- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.401
kızlar bu arada bizim yarın kemer tatilini turon9 dan aldık ve kk üyesi oldğum için %5 indirim yaptılar baya hoşuma gitti..keşke üye kartını alsaydım pişman oldum o zaman %10 olcakmış...60 70 ytl farkedecekti..neyse bir dahaki sefere artık:)
Kızlar Aslan degıstı ya baya... ıyıce kuduruk bırsey oldu...
kıpır kıpır ıkı dk durmuyor.. ya o neysede uyku sorunu basladı.. uykudan catlıyo ama yıne uyumuyo..
sallamaya calısyorum katıla katıla kendınden gecıyor.. yanına yatıp uyutmaya calısıyorum bıraz duruyor yıne kalkıyor.. uyutmazsam huysuz oluyo... ne yapıcagımı anlamadım.. bu uyumlu cocuk nereye gıttı anlamadım...
Dıs sıkıntımızda yok ıkısı cıktı rahatladık... gerıye ıstah ve uyku problemı kaldı.. bı yemek yedırecem dıye kırk takla atıyorum... acaba sebebı ne cok merak edıyorum.. bı tabagı 3-4 dk da bıtıren cocuga noldu..
ıkıncı kasıgı bekleyemezdı ya o kadar duzenlı beslenıyordukı saatı kacmazdı sımdı ne oldu anlamıs degılım yaa ıyıce sınırlenıyorum...
betülcü allah kolaylık versin canım bizde öleyiz valla ama diş sıkıntısı hala devam ediyor bacım nerde bitti daha üstler var yanlar varr hem üstler daha çok sıkıntı veriyormuş öle diyorlar ama artık büyüdüler zaten oluyor böle değişimler Şeniz
kızlar emeklemeyen bebeğimiz kaldı mı utkudan başka o da bu saatten sonra emeklemez artık dimi. ama ben emeklesin pıtır pıtır ayaklarıma gelsin beni takip etsin istiyordum. hayırlısı olsun.
Kızlar Aslan degıstı ya baya... ıyıce kuduruk bırsey oldu...
kıpır kıpır ıkı dk durmuyor.. ya o neysede uyku sorunu basladı.. uykudan catlıyo ama yıne uyumuyo..
sallamaya calısyorum katıla katıla kendınden gecıyor.. yanına yatıp uyutmaya calısıyorum bıraz duruyor yıne kalkıyor.. uyutmazsam huysuz oluyo... ne yapıcagımı anlamadım.. bu uyumlu cocuk nereye gıttı anlamadım...
Dıs sıkıntımızda yok ıkısı cıktı rahatladık... gerıye ıstah ve uyku problemı kaldı.. bı yemek yedırecem dıye kırk takla atıyorum... acaba sebebı ne cok merak edıyorum.. bı tabagı 3-4 dk da bıtıren cocuga noldu..
ıkıncı kasıgı bekleyemezdı ya o kadar duzenlı beslenıyordukı saatı kacmazdı sımdı ne oldu anlamıs degılım yaa ıyıce sınırlenıyorum...
betülcüm sanada diyorlar mı bilmem ama bana hep bunlar daha iyi günlerin diyorlar büyüdükçe huyları değişiyor istekleri artıyor. utku da artık çok zor uyuyor hala 3 sefer uyuyor ama ben uyutana kadar neler çekiyorum uyumazsa ağlayıp duruyor çok hırçın oluyor.etrafta olup biteni kaçırmamaya çalışıyolar herhalde (sizi uyutup parti yapacaz :teytey: kaydirigubbakcemile3
kızlar benim pc.gene değişti de net olmamıştı bugün kendi kendine açılır gibi...dün akşam okudum ama ben yokken neler olmuş...resimlerin hepsi harika bütün bebeklerimizz çok tatlı maşallaaahhhh hepsine ayrı ayrı...
edacım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini...
betülüm yaa babası yokkken de uykuya zor salarlarmış bebekler bana birisi sölemişti mesela babasının bi atletini ya da başka bişeyini koy aslanın yanına kokusunu alsın öyle derler bilmiyorum...gerçi bizimki de huysuz oldu artık sürekli merak içinde duvarlarda arabaları sürüyor vee kızlar üç-dört adım atıyor artık tunahan cumartesiden beri ama çalışmalarımız hala devam ediyor...yaa unuttuğum bişeler var mı acaba aklıma gelirse yazarım...bu arada cumartesi müjde evine davet ediyor ben gitmeye çalışıcam ama o gün oruç tutamam herhalde....haydi kızlar organizasyonu yapalımm....
valla canım hasbınallah ya sabır dıye dıye.. ama zaten cabuk sınırlenırım normalde de o yuzden bıraz zorluyor bu kerata.. :)ay betülüm aynen yaaa kırk takla resmen öyle oyalayınca yiyor ama başka türlü yemiyorr...napalım bizde atıyoz taklalarıııkaydirigubbakcemile3diyorum bende büyü sen az sorucam ben sana bu eziyetlerin hesabınııı ama yavru bunlar işteee ne dersek diyelim kızılmıyor ki ben sinirlenince ya sabır çekiyorumm biraz yatışıyo sinirlerim o zaman:)
günaydın kızlar
betülcüm bizde dolana dolana yiyoruz.
heryere döke saça
15 20 gündür böyle
iştahı güzel ama yerinde durmuyo yemek yerken
ne yapalım yesinde
Canım bende onu dusundum bılıyormusun dun aksam..
cunku babası gıttıgınden berı belkı tesaduftur bılmıyorum ama gecelerı cok sık uyanıyor ve sureklı huzursuz aglamaklı, bazen dudagını buzerek uyanıyor uykusunda aglıyo ruya goruyor sanırım bu aksam denıcem bakalım ya..
babasını da arıyor olabılır mı bılmem kı aslında daha kucukler ama... anlamadım vallahı...
valla canım hasbınallah ya sabır dıye dıye.. ama zaten cabuk sınırlenırım normalde de o yuzden bıraz zorluyor bu kerata.. :)
Evet canım ugrasıyoruz ıste yesınler de..
betülcüm özlemez olur mu hiç aramaz mı babasını bence dene bu akşam...belki uykudan yanması rüya görüp korkuyor olması da olabilir bu tunahan a da oluyor ama aslan uslu bir bebek en azından öyleydi:))şimdi yaramaz bunlar yaramazzz...
selam kızlarrrr
edacım hayırlısı olsun , üzmemeye çalış kendini bence de en önemlisi sağlık allah korusun sen yataklara düşersen napar 2 tane bebek .... en doğru kararı sen vereceksin sonuçta .
ceylin çook tatlı olmuş , denizin saçları kesilince ben çok üzülmüştüm ama uzadılar şimdi bir de gür gür .
betül bu kuzuların huyu değişiyor büyüdükçe herhalde ... dişle de kesin ilgilidir , denizde uslu iştahlı çocuktu ama o da 360 derece bir huy değişimi içinde şuanda . allah sonumuzu hayır etsin ama görülen o ki bitek bizimkiler değil bu dönemde hepsinde genel bir değişim var , büyüyolar sanırım artık :)
ahhh yavrum benim aramaz olurmu hiç
geçen gün bize üniversiteden arkadaşlarım geldi karı koca
ipek yabancıya gitmez helede erkeklere hiç gitmez
arkadaşımın eşini şöyle geçerken arkasından gördü başladı ağlamaya gidicem diye
babası sandı herhalde hele ilk gittiği gün yüzünü güldüremedik çocuğun
ağlayıp durdu. normalde pek ağlamaz senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?