- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.501
evet senınkı de oyle demekkı bız gunduz ıyı beslenmesı gerekırken ısı tersını yapıyoruz gece ıyı beslıyoruz gunduz yemıyolar işte..gece uyuturken 200 cc pınar 6-12 ay sütünü içiriyorum gece bir kere 100-150 arası pınarın sütünden veriyorum sabahta 150 cc aptamil veriyorum. gündüzleri kayınvalidem çok yemiyor diyor. bende 4 satte bir besle acıksın dedim. çünkü kayınvalidem çok bişeyler yedirmeye çalışıyoo, çocuk kaşık görmekten korkar olmuş.
hay maaşallah amma da süt içiyomuş
deniz hiçç içmiyo biberon kabul etmediği için zibidi o pınarın sütünden de aldım ballı muzlu içti suluğundan ama su içer gibi yani gelip gidip hayatta öyle gece falan bitirmez uykusunda yada uyumak üzereyken ....
betül deniz gece hiç beslenmiyo akşam muhallebi yiyip yatıyor sabahta kalkıp kahvaltısını yapıyor gece de hiç uyanmıyor ... sabah acıkmış uyanıyor kahvaltısını silip süpürüyor ama ne kahvaltı onu yiyip bütün gün bişey yemese bile olur :) biz bu arada 1 aydır falan yumurtanın beyazını da vermeye başladık doktor başlayabilirsiniz dedi...
birde betül 3 saat çok az ya biz denizi 5 saatte bir yediriyoruz sende uzat bence arayı iyice acıksın güzel yesin 3 saatte acıkmaz ki çocuk büyüyolar artık.
evet senınkı de oyle demekkı bız gunduz ıyı beslenmesı gerekırken ısı tersını yapıyoruz gece ıyı beslıyoruz gunduz yemıyolar işte..
Valla canım ya bende oyle dusunmeye basladım ıste artık.. 3 saatte bır zaten yemıyor artık ta... ıyıce acıkınca sorun cıkarmadan yıyor artık o da dedıgın gıbı 5 saat fılan oluyor ıste..
sonra suzuluyo gıbı gelıyo bana da 3 saate alıstım ya sankı cocugu ac bırakmısım gıbı hıssedıyorum...
bakalım dr a da sordum netten de arastırıcam bıraz artık beslenmelerı nasıl olmalı bakıyorum..
gece bırsey yemezlerse kahvaltıyı ıyı yaparlar evet kahvaltıyı ıyı yaparsa da gun boyu zınde olurlar...
bakalım gecelerı bıtırebılcekmıyım beslenmeyı bıraz zor olucak basta ama napalım boyle daha zor bırsey yedırmek cıldırtıyor ınsanı yıyecegı ıkı kasık sey.... :bbo:
yumurtanın beyazından bende vermeye basladım 1-2 aydır.. az mıktarda gıderek arttırdım..
bızım kahvaltımız ;
4 bıskuvı, corb. kasıgı peynır, tatlı kasıgı tahın helvası, tatlı kasıgı pekmez, gun asırı yumurta sarısı, bırazda beyazı, 2 corb. kasıgı kasık maması. bunları bazen sutle bazen meyve suyuyla harmanlıyorum.. ıkısınden bırı mutlaka..
aslında uzun zamandır ıcıne ezılmıs fındık, badem, cevız de koymak var ama bı turlu bulamadım.
bazı gunlerde, hepsını ayrı yedırıyorum.. ekmeklerı sute batırıp peynır yumurta ayrı ayrı yedırıyorum...
sızın nasıl ?
doktor diyoki bize sen gece kalkıp yemek mi yiyosun da o yesin diyor alıştırmazsan kalkmaz
bir de yemek saatleri konusunda da öyle sık sık yedirme çocuğu atıştırmaya ,çok yemeye alıştırırsın obez yaparsın diyor ... hücreler harekete geçiyor falan filan bişeyler anlatmıştı ... ama biz denizin istekleri doğrultusunda ayarlıyoruz yemek saatlerini mesela öğlen uykusunda falan olursa 6 saate bile çıkabiliyor yemek yemediği saat ... ben günlük ihtiyacı olan besinleri aldıktan sonra çok takmamaya çalışıyorum , deniz birde çok meyve yiyor tabakla koyuyorum önüne kayısı şeftali üzüm şapır şupur götürüyor acayip meyveci o yüzden hiç kış gelmesin istiyorum elmaya ,portakala talim o zaman :)
bende egenin kahküllerini kestim bi tuhaf oldu çocuk
çok mantıklı.. kadır beye sordugumda o da oyle demıstı.. obez olur dıye..
ama sonra resmını gosterdım boyu uzun oldugu ıcın kılosunu cok gostermıyor demıstı ben hanı cok kılolu durmuyor nasıl obez olsun deyınce..
yınede cok yedırme arayı ac dedı.. ama zaten ara baya acıldı Aslan yuzunden.. duzensızlestı daha dogrusu.. hanı 5 saatte bırde olsa yedıgını guzelce yese yıne gonlum rahat edecek o zaman duzenı oyle kabul edıcem oturucak...
neyse bakalım sımdıde onun uzerıne yogunlasayım... elbet bı duzen olacak yanı duzensızlık cok kotu bırsey bu hastalıktan sonra bozulduk bız.. 1,5 aydır gıt gelız yanı...
Bu arada senın dr tam benım kafama gore cok sanslısın :)
evet canım bende çok memnunum doktorumuzdan artist ukala değil
sinir olurum o tiplere , acayip kafa adam , kitaba göre mi çocuk yetiştircez geç onları diyor bana
istanbula dönünce götürürsün istersen aslanı kadıköy florance nightingale'de
ayten takvimdeki foto mu
her zaman çok yakışıklı benim kuzummmm sensin tuhaff kaydirigubbakcemile3
teşekür ederim teyzesi evet takvimdeki keşke kesmeseydim çocuk bir tuhaf oldu.
Merhaba annişler...uzun zamandır görüşemedik, ege ve evle ugrasmaktan e havalarda güzel olunca sık sık dışarı cıkmaktanzemuszemus nete cok fazla giremedim...
umarım hepınız iyisinizdir.. bebeişlerde büyümüş maşallahhh
Ben bişey soracaktım sizlere , sizin minik kuşlar yürümeye başladımı?? ege biraz biraz yürüyo genelde sıralıyoruz... ilk adım ayakkabısı diye bişey diyip duruyorlar sizler düşündünüzmü bu ayakkabı konusunu ne alacaksınız öğrenebülürmüyümmmsırnaşık şey
SEREN KIZZ NABER NASILSINNN, vallaa ben ayakkabı düşünmedim hiç. aslında araştırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?