- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.541
selam....betüşüm sinirlenme yaawww bırak acıkınca elbet yer dişlerindendir yavrumun kızma annesiii...kızlar demiştim cumartesiden beri tunaha da artık 3-4 adım atıyor eh sırayla yürür bunlar artıkın çok hoşuma gidiyo minicik boyuyla ayakta durup yürümüyo mu bayılıyorum yaa:):)
son bi defa daha sölm kızlar numarası bende olanları da arıycam ama olmayanlara da söylüyorum cumartesi günü müjde evine davet ediyor gelmek isteyen varsa abana ulaşsın bende müjdeye ulaşırım müjde erenköyde oturuyor bu arada gözdecimmm senden ses çıkmadııı amaa...
Merhaba annişler...uzun zamandır görüşemedik, ege ve evle ugrasmaktan e havalarda güzel olunca sık sık dışarı cıkmaktanzemuszemus nete cok fazla giremedim...
umarım hepınız iyisinizdir.. bebeişlerde büyümüş maşallahhh
Ben bişey soracaktım sizlere , sizin minik kuşlar yürümeye başladımı?? ege biraz biraz yürüyo genelde sıralıyoruz... ilk adım ayakkabısı diye bişey diyip duruyorlar sizler düşündünüzmü bu ayakkabı konusunu ne alacaksınız öğrenebülürmüyümmmsırnaşık şey
NOLDU KISSSSkafamçokkarıştı
HİCRAN NEREEE GİTTİN KIZINLAAA:icecream:
kızlar tünaydın ben bugün iş görüşmesine gideceğim az önce aradılar benim için dua edin ya hayırlısıysa olsun inşallah wodafone çağrı merkezinde müşteri hizmetleri yetkilisi olarak uzun zaman sonra ilk iş görüşmem olacak heyecanlıyım :kedi:
Valla cıldırcam yaaaaaaaa..............
ya yok kızlar kırmasından dokmesınden kesınlıkle sınırlenmıyorum..
Ama su yememesı cıldırtıyo bı meyve yedıreyım dedım sankı zehır yedırıyorum yaa daha kahvaltısını yapmadı bu cocuk bu saat olmus.. bı katılıyo bı katılıyo oynatsan yok kızsan yok ne yapayım sımdı bırakayım acmı kalsın aksama kadar. ne mok yıcegımı sasırdımm beee...
bende artık evde nestle süt içirmeye başladım tunahana bayıla bayıla içiyor maşallah...geceleri de veriyorum ben hala uykudan uyandığnda isterse veriyorum ama ya da su veriyorum paşam hangisini seçerse
derya yakında adresde veririsin sen gari burdan demi.......delikafadulden
Valla cıldırcam yaaaaaaaa..............
bende dun mıgrostaydım kıssırnaşık şeynezamanı soruyon dünmü bacım dün fox taydık ordan migrosa geçtik biraz oyun sahasına daldık orda
hosbulduk cnm
sıkma canını sevdıgı bısey varsa onu yedır
bızımkıde bazen ole yapıyo bende yasar peynır verıyorum cıgneye cıgneye yıyo bıde bı hosuna gıdıyo arada ekmekte tıkıyorum agzına meyvesuyuyla yıyo sende bı dene ıstersen
canım peynır verıyorum her gun bı corba kasıgı kadar yazmıstım... ıhlamur onceden yapıyordum ama sımdı meyve suyu yada sutle yapıyorum daha cok..bende helva ve pekmez dışında aynı yapıyorum pekmeze karşı alerjimiz var yumurta veriyorum gene 2 günde bir yarım olarak hala alerjimiz aynen duruyor ilerde geçer dedi dr bize arada deniyoruz alerjisi azınca bırakıyoz hemen ama süte başlamadık henüz biz devam sütü ile yapıyorum biz peynirde koyuyoruz sen vermiyon galiba ıhlamur meyve suyu falan ile hallediyoruz cevizi ben hergün kendim ezdim kavanoza koydum 1 çay kaşığı koyuyorum içine bide ekmeği ruşeymli ekmek aldım ondan veriyorum artık arada tam buğday ekmeği dönemeçli olarak veriyorum
aynı dert bizdede var valla dün mesela saat 1:30 de yoğurdunu yedi saat 7 de çorbayı bile zorla içirdim osaate kadar bihalt veremedik yoğurt dediğimde 1 babymix okadar yane normal bu dönemler diş sıkıntısıdır bence rahat bırak başka çare yokk
aaah aahh o iştahsızlık bizi de mahfetti. 3-5 kaşık yedirecem diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyor. öyle böyle yediriyoruz derken bi de kusuyo bütün çabalarımız fosss. sil baştan bi daha uğraşıyoruz.şükret ki aslan kusmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?