- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.601
gözdecim bu jadedin 1 tane bile yazısı yok bence erkek buuu
serapcım çok bilinçli ve akıllı bi annesin tebrik ediyorum....
HİCRAN ceylin hassas..1 yaşını beklıyelım bunlarda dıyorum..hipin organık devam maması süper..biraztuzlu ama işte bunlar alerjik..ben tırsıyorum..benımkı henuz tolere etmeye başladı eti yok yumurtayı..neolur neolmaz..dr un demiş..benımkıde bekle 1 ay bile önemli işimizi sağlama alalım dedi..çünki bikere hortlarsa misal muza kanardıgı halde inatla muz verirsek biliyosunki çok uzun bisüre hiç yememesi gerekıyoki o tepki azalsın veya yokolsun..ben 4ncü ayda ek gıdaya başladım ve 8nci aydan itibaren anca yumurta,muz felan verebıldım alerjı testınden sonra..ineksütü alerjisi bilinmeyen ama bi bardak günlük sütiçip tepki veren var..neblim işte arkadaşım ben tırstım..hem katkısını neyin bilmem ama tüm vitaminler mamadada var..hatta omega3 ve ekstre demir ve kalsıyum var..ama tabiki arlarındaki ticari farkı açıklicak kadar bi fark yok besin değerlerinde...
okuyorum okuyorum yazamıyorum,jaded gibi oldum
bu tahrikte olmuyoo yavv:)sakın benim kocam olmasın:))
ben bu jadedi kandırmışmıştım daha doğrusu kandıramamıştım
özel msj attım,haberin olsun yazmamaya devam edersen,kızlar adminlere söyleyip bizim formumuza girmeni yasaklatacaklarmış,rahatsız olmuşlar çünkü diye
ama işe yaramadı.
yaa allah aşkına o bayan olsa 1 kelime bile yazmazmı okur okurda allah aşkına kanımız durmaz bir kere biz kadın milleti mutlaka 2 kelime olsada ederiz. bu kesin bir erkek.
o zaman duyarlı bir erkek olsa gerek
bizi okuduğuna göre bebişi var eylül babası:roflol:
karısı çocuğa bakmıyorsa burdan araştırıp öğreniyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?