Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhabalarrrrrrrrrrrrr aneeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy burası kalabalık olmuş uzun zamandır 6+1 olmuyordukkk yuppiiiii :lepi::lepi:
naber kızlarr biz kızımla alışverişe gittik geldik mamamızı yedik uyudu şimdi zilli kuşum ama sabah kahvaltısını yarım yedi gene üst dişlerimiz hala görünmedi onlar sıkıntı veriyor sanırım çıksalarda rahat etsek artıkk

sağol canım benimopuyorumnanaktan

bacım sinirlere hakim olmak lazım tabii bide bu aralar fazla yaramazlık yapıcaklar malum keşvetme çağları ama kendini olabildiğince frenlemeye bak cızzlar şşşştttler bağırmalar kızgın bakmalar onları pasifize edebilir sonra korkak girişken olmayan tırsık çocuklar olurlar aman derim dikkat edin kırsınlar döksünler kendilerine güvenlerini kaybetmesinler benim büyük kızı ben öle şttt pşşşttt yaptım hep tırsık bişii oldu pek girişkende değil yanii hala d öle kendine fazla güveni oluşmadı ama ceylinde gene öle bir hataya düştüm bir ara hemen kendimi topladım şimdi kırsada döksede bağırmıyorum kızmıyorum şşşttt lemiyorum dikkat ettim artık bişeye el atınca gülerek yapma annecimmm olmaz kızım diyorum gülerek bana hhhhhhhhhhıııııı yapıyor kızıyor böle olması daha iyi bence tabii dengeyi kurmak iyiyi kötüyü öğretmek lazım sonra işin ucu kaçarsa mahvoluruz çok ince bir çizgi bu zaten karakterleri 3 yaşa kadar oluşuyormuş ya

sağol canım kitabı bulup alıcam
buluşmaya gel valla özledim kızz bir buluştuk sonra kaybolduk koptuk heee gelsene sen bana hem burda akraban varmış zaten öle demiştin

ya yok kızlar kırmasından dokmesınden kesınlıkle sınırlenmıyorum..

Ama su yememesı cıldırtıyo bı meyve yedıreyım dedım sankı zehır yedırıyorum yaa daha kahvaltısını yapmadı bu cocuk bu saat olmus.. bı katılıyo bı katılıyo oynatsan yok kızsan yok ne yapayım sımdı bırakayım acmı kalsın aksama kadar. ne mok yıcegımı sasırdımm beee...

inşallah hayırlsı ise olsun canım eğer çok heyecanlıysan sakinleştirici iç mutlaka sonra heyecanlı bir yapısı var diyip almazlar işe ben bir keresinde kaçırdım heyecanımdan çok ii bir işi sonra pişman oldum keşke sakinleştirici içseydim diyee. iyi haberlerini bekliyoruz çıtır anniş.

hicranı unutmayın haaaa, ayıp edersinizzz pislerrrrrrr toplaşın toplaşınnnn sizzzz, hiçççççççççç düşünmeyin ıraklarda olan bizleri mafoldumben

ATLA GEL BACIMMMM:roflol: NEDELİM GELCEM DEDİNDE BİZ GELME Mİ DEDİKK EMELCİM NERELERDEN GELİYOR SENDE GELLLLkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana valla ne iyi olurdu hep beraber toplaşabilseydik en azından birkez olsun valla olmayacak şey değil aslında ama işte çok ta kolay değil sanırım:enbuyukkk:

betülcüm valla seninki en azından gece yiyormuş ben ceyline dün akşam 10 da muhallebisini yaptım 150 cc kadar yedi ama yarıdan sonra ıh mıh ederek yedi neyse suyunu içirdim yatırdım gece 2:30 da 150 cc milupa hazırladım içirmeye başladım 3 e kadar ara da arada verdim çünki iki yudum alıp uykuda bile iteliyor biberonu zilliye 60 cc zor içirdim mamanın gerisi şlavaboya tabii genelde böle oluyor neyse işte sabah kahvaltıyı 8:30 da yedirmeye çalıştık yarım yedii meyvesini bitek yedi 1 armut 1 çay kaşığı dövülmüş ceviz 1 bebe bisküvisi kattım o kadar yanii buyur işte benimki böleee

Valla canım suan durumunuz bızden cok ıyı emın ol.. :bbo:...

selam....betüşüm sinirlenme yaawww bırak acıkınca elbet yer dişlerindendir yavrumun kızma annesiii...kızlar demiştim cumartesiden beri tunaha da artık 3-4 adım atıyor eh sırayla yürür bunlar artıkın çok hoşuma gidiyo minicik boyuyla ayakta durup yürümüyo mu bayılıyorum yaa:):)
son bi defa daha sölm kızlar numarası bende olanları da arıycam ama olmayanlara da söylüyorum cumartesi günü müjde evine davet ediyor gelmek isteyen varsa abana ulaşsın bende müjdeye ulaşırım müjde erenköyde oturuyor bu arada gözdecimmm senden ses çıkmadııı amaa...

YUHHHHHHHHHHHHHHHHH DİYORUM SANAAAAAAAAAAAAAklava:klava:klava:ulen senin neren kilolu püff desek uçucan valla seni görenler vardır burdan yakından görenler daha iyi bilirler doğum yapmış birine hiç benzemiyon dal gibisin leynnn senin fazlan varsa ben boğaz köprüsüne çıkayım artıkkk

bende artık evde nestle süt içirmeye başladım tunahana bayıla bayıla içiyor maşallah...geceleri de veriyorum ben hala uykudan uyandığnda isterse veriyorum ama ya da su veriyorum paşam hangisini seçerse

oooh maşallah egeyeee yarasınnn.

kız bu süt içirmenin formülü ne ki utku da hiç içmiyo artık alışsın istiyorum ama tadını alınca istemiyo bi daha. zaten de biberon almıyo sıpa.

AL bendende o kadar bizimkide biberonu sadece su için kullanıyor gece uykuda dahi almıyor çok derin uykudayken verebiliyorum oda yudum yudum alıp iteliyor o nedenle gece uykum zaten harap bitap hergece 2 den 3 ten önce yatamıyom napcaz bilmiyorum valla yaaa

bende helva ve pekmez dışında aynı yapıyorum pekmeze karşı alerjimiz var yumurta veriyorum gene 2 günde bir yarım olarak hala alerjimiz aynen duruyor ilerde geçer dedi dr bize arada deniyoruz alerjisi azınca bırakıyoz hemen ama süte başlamadık henüz biz devam sütü ile yapıyorum biz peynirde koyuyoruz sen vermiyon galiba ıhlamur meyve suyu falan ile hallediyoruz cevizi ben hergün kendim ezdim kavanoza koydum 1 çay kaşığı koyuyorum içine bide ekmeği ruşeymli ekmek aldım ondan veriyorum artık arada tam buğday ekmeği dönemeçli olarak veriyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…