Doğum yapmış olan anneler buraya....

canancım ben dedim müjdeyee o kendisi evine davet etti rahat ederim ben de diye dışarlarda zor oluyor oturamıyor kıs iki dakika serra emmek istiyor felan...biz o gün oruç tutmuyacaz yani ben ve umut tutmayacaz yaa ben oruçluyken pek kendimde olmuyom çünküüü....

iyi ozamn ben de oruç tutmayacağım da ..müjde ozamn söz versin birşey yapmayacağına ..yorulmayacağına..o zamn gelirim..kızı zor durumda bırakmak istemem..sadece çay yapsın yeter.ben kek yapıp geitrcem size..okey mii..ayy heyecen yaptım birden..seni tanımıyordum müjdeyi de ..umutu gördüm zaten..bir şeye benzemiyormuş..kötükedihüso..amanın çirkin de bişeymiş.( hasedimden sölüyom.)).)..
adresini biliyormusun müjdenin..özelden yada msn den yazarsan sevinirim..mucuk

kıss seher senin bu yaramaz çok tatlı yaa..keltoş emme aynı kıza benziyor..kıs güzeli bir erkek olacak seninki..kıss seher sen de geç geldimn emme eyi geldin.bizim gibi dölülere iyi uyum sağladın.demekki sen de biraz dölülük varımış..klava:Şenizlülülülülülü

heraldeeee delüüü diye zati bana derler yerimseniben

canancım ekledim seni ama göremiyom msn.de...bence de bişi yapmasın tabii gerek yok zati çocuklardan bişi yiyemeyiz bende bişiler yapmaya çalışırım olur biter işteee

be şimdilik kaçar..bişeyler atıştırayım..şu aytene gıçık oluyorum ya..uyuz ya..ben gelince kaçıyor.maksuus mu yapıyon leen..gıııııııııııııııııııııççççççççççççççççıııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....sen de vereme kilo emiiiiiiiiiiiiiiiiiii................balon gibi şiş emiiiiiiiiiiiii........bundan kötü bedduamı olur..:dilcikar:şakkıdışuan sakız çiğniyom da ondan..

canancım ekledim seni ama göremiyom msn.de...bence de bişi yapmasın tabii gerek yok zati çocuklardan bişi yiyemeyiz bende bişiler yapmaya çalışırım olur biter işteee

kızlar ya,yavrulara kıymayı nekadar yediriyosunuz bi öğünde..ben tarhanaya iki orta boy köfte kadar kıyma koydum misal..ama bıraz fazla gbıme geldı..alerjı yaşadıkya bi tırsıklık kaldı üstümde...çokmu sizcede ..ben hergün vermıyorum et felan..haftada 2 et 1 veya 2 tavuk verıyorum..

:roflol::roflol: geldi köyün delisi iyi ettin geldin delüüüüüüüüü güldürüyosun beniiiii kaydirigubbakcemile3

ayy manyak yaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol: çok güldürdün gııııııı beniiii lülülülülülü

bak senn oruç tutmayacakmışşş sinyal veriyo müjdeye pasta börek yap bak...... yoksa ben aç kalamam mesajııı, deryacım aldı sinyalii müjde merak etmeee kötükedihüsokötükedihüsolülülülülülü

allah ne verdiyse kekimi yapacaksın kızzz vallaa ben tarifini okudum tadıda güzeldir aadı gibi, hattaa ben bu kekin ismini duyunca acaba dedim nikimi allahneverdiysekeki diye değiştirsemmi diye dşündüm, sonra va geçtim kek kek falan diye dalga geçerler allah korusunn.. ama kekin adı müthiççç feciiiii güzelopuyorumnanaktan

umutcum ben şöyle veriyorum misal lülülülülülü misal ben yuvalama çorbası yapıyorum misal ondan bir kase koyuyorum afiyetle yiyor misal lülülülülülükaydirigubbakcemile3 birde misal ben haftada bir bu yuvalama çorbasından veriyorum misal lülülülülülü haftada bir tavuk birde semiz otu pirinçli yapıyorum misal lülülülülülü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…