Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoş geldin bacım nerelerdeydin sen bakemmmm

dişleriniz hayırlısıyla tamamlanır sağlıkla inşallah bizimki alttan 2 diş ile kaldı valla tembel bu kız tembelll anacımm:roflol: o anlattığın sıkıntılar hepimizde var canım yaa sorma valla bazımızın belki daha hafiftir bazımızınki daha fazla ama hemen hemen aynıyız yaniii

hoşgeldin ve geçmiş olsun allah acil şifa versin oyy maşallah yürüdü ölemiii ne güzelll darısı başımıza inşallah bizimki daha tutunarak yürüyor kendi kendine tık yok hala ablası 11.ayında yürümüştü bu kız tembel diyorum tembellllllllll BABAYA ÇEKMİŞTİR KESİNN:roflol:

sağol canım benimopuyorumnanaktan

buluşalım valla ramazanda da biraz stresli olcaz ama iyi gelirrrkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar biz de onuru bugün keltoş yaptırdık çok şeker oldu ya bayıldım kelineopuyorumnanaktan

o senin güzelliğin canım napiim işte ölee şıttırıveriyommm aslında benim çevremdekiler böle bilmezler pek benii daha doğrusu çok yakınım olmayanlar bilmezz genelde soğuk nevale derler çalışma dönemimde işim gereği çok ciddiydim öle olmakta zorundaydım bi yerde yoksa işimi iyi yapamazdım işi bırakınca bende bi patlama oldu sanırsammmmm:roflol::roflol::roflol:hihoyyytkafamçokkarıştı

KEL FOTOYU KOYARIM Bİ ARA RESİMLERİ HENÜZ PC YE YÜKLEMEDİM TAM OLARAK FIRSAT OLUNCA YAPICAM Bİ KELOĞLAN TAKVİMİİİkaydirigubbakcemile3

ulen kaçtınız hemennn bende kaçayım bariii kıza yemek yediricemmm bugün dışardaydık biraz gezdik yemedi zilli dışarda pek bişii gidemde yapam ona bi muhallebi yesin doysunda uyutayım artıkk zilliyi saat kaç oldu hala babası ile oynuyor nettiysek uyumadı belki yorulmuştur artıkk

bende şinci yatırdım.küçük odada hamak var..sallana sallana sallabaş olcek nerdeyse..başka türlü uyumuyo malesef..okadar ayakta salladım..banamısın demedi..
eşim 6da geldi hala uyuyo..birazdan ben yatarım o kalkar tv karşısında homurdanmaya devam eder..doğada nasıl tembel aslanlar varsa o model bişi..acıkmadıkça felan kalkmaz yerinden..bezginbekir..
hicrancım valla ben sevılmek ıstıyorum her kadın gibi işte..bence sağlıklı bi evlilikte haftada 3 4 kez olmalı:)..istenilmeyi özlemek kötü..fantazi felan anlamam odunumdur:)ama istenildiğimi görmek isterdim..sen nasıl yorgun olmican..biri beyin dieri bedenen en yoran çağdalar üstelik..napalım işte sağlık olsun..yinede ne mutlu..

naimecim özlettin kendini..bezginlikler yorgunluklar hepimizde mevcut..dünya çok güzel ama insanlar acımasız...düzeni bu...kolla kendini..gemisini kurtaran kaptandır misali işte...

oyun gurubu için tekliflerinizi beklıyorum..önce katılanları belırleyıp sonra yer ve tarıh işini halledelimarkadaşlar..bence çok güzel olucak..

cepten msj atıcam deryacım telimdeişti..allahtan bi mani olmassa gelirim bu cumartesi müjdelerdemiyiz
?

umutcum ya sallamak çok zor bide uyumadıkca ben sinir krizlerine giriyordum çok şükür 15 gündür ben sallamadan uyutuyorum koyuyorum önüme ayaklarını kendi kucağıma getiriyorum ayaklarını tutuyorum yoksa kaçıp gidiyor ayaklarını tuttuğum için gidemiyor uykusu da var zaten bir süre sonra pes edip uyuyup kalıyor en geç 10 dk içinde uyumuş oluyor

enteresan yöntem valla fatmacım..sallamak zor tabi yaa hemde nasıl...ayağındada sallamıyosun demek..amakaçıp gidiyo dimi bırakınca:)allahın bıttırıkları:)..deniim bakiim..yeni yöntem keşfetmem şart valla..

gerçekten iyi yöntem bulmuşsun fatma.ben doğduğundan beri hiç sallamadım.hep memede uyuyor bazen de kendiliğinden uyuyup kalıyo.benim bebiş daha küçük 3 aylık.inşallah ilerde huy değiştirip sallanmak istemez...bu arada ben ablanın arkadaşı hatırladın di mi. ben hep mayıs annelerine bakıyodum.serap burda olduğunuzu söyledi.arada buraya da bakıyorum artık.mayıs annelerinde kızımın resimleri var. bakmak istersen haberin olsun...

dene canım yalnız pes etme kararlı olduğunu belli et epey inat ediyorlar çünkü şuan hiç bi şekilde sallamıyorum kimseye de sallatmıyorum babaannesine falan çok şükür rahat ettim artık alıştı o ilk günlerki kadar direnmiyor bile hemen gözlerini kapatıveriyor bir de iyice uykusu gelsin öyle dene canım

tabiki tanıdım tanımaz mıyım hoşgeldin sen de aramıza mutlaka bakarım mayıs annelerine inşallah sallanmaya alışmaz ablacım valla çok zor oluyor onur da emerek uyuyordu bi ara ama genelde ayakta sallanıyordu şimdi iyiyiz bakalım

naime saliha hoşgeldiniz kızlar
saliha maşallah kuzuya yürümeye başladı demek

sehercim kızmayacakmışsın ısırdığında çünkü kızdığını oyun sanıp daha çok yapabilirmiş.
saol serapcım hoşbulduk.. gülüm..
evet canım yeni yeni cesaret bulup kalkmaya çalışıp adım atıyo şükür allaha darısı size

oyy Buğrişim yürüyor mu annesi, maşaAllah maşaAllah
darısı bizimkilerin başına olsun.. :CüvCüv:
hoşgeldiniz bu arada canım, nerelere gittin gezdin tatilde :sm_cool:
ya yürümeye başladı tezeesii saol ellerinden öperr inş.. darısı size bitanem canım akçakocaya gittik ve bütün şelale senin mağralar benim gezdikk paso amaiyi oldu hiçdeğilse temis hava aldık mis gibiii sen napiinn hayatımm gitcektinizz sen gittin mi tatile ya bebişle zor oluyo pek tat dökmüyo bizimkii zırzır ütüledii beniii:bbo:
hoşbulduk şeker evet ya teyzesii ilk adımlar başladı dağılcak çok şeyy vaarrkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
saol hayatım şükür ki daha iyi ama biraz isali var bide dişle birleştii bide oralarda rüzgarda kaldıı malesefkii yavrumm soğuk aldı... darısı size olsunn hicrancıımm tümm bebişerimize inş...kaydirigubbakcemile

slm kızlar iyi geceler

serap betülll Allah kavuştursun canlarım

hicran kuzun kel dahada güzel maşallahh canım

seher kız güzeli gibi oğlun maşallah

fatma onur paşanın doğum günü pastası çok güzel olmuş nice yıllara inşallah öp yerime

edaa hakkında hayırlısı olsun geçmiş olsun canım sen daha iyisini bilirsin tabee sağlığın dahada kötüye gidecekse malesef düşünme diyorum ama dr lada görüş belki vardır yolu

umut yazdıklarına hayranım duygularıma tercümansın inan

saliha hoşgeldin canım ilk adımlarınız gelmiş koşmalarınıda göstersin Rabbim

eylül bebekleri hep kuduruk sanırım yağızda aynı uyurken memeyi sora sora çürütüyor dalıvermiyor artık daralıyorum huy edindi biberon kırıyoruz artık 4.biberonda gitti dün mama sandalyesinde içti ve masum bir gülüşle atıverdi yere bende delirdim yeter diye bağırınca nasıl ağladı üzüldüm ama bende aartık dayanamıyorum emekliyor heryere gidiyor prizleri yalıyor masa altlarından çıkmıyor bir iki adım attı ama o kadar gerisi gelmedi hep gezse kapı açıldımı hemen gitse aman böyle işte
yemiyor uyumuyor durmuyor

slm kızlar..arzucum canını sıkma anlattıklarınıon aynısını bir çoğumuzun bebeişleri yaptığına göre dönemsel bir şey ve geçiçi bir şey...sabır çekelim tatlı bebişlerimize bağırmadan sakin sakin yaklaşalım..çünkü ben denedim bağırarak ya da yüksek sesle bir şeyler söylediğimde o daha da azıyo kuduruyo velet..ama sakin tavırlarla yaklaştığımda bir süre sonra sakinliyor...bu dönemdeki davranışlarımız ınutmayın bebişlerimizin kişilklerini oluşturyor.eğer asi, ağresif,inatçı,yalana yatkın ... vs. çocuklar yetiştirmek istemiyorsak biraz sabırla yaklaşmalıyız.kızlar onlar anlamıyor sansak ta aslında herşeyi çok iyi anlıyorlar ve ben kıvançla sürekli konuşuyorum..herşeyi anlatıyorum.birşey konusunda inat yapıp ağlamaya başladığında dikkatini başka şeye çekiyorum.unutuyo gidiyo sonra..bu tarz davranışlarımın da olumlu etki yaptığını farkettim.

hicrancım BEŞ SEVGı DıLı adlı kitabı öneriyorum hepimize..evlilikte karı koca ilşkilerini baz alıyor..tabii içinde çocuk yetiştirmeler de konu alıyor.çok güzel yalın bir dille anlatılmış birkitap..örnekler vermiş hepimizin yaşadığı aile ilşkilerine..

cumartesi kızlar buluşma olursa gelmek istiyorum..gerçi daha eşime sormadım ama olumsuz bir cevap alacağımı sanmam.tabii eğer bilmediğim bir ani olay falan çıkmazsa..inş. kısmet olursa gelecem.tabii nerde buluacağımızı bilmiyom..niyet hafta sonu karşıya geçmekti..( anadolu yakası yani)..oralarda olursa katılırım..bu tarflarda olursa da katılırım..bana uyar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…