Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canancım dediklerin çok doğru biraz sabır Allah ım kuvvet versin sarı kantaron otu var içeyim bari depresan yerine belki sakinleştirir yoksa oğlumun psikolojisi için ii olmayacakgamyoncuiremsu:1no2:kafamçokkarıştıdelikafaduldensenağlama

çok sevindim canan senin adına zamanında tam hazır olduğunda gelsin 2.si inş biraz daha zamanımız var

bende kaçtım herkeze iyi geceler canım
kaydirigubbakcemile5

alemsin yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hicranı unutmayın haaaa, ayıp edersinizzz pislerrrrrrr toplaşın toplaşınnnn sizzzz, hiçççççççççç düşünmeyin ıraklarda olan bizleri mafoldumben

hoşgeldin dünürüm, beninkide öyle yemek yaptırmııyorr akşamlarııı, ayaklarıma dolanıyor.

Gunaydınlar...
Kızlar ben sanırım su kahvaltı vs sorununu cozdum... Aslan sımdı yıne kahvaltısının yarısına gelmeden doydu daha acmadı agzını bıraktım bende yemezsen yeme dıye.. sonra aklıma geldı.. :)
Gecelerı cok sut ıcıyor Aslan.. dun geceden berı yarım lıtre sut bıtırdı ustune bırde sabah benı emdı bırde gece yatmadan once..
e bu kadar sut ıcen cocuk sabah kahvaltıya acıkmaz kı manyak gıbı bende yedırmeye calısıyorum nıye yemıyo dıyorum ya...
Artık bu yastakı cocugun gece yemesıne bıle kalkmaması lazımken ben masallah sey gıbı beslıyorum sonra nıye yemıyo dıyorum..
bugunden sonra gecelerı yavas yavas sutu azaltıcam.... sonra tamamen gece beslenmesını bıtırmeye calısıcam kı gunduze ıyı ackmıs olsun herseyı guzelce yesın..
bakalım olucakmı calısmalara baslayacagım bu geceden... :bbo:

gece uyuturken 200 cc pınar 6-12 ay sütünü içiriyorum gece bir kere 100-150 arası pınarın sütünden veriyorum sabahta 150 cc aptamil veriyorum. gündüzleri kayınvalidem çok yemiyor diyor. bende 4 satte bir besle acıksın dedim. çünkü kayınvalidem çok bişeyler yedirmeye çalışıyoo, çocuk kaşık görmekten korkar olmuş.

hicranı unutmayın haaaa, ayıp edersinizzz pislerrrrrrr toplaşın toplaşınnnn sizzzz, hiçççççççççç düşünmeyin ıraklarda olan bizleri mafoldumben

gızz ayten sen ıraktamısın..ay ben seni antalyada sanıyordum..ne zamn gittin ırak a..:tomato:naniknanik..tabii ıraktan gelmen zor olur.amerikan ascerleri izin vermezler belkim dimi..savaş ne alem de bittimi tamamen.kafamçokkarıştıdelikafadulden..

maşllh senin tipsiz o kadar süt içebiliyor mu? ben de aldım o sütten 10 cc falan içti.tabii burda anasında doğal süt varkene napsın çocuk..anası doğal inek zatii..ayy benimki koca adam olacak bu gidişle memeyi bırakmyacak.gece kalkınca su vermeye çalışyom..o emziği atıp memelerime saldırıyor resmen ya..sanki yeni doğmuş uyurkene gece gündüz farketmez meme de meme..ben artık ölee cc li mamaları falan bıraktım.belkim versem içer ama gece falan üşeniyom öle mamalar hazırlamaya..:ecrin_bebek:

benimkini şimdi uyuttum ...sizle konuşmak güzel ama uykum ağır bastı..sabah yediden beri ayaktayım..daha kahvaltı bile yapmadım..yazın sinopta depo ettikleerimden yesin dimi ama...biraz kilo vermem gerek.gerçi herkes böle çok güzel olduğumu söylüyor ama ben ikiz kardeşimi manken gibi zayıf görünce kendimi hiç beğenmiyom.benim ondan 5 kilo fazlam var.ama eminim bu ara kıvançın peşinde vereceğime.zaten doğru dürüst de yiyemiyom.iştahım var ama yoğunluktan yiyemiyom..
şimdilik ben mışıllara gidiyom..

hee ıraktayımm şekerrrr, yok buralar güzel serince beklerim senide lülülülülülü

bizimki ne yazıkki 7 aylık bitti beni istemedi. mafoldumben ben 18 ay vermenin iyi olduğunu düşünüyorum 18 aydan sonrada kesmek lazım bencee kocaman çocukk emmesi bir tuhaf olur dimi opuyorumnanaktan o koca lektoşun kel kafasından öperim ben, canan gııı bunun gözleri mavimi şu şebelek avatarındaki resim harika nasıl yakalarsın böyle resimleri anlamıyorum.

inşallaahhh veremezsin de üzerinde yapışır kalır :roflol::roflol:

kız canan alem kadınsın vallah :roflol: nerden de aklına gelir böyle şeyler senin yanında duran yaşlanmaz ben de geliyom yanına :1hug:

hay maaşallah amma da süt içiyomuş
deniz hiçç içmiyo biberon kabul etmediği için zibidi o pınarın sütünden de aldım ballı muzlu içti suluğundan ama su içer gibi yani gelip gidip hayatta öyle gece falan bitirmez uykusunda yada uyumak üzereyken ....

betül deniz gece hiç beslenmiyo akşam muhallebi yiyip yatıyor sabahta kalkıp kahvaltısını yapıyor gece de hiç uyanmıyor ... sabah acıkmış uyanıyor kahvaltısını silip süpürüyor ama ne kahvaltı onu yiyip bütün gün bişey yemese bile olur :) biz bu arada 1 aydır falan yumurtanın beyazını da vermeye başladık doktor başlayabilirsiniz dedi...
birde betül 3 saat çok az ya biz denizi 5 saatte bir yediriyoruz sende uzat bence arayı iyice acıksın güzel yesin 3 saatte acıkmaz ki çocuk büyüyolar artık.

oooh maşallah egeyeee yarasınnn.

kız bu süt içirmenin formülü ne ki utku da hiç içmiyo artık alışsın istiyorum ama tadını alınca istemiyo bi daha. zaten de biberon almıyo sıpa.

canım ben de bazen senin gibi yapıyorum ağlama taklidi yapıyorum o zaman da gülüyor ve ısırmaya devam ediyor

şimdi de canım yanıyo utku ısırma diyorum yine ısırırsa emzirmiyorum o da yapışıp buluzumu ısırıyo. napacağımı şaşırdım kafamçokkarıştı kıyamıyorum da emsin istiyorum

oyyyyy kuzummm ısırsın kız elleemmeeeee. memen mi daha değerli oğlunmu hele bide böyle masum kız güzelineee. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…