Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet senınkı de oyle demekkı bız gunduz ıyı beslenmesı gerekırken ısı tersını yapıyoruz gece ıyı beslıyoruz gunduz yemıyolar işte..

Valla canım ya bende oyle dusunmeye basladım ıste artık.. 3 saatte bır zaten yemıyor artık ta... ıyıce acıkınca sorun cıkarmadan yıyor artık o da dedıgın gıbı 5 saat fılan oluyor ıste..
sonra suzuluyo gıbı gelıyo bana da 3 saate alıstım ya sankı cocugu ac bırakmısım gıbı hıssedıyorum...
bakalım dr a da sordum netten de arastırıcam bıraz artık beslenmelerı nasıl olmalı bakıyorum..
gece bırsey yemezlerse kahvaltıyı ıyı yaparlar evet kahvaltıyı ıyı yaparsa da gun boyu zınde olurlar...
bakalım gecelerı bıtırebılcekmıyım beslenmeyı bıraz zor olucak basta ama napalım boyle daha zor bırsey yedırmek cıldırtıyor ınsanı yıyecegı ıkı kasık sey.... :bbo:
yumurtanın beyazından bende vermeye basladım 1-2 aydır.. az mıktarda gıderek arttırdım..

bızım kahvaltımız ;

4 bıskuvı, corb. kasıgı peynır, tatlı kasıgı tahın helvası, tatlı kasıgı pekmez, gun asırı yumurta sarısı, bırazda beyazı, 2 corb. kasıgı kasık maması. bunları bazen sutle bazen meyve suyuyla harmanlıyorum.. ıkısınden bırı mutlaka..
aslında uzun zamandır ıcıne ezılmıs fındık, badem, cevız de koymak var ama bı turlu bulamadım.
bazı gunlerde, hepsını ayrı yedırıyorum.. ekmeklerı sute batırıp peynır yumurta ayrı ayrı yedırıyorum...
sızın nasıl ?

doktor diyoki bize sen gece kalkıp yemek mi yiyosun da o yesin diyor alıştırmazsan kalkmaz
bir de yemek saatleri konusunda da öyle sık sık yedirme çocuğu atıştırmaya ,çok yemeye alıştırırsın obez yaparsın diyor ... hücreler harekete geçiyor falan filan bişeyler anlatmıştı ... ama biz denizin istekleri doğrultusunda ayarlıyoruz yemek saatlerini mesela öğlen uykusunda falan olursa 6 saate bile çıkabiliyor yemek yemediği saat ... ben günlük ihtiyacı olan besinleri aldıktan sonra çok takmamaya çalışıyorum , deniz birde çok meyve yiyor tabakla koyuyorum önüne kayısı şeftali üzüm şapır şupur götürüyor acayip meyveci o yüzden hiç kış gelmesin istiyorum elmaya ,portakala talim o zaman :)

bak ben anlatayım kahvaltımızı
1 su bardağına yakın süt içine 1 yumurta , büyük bir dilim peynir , kuru üzüm ,kayısı yaban mersini ve bilimum kuru meyveler :)
bazen evde yapılmış reçel veya marmelat 1 tatlı kaşığı
ceviz koyamıyorum denize dokunuyor
bunları katılaştırmak için kimi zaman yulaf kimi zamanda hazır kahvaltılık tozlardan

çok mantıklı.. kadır beye sordugumda o da oyle demıstı.. obez olur dıye..
ama sonra resmını gosterdım boyu uzun oldugu ıcın kılosunu cok gostermıyor demıstı ben hanı cok kılolu durmuyor nasıl obez olsun deyınce..
yınede cok yedırme arayı ac dedı.. ama zaten ara baya acıldı Aslan yuzunden.. duzensızlestı daha dogrusu.. hanı 5 saatte bırde olsa yedıgını guzelce yese yıne gonlum rahat edecek o zaman duzenı oyle kabul edıcem oturucak...
neyse bakalım sımdıde onun uzerıne yogunlasayım... elbet bı duzen olacak yanı duzensızlık cok kotu bırsey bu hastalıktan sonra bozulduk bız.. 1,5 aydır gıt gelız yanı...

Bu arada senın dr tam benım kafama gore cok sanslısın :)

evet canım bende çok memnunum doktorumuzdan artist ukala değil
sinir olurum o tiplere , acayip kafa adam , kitaba göre mi çocuk yetiştircez geç onları diyor bana
istanbula dönünce götürürsün istersen aslanı kadıköy florance nightingale'de

hımmm.. kadıkoyde yanı yakınmısta..
Kadır tugcu da var.. o da tam benım kafama gore netten ona soruyorum sureklı..
o da aynı mantıkta... olmazsa ona da goturebılırım... tecrubeyle doktorluk yapıyolar o guzel...
kıtaba uydurmak ıcın degıl dedıgı gıbı..

Merhaba annişler...uzun zamandır görüşemedik, ege ve evle ugrasmaktan e havalarda güzel olunca sık sık dışarı cıkmaktanzemuszemus nete cok fazla giremedim...
umarım hepınız iyisinizdir.. bebeişlerde büyümüş maşallahhh
Ben bişey soracaktım sizlere , sizin minik kuşlar yürümeye başladımı?? ege biraz biraz yürüyo genelde sıralıyoruz... ilk adım ayakkabısı diye bişey diyip duruyorlar sizler düşündünüzmü bu ayakkabı konusunu ne alacaksınız öğrenebülürmüyümmmsırnaşık şey

kızlar tünaydın ben bugün iş görüşmesine gideceğim az önce aradılar benim için dua edin ya hayırlısıysa olsun inşallah wodafone çağrı merkezinde müşteri hizmetleri yetkilisi olarak uzun zaman sonra ilk iş görüşmem olacak heyecanlıyım :kedi:

SEREN KIZZ NABER NASILSINNN, vallaa ben ayakkabı düşünmedim hiç. aslında araştırmak lazım.

günaydın kızlar

ipek baya baya yürüme alıştırmaları yapıyo
tutunmadan kalkmaya çalışıyo bazen başarıyor
tutunup kalkarak ellerini bırakıyo 15 sn filan duruyo
bi koltuktan diğerine gitmeye çalışıyo
başarınca bana bakıyo hemen kıkır kıkır gülüyo seviniyo
1 aya kadar yürür belki
birde çok oynak oldu kapı gıcırtısına oynuyo nerdeyse

bizim yemek düzenide şöyle
günde birkere kıymalı yemek/çorba, meyve, kahvaltı gerisi süt ve süt ürünleri
bizde artık yumurtanın tamamını yiyoruz. kahvaltının içine katmıyorum ayrı yiyor.

SEREN KIZZ NABER NASILSINNN, vallaa ben ayakkabı düşünmedim hiç. aslında araştırmak lazım.

İİDİR FISTIKIM SEN NASILSIN BAKEM...VALLA BEN ARAŞTIRIYORUM BENİM EGEDE İPEK GİBİ BAYA SIRALIYO ELLERINI BIRAKIP BIRAZ DURUYOR ADIM ARABASI HEDIYE GELMISTI ONUNLADA KENDI KENDINE BAYA YURUYOR , EH BAYRAMDA GELIYO BİTANE AYAKKABI ŞART BEBİŞLERE.. 18-19 NUMARA ANCA OLUR BİZİMKİLERE ADIDASTA GORDUM COK GUZEL AMA TAM KIŞLIKTI BAYRAMDA HAVALAR DAHA SICAK OLUR HERHALDE O YUZDEN ALMADIM ALIRSAK ACTIGIM KONUYA EKLEYELIM KIZLAR..

BUARADA MAŞALLAH İPEĞE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…