Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayten baci kıymayı nekadar koyuyon yemeğine paşanın..ben bugun ıkı köftekadar kodum fazla gbime geldi kıs bişi olmasın çocuuma?

kızz ne olcekkk demir olur bebeğine hiç korkmamaa ben 3 köfte büyüklüğünde yediriyorum haftada bir 1 öğün misallllllllllll lülülülülülü

ben normal pınarın yetıskın sutlerınden verıyorum.. ısıtmadan.. oda sıcaklıgında..
seker koymuyorum...

ben normal pınarın yetıskın sutlerınden verıyorum.. ısıtmadan.. oda sıcaklıgında..
seker koymuyorum...

yetişkin sütünden ben ara ara vermiştim, ama uzun ömürlü olanından değil hani günlük süt diye üretileni varya ondan onlarında 5-6 gün sanırım ömrü. betülcüm sende verme canım uzun ömürlü sütten olmamıııı:gitme:

saol canım benim

maşallah tunişe
buluşmaya bende gelmek isterdim ama malum eşim yok tek başıma bulamam oraları bebekle kısmet artık

işte ayakkabımızz 2 haftadır giyiyoruz

Imageshack - img7772y

Imageshack - img7773d

güle güle giysin canım çok güzel
bizimde var bunun bi benzeri canım sen evdedemi giydiriyorsun
ben evde giydirmiyorum

ayten baci kıymayı nekadar koyuyon yemeğine paşanın..ben bugun ıkı köftekadar kodum fazla gbime geldi kıs bişi olmasın çocuuma?

canım ben demir damlası vermiyorum onun yerinekıymayı hergün veriyorum
dediğin gibi 1-2 köfte kadar

canım uzun ömürlü yada günlük bunlar biyerde okudum doktor yazmış hepsi aynı pastorize sütmüş sadece paketlemeleri değişikmiş
uzunömürlüler tetrapak lara paketlendiğinden daha çok dayanıyormuş
diğerlerinin ambalajları daha az dayanıklı olduğundan ömrü daha azmış
bencede kutu süt verilebilir. tabi herkezin kendi tercihi

kizlarr kendiniZ gelin yeter yapmayin bisey nolcakk ayarlarim zahmet yorgunluk olmaz bana.. .)

bak müjdecim iyi düşün bak bu derya mesela sabhları tost yemedem güne başlamazzz kötükedihüso bilmiyorum farkındamısın ama misall şu canan işi gücü yemek yemek tir bak ne diyoo kek yapıp gelicem, bu ne demek sence ben misafir olraka kek geitiriyorum ona göre müjdecim ona göre hazırlan demek oluyoo -tatlicadiarzu- bence sen bir daha düşünnn, hele hele derya gelicek yaniii, bak geldiğindeee takip et nasıl götürecek kekleri böreklerii ben olsam düşünürdüm lülülülülülü bunları yazan bir dost.-tatlicadiarzu-kötükedihüso

aaaaaaaaaaaaa:1shok:delikafadulden ben bilmiodum hiççç duyduğum iyi oldu sağol şekerim vallaaa ama banada içinde katkı maddesi var demişti doktor hattaa yoğurdu bile kendiniz yapın verin demişti.

aaaaaaaaaaaaa:1shok:delikafadulden ben bilmiodum hiççç duyduğum iyi oldu sağol şekerim vallaaa ama banada içinde katkı maddesi var demişti doktor hattaa yoğurdu bile kendiniz yapın verin demişti.

katkı maddesi yok diyolar ama bilemem artık herşey menfaat olmuş
aslında tabi kendimiz yaparsak yoğurdu bencede iyi olur ama ben yapamadım
babymix veriyorum hep

Iyoyoo korkmuorum ben dediin seyler gercek deil cunkuu p olede olsa napalim artik kismet diicemm oturcamm hem burda olsaydinn gelip sende yerdinn gusel gusel sismanlardikk aman yarappimm :s

tam olarak şöyle demiş
alıntı...
uht mi pastorize mi gunluk mu acik sut mu?

cevap
Süt aleyhinde okuduklarınız tamamanen uydurma. Bugün ıstanbulda satılan sütlerin tamamı, en son modern teknoloji olan UHT tekniği ile hazırlanıyor. Sütlerin sadece ambalajları farklıdır. Şişedeki, günlük karton kutudaki ve Tetrapak kutudaki sütler hep aynı kazandan çıkmadır. Dayanıklı ambalaja konulan "dayanıklı süt", karton kutuya konan "günlük süt" ve şişeye konulan, "şişe sütü" diye satılıyor..Aralarındaki fiyat farkı, ambalajdan dolayıdır. Pastörize süt, "Atatürk Orman Çiftiliği'nde" vakti zamanında satılan süt idi...Günde en az 500ml. sütü bir şekilde içirmeniz gerekli..Açık süt asla almayın, zaten bulamazsınız..

:))ula ayten ben senin tipine turp sıkiim misall:)seni gidi 1.55lik seksi şempanze senii:)yuvalama felan neoluyo ben bilmiom misal:)..
müjjdeeee:))..ay ölecem....demek beraber şişmanlayalım güsel güsel:)oyallahım oyy..benimelimden pek oylekek börek gelmez..amasiz yapın ben yerim misal:)

benim boyum 160 misal dikkatini şey ederimmm kaydirigubbakcemile3

serapcım çok bilinçli ve akıllı bi annesin tebrik ediyorum....

HıCRAN ceylin hassas..1 yaşını beklıyelım bunlarda dıyorum..hipin organık devam maması süper..biraztuzlu ama işte bunlar alerjik..ben tırsıyorum..benımkı henuz tolere etmeye başladı eti yok yumurtayı..neolur neolmaz..dr un demiş..benımkıde bekle 1 ay bile önemli işimizi sağlama alalım dedi..çünki bikere hortlarsa misal muza kanardıgı halde inatla muz verirsek biliyosunki çok uzun bisüre hiç yememesi gerekıyoki o tepki azalsın veya yokolsun..ben 4ncü ayda ek gıdaya başladım ve 8nci aydan itibaren anca yumurta,muz felan verebıldım alerjı testınden sonra..ineksütü alerjisi bilinmeyen ama bi bardak günlük sütiçip tepki veren var..neblim işte arkadaşım ben tırstım..hem katkısını neyin bilmem ama tüm vitaminler mamadada var..hatta omega3 ve ekstre demir ve kalsıyum var..ama tabiki arlarındaki ticari farkı açıklicak kadar bi fark yok besin değerlerinde...

jaded bence beni taniyoo ne zaman yazsam okumak icin burdaa cunkuu acikla jadeddd olmas bu kadar... Bak sende gel cmt gunu perdenin arkasina felam saklanirsin izlersin bizi hee olarmiii??!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…