Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese merhaba çok özledim sizleri uzun zamandır giremedim kk ya
işten ayrıldım daha önce yazmıştım 20 gün sinopta kaldım istanbula yeni geldim toparlanmaya çalışıyorum. zeynep çok huysuz hiçbir iş yaptırmıyor wc ye bile gidemiyorum sürekli kucağımda olmak istiyor yanından ayrılsam emekleyerek gelip eteklerime yapışıp ağlıyor çok bunaltı büyüdükçe bakmak dahada zorlaşıyor. 27 temmuzda ilk dişimiz çıktı üstten, şuan iki tane üstte var iki tanede altta çıkmak üzere huysuzluğu diştendir diye umut ediyorum böyle devam ederse yanmışım. Bazen çok güzel adımlayıp yürüyor ama cesareti yok. Sizlerde ne haberler var geriye dönük okumadım yaramazlar nasıllar yürümeye başlayan var mı...

herkese selam kıslar ohh bizim topic şenlenmiş şükür dewamını dilerim.bizde tatilden döndük şükürhihoyyythihoyyyt
çok güsel gecmedi çünkübizim minik kuş hastalandı..feci kustu ateş isal hepsi vardı mafoldumbendenize giremedikama bol bol gezdik..15.de döndük..ve tatlı yawrum arkadaşlar yürümeye başladı desteksiz 3 adım atıyo fındığım tam 8ağustosta yürümeye başladı bende ilk adım ayakkabısı aldım ortapedik cok güzel bi duygu ya düşü kalka büyoyolar artık rabbime şükür..valla bizimki de azımı çıkarıyo nedir tam bi azgın oldu kafası arkaya doğru sallayıp bi feryat ediyo istediğiolmayınca zannedersin kii dövdüm...çok hırçınlaştı yolda arabasına bindiriyorum durmuyo içinde hep kucak yaninormal arabadada durmuyo :mymeka:arabadan inelim susuyo yaramaz...doğum günleriiyice yaklaştı..kutlayan arkadaşları tebrik edrim uzun ömür versin allah hepsinee...:hooray:
edacıım hamileymişn ama rahtsızlını dile getirmişssinn hayırlısı olsun canım bence dr.konuş ne gerekiyorsa o olmalıönce sağlık tabi inş.. ama sağlığınıçok etkilemeyecekse yaşaması en iyisi ama sen doğrusunu bilirsin canım takdir ilahi hersey gecmişolsunn canım cok...a.s.
betül canım sizide allah kavuştursun tezzamanda inş.. göz açıp kapayana kadar gecsinn çokk ösledimm yaa burayııı ama işte vakit buldukça girerim gariiyerimseniben
unuttuklarım varsa kusura bakmayınn canım arkidişlerim:içelim:

salihacım hoşgeldin..tebrikler karagözlün ilk adımlarını atmış..darısı tezden başımıza...

edacım,çok güldüm yavv:)açtı demek seni:)eh bi forumda sadece canan ve benle sohbet edersin ufakçaplı bi kafa bulanıklığı olurr sanırım.körle yatan şaşı kalkar misali:)..

canancım eh gazan mubarek ossun..hep yatıp büyicek sanmadın heralde tosunpaşanın:)okadar beslendi beslendii şimdi azarak atıcak biriktirdiklerini:)

sevgili köşeminderim pardon eşim geldi:)inanamıyorum yahu..bi insan tvyi açtıgının ikinci dkkası nasıl uyur!

kızlar yaa utku emerken çok fena ısırıyor her defasında kanatıyor napabilirim bi fikri olan var mı kızıyorum o da inadına ısırıyor

naime saliha hoşgeldiniz kızlar
saliha maşallah kuzuya yürümeye başladı demek

sehercim kızmayacakmışsın ısırdığında çünkü kızdığını oyun sanıp daha çok yapabilirmiş.

HıCRANCIMMMceylinime nice 11 aylar olsun inşallah....buluşma yapalım diyozzzcanan cumartesi uyar mı sanaa umuttt sende haberr verr aradım kapalıydı gene telinnn...arıycam yarın yinee canan sende özelden cebini yazarmısınnn??

oyy Buğrişim yürüyor mu annesi, maşaAllah maşaAllah
darısı bizimkilerin başına olsun.. :CüvCüv:
hoşgeldiniz bu arada canım, nerelere gittin gezdin tatilde :sm_cool:

sağol canım evet pek şeker oldu kuşum maşallahh

teşekkürler canım napiiim keloğlanımı seviyom artık bölleee:roflol::roflol:

anuummm nolmus gı benım gelınımee... sacınca altınmı dagıttınız yosam... :))
yohhh dönürüm ama sadaka verdikkk saçları için yakışmış ama değilmiii

hicrancım öpüyom o keltoşun kelindenkaydirigubbakcemile3
tatlı bıdık
merci şekerim çok sağol
uzar hemen dimi yaa zor uzar benimkiler eğer bana çektiyse yandukk =)bende güçlensin sıcaktan bunalmasın accık rahatlasın dedim bide konak olmuştu tepesi böylece konaktanda kurtulduk hemen zeytinyağı sürdüm ertesi gün yok oldular

abooo kız yohsam sendemi hamişsin yap bi test te öğren bacımmm peki olursa niyetin ne istemezmisin kızzz

brnim kızımında bitmek tükenmek bitmeyen gaz sancısı var 8 aylık. cinco kullandım bende kakasını yapamıyordu bayağı uzun süre yapmadığımız şey kalmadı şimdilerde biraz daha iyi bakalım

çörek otu kaynatıp içirince işe yarıyormuş diyorlar ama geç öğrendim gerek kalmadı bi araştır istersen ama ben rezene tohumu alıp içiyordum kendim emzirirken işe yarıyordu sonrada 1 çay kasşığı ona içirmeye başladım 4.aydan sonra

eşimin gittiği berbere gittim makina ile traş etti durmadı tabii inletti ortalığı ama başka çare yoktu tabii saçları güçlenir bencede yap derim gecikmeden çünki büyüyünce anladığı için üzülme riski var çocukların

hoşgeldin Naime :1hug: nasıl geçti tatil ?
ilk incileri hayırlı olsun, tamamı dizi dizi dizilsin inşAllah

bacım nekadarlıkmışkı bebek kürtaj yaptırıyorlar ben ilaçla düşürebiliyorlar diye duymuştum ama tam bilmiyorum kürtaj sana da zararlı onu biliyorum ama
benim düşüklerim olmuştu ceylinden önce dr bana kanamam başladığında bir hap vermişti 3 gün kullanıcan demişti bunu düşük olması için veriyoruz demişti rahim kaslarını harekete geçiriyormuş dışarı kolay atsın vücut diye öle htırlıyorum böylece zarar görmezsin demişti ve kürtaja gerek kalmamaıştı benim 7.haftaydı üstelik tabii benim düşük başlamıştı değerlerim düşmüştü ozaman vermişti ama sen gene dr dan iyice öğren bunu kürtaja gerek kalmazsa çok iyi olur senin için

abooo kız yohsam sendemi hamişsin yap bi test te öğren bacımmm peki olursa niyetin ne istemezmisin kızzz

meraklı meloş ay pardon hicroş kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana bayılıyorum senin bu içten satırlarına yaw..
bir de resimde ana-kız ve takvimde ceylin çok güzel görünüyorsunuz maşaAllah..ama artık takvimi güncelleyip bir kel foto koyarsan daha iyi olur hihoyyyt

Ayy yeni gördümm hakikaten keloğlan olmuş yaa Maşallah gözleri ortaya çıkmış kuzunun...
Niye kestirdiniz ki?

canım hem sıcaktan çok bunalıyordu bizimki saçında tokada bırakmıyordu ensesi hep pişiyordu saçları daha güçlü olsun diye de gerekiyordu doğum saçları ya henüz bunlar dökülüyorlar zaten hep sonra konak vardı kafada 2 aydır gideremedim onu ben o işe de yaradı saç yokken z yağıyla ovdum kafayı sadece tepede vardı avucun yarısı büyüklüğünde oda gitti 2 günde çok yakıştı ama değilmiii

bide oğlum olursa nasıl olur diye merak ettim DERMİŞİİİİİMMMMMMMMM:roflol::roflol::roflol:

kızlar yaa utku emerken çok fena ısırıyor her defasında kanatıyor napabilirim bi fikri olan var mı kızıyorum o da inadına ısırıyor

Sehercim büşrA nadiren ısırıyor , ısırdığı zaman da ciddi bi şekilde acıtıyor dişleri jilet gibi :) ısırdığı zaman, annecim acıyor ama bak ağlarım ühü ühüüü diyorum :))) bakıp gülüyor bir daha da ısırmıyor..herşeyi anlıyor akıllı bıdıklar sen de konuşmayı dene bence kaydirigubbakcemile3

faremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1shok::1shok: bencede GİTMEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3

HOŞBULDUK BACIMMM
demek sizde faaliyet minimumda ama ne yalan söliim bizimkide pek fazla sayılmaz bu aralar ama bizde benden dolayı kocamdan dolayı değill nebiliim sanki artık eskisi gibi değilim bennn yada yorgunmuyum nedir ondanmı psikolojik bişiiler de olabilir ama öle had safhada bir şey yok genelde öleyim yanii sanki öle bişii yomuş gibi hissediyom bazennn neyse ben susiim de +18 sayfasına dönmesin:kedi::kedi: burasııı

bende katılırım şu oyun gurubuna aman unutmayın beni valla çocuklara da bizede iyi gelirrr
şu kitap ne kitabı ben kaçırdım olayı çocuklar içinmi bizim içinmiii nedir bacım bu kitap işiii söleyin bakemm

46 = DELÜÜÜ BACUM DELÜÜÜ hani benim gibiler için kullanılır valla bende gitmeliyim bi dr ihtiyacım var kendümden şüpheleniyom bu ara gene ortada bişii yok öle belirgin ama ordan burdan şeyler kafa takılıyor işte nebiliim belkide evde oturmak sarmıyor beni artık yetişemiyommudur nedir herşeye içimden iş yapmakta gelmiyor kısacası yorulduuuuuummmmmmm ama mola veremiyoruz tabii annelik zor iş bende 2 tane var hemde tabii biri birinden beter yanneee neyse ben gene ortalığı sıkıntılarıma boğmayayım demiii ayy kafa dinleyemedim bu sene gene yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…