- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.461
herkese merhaba çok özledim sizleri uzun zamandır giremedim kk ya
işten ayrıldım daha önce yazmıştım 20 gün sinopta kaldım istanbula yeni geldim toparlanmaya çalışıyorum. zeynep çok huysuz hiçbir iş yaptırmıyor wc ye bile gidemiyorum sürekli kucağımda olmak istiyor yanından ayrılsam emekleyerek gelip eteklerime yapışıp ağlıyor çok bunaltı büyüdükçe bakmak dahada zorlaşıyor. 27 temmuzda ilk dişimiz çıktı üstten, şuan iki tane üstte var iki tanede altta çıkmak üzere huysuzluğu diştendir diye umut ediyorum böyle devam ederse yanmışım. Bazen çok güzel adımlayıp yürüyor ama cesareti yok. Sizlerde ne haberler var geriye dönük okumadım yaramazlar nasıllar yürümeye başlayan var mı...
herkese selam kıslar ohh bizim topic şenlenmiş şükür dewamını dilerim.bizde tatilden döndük şükürhihoyyythihoyyyt
çok güsel gecmedi çünkübizim minik kuş hastalandı..feci kustu ateş isal hepsi vardı mafoldumbendenize giremedikama bol bol gezdik..15.de döndük..ve tatlı yawrum arkadaşlar yürümeye başladı desteksiz 3 adım atıyo fındığım tam 8ağustosta yürümeye başladı bende ilk adım ayakkabısı aldım ortapedik cok güzel bi duygu ya düşü kalka büyoyolar artık rabbime şükür..valla bizimki de azımı çıkarıyo nedir tam bi azgın oldu kafası arkaya doğru sallayıp bi feryat ediyo istediğiolmayınca zannedersin kii dövdüm...çok hırçınlaştı yolda arabasına bindiriyorum durmuyo içinde hep kucak yaninormal arabadada durmuyo :mymeka:arabadan inelim susuyo yaramaz...doğum günleriiyice yaklaştı..kutlayan arkadaşları tebrik edrim uzun ömür versin allah hepsinee...:hooray:
edacıım hamileymişn ama rahtsızlını dile getirmişssinn hayırlısı olsun canım bence dr.konuş ne gerekiyorsa o olmalıönce sağlık tabi inş.. ama sağlığınıçok etkilemeyecekse yaşaması en iyisi ama sen doğrusunu bilirsin canım takdir ilahi hersey gecmişolsunn canım cok...a.s.
betül canım sizide allah kavuştursun tezzamanda inş.. göz açıp kapayana kadar gecsinn çokk ösledimm yaa burayııı ama işte vakit buldukça girerim gariiyerimseniben
unuttuklarım varsa kusura bakmayınn canım arkidişlerim:içelim:
HİCRANCIMMMceylinime nice 11 aylar olsun inşallah....buluşma yapalım diyozzzcanan cumartesi uyar mı sanaa umuttt sende haberr verr aradım kapalıydı gene telinnn...arıycam yarın yinee canan sende özelden cebini yazarmısınnn??
hayırlı olsun nice nice 11 aylara, 11 senelere sağlıkla inşAllah canım a.s.
meraklı meloş ay pardon hicroş kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana bayılıyorum senin bu içten satırlarına yaw..
bir de resimde ana-kız ve takvimde ceylin çok güzel görünüyorsunuz maşaAllah..ama artık takvimi güncelleyip bir kel foto koyarsan daha iyi olur hihoyyyt
meraklı meloş ay pardon hicroş kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana bayılıyorum senin bu içten satırlarına yaw..
bir de resimde ana-kız ve takvimde ceylin çok güzel görünüyorsunuz maşaAllah..ama artık takvimi güncelleyip bir kel foto koyarsan daha iyi olur hihoyyyt
kızlar biz de onuru bugün keltoş yaptırdık çok şeker oldu ya bayıldım kelineopuyorumnanaktan
umutcum ya sallamak çok zor bide uyumadıkca ben sinir krizlerine giriyordum çok şükür 15 gündür ben sallamadan uyutuyorum koyuyorum önüme ayaklarını kendi kucağıma getiriyorum ayaklarını tutuyorum yoksa kaçıp gidiyor ayaklarını tuttuğum için gidemiyor uykusu da var zaten bir süre sonra pes edip uyuyup kalıyor en geç 10 dk içinde uyumuş oluyor
enteresan yöntem valla fatmacım..sallamak zor tabi yaa hemde nasıl...ayağındada sallamıyosun demek..amakaçıp gidiyo dimi bırakınca:)allahın bıttırıkları:)..deniim bakiim..yeni yöntem keşfetmem şart valla..
gerçekten iyi yöntem bulmuşsun fatma.ben doğduğundan beri hiç sallamadım.hep memede uyuyor bazen de kendiliğinden uyuyup kalıyo.benim bebiş daha küçük 3 aylık.inşallah ilerde huy değiştirip sallanmak istemez...bu arada ben ablanın arkadaşı hatırladın di mi. ben hep mayıs annelerine bakıyodum.serap burda olduğunuzu söyledi.arada buraya da bakıyorum artık.mayıs annelerinde kızımın resimleri var. bakmak istersen haberin olsun...
saol serapcım hoşbulduk.. gülüm..naime saliha hoşgeldiniz kızlar
saliha maşallah kuzuya yürümeye başladı demek
sehercim kızmayacakmışsın ısırdığında çünkü kızdığını oyun sanıp daha çok yapabilirmiş.
ya yürümeye başladı tezeesii saol ellerinden öperr inş.. darısı size bitanem canım akçakocaya gittik ve bütün şelale senin mağralar benim gezdikk paso amaiyi oldu hiçdeğilse temis hava aldık mis gibiii sen napiinn hayatımm gitcektinizz sen gittin mi tatile ya bebişle zor oluyo pek tat dökmüyo bizimkii zırzır ütüledii beniii:bbo:
oyy Buğrişim yürüyor mu annesi, maşaAllah maşaAllah
darısı bizimkilerin başına olsun.. :CüvCüv:
hoşgeldiniz bu arada canım, nerelere gittin gezdin tatilde :sm_cool:
hoşbulduk şeker evet ya teyzesii ilk adımlar başladı dağılcak çok şeyy vaarrkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3salihacım hoşgeldin..tebrikler karagözlün ilk adımlarını atmış..darısı tezden başımıza...
edacım,çok güldüm yavv:)açtı demek seni:)eh bi forumda sadece canan ve benle sohbet edersin ufakçaplı bi kafa bulanıklığı olurr sanırım.körle yatan şaşı kalkar misali:)..
canancım eh gazan mubarek ossun..hep yatıp büyicek sanmadın heralde tosunpaşanın:)okadar beslendi beslendii şimdi azarak atıcak biriktirdiklerini:)
sevgili köşeminderim pardon eşim geldi:)inanamıyorum yahu..bi insan tvyi açtıgının ikinci dkkası nasıl uyur!
saol hayatım şükür ki daha iyi ama biraz isali var bide dişle birleştii bide oralarda rüzgarda kaldıı malesefkii yavrumm soğuk aldı... darısı size olsunn hicrancıımm tümm bebişerimize inş...kaydirigubbakcemilehoşgeldin ve geçmiş olsun allah acil şifa versin oyy maşallah yürüdü ölemiii ne güzelll darısı başımıza inşallah bizimki daha tutunarak yürüyor kendi kendine tık yok hala ablası 11.ayında yürümüştü bu kız tembel diyorum tembellllllllll BABAYA ÇEKMİŞTİR KESİNN:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?