- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.381
selam kızlar
cuma günü üniversiteden arkadaşım geldi 4 senedir görüşmemiştik
yurtta aynı odada kaldık 4 sene
yarın gidecekler
hasret giderdik
iyi oldu benim için
geçmişe pek bakamadım
yarın incelerim artık
öpüldünüz şekerler
Haklısın canım bende istemezdim ama benim istemememdeki neden 'aman nasıl bakarım iki cocuğa zor olur vs' değil maalesef,elbetteki büyütülür bakılır bir şekilde
Sağlık problemlerim hat safhada Mesela tedavi olmazsam,ilaçlarımı kullanmazsam ameliyat gerekecek mide fıtığından dolayı hadi yine 1 sene erteledim tedaviyi ama bu sefer hamileliğimde kusmalar filan yaşanacak kendimi ve bebeği riske atmış olacağım ve borayıda tabii
Benim sağlık problemlerimin artması umrumda olmazdı eskiden ama şimdi candan öte varlıklarımız var
canim once hayirlinolsun diyimm 23 haftalik hamile olarak dusunduklerinde haklisin evet ... Benimde bi suru saglik sikintim oldu ustelik daha ilkinde aldigim kilolari veremeden hamile kaldim cok fenaa ...cok sancim olduki ben bebegimi hala emziriyorum gece benle yatiyo vs. Once imkanin varsa yatili birini bul cok rahatlicaksin eminim ben oyle yaptim en azindan bebeginin yuku kalkiyo ustinden...sonra kendinle daha rahat ilgilenirsin.... Bilemiyorum bebek yanii sonucta simdi kontrollere gittigimde her seferinde cok daha degisikseyler hissediyorum ....bir can var icinde .... Ve sadece birazcik erken gelmeyi secmiss ...ama sen biliyosun neticede hakkinda hayirlisi olsun...ps: bu kadar dogurgan bi kadin grubuda heralde sadece Eylul anneleri heralde)
Mrb kızlar
Onurun ve Utkunun doğum günleri kutlu olsun,nice nice senelere ınşallah
Bu arada kızlar ben kaza kurşununa maruz kaldım;((((
Maalesef düşünmüyorum çünkü kendimi hazır hissetmekten çok vücuduma güvenemiyorum,daha yeni endoskopi yaptırdım tedaviye başladım
Öyle işte anlayacağınız canım sıkkın
Herşeyin hayırlısı olsun görüşürüz arkadaşlar------
Evt canım 3 tane test yaptım üçündede çıktı((
adetimde 1 hafta gecikti
korktuğum başıma geldi zaten içime doğmuştu
Maşallah onurla ipeğe
ipek elini kaldırmış vurdu vuracak,yalnızz onurdaki ifadeye bakarmısınız
serapcım nasıl ikisi kavga falan ediyorlar mı? güzel güzel oynuyorlarmı? çok tatlılar ya..allh ömür boyu kardeş gibi ayırmasın onları...zaten de onlar birbirlerine çok bağlı olurlar..çikolatayı en tatlı yerinden ısırmak..vanilyayı da içine çeke çeke koklamak lazım..bizim yerimize siz yapıverin..
Oyyy yerim ben onları ya, o bisiklette ne de güzel çıkmışlar. Çok güldüm ya, çok şekerler maaşallah..
allah nazarlardan saklasın. İş güç koşturma, bide bizimki çok hızlı hiç durmuyor adam gibi foto çekemiyom. ama doüum gününden mutlaka çekip koyacam buraya..
HEY ALLAHIM KISLAR ŞU İPEKLEEE ONURUN AYAKLARA BAKIN YAAA BİSKLETTEEEKİ AYAKLARA BAKINNN TUTMAYIN BENİ YİYCEMMMMMMMMMMMMMMMMM.
çukulata ve vanilyanın maceraları demek:)...ben şu çukulata hanımın entarisine bi turpp sıkayım öncee:)..o önde pisikleti kullanan afilli delikanlınında duruşuna turpp sıkiimm sonra:)bunlar bi film..izleizle bitmez...ne şanslısınız ya..çok fırlama bişi olmuş bunlar fena hee..ısırın tombul totişlerden bizim için lüffeenn...sabah sabah enferaktüs neyin geçirecektim yaaa aaaaaa....
emelcim mertin kulaklarına kurban olsun kıslar beee...erkek adamın kulağı büyük olabilir hiçbi mahsuru yokk..onun karizması yeterdee artarr yafuuu:)takvimdeki fotosunu daha netleştirip kocaman pano resimlerden yapmalı..karton gbi bişiye basıyolar çerçevesiz..daha modern duruyo..bende nicedir bi toparlıyıp bastırıcam bakalım kuzumun fotoları...albümde yapamadım hala...
nuraycım biruni süper evet..bende duydum..bide aveupa yakasında varmı bilmıyorum referans laburatuarda iyidir..bu konuyu merve daha iyi bilir aslında ama biruni süper duymuştum..
ayten ikea internetten biara satış yapıyodu bibak istersen..
Ohhhhh forumumuz yeniden hareketlenmişşş..
Hepiciğinizi çook özledim ben tatile devam.anamlardayım hala 27sinde evime yurduma döneceğim.
Umut ben gelmeden oyun moyun oynamayın sakın.Senide İsmet delikanlısınıda çok özledim.Cananı da aytoşuda muhabbetinizi çok özledim...
anladım ki herkesler çoook iyi Allahım daha da iyi etsin.cumamız mübarek olsuuun....
Benim kızım senin adın ne diye sorunca Ayyytaa diyor ayy bayılıyorum yaa 100 kere soruyoruz çocuğa fenalık geldi artık..Sizde ne numaralar var bakiiim???
Selam arkadaslar bugun butun gun merzıfondaydık..
Amcamlarda bırazda dolastık.. eve geldık yavrusa bı corba ıcırdım dısarda gun gecınce ne yedı ne yemedı anlamıyorum kendımı kotu hıssedıyorum..
bırde bı tuhaflıgı var aynı corbayı mısafırlıkte yapsalar ıcmıyo eve gelınce ben yapsam ıcıyor.. anasının elını arıyor heralde :)
sımdı ıctı doydu oh cektım gonlum rahat, 3 saat gıder.. :) esımle konustum artık 36 saatten sonra cukurca ya varabılmıs.. cok yorgun bı sesı vardı yolculuk boyuncada uyuyamamıs..
ınsallah yerlestıkce daha ıyı olucak... konustukca moralım yerıne gelıyor..
utkumun dünü bu günü
ohhh hasret gidermişsiniz ne güzelll ben üniversiteyi dışardan bitirdim maleseff o nedenle yurtmuş oda arkadaşıymış öle bir geçmişim yok ama çok işsterdim nasip olmadı işte neyse öptüm bacım kendine iyi bakkkŞenizzemuszemus
Günaydın arkadaşlar herkese güzel pazarlar...
selam karamel allah bağışlasın bütümüşsün çocuğu maşallah
takıl sende bize hem tecrübelerini paylaşırsın bizimle sıkılmazsan tabiia.s.
süslemelerimiz
Günaydın arkadaşlar herkese güzel pazarlar...
Edacım hakkınızda hayırlısı olsun...Ben aldırmaya karşı değilim açıkçası bunu daha öncede belirtmiştim..Gönül isterki tabiki keşke doğurabilseydin ama madem kendini riske atıyorsun ve kendini hazır hissetmiyorsun buna en doğru kararı kendin vereceksin canım..Bende 2.bebeği düşünüyorum mesela ama şuan olsa bende hazır değilim ne maddi ne manevi açıdan..Herkesin kendi düşüncesi umarım hakkında en hayırlı kararı verirsin canım...
canim once hayirlinolsun diyimm 23 haftalik hamile olarak dusunduklerinde haklisin evet ... Benimde bi suru saglik sikintim oldu ustelik daha ilkinde aldigim kilolari veremeden hamile kaldim cok fenaa ...cok sancim olduki ben bebegimi hala emziriyorum gece benle yatiyo vs. Once imkanin varsa yatili birini bul cok rahatlicaksin eminim ben oyle yaptim en azindan bebeginin yuku kalkiyo ustinden...sonra kendinle daha rahat ilgilenirsin.... Bilemiyorum bebek yanii sonucta simdi kontrollere gittigimde her seferinde cok daha degisikseyler hissediyorum ....bir can var icinde .... Ve sadece birazcik erken gelmeyi secmiss ...ama sen biliyosun neticede hakkinda hayirlisi olsun...ps: bu kadar dogurgan bi kadin grubuda heralde sadece Eylul anneleri heralde)
herşeyin hayırlısı canım yaa bak kardeşler bir arada büyür işte netçen allah kuvvet versin sana valla bende kendime güvenemiyom ama eşimin işleri accık yoluna girsin bende yapıcam bi tane daha inşallah allah nasip ederse tabii benim işler karışık tedavi ile olmuştu ceylin kendiliğinden olurmu bilmem ama ben genede korunuyom işte sana allah tamamına erdirsin demekten başka sözüm yok bacım üzme kendini sıkıntı bölesinden olsun bak büyüyorlar işte allah güç kuvvet sağlık maddi rahatlık versin gerisi boşş
inşallah hayırlısı olur bacım yaa sağlık işi riskli oluyor ise tabiii başka çaren yok ne diyeyim inşallah bi çıkış yolu bulunur (aldırmaktan başka tabii )Şeniz
merak ettim eşin ne düşünüyor bu konuda hani sağlık sorunun olmasaydı istermiyi şimdiden 2. bebeği
Canım tatiliniz güzel geçiyordur umarım...
Saol canım düşüncelerini paylaştığın için evt bende ikinciyi düşünüyorum ama kendimi toparladıktan sonra...
Şimdi mantıklı karar vermem gerekiyor yani gözüm kapalı çıkamam bu yola çünkü iki çocuğun bakımı söz konusu ben yatağa düşünce ne kadar iyi bakılsada annenin bakımıyla bir olurmu hiç..
Canım ilk önce şunu söyleyeyim sana Allah sana kolaylık versin ve inancın,cesaretin hep devam etsin inşallah...Şimdi biraz yorulacaksın sıkıntıya gireceksin 2-3 sene ama ondan sonra çok rahat edeceksin eminim....
Ancak keşke benim sorunum veremediğim kilolar olsaydı ve arada olan sancılarım takmazdım..Hatta iki kere yorulmamış bir seferden vermiş olurdum kilolarımı:)) eğer doğurmaya karar verirsem ameliyat kaçınılmaz olacak...
Dolayısıyla o çocuklar bin iyi bakılsada ( anneannede bakıcıda vs..) annelerinin ona yetememesi sefil olması demektir bana göre..
Dolayısıyla duygusal davranamam ..Zaten islam dini akıl dini değil midir..
Ben kendi sağlığımı riske atarak çocuklarıda riske atmış oluyorum....
Bu arada da dediğin doğru galiba eylül anneleri bayağı doğurgan çıktı.Bide ben burda hava atıyordum %200 korunuyorum diye -tatlicadiarzu- ama fosss çıktı ..Merve dikkatli ol sende %200 korunanlar arasındaydınCADIARZU
Evt canım çok güzel olurdu ama yazdım işte nedenini
Allah kalbine göre versin inşallah...
Canım eşim istiyor aslında ama benim sağlığımı düşünüyor..
Yani ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz..
Alakasız olacak ama uyuyor aslında:)) pirince giderken elindeki bulgurundan olmak gibi bir şey bu...
Yani karnımdakine kıymamayım derken hem oğluma hem kendime hem doğacak bebeğe kötülük etmiş olacağım...
Birde eşim Allah okuduklarını kabul etsin inşallah namazında niyazında bir insandır ve onun aileside tabii..Yani büyük bir risk olmasaydı onlarda istemezdi böyle bir şeyi
Bu arada hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar,samimiyetiniz için,görüşlerinizi rahatlıkla ifade ettiğiniz için..şu ana kadar çok şey paylaştım burda ama ilk defa bu kadar sizinle paylaştığım için rahatladım
Fatmacım Onur paşama maşallah harika görünüyorsunuz Allah nice mutlu huzurlu yıllar nasip etsin sizlereopuyorumnanaktan
Hıcrancım masallah ya yuzun ne kadar guzel, sımdı dıkkatımı cektıde..
Cok aydınlık bır yuzun var.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?