Doğum yapmış olan anneler buraya....

jaded : bitkin, yorgun, isteksiz, tatsız tuzsuz, zevksiz, yavan

bu herşeyi anlatıyor sanırımmmm ... kızım takıl bize tadın tuzun olsun bööle olmaz ki ammmaaa

sende öylesin canım aslında burada hepimiz öyleyiz
yöntemler uygulamalar farklı olabiliyor tabi
ee herkez kendi çocuğunu daha iyi bilir
ama hepimiz sormaktan öğrenmekten çekinmiyoruz ne güzel

Kacirdiniz iste jadedimi ne gusel bise gelcektiiiiii.... Gozdeee gel sende aliver erkekini gelll serra belki oglanlari gorunce utanirda uslanir biras sankimmm

Selam kızlaaar
2 gündür yoktuk,boludaydık,yaylaya gittik,geniiş bir ev mis gibi hava,göz alabildiğine yeşillik..ne güzeldi yaa.eskiden hiç bana göre değil böyle yerle derdım ama artık hoşuma gidiyor..bide salıncak kuracaksın..ohhh
edacım,Allah hakkında hayırlısını versin.ben olsam napardım,iyice araştırıdım günah değilse aldırırdım..sağlık durumun ve iyileşmen çok önemli çünkü,yaşamayan bilmez..

ben bu jadedi kandırmışmıştım daha doğrusu kandıramamıştım
özel msj attım,haberin olsun yazmamaya devam edersen,kızlar adminlere söyleyip bizim formumuza girmeni yasaklatacaklarmış,rahatsız olmuşlar çünkü diye
ama işe yaramadı.

allah seni ne yapmasın:roflol:
uğraşma canım kızla

yaa allah aşkına o bayan olsa 1 kelime bile yazmazmı okur okurda allah aşkına kanımız durmaz bir kere biz kadın milleti mutlaka 2 kelime olsada ederiz. bu kesin bir erkek.

yaa allah aşkına o bayan olsa 1 kelime bile yazmazmı okur okurda allah aşkına kanımız durmaz bir kere biz kadın milleti mutlaka 2 kelime olsada ederiz. bu kesin bir erkek.

o zaman duyarlı bir erkek olsa gerek
bizi okuduğuna göre bebişi var eylül babası:roflol:
karısı çocuğa bakmıyorsa burdan araştırıp öğreniyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…