- 24 Eylül 2008
- 220
- 29
- 123
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.421
ahhh yavrum benim aramaz olurmu hiç
geçen gün bize üniversiteden arkadaşlarım geldi karı koca
ipek yabancıya gitmez helede erkeklere hiç gitmez
arkadaşımın eşini şöyle geçerken arkasından gördü başladı ağlamaya gidicem diye
babası sandı herhalde hele ilk gittiği gün yüzünü güldüremedik çocuğun
ağlayıp durdu. normalde pek ağlamaz senağlama
ayy canım benim hatırlıyorum o anı.ipek hep öyle masummudur. yoksa babası yanında olmadığı için mi böyle bakışlarında filan masumiyet var yavrumun. öp yerime. bu arada evimize geldik sağ salim 7 gibi...arayamadım.
:gitme::gitme:
canım vardınız hayırlısıyla
yolculuk iyi geçmiştir umarım
ben seni arayacaktım unttum herzamanki gibi:))
kızlarkendisi benim üniversiteden canım arkadaşım olur.
3 aylık bebişi var. minik beril Şeniz
hamileyken 10 kilo almış 2 kilo fazlası kalmış hainin
manken gibiydi
canım benim:asigim:
yolculuk da iyiydi. başlangıç biraz stresliydi. sizin ordan ankara yoluna çıkcaz tam yolu polisler kapatmış. neyse bir sonrakinden çıkarız dedik orda da polisler kapatmış. bay bi gezdik.esenler belediyesine filan geldik. 50 dk dolanmışız. sonra tesadüfen biyerden bulduk ama çok stres olduk.ist trafiği de malum.geri döncektik yolu bulamasaydıkyerimseniben
umutçum naber? napıyorsun..ismet bey nasıl? buğün nasılsın.sakinmisin? umarım herşey yolundadır.
edacım ben doğumdan beri adet olmadım zatii )..çok da rahatlık ama işte sürekli de bir kaygı var.arada test yapıyorum.aslında belki de hamile olsam üzülmem ama ben dölüü ilaçları kullandığım için anne karnındaki bebek gelişimini olumsuz etkiler diye korkuyorum..senin için de karar sana düşer. en iyisini sen kara vererirsin. tv. de dinlemiştim..hoca 40. güne kadar eğer problem varsa anne veya bebekte günak değilmiş.ruh 40. günden sonra giriyormuş.ben hocanın yalancısıyım..öle demişti..sen sağlıklı olucan ki o meleklere iyi bir anne olacaksın dimi ama.bak ben depresyona girdim ne kadar zor günler geçirdim.çok şükür şimdi iyiym ama o benim çok kötü olduğum günleri hatırlıyorum da annem kayınvalidem eşim destek olmasaydı bebeğimi hayatta büyütemezzdim sağlıklı bir şekilde.. o yüzden en doğru kararı ancak sen verebilirsin.hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?