- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.521
hicran ve ben oyun grubundayız..yokmu katılan..yarın kısmetse netleştirelim...
Valla cıldırcam yaaaaaaaa..............
Valla cıldırcam yaaaaaaaa..............
slm kızlar iyi geceler
serap betülll Allah kavuştursun canlarım
hicran kuzun kel dahada güzel maşallahh canım
seher kız güzeli gibi oğlun maşallah
fatma onur paşanın doğum günü pastası çok güzel olmuş nice yıllara inşallah öp yerime
edaa hakkında hayırlısı olsun geçmiş olsun canım sen daha iyisini bilirsin tabee sağlığın dahada kötüye gidecekse malesef düşünme diyorum ama dr lada görüş belki vardır yolu
umut yazdıklarına hayranım duygularıma tercümansın inan
saliha hoşgeldin canım ilk adımlarınız gelmiş koşmalarınıda göstersin Rabbim
eylül bebekleri hep kuduruk sanırım yağızda aynı uyurken memeyi sora sora çürütüyor dalıvermiyor artık daralıyorum huy edindi biberon kırıyoruz artık 4.biberonda gitti dün mama sandalyesinde içti ve masum bir gülüşle atıverdi yere bende delirdim yeter diye bağırınca nasıl ağladı üzüldüm ama bende aartık dayanamıyorum emekliyor heryere gidiyor prizleri yalıyor masa altlarından çıkmıyor bir iki adım attı ama o kadar gerisi gelmedi hep gezse kapı açıldımı hemen gitse aman böyle işte
yemiyor uyumuyor durmuyor
slm kızlar..arzucum canını sıkma anlattıklarınıon aynısını bir çoğumuzun bebeişleri yaptığına göre dönemsel bir şey ve geçiçi bir şey...sabır çekelim tatlı bebişlerimize bağırmadan sakin sakin yaklaşalım..çünkü ben denedim bağırarak ya da yüksek sesle bir şeyler söylediğimde o daha da azıyo kuduruyo velet..ama sakin tavırlarla yaklaştığımda bir süre sonra sakinliyor...bu dönemdeki davranışlarımız ınutmayın bebişlerimizin kişilklerini oluşturyor.eğer asi, ağresif,inatçı,yalana yatkın ... vs. çocuklar yetiştirmek istemiyorsak biraz sabırla yaklaşmalıyız.kızlar onlar anlamıyor sansak ta aslında herşeyi çok iyi anlıyorlar ve ben kıvançla sürekli konuşuyorum..herşeyi anlatıyorum.birşey konusunda inat yapıp ağlamaya başladığında dikkatini başka şeye çekiyorum.unutuyo gidiyo sonra..bu tarz davranışlarımın da olumlu etki yaptığını farkettim.
hicrancım BEŞ SEVGİ DİLİ adlı kitabı öneriyorum hepimize..evlilikte karı koca ilşkilerini baz alıyor..tabii içinde çocuk yetiştirmeler de konu alıyor.çok güzel yalın bir dille anlatılmış birkitap..örnekler vermiş hepimizin yaşadığı aile ilşkilerine..
cumartesi kızlar buluşma olursa gelmek istiyorum..gerçi daha eşime sormadım ama olumsuz bir cevap alacağımı sanmam.tabii eğer bilmediğim bir ani olay falan çıkmazsa..inş. kısmet olursa gelecem.tabii nerde buluacağımızı bilmiyom..niyet hafta sonu karşıya geçmekti..( anadolu yakası yani)..oralarda olursa katılırım..bu tarflarda olursa da katılırım..bana uyar..
bu arada hamile değilim )) test yaptım ....oleyy..
kızlar tünaydın ben bugün iş görüşmesine gideceğim az önce aradılar benim için dua edin ya hayırlısıysa olsun inşallah wodafone çağrı merkezinde müşteri hizmetleri yetkilisi olarak uzun zaman sonra ilk iş görüşmem olacak heyecanlıyım :kedi:
hicranı unutmayın haaaa, ayıp edersinizzz pislerrrrrrr toplaşın toplaşınnnn sizzzz, hiçççççççççç düşünmeyin ıraklarda olan bizleri mafoldumben
Gunaydınlar...
Kızlar ben sanırım su kahvaltı vs sorununu cozdum... Aslan sımdı yıne kahvaltısının yarısına gelmeden doydu daha acmadı agzını bıraktım bende yemezsen yeme dıye.. sonra aklıma geldı.. :)
Gecelerı cok sut ıcıyor Aslan.. dun geceden berı yarım lıtre sut bıtırdı ustune bırde sabah benı emdı bırde gece yatmadan once..
e bu kadar sut ıcen cocuk sabah kahvaltıya acıkmaz kı manyak gıbı bende yedırmeye calısıyorum nıye yemıyo dıyorum ya...
Artık bu yastakı cocugun gece yemesıne bıle kalkmaması lazımken ben masallah sey gıbı beslıyorum sonra nıye yemıyo dıyorum..
bugunden sonra gecelerı yavas yavas sutu azaltıcam.... sonra tamamen gece beslenmesını bıtırmeye calısıcam kı gunduze ıyı ackmıs olsun herseyı guzelce yesın..
bakalım olucakmı calısmalara baslayacagım bu geceden... :bbo:
betülcüm valla seninki en azından gece yiyormuş ben ceyline dün akşam 10 da muhallebisini yaptım 150 cc kadar yedi ama yarıdan sonra ıh mıh ederek yedi neyse suyunu içirdim yatırdım gece 2:30 da 150 cc milupa hazırladım içirmeye başladım 3 e kadar ara da arada verdim çünki iki yudum alıp uykuda bile iteliyor biberonu zilliye 60 cc zor içirdim mamanın gerisi şlavaboya tabii genelde böle oluyor neyse işte sabah kahvaltıyı 8:30 da yedirmeye çalıştık yarım yedii meyvesini bitek yedi 1 armut 1 çay kaşığı dövülmüş ceviz 1 bebe bisküvisi kattım o kadar yanii buyur işte benimki böleee
benimkini şimdi uyuttum ...sizle konuşmak güzel ama uykum ağır bastı..sabah yediden beri ayaktayım..daha kahvaltı bile yapmadım..yazın sinopta depo ettikleerimden yesin dimi ama...biraz kilo vermem gerek.gerçi herkes böle çok güzel olduğumu söylüyor ama ben ikiz kardeşimi manken gibi zayıf görünce kendimi hiç beğenmiyom.benim ondan 5 kilo fazlam var.ama eminim bu ara kıvançın peşinde vereceğime.zaten doğru dürüst de yiyemiyom.iştahım var ama yoğunluktan yiyemiyom..
şimdilik ben mışıllara gidiyom..
inşallaahhh veremezsin de üzerinde yapışır kalır :roflol::roflol:
oooh maşallah egeyeee yarasınnn.
kız bu süt içirmenin formülü ne ki utku da hiç içmiyo artık alışsın istiyorum ama tadını alınca istemiyo bi daha. zaten de biberon almıyo sıpa.
bızım kahvaltımız ;
4 bıskuvı, corb. kasıgı peynır, tatlı kasıgı tahın helvası, tatlı kasıgı pekmez, gun asırı yumurta sarısı, bırazda beyazı, 2 corb. kasıgı kasık maması. bunları bazen sutle bazen meyve suyuyla harmanlıyorum.. ıkısınden bırı mutlaka..
aslında uzun zamandır ıcıne ezılmıs fındık, badem, cevız de koymak var ama bı turlu bulamadım.
bazı gunlerde, hepsını ayrı yedırıyorum.. ekmeklerı sute batırıp peynır yumurta ayrı ayrı yedırıyorum...
sızın nasıl ?
bu arada hosgeldın serencım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?