- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.561
anam jaded hakkaten ne inatsın heee hiçbişi yamıyon sinir ediyon insanı....canan belki erkektir bu kıs deyip durma tatlımmmm
kıss seher senin bu yaramaz çok tatlı yaa..keltoş emme aynı kıza benziyor..kıs güzeli bir erkek olacak seninki..kıss seher sen de geç geldimn emme eyi geldin.bizim gibi dölülere iyi uyum sağladın.demekki sen de biraz dölülük varımış.. klava:Şenizlülülülülülü
aytencim benim kinin gözleri oldu kahverengi.çok istedim renkli olsun deiye emme olmadı işte..küçükken bayağı renkliydi ama döndü ne yapayım sağlıklı olsun da..ama bazı resimlerde mavi gibi çıkıyor..kel karizması yeter oğlumun..o resmi babası çekmiş.dişlerini göstermek için.orda az sayıda dişi var.şimdi 7 tane..8.9.10 yolda.mucuk..
müjdecim senin niçk neden kırmızı renk.senin bir özelliğin mi var hee..böle olmaz ama sınıf ayırımına hayır diyorum ben.yoksa sen paralı üye falanmısın..zenginmisin kısssss...lülülülülülü:mymeka:
jaded naber gııı..öle okuyup kaçmak yok ama bişeyler yaz be ..ister sadevce noktalar at.ama yaşadğına dair ufacık bir iz ver be ..hadi be hacii..gözünün çapağını yiyim.aallh ne muradın versin be..hadi be..allh tuutttuğun altun olsun kıss jaded.nolur bir işaret var be haçiiiiiiii......
canancım ben dedim müjdeyee o kendisi evine davet etti rahat ederim ben de diye dışarlarda zor oluyor oturamıyor kıs iki dakika serra emmek istiyor felan...biz o gün oruç tutmuyacaz yani ben ve umut tutmayacaz yaa ben oruçluyken pek kendimde olmuyom çünküüü....
iyi ozamn ben de oruç tutmayacağım da ..müjde ozamn söz versin birşey yapmayacağına ..yorulmayacağına..o zamn gelirim..kızı zor durumda bırakmak istemem..sadece çay yapsın yeter.ben kek yapıp geitrcem size..okey mii..ayy heyecen yaptım birden..seni tanımıyordum müjdeyi de ..umutu gördüm zaten..bir şeye benzemiyormuş..kötükedihüso..amanın çirkin de bişeymiş.( hasedimden sölüyom.)).)..
adresini biliyormusun müjdenin..özelden yada msn den yazarsan sevinirim..mucuk
kızlar ya,yavrulara kıymayı nekadar yediriyosunuz bi öğünde..ben tarhanaya iki orta boy köfte kadar kıyma koydum misal..ama bıraz fazla gbıme geldı..alerjı yaşadıkya bi tırsıklık kaldı üstümde...çokmu sizcede ..ben hergün vermıyorum et felan..haftada 2 et 1 veya 2 tavuk verıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?