Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım iyi tatiller iyi eğlenceler sana kk da kıyak yapmış işte ne güzel

betülcü allah kolaylık versin canım bizde öleyiz valla ama diş sıkıntısı hala devam ediyor bacım nerde bitti daha üstler var yanlar varr hem üstler daha çok sıkıntı veriyormuş öle diyorlar ama artık büyüdüler zaten oluyor böle değişimler Şeniz

delikız bebeğin çok tatlı maşallah
allah sağlık sıhat versin,ama pastaları görünce gecenin bu saatinde yememem gereken çikolata geldi aklıma
neyse sizi görüp yüzüm gülümsedi çikolatanın kalorisi kurban olsun :)

Herkese iyi BıR hafta diliyorum... opuyorumnanaktan
hızlıca okudum geçmişi ..hazır büşra ile babasını dışarı göndermişken gezmeye :) en geç 7de dikiliyor ayağa , kapıyı gösteriyor. burada iyice alıştı gezmeye...

Onurun geçmiş doğum günü kutlu olsun annesi...Rabbim sağlıklı ,mutlu , huzurlu , upuzuuun bir ömür nasip etsin inşAllah.. Allah damat olduğu günleri de göstersin :)

Utku ya maşaAllah . gerçekten kız gibi güzel yakışıklı oğlan :)

Ceylin çok şeker olmuş annesi ya.. sağlıkla uzasın ipek saçları..

Edacım hakkınızda hayırlısı olsun..tabii ki gönül isterdi ki bebeğin gelsin, abisine arkadaş olsun ... ama senin için şartlar elvermiyorsa birşey diyemiyorum canım..:1hug:
Allah geçeceğin aşamalarda kolaylık versin, sorunsuz atlat inşAllah..

Duygucum size de iyi tatiller..

herkese sevgiler :hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar

hicran hakikaten de ceylin kelkız olmuş ama yakışmış şeker kuzuya

dün pikniğe gittik temiz hava bol oksijen ve de atlar. utkuyu ata bindirdim tabi ben de bindim çok sevdi atı üstünde oynuyo resmen yaa.

bu utku fena oynak bişey olcak galiba akşam eve geldiğimizde bahçede asker yemeği vardı ben utkuyu indirmedim ama müzik sesi eve geliyordu bi baktım elleri kolları kaldıra kaldıra sallana sallana oynuyo babası da karşısında. daha önceden de oynuyodu ama neşet ertaşın uzun havasına ne kadar oynanabilir ki. yaklaşık 20 gün önce kendi kendine ritm tutmayı öğrendi içinden geldi herhalde. ama akşam süperdi bir de yürüse biz bunu tutamayız dedim. kaşık düşse oynar herhalde.

kızlar emeklemeyen bebeğimiz kaldı mı utkudan başka o da bu saatten sonra emeklemez artık dimi. ama ben emeklesin pıtır pıtır ayaklarıma gelsin beni takip etsin istiyordum. hayırlısı olsun.

Gunaydınlar..

Amın canım saolasın... olabılır yanı bıttı derken sımdılıgı kastetmıstım elbet bıtmedı :)
ama dıger dıslerın sıkıntısı olabılır haklısın..

kızlar emeklemeyen bebeğimiz kaldı mı utkudan başka o da bu saatten sonra emeklemez artık dimi. ama ben emeklesin pıtır pıtır ayaklarıma gelsin beni takip etsin istiyordum. hayırlısı olsun.

Hıc bellı olmaz canım bende hıc emeklemeyecek heralde dıyordum ama bı baktık pıtır pıtır basladı kerata..

betülcüm sanada diyorlar mı bilmem ama bana hep bunlar daha iyi günlerin diyorlar büyüdükçe huyları değişiyor istekleri artıyor. utku da artık çok zor uyuyor hala 3 sefer uyuyor ama ben uyutana kadar neler çekiyorum uyumazsa ağlayıp duruyor çok hırçın oluyor.etrafta olup biteni kaçırmamaya çalışıyolar herhalde (sizi uyutup parti yapacaz :teytey: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Sanırım oyle canım.. ama cok guzel huylu bı bebektı ne oldu anlamak zor..
Daha sımdı kahvaltısını yaptırdım.. saat bu olmus.. 9 da yıyen cocuk 11 de kırk taklayla yedı.. artık sınırlerıme de hakım olamıyorum.. kızsam hepten kayıs kopuyo hıc yemıyo.. resmen kukla gıbı oynatıyorlar adamı yaa... alısacak dıye yapmak ıstemıyorum ama hıc oyalamasan bırsey yemıyo.. dandınıne oynuyoruz anasını satıyım..
bır akılları erecek yasa gelsınlerde boyle kım oynuyomus gorek..yemıyormusun tamam yeme derım dogru odaya.. aksama kadar bırsey yok..
sonra pasa pasa gelır yer artık ertesı gun ac kalmayı ogrenınce..
ama sımdı yırtıyorlar tabı bebek mılletı :)

kızlar benim pc.gene değişti de net olmamıştı bugün kendi kendine açılır gibi...dün akşam okudum ama ben yokken neler olmuş...resimlerin hepsi harika bütün bebeklerimizz çok tatlı maşallaaahhhh hepsine ayrı ayrı...
edacım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini...
betülüm yaa babası yokkken de uykuya zor salarlarmış bebekler bana birisi sölemişti mesela babasının bi atletini ya da başka bişeyini koy aslanın yanına kokusunu alsın öyle derler bilmiyorum...gerçi bizimki de huysuz oldu artık sürekli merak içinde duvarlarda arabaları sürüyor vee kızlar üç-dört adım atıyor artık tunahan cumartesiden beri ama çalışmalarımız hala devam ediyor...yaa unuttuğum bişeler var mı acaba aklıma gelirse yazarım...bu arada cumartesi müjde evine davet ediyor ben gitmeye çalışıcam ama o gün oruç tutamam herhalde....haydi kızlar organizasyonu yapalımm....

ay betülüm aynen yaaa kırk takla resmen öyle oyalayınca yiyor ama başka türlü yemiyorr...napalım bizde atıyoz taklalarıııkaydirigubbakcemile3diyorum bende büyü sen az sorucam ben sana bu eziyetlerin hesabınııı ama yavru bunlar işteee ne dersek diyelim kızılmıyor ki ben sinirlenince ya sabır çekiyorumm biraz yatışıyo sinirlerim o zaman:)

günaydın kızlar

betülcüm bizde dolana dolana yiyoruz.
heryere döke saça
15 20 gündür böyle
iştahı güzel ama yerinde durmuyo yemek yerken
ne yapalım yesinde

Canım bende onu dusundum bılıyormusun dun aksam..
cunku babası gıttıgınden berı belkı tesaduftur bılmıyorum ama gecelerı cok sık uyanıyor ve sureklı huzursuz aglamaklı, bazen dudagını buzerek uyanıyor uykusunda aglıyo ruya goruyor sanırım bu aksam denıcem bakalım ya..
babasını da arıyor olabılır mı bılmem kı aslında daha kucukler ama... anlamadım vallahı...

valla canım hasbınallah ya sabır dıye dıye.. ama zaten cabuk sınırlenırım normalde de o yuzden bıraz zorluyor bu kerata.. :)
günaydın kızlar

betülcüm bizde dolana dolana yiyoruz.
heryere döke saça
15 20 gündür böyle
iştahı güzel ama yerinde durmuyo yemek yerken
ne yapalım yesinde

Evet canım ugrasıyoruz ıste yesınler de..

betülcüm özlemez olur mu hiç aramaz mı babasını bence dene bu akşam...belki uykudan yanması rüya görüp korkuyor olması da olabilir bu tunahan a da oluyor ama aslan uslu bir bebek en azından öyleydi:))şimdi yaramaz bunlar yaramazzz...

selam kızlarrrr
edacım hayırlısı olsun , üzmemeye çalış kendini bence de en önemlisi sağlık allah korusun sen yataklara düşersen napar 2 tane bebek .... en doğru kararı sen vereceksin sonuçta .

ceylin çook tatlı olmuş , denizin saçları kesilince ben çok üzülmüştüm ama uzadılar şimdi bir de gür gür .

betül bu kuzuların huyu değişiyor büyüdükçe herhalde ... dişle de kesin ilgilidir , denizde uslu iştahlı çocuktu ama o da 360 derece bir huy değişimi içinde şuanda . allah sonumuzu hayır etsin ama görülen o ki bitek bizimkiler değil bu dönemde hepsinde genel bir değişim var , büyüyolar sanırım artık :)

ahhh yavrum benim aramaz olurmu hiç
geçen gün bize üniversiteden arkadaşlarım geldi karı koca
ipek yabancıya gitmez helede erkeklere hiç gitmez
arkadaşımın eşini şöyle geçerken arkasından gördü başladı ağlamaya gidicem diye
babası sandı herhalde hele ilk gittiği gün yüzünü güldüremedik çocuğun
ağlayıp durdu. normalde pek ağlamaz senağlama

evet canım oyleydı, ama artık ı ıh... tam sopalık... kaydirigubbakcemile3
ulen hem kızııyorum hem dayanamıyorum analık boyle bırsey ya :)

ya hakkaten demekkı bu dıs zamanları tum bebekler 360 donuyor...
kalıcımı acep yoksa yanmaya basladık demektır yavastan...

Evet canım bızımkıde babasını ıse gonderırken kapıyı ardına kapatınca aglardı...
Sımdı kımı Aslan kucagımdayken kapıdan gondersem yada herhangı bı odanın kapısını kapatsam aglıyor...
benımde aklıma hep esım gelıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…