- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.581
ayten baci kıymayı nekadar koyuyon yemeğine paşanın..ben bugun ıkı köftekadar kodum fazla gbime geldi kıs bişi olmasın çocuuma?
Kıslarr naber..ben geliyom herkes gitmiş..kıvanç ı arabasında gezdirerek uyuttum..dışarısı da amma sıcak.rüzgar olmasına rağmen.inş. biraz uyur..
süt içiren arkadaşlar..nestlenin 6-12 dimi..bir de hangisi güzel.muzlu vanilyalı falan var galiba..bir de içine şeker falan koyuyormusunuz.benim ki de alışsın.az da olsa veririm..
kıslar hafta sonu buluşmasına gelebilen varsa gelsin derim.ama müjde zaten hamile.şimdi telaş yapar.evimi falan temizleyeim birşeyler yapayım diye..gerçi oruç tutacak arakadaşlar galiba.ama olsun yine de dışarıda da buluşabiliriz.ben de sölemesi..
ben normal pınarın yetıskın sutlerınden verıyorum.. ısıtmadan.. oda sıcaklıgında..
seker koymuyorum...
İİDİR FISTIKIM SEN NASILSIN BAKEM...VALLA BEN ARAŞTIRIYORUM BENİM EGEDE İPEK GİBİ BAYA SIRALIYO ELLERINI BIRAKIP BIRAZ DURUYOR ADIM ARABASI HEDIYE GELMISTI ONUNLADA KENDI KENDINE BAYA YURUYOR , EH BAYRAMDA GELIYO BİTANE AYAKKABI ŞART BEBİŞLERE.. 18-19 NUMARA ANCA OLUR BİZİMKİLERE ADIDASTA GORDUM COK GUZEL AMA TAM KIŞLIKTI BAYRAMDA HAVALAR DAHA SICAK OLUR HERHALDE O YUZDEN ALMADIM ALIRSAK ACTIGIM KONUYA EKLEYELIM KIZLAR..
BUARADA MAŞALLAH İPEĞE...
selam....betüşüm sinirlenme yaawww bırak acıkınca elbet yer dişlerindendir yavrumun kızma annesiii...kızlar demiştim cumartesiden beri tunaha da artık 3-4 adım atıyor eh sırayla yürür bunlar artıkın çok hoşuma gidiyo minicik boyuyla ayakta durup yürümüyo mu bayılıyorum yaa:):)
son bi defa daha sölm kızlar numarası bende olanları da arıycam ama olmayanlara da söylüyorum cumartesi günü müjde evine davet ediyor gelmek isteyen varsa abana ulaşsın bende müjdeye ulaşırım müjde erenköyde oturuyor bu arada gözdecimmm senden ses çıkmadııı amaa...
kızlar ya,yavrulara kıymayı nekadar yediriyosunuz bi öğünde..ben tarhanaya iki orta boy köfte kadar kıyma koydum misal..ama bıraz fazla gbıme geldı..alerjı yaşadıkya bi tırsıklık kaldı üstümde...çokmu sizcede ..ben hergün vermıyorum et felan..haftada 2 et 1 veya 2 tavuk verıyorum..
ayten baci kıymayı nekadar koyuyon yemeğine paşanın..ben bugun ıkı köftekadar kodum fazla gbime geldi kıs bişi olmasın çocuuma?
yetişkin sütünden ben ara ara vermiştim, ama uzun ömürlü olanından değil hani günlük süt diye üretileni varya ondan onlarında 5-6 gün sanırım ömrü. betülcüm sende verme canım uzun ömürlü sütten olmamıııı:gitme:
kizlarr kendiniZ gelin yeter yapmayin bisey nolcakk ayarlarim zahmet yorgunluk olmaz bana.. .)
canım uzun ömürlü yada günlük bunlar biyerde okudum doktor yazmış hepsi aynı pastorize sütmüş sadece paketlemeleri değişikmiş
uzunömürlüler tetrapak lara paketlendiğinden daha çok dayanıyormuş
diğerlerinin ambalajları daha az dayanıklı olduğundan ömrü daha azmış
bencede kutu süt verilebilir. tabi herkezin kendi tercihi
aaaaaaaaaaaaa:1shok:delikafadulden ben bilmiodum hiççç duyduğum iyi oldu sağol şekerim vallaaa ama banada içinde katkı maddesi var demişti doktor hattaa yoğurdu bile kendiniz yapın verin demişti.
:))ula ayten ben senin tipine turp sıkiim misall:)seni gidi 1.55lik seksi şempanze senii:)yuvalama felan neoluyo ben bilmiom misal:)..
müjjdeeee:))..ay ölecem....demek beraber şişmanlayalım güsel güsel:)oyallahım oyy..benimelimden pek oylekek börek gelmez..amasiz yapın ben yerim misal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?