtan...

Günaydın arkadaşlar herkese güzel pazarlar...

Evt canım 3 tane test yaptım üçündede çıktı((
adetimde 1 hafta gecikti
korktuğum başıma geldi zaten içime doğmuştu

Edacım hakkınızda hayırlısı olsun...Ben aldırmaya karşı değilim açıkçası bunu daha öncede belirtmiştim..Gönül isterki tabiki keşke doğurabilseydin ama madem kendini riske atıyorsun ve kendini hazır hissetmiyorsun buna en doğru kararı kendin vereceksin canım..Bende 2.bebeği düşünüyorum mesela ama şuan olsa bende hazır değilim ne maddi ne manevi açıdan..Herkesin kendi düşüncesi umarım hakkında en hayırlı kararı verirsin canım...

Aytencim bugün girermisin bilmiyorum ama girersen ben olmazsam diye yazıyorum biz yarın Kemere yola çıkıyoruz:)Ama Antalya ile arası baya var sanırım demi?5 gün kalıcaz orda...Hangi otele gidiyorsunuz diye sorarsan rulete katıldık resmen bindik alamete gidiyoruz kıyamete misali bugün öğrncez:bbo:Umarım umduğumuz gibi olur herşey...

Maşallah onurla ipeğe
ipek elini kaldırmış vurdu vuracak,yalnızz onurdaki ifadeye bakarmısınız

HEY ALLAHIM KISLAR ŞU İPEKLEEE ONURUN AYAKLARA BAKIN YAAA BİSKLETTEEEKİ AYAKLARA BAKINNN TUTMAYIN BENİ YİYCEMMMMMMMMMMMMMMMMM.

saolun canlarım Şeniz

oyyy maşallah aytaya :)

sevindim canım
rahatlamışsındır biraz
moralini yüksek tut şeker

utkumun dünü bu günü

maşallah sarı kuzuya
güzel bebek yirim senicokacimcoook

saol canım
evet hasret giderdik iyi oldu

Günaydın arkadaşlar herkese güzel pazarlar...

canımmm hoşgeldinnn

selam karamel allah bağışlasın bütümüşsün çocuğu maşallah
takıl sende bize hem tecrübelerini paylaşırsın bizimle sıkılmazsan tabiia.s.

sağol canım :)
aranızda olmak benide mutlu eder,doğan büyüyor,allah hepimizinkini bağışlasın acılarını göstermesin kimseye
umarım yardımım olur,sevinirim tabiki :)

Canım tatiliniz güzel geçiyordur umarım...
Saol canım düşüncelerini paylaştığın için evt bende ikinciyi düşünüyorum ama kendimi toparladıktan sonra...
Şimdi mantıklı karar vermem gerekiyor yani gözüm kapalı çıkamam bu yola çünkü iki çocuğun bakımı söz konusu ben yatağa düşünce ne kadar iyi bakılsada annenin bakımıyla bir olurmu hiç..

Canım ilk önce şunu söyleyeyim sana Allah sana kolaylık versin ve inancın,cesaretin hep devam etsin inşallah...Şimdi biraz yorulacaksın sıkıntıya gireceksin 2-3 sene ama ondan sonra çok rahat edeceksin eminim....

Ancak keşke benim sorunum veremediğim kilolar olsaydı ve arada olan sancılarım takmazdım..Hatta iki kere yorulmamış bir seferden vermiş olurdum kilolarımı:)) eğer doğurmaya karar verirsem ameliyat kaçınılmaz olacak...
Dolayısıyla o çocuklar bin iyi bakılsada ( anneannede bakıcıda vs..) annelerinin ona yetememesi onlar için çok kötü bir durum demektir .....
Dolayısıyla duygusal davranamam ..Zaten islam dini akıl dini değil midir..
Ben kendi sağlığımı riske atarak çocuklarıda riske atmış oluyorum....

Bu arada da dediğin doğru galiba eylül anneleri bayağı doğurgan çıktı.Bide ben burda hava atıyordum %200 korunuyorum diye -tatlicadiarzu- ama fosss çıktı ..Merve dikkatli ol sende %200 korunanlar arasındaydınCADIARZU

Evt canım çok güzel olurdu ama yazdım işte nedenini
Allah kalbine göre versin inşallah...

Canım eşim istiyor aslında ama benim sağlığımı ve borayı düşünüyor..
Yani ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz..
Alakasız olacak ama uyuyor aslında:)) pirince giderken elindeki bulgurundan olmak gibi bir şey bu...
Yani karnımdakine kıymamayım derken hem oğluma hem kendime hem doğacak bebeğe kötülük etmiş olacağım...
Birde eşim Allah okuduklarını kabul etsin inşallah namazında niyazında bir insandır ve onun aileside tabii..Yani büyük bir risk olmasaydı onlarda istemezdi böyle bir şeyi

Bu arada hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar,samimiyetiniz için,görüşlerinizi rahatlıkla ifade ettiğiniz için..şu ana kadar çok şey paylaştım burda ama ilk defa bu kadar sizinle paylaştığım için rahatladım

Son düzenleme:
Fatmacım Onur paşama maşallah harika görünüyorsunuz Allah nice mutlu huzurlu yıllar nasip etsin sizlereopuyorumnanaktan

Edacım rica ederim hepimiz burda bir aile gibiyiz artık iyi günde kötü günde derler yaa ben eylül anneleri için aynen böyle düşünüyorum...Umarım Allah hakkınızda en hayırlısını nasip eder arkadaşım sonuçta sen iyi olcaksınki onlara bakabilesin..Benim doktorum 5 aya yakın kanamam gelince bana sen delimisin kes sütten artık bu tosun gibi olmuş yemiş bitirmiş seni bize önce sen lazımsınki çocuğuna bakabilesin demişti...Sadece emzircem derken elden ayaktan düşsen dahamı iyi demişti...Hoş ben yinede direndim kesmedim ama eğer devam etseydi kesicektim...Yani uzun lafın kısası biz iyi olmazsak onlara bizim gibi kimse bakamaz aynen katılıyorum Edacımzemuszemus

Kızlar bu arada bizim yarın Kemer tatilini Turon9 dan aldık ve KK üyesi oldğum için %5 indirim yaptılar baya hoşuma gitti..Keşke üye kartını alsaydım pişman oldum o zaman %10 olcakmış...60 70 ytl farkedecekti..Neyse bir dahaki sefere artık:)

Kızlar Aslan degıstı ya baya... ıyıce kuduruk bırsey oldu...
kıpır kıpır ıkı dk durmuyor.. ya o neysede uyku sorunu basladı.. uykudan catlıyo ama yıne uyumuyo..
sallamaya calısyorum katıla katıla kendınden gecıyor.. yanına yatıp uyutmaya calısıyorum bıraz duruyor yıne kalkıyor.. uyutmazsam huysuz oluyo... ne yapıcagımı anlamadım.. bu uyumlu cocuk nereye gıttı anlamadım...
Dıs sıkıntımızda yok ıkısı cıktı rahatladık... gerıye ıstah ve uyku problemı kaldı.. bı yemek yedırecem dıye kırk takla atıyorum... acaba sebebı ne cok merak edıyorum.. bı tabagı 3-4 dk da bıtıren cocuga noldu..
ıkıncı kasıgı bekleyemezdı ya o kadar duzenlı beslenıyordukı saatı kacmazdı sımdı ne oldu anlamıs degılım yaa ıyıce sınırlenıyorum...

Fatmacım Onur paşama maşallah harika görünüyorsunuz Allah nice mutlu huzurlu yıllar nasip etsin sizlereopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım senin daha güzellerini yapacağından eminim zemuszemus

edacım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım diyecek bir şey yok malesef, kararını verdiysen biran önce uygula çünkü içindeki de bir can daha fazla büyümesin Allah kolaylıklar versin
bu arada % 200 korunma ne demek oluyor merak ettim ?

selam millettt ben celdummmmmmmmmmmm çok yorgunum ayağımın tozuyla geldim anama gittim biraz hasret giderdik kızkardeşimin evine gittim evi tam yerleştirememişti ona yardım ettim biraz açılmamış kolileri vardı öle böle derken kan ter içinde kaldım ceylin durmadı eve geldik bizde şimdi yedirdim yatırdım bende duş aldım bi bakem size dedim

Bakın bakalım bu keloğlanı tanıyabildinizmiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $IMG_7704.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_7718.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…