Doğum yapmış olan anneler buraya....

derya yakında adresde veririsin sen gari burdan demi.......delikafadulden

hoş geldin canımm4bizimki kendi başına yürümüyor ama tutunarak yürüyor artık
ilk adım ayakkabısı ergonomik olcak demişti dr bize bende araştırdım zatii baktım birçok mağzaya patik diyorlar ayakkabıcılar onlara ama ortopedik bebek çocuk ayakkabısı satan yerlerde var onlar bu ayakkabılara ilk adım diyorlar bende anlamadımm bende 40 a aldım 15 günönce dur resmini koyayım sanagör bak esnek oluyor tabanı katlayınca ikiye katlanıyor bilek arkası biraaz yüksek oluyor bide denge sağlamak adına ondan aldım ben

Son düzenleme:
heee aytenim veririrm gııı ne olacakkkk aman erenköy deyince neresi amaaa bulamazlar öle kolay kolay şekerim büyük şehir istanbul biliyosun gayrııızemuszemus

hadi inşallah hayırlısıyla olur canım bol şanslar sana:Saruboceq::Saruboceq:

aynı dert bizdede var valla dün mesela saat 1:30 de yoğurdunu yedi saat 7 de çorbayı bile zorla içirdim osaate kadar bihalt veremedik yoğurt dediğimde 1 babymix okadar yane normal bu dönemler diş sıkıntısıdır bence rahat bırak başka çare yokk

Son düzenleme:
Valla cıldırcam yaaaaaaaa..............

aaah aahh o iştahsızlık bizi de mahfetti. 3-5 kaşık yedirecem diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyor. öyle böyle yediriyoruz derken bi de kusuyo bütün çabalarımız fosss. sil baştan bi daha uğraşıyoruz.şükret ki aslan kusmuyo

utku da hala kendi başına yürüyemiyo ama tek elinden tutarsak koşa koşa gidiyo. emeklemiyo emeklemediği gibi tam olarak bir yerden tutunup kalkamıyo da normalmiki acaba endişelenmeye başladım CADIARZU

denerım canım bakıyım..

canım peynır verıyorum her gun bı corba kasıgı kadar yazmıstım... ıhlamur onceden yapıyordum ama sımdı meyve suyu yada sutle yapıyorum daha cok..

malesef... bıraktım bakalım keratayı... sımdı bı tabak corba ıctı Allahtan.. rahatladım bee.....

merak etme canım onuda yaptıgı oluyo sıpanın... :mymeka:

Kıslarr naber..ben geliyom herkes gitmiş..kıvanç ı arabasında gezdirerek uyuttum..dışarısı da amma sıcak.rüzgar olmasına rağmen.inş. biraz uyur..
süt içiren arkadaşlar..nestlenin 6-12 dimi..bir de hangisi güzel.muzlu vanilyalı falan var galiba..bir de içine şeker falan koyuyormusunuz.benim ki de alışsın.az da olsa veririm..
kıslar hafta sonu buluşmasına gelebilen varsa gelsin derim.ama müjde zaten hamile.şimdi telaş yapar.evimi falan temizleyeim birşeyler yapayım diye..gerçi oruç tutacak arakadaşlar galiba.ama olsun yine de dışarıda da buluşabiliriz.ben de sölemesi..

aytencim benim kinin gözleri oldu kahverengi.çok istedim renkli olsun deiye emme olmadı işte..küçükken bayağı renkliydi ama döndü ne yapayım sağlıklı olsun da..ama bazı resimlerde mavi gibi çıkıyor..kel karizması yeter oğlumun..o resmi babası çekmiş.dişlerini göstermek için.orda az sayıda dişi var.şimdi 7 tane..8.9.10 yolda.mucuk..
müjdecim senin niçk neden kırmızı renk.senin bir özelliğin mi var hee..böle olmaz ama sınıf ayırımına hayır diyorum ben.yoksa sen paralı üye falanmısın..zenginmisin kısssss...lülülülülülü:mymeka:

canancım ben dedim müjdeyee o kendisi evine davet etti rahat ederim ben de diye dışarlarda zor oluyor oturamıyor kıs iki dakika serra emmek istiyor felan...biz o gün oruç tutmuyacaz yani ben ve umut tutmayacaz yaa ben oruçluyken pek kendimde olmuyom çünküüü....

jaded naber gııı..öle okuyup kaçmak yok ama bişeyler yaz be ..ister sadevce noktalar at.ama yaşadğına dair ufacık bir iz ver be ..hadi be hacii..gözünün çapağını yiyim.aallh ne muradın versin be..hadi be..allh tuutttuğun altun olsun kıss jaded.nolur bir işaret var be haçiiiiiiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…