- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.481
slm kızlar..arzucum canını sıkma anlattıklarınıon aynısını bir çoğumuzun bebeişleri yaptığına göre dönemsel bir şey ve geçiçi bir şey...sabır çekelim tatlı bebişlerimize bağırmadan sakin sakin yaklaşalım..çünkü ben denedim bağırarak ya da yüksek sesle bir şeyler söylediğimde o daha da azıyo kuduruyo velet..ama sakin tavırlarla yaklaştığımda bir süre sonra sakinliyor...bu dönemdeki davranışlarımız ınutmayın bebişlerimizin kişilklerini oluşturyor.eğer asi, ağresif,inatçı,yalana yatkın ... vs. çocuklar yetiştirmek istemiyorsak biraz sabırla yaklaşmalıyız.kızlar onlar anlamıyor sansak ta aslında herşeyi çok iyi anlıyorlar ve ben kıvançla sürekli konuşuyorum..herşeyi anlatıyorum.birşey konusunda inat yapıp ağlamaya başladığında dikkatini başka şeye çekiyorum.unutuyo gidiyo sonra..bu tarz davranışlarımın da olumlu etki yaptığını farkettim.
hicrancım BEŞ SEVGİ DİLİ adlı kitabı öneriyorum hepimize..evlilikte karı koca ilşkilerini baz alıyor..tabii içinde çocuk yetiştirmeler de konu alıyor.çok güzel yalın bir dille anlatılmış birkitap..örnekler vermiş hepimizin yaşadığı aile ilşkilerine..
cumartesi kızlar buluşma olursa gelmek istiyorum..gerçi daha eşime sormadım ama olumsuz bir cevap alacağımı sanmam.tabii eğer bilmediğim bir ani olay falan çıkmazsa..inş. kısmet olursa gelecem.tabii nerde buluacağımızı bilmiyom..niyet hafta sonu karşıya geçmekti..( anadolu yakası yani)..oralarda olursa katılırım..bu tarflarda olursa da katılırım..bana uyar..
salihacım hoşgeldin..tebrikler karagözlün ilk adımlarını atmış..darısı tezden başımıza...
edacım,çok güldüm yavv:)açtı demek seni:)eh bi forumda sadece canan ve benle sohbet edersin ufakçaplı bi kafa bulanıklığı olurr sanırım.körle yatan şaşı kalkar misali:)..
canancım eh gazan mubarek ossun..hep yatıp büyicek sanmadın heralde tosunpaşanın:)okadar beslendi beslendii şimdi azarak atıcak biriktirdiklerini:)
sevgili köşeminderim pardon eşim geldi:)inanamıyorum yahu..bi insan tvyi açtıgının ikinci dkkası nasıl uyur!
bende katılırım şu oyun gurubuna aman unutmayın beni valla çocuklara da bizede iyi gelirrr
şu kitap ne kitabı ben kaçırdım olayı çocuklar içinmi bizim içinmiii nedir bacım bu kitap işiii söleyin bakemm
kızlar biz de onuru bugün keltoş yaptırdık çok şeker oldu ya bayıldım kelineopuyorumnanaktan
herkese merhaba çok özledim sizleri uzun zamandır giremedim kk ya
işten ayrıldım daha önce yazmıştım 20 gün sinopta kaldım istanbula yeni geldim toparlanmaya çalışıyorum. zeynep çok huysuz hiçbir iş yaptırmıyor wc ye bile gidemiyorum sürekli kucağımda olmak istiyor yanından ayrılsam emekleyerek gelip eteklerime yapışıp ağlıyor çok bunaltı büyüdükçe bakmak dahada zorlaşıyor. 27 temmuzda ilk dişimiz çıktı üstten, şuan iki tane üstte var iki tanede altta çıkmak üzere huysuzluğu diştendir diye umut ediyorum böyle devam ederse yanmışım. Bazen çok güzel adımlayıp yürüyor ama cesareti yok. Sizlerde ne haberler var geriye dönük okumadım yaramazlar nasıllar yürümeye başlayan var mı...
Gunaydınlar...
Kızlar ben sanırım su kahvaltı vs sorununu cozdum... Aslan sımdı yıne kahvaltısının yarısına gelmeden doydu daha acmadı agzını bıraktım bende yemezsen yeme dıye.. sonra aklıma geldı.. :)
Gecelerı cok sut ıcıyor Aslan.. dun geceden berı yarım lıtre sut bıtırdı ustune bırde sabah benı emdı bırde gece yatmadan once..
e bu kadar sut ıcen cocuk sabah kahvaltıya acıkmaz kı manyak gıbı bende yedırmeye calısıyorum nıye yemıyo dıyorum ya...
Artık bu yastakı cocugun gece yemesıne bıle kalkmaması lazımken ben masallah sey gıbı beslıyorum sonra nıye yemıyo dıyorum..
bugunden sonra gecelerı yavas yavas sutu azaltıcam.... sonra tamamen gece beslenmesını bıtırmeye calısıcam kı gunduze ıyı ackmıs olsun herseyı guzelce yesın..
bakalım olucakmı calısmalara baslayacagım bu geceden... :bbo:
hicranı unutmayın haaaa, ayıp edersinizzz pislerrrrrrr toplaşın toplaşınnnn sizzzz, hiçççççççççç düşünmeyin ıraklarda olan bizleri mafoldumben
gece uyuturken 200 cc pınar 6-12 ay sütünü içiriyorum gece bir kere 100-150 arası pınarın sütünden veriyorum sabahta 150 cc aptamil veriyorum. gündüzleri kayınvalidem çok yemiyor diyor. bende 4 satte bir besle acıksın dedim. çünkü kayınvalidem çok bişeyler yedirmeye çalışıyoo, çocuk kaşık görmekten korkar olmuş.
gızz ayten sen ıraktamısın..ay ben seni antalyada sanıyordum..ne zamn gittin ırak a..:tomato:naniknanik..tabii ıraktan gelmen zor olur.amerikan ascerleri izin vermezler belkim dimi..savaş ne alem de bittimi tamamen.kafamçokkarıştıdelikafadulden..
maşllh senin tipsiz o kadar süt içebiliyor mu? ben de aldım o sütten 10 cc falan içti.tabii burda anasında doğal süt varkene napsın çocuk..anası doğal inek zatii..ayy benimki koca adam olacak bu gidişle memeyi bırakmyacak.gece kalkınca su vermeye çalışyom..o emziği atıp memelerime saldırıyor resmen ya..sanki yeni doğmuş uyurkene gece gündüz farketmez meme de meme..ben artık ölee cc li mamaları falan bıraktım.belkim versem içer ama gece falan üşeniyom öle mamalar hazırlamaya..:ecrin_bebek:
benimkini şimdi uyuttum ...sizle konuşmak güzel ama uykum ağır bastı..sabah yediden beri ayaktayım..daha kahvaltı bile yapmadım..yazın sinopta depo ettikleerimden yesin dimi ama...biraz kilo vermem gerek.gerçi herkes böle çok güzel olduğumu söylüyor ama ben ikiz kardeşimi manken gibi zayıf görünce kendimi hiç beğenmiyom.benim ondan 5 kilo fazlam var.ama eminim bu ara kıvançın peşinde vereceğime.zaten doğru dürüst de yiyemiyom.iştahım var ama yoğunluktan yiyemiyom..
şimdilik ben mışıllara gidiyom..
gızz ayten sen ıraktamısın..ay ben seni antalyada sanıyordum..ne zamn gittin ırak a..:tomato:naniknanik..tabii ıraktan gelmen zor olur.amerikan ascerleri izin vermezler belkim dimi..savaş ne alem de bittimi tamamen.kafamçokkarıştıdelikafadulden..
gece uyuturken 200 cc pınar 6-12 ay sütünü içiriyorum gece bir kere 100-150 arası pınarın sütünden veriyorum sabahta 150 cc aptamil veriyorum. gündüzleri kayınvalidem çok yemiyor diyor. bende 4 satte bir besle acıksın dedim. çünkü kayınvalidem çok bişeyler yedirmeye çalışıyoo, çocuk kaşık görmekten korkar olmuş.
Sehercim büşrA nadiren ısırıyor , ısırdığı zaman da ciddi bi şekilde acıtıyor dişleri jilet gibi :) ısırdığı zaman, annecim acıyor ama bak ağlarım ühü ühüüü diyorum :))) bakıp gülüyor bir daha da ısırmıyor..herşeyi anlıyor akıllı bıdıklar sen de konuşmayı dene bence kaydirigubbakcemile3
canım ben de bazen senin gibi yapıyorum ağlama taklidi yapıyorum o zaman da gülüyor ve ısırmaya devam ediyor
şimdi de canım yanıyo utku ısırma diyorum yine ısırırsa emzirmiyorum o da yapışıp buluzumu ısırıyo. napacağımı şaşırdım kafamçokkarıştı kıyamıyorum da emsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?