- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.441
selam kızlarr biz bugün 11 aylık olduk çok şükür doğum günümüze 1 ay varrr
herkese selam kıslar ohh bizim topic şenlenmiş şükür dewamını dilerim.bizde tatilden döndük şükürhihoyyythihoyyyt
çok güsel gecmedi çünkübizim minik kuş hastalandı..feci kustu ateş isal hepsi vardı mafoldumbendenize giremedikama bol bol gezdik..15.de döndük..ve tatlı yawrum arkadaşlar yürümeye başladı desteksiz 3 adım atıyo fındığım tam 8ağustosta yürümeye başladı bende ilk adım ayakkabısı aldım ortapedik cok güzel bi duygu ya düşü kalka büyoyolar artık rabbime şükür..valla bizimki de azımı çıkarıyo nedir tam bi azgın oldu kafası arkaya doğru sallayıp bi feryat ediyo istediğiolmayınca zannedersin kii dövdüm...çok hırçınlaştı yolda arabasına bindiriyorum durmuyo içinde hep kucak yaninormal arabadada durmuyo :mymeka:arabadan inelim susuyo yaramaz...doğum günleriiyice yaklaştı..kutlayan arkadaşları tebrik edrim uzun ömür versin allah hepsinee...:hooray:
edacıım hamileymişn ama rahtsızlını dile getirmişssinn hayırlısı olsun canım bence dr.konuş ne gerekiyorsa o olmalıönce sağlık tabi inş.. ama sağlığınıçok etkilemeyecekse yaşaması en iyisi ama sen doğrusunu bilirsin canım takdir ilahi hersey gecmişolsunn canım cok...a.s.
betül canım sizide allah kavuştursun tezzamanda inş.. göz açıp kapayana kadar gecsinn çokk ösledimm yaa burayııı ama işte vakit buldukça girerim gariiyerimseniben
unuttuklarım varsa kusura bakmayınn canım arkidişlerim:içelim:
Herkese iyi BİR hafta diliyorum... opuyorumnanaktan
hızlıca okudum geçmişi ..hazır büşra ile babasını dışarı göndermişken gezmeye :) en geç 7de dikiliyor ayağa , kapıyı gösteriyor. burada iyice alıştı gezmeye...
Onurun geçmiş doğum günü kutlu olsun annesi...Rabbim sağlıklı ,mutlu , huzurlu , upuzuuun bir ömür nasip etsin inşAllah.. Allah damat olduğu günleri de göstersin :)
Utku ya maşaAllah . gerçekten kız gibi güzel yakışıklı oğlan :)
Ceylin çok şeker olmuş annesi ya.. sağlıkla uzasın ipek saçları..
Edacım hakkınızda hayırlısı olsun..tabii ki gönül isterdi ki bebeğin gelsin, abisine arkadaş olsun ... ama senin için şartlar elvermiyorsa birşey diyemiyorum canım..:1hug:
Allah geçeceğin aşamalarda kolaylık versin, sorunsuz atlat inşAllah..
Duygucum size de iyi tatiller..
herkese sevgiler :hooray:
teşekkürler canım napiiim keloğlanımı seviyom artık bölleee:roflol::roflol:günaydın arkadaşlar
hicran hakikaten de ceylin kelkız olmuş ama yakışmış şeker kuzuya
dün pikniğe gittik temiz hava bol oksijen ve de atlar. utkuyu ata bindirdim tabi ben de bindim çok sevdi atı üstünde oynuyo resmen yaa.
bu utku fena oynak bişey olcak galiba akşam eve geldiğimizde bahçede asker yemeği vardı ben utkuyu indirmedim ama müzik sesi eve geliyordu bi baktım elleri kolları kaldıra kaldıra sallana sallana oynuyo babası da karşısında. daha önceden de oynuyodu ama neşet ertaşın uzun havasına ne kadar oynanabilir ki. yaklaşık 20 gün önce kendi kendine ritm tutmayı öğrendi içinden geldi herhalde. ama akşam süperdi bir de yürüse biz bunu tutamayız dedim. kaşık düşse oynar herhalde.
yohhh dönürüm ama sadaka verdikkk saçları için yakışmış ama değilmiiianuummm nolmus gı benım gelınımee... sacınca altınmı dagıttınız yosam... :))
merci şekerim çok sağolhicrancım öpüyom o keltoşun kelindenkaydirigubbakcemile3
tatlı bıdık
uzar hemen dimi yaa zor uzar benimkiler eğer bana çektiyse yandukk =)bende güçlensin sıcaktan bunalmasın accık rahatlasın dedim bide konak olmuştu tepesi böylece konaktanda kurtulduk hemen zeytinyağı sürdüm ertesi gün yok oldularselam kızlarrrr
edacım hayırlısı olsun , üzmemeye çalış kendini bence de en önemlisi sağlık allah korusun sen yataklara düşersen napar 2 tane bebek .... en doğru kararı sen vereceksin sonuçta .
ceylin çook tatlı olmuş , denizin saçları kesilince ben çok üzülmüştüm ama uzadılar şimdi bir de gür gür .
betül bu kuzuların huyu değişiyor büyüdükçe herhalde ... dişle de kesin ilgilidir , denizde uslu iştahlı çocuktu ama o da 360 derece bir huy değişimi içinde şuanda . allah sonumuzu hayır etsin ama görülen o ki bitek bizimkiler değil bu dönemde hepsinde genel bir değişim var , büyüyolar sanırım artık :)
slm canlarım benim..ablanız kurban olsun sizlere..Şeniz..
kızlar şöle 2-3 sayfa okudum da anladığıma göre hepimizin dertleri aynı..
!1.) kıvanç ta 180 dferece döndü.ayakta sallanırken mışıl mışıl uyuyan çocuk kendini hoop atıyor yere.yerde yanına yatıyorum okşayarak uyumak istiyor..çıldırmış çok uykusu var ..gözler kapalı.ama emekleyerek o haliyle biryerlere gitmek istiyor.nereye gideceğini de bilmiyor.uyku başına vurmuş bir şekilde debeleniyoruz 1 saate yakın..ben tabii artık sinir küpü..)))ancak memeye alırsam orda uyuya kalıyor.ama ben okula gidince annemler nasıl uyutacak bilmiyorum..az önce zorla yağamı yatırdım..havhav miyav miyav pisi pisi gibi şeyler olan nini söledim de sakinleyip uyudu biraz.şimdi uyuyo..hayvan hastası benim oğlum..galiba bu yönü babanesine benzeyecek..
2) yemek yemesini günü gününü tutmuyor..sebebi kesinlikle diş.bunu anladım..bazen çok güzel yerken bazen ağzını kiltliyor ve huysuzlanıyor.kesinlikle yediremiyom gün boyu..kızlar dün dr. götürdüm..arka dişlerini gösterdi.azılar şişmiş balon gibi..ben onların daha çıkacağını tahmin etmiyordum.öndeki dişler yapıyor sanıyordum.meğer tüm dert dişlermiş.yavrumun kimbilir ne kadar ağrısı var..
3) betül ve serap kızlar babalarıonın gittiğini onlar çok iyi anlıyorlar..ben sinoptayken babası buraya geldikten sonra sürekli kahkakaha atıp gülen çocuk gülmeyi bıraktı..babası gibi olan erkeklere ancak gülmeye falan başladı.huysuzluğu da arttı..babasının değerini anladım..herkes te bu değişikliği farketti orda..babası gittikten sonra mahsunlaştı kıvanç dediler..
4 ) edacım hamilemimisin..hakkında hayırlısı olsun..ben de hala adet olmadım..araada sanki midem falan bulanıyor..korkuyorum ...bu arada 100 de 200 korunduk demişsin.neyle acaba bir mahsuru yokasa?...
şimdilik sizleri çok öptüm....birazdan yine gelebilirsem gelirim..
brnim kızımında bitmek tükenmek bitmeyen gaz sancısı var 8 aylık. cinco kullandım bende kakasını yapamıyordu bayağı uzun süre yapmadığımız şey kalmadı şimdilerde biraz daha iyi bakalım
kıss hicran..ceylinin saçları gitmiş olmuş erkek bebek..))))).. ben de kazıtsam mı ki acaba ..belki saçlarının çıkması hızlanır..nasıl kestirdiniz? usturayla mı? durdumu kıss senin yaramaz..zilli..onun keltoş kafasından öpüver benim yerime..
herkese merhaba çok özledim sizleri uzun zamandır giremedim kk ya
işten ayrıldım daha önce yazmıştım 20 gün sinopta kaldım istanbula yeni geldim toparlanmaya çalışıyorum. zeynep çok huysuz hiçbir iş yaptırmıyor wc ye bile gidemiyorum sürekli kucağımda olmak istiyor yanından ayrılsam emekleyerek gelip eteklerime yapışıp ağlıyor çok bunaltı büyüdükçe bakmak dahada zorlaşıyor. 27 temmuzda ilk dişimiz çıktı üstten, şuan iki tane üstte var iki tanede altta çıkmak üzere huysuzluğu diştendir diye umut ediyorum böyle devam ederse yanmışım. Bazen çok güzel adımlayıp yürüyor ama cesareti yok. Sizlerde ne haberler var geriye dönük okumadım yaramazlar nasıllar yürümeye başlayan var mı...
Hepinize teşekkür ederim Arkadaşlar...
%200 burda yapılan bir espiriydi kızlar..Konu korunmadan açılmıştı ve benim eşim ile Mervenin eşi sürekli ş.dışına çıktıkları için %200 korunuyoruz diye konuşmuştuk:)
Canancımm hakkına hayırlısı olsun betülde şüpheleniyordu...
Ben kürtajda spiral taktırmayı düşünüyorum takarlarmı acaba en iyisi bir int.ten bakayım.
Serapcımm zaten bende en kısa zamanda aldıracağımm ama çok küçükken almıyorlarr 5-10 hafta arası..benimkisi şu an beş haftalık haftaya alınır herhalde...
Bu arada da bebişlerin huysuzluklarından konu açılmış ben çok garipsemedim..
Çünkü bizimki ezelden beri öyleydi yemek konusu zaten başlı başına olay..
Her gören Allah yardımcın olsun diyor..
Kucağımda bile durmuyor oraya buraya saldırıyor ve çığlığımız hiç bitmiyor..
Emekleme konusuna gelince bizimkide emeklemiyor bir iki gider gibi yapıyor sonrada dönüp yatıyor tembell :mymeka:
abooo kız yohsam sendemi hamişsin yap bi test te öğren bacımmm peki olursa niyetin ne istemezmisin kızzz
Ayy yeni gördümm hakikaten keloğlan olmuş yaa Maşallah gözleri ortaya çıkmış kuzunun...
Niye kestirdiniz ki?
kızlar yaa utku emerken çok fena ısırıyor her defasında kanatıyor napabilirim bi fikri olan var mı kızıyorum o da inadına ısırıyor
selamlar..haftasonu buyukçekmecedeki yazlıktaydık..fındık faresinin ziyaretıne kadar evdekı günlerimiz enazından ismetin dalından yediği meyveler sayesınde katlanılabilinir idi..amaakabinde yan odaya hapsettiğimiz minik tommycik yüzünden birdaha gitmek İSTEMİYOORUUMM:)
edacım..haftanın süprizi senden geldi..bende kürtaja karşı deilim..islam eşittir akıl ve 3ncü aydan sonrası için daha sakıncalı diye biliyorum..kürtajdan hemen sonra sen henuz ayılmamışken spirali takıyolar..en iyisi spiral..bende bu ayı kaçırdım ama bidahaki aya taktırıcam..eh bende yüzde 200 lerdenim çünkim eşim hem cok soguk neva hemde beli hasta..biz artık sexi felan unuttuk..amakendısı seneye mart nısan gibi yıne yapalım dıyo..ozamana saklıyo kendını sanırım:)ama ben 3yıl kadar düşünmuyorum..yaş 31 ve cok yordu tek başına hamıleleık ve bebek bakımı..ekonomık olarakta eşimin ailesinin bizi kira derdinden kurtarması,rizedeki evlerini satmaları şart.bunlar olmadan dogurmam.kürtajda hafıf dojda bı narkoz verılıyo.yaklaşık 10 dakıka süren bi işlem..hiçbi ağrısı yok..uyanınca başın dönmesin hemen diye biraz dinlenıp gidebiliyosun..hakkında hayırlısı arkadaşım..kalbini ferah tut..
seher utkuya kırkbin kere maşallah..
fatmacım ellerin dert görmesin..çok cici bi parti olmuş..hadi bakalım darısı başımıza..
hicrancım hoşgeldin...
betülcüm insan deliriyo elde deil..iştahsız bebek çıldırtır adamı...ben eskıden zayıfça bebeleri görünce açıkçası bakamıyo işte anası nolucak derdim..ama ağzında lokmayı 40dkka tutabilip tüküreni görünce eh buda oluyomuş allah sabır versin dıyorum..ama aslan deişir annesi..hastalık sonrası bi huy deişimi oluyo ama kalıcı deil..
iyiym canancım:)inatla antideprsan kullanmamaya ve bi psikiyatıra gitmemeye devam:)gitsem biliyorum çünki yazacak bi 46raporu:)..ismet iyi allahıma şükür..et tutmayan,durdurak tanımayan,üçkaatçı bişi oldu çıktı:)kıvanc abide kuduruğa bağlamış ohh şükür yarabbi:)15ini beklıyos..buarada nuray kapsama alanı dışında kalmış neoldu acaba?ben oyun grubu kularım istıyorum bidekuzulara..senın kıtabıda bu hafta alıcam kısmetse:)senden naber?
Saol canım desteğin için ve verdiğin bilgiler için...
Dalından meyva yedi hıı ismet paşa yarasın kuzuya...
Bende katılmayı isterim oyun kulubünee ama bizimki deli fişek gibi saldırrı bi o yere bi bu yere..Dayanamaz atarsanız gruptan oğlumu karışmam sonra babası gelir dağıtır ortalığı ona görelmaz: baştan oturup konuşalımnaniknanik
Bu arada 46 raporu hıı o neki:))
Raporluk olmayan mı var Allah aşkına herkesin bi raporluk tarafı var işte kimi gösteriyo kimisi saklıyor... Sen gösterenlerdensin gizlemeyen varını yoğunu ortaya koyan,ben ne çok belli eden ne çok etmeyen orta karar Canan da senin gibi niye bu konuya girdiysemm fisfisfisaçtı herhalde beni..Bugünlerde yarım kafayım belki ondandır neyse bir duşa gireyim ayılırım belki görüşürükk kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?