- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.161
günaydın güzell anneler;
az önce sağlık ocağından telefon geldi pnömokok aşısını gelin yaptırın dediler bizde gittik bedavaya aşımızı olduk iyiki önceden yaptırmamışız, bu arada ebe tam bilmiyoruz ama belki ateş yapabilir dedi.
pnömokok yaptıran arkadaşlar sizin bebişler ateşlendi mi?
evet güldencim biz abi olduk artık 3,5 aylığız tam olarak pnömokok özel aşıydı önceden ve doktor hangi aylarda uygun görürse o zaman yapılıyodu şimdi devlet karşılamaya başlamış ve biz bugün gidip yaptırdık bir sonraki doz için 1 ay sonrasına gün verdiler...
sende bağlı olduğunuz sağlık ocağına bir sor istersen heryerde başladı artık yapılmaya... sengözlerimebaksanab
kaç gündür sinirlerim o kadar bozukki anlatamam kızlar..en sonunda dün gece dayanamadım 1 saat susmadan ağladım hıçkıra hıçkıra..bi yandan da uyusun diye sallıyorum tabi..eşimde üzülüyo benim halime ama yapıcak bişey yokki..Asya kucağa alıştı ne yazıkki..gündüzleri hiç uyumuyo ve sürekli kucağımda..uyursada kucağımda uyuyo,yatağına koyunca basıyo feryadı..tuvalete bile Asya omzumda gidiyorum..tek elle işlerimi yapmaya çalışıyorum..geçen bi kap çorba yapıyım dedim hazır olanlarından komşumu çağırmak zorunda kaldım Asyayı tutsun diye..sabah bizle beraber kalkıyo gece 12 den önce kurulu saat gibi mümkün değil uyumuyo..sırt ağrısından omuz ağrısından duramıyorum..çok stresliyim..süüme yansır diye çok korkuyorum..eşim rapor alıp izine ayrılmayı bile düşünüyo..kimsemiz yok kendimizden başka..sürekli kucağımda..ne olur akıl verin nasıl vazgeçertirim bu kucaktan Asyamı..gözlerim şiş dolaşıyorum valla..delirmek üzereyimmmmm
İYİ GECELERRRRRRR
kızlar ya bişey sorucam..benim kızım banyo yaparken çok ağlıyo..sizlerin nasıl bazı arkadaşlar çok sevdiğini söylemişlerdi bebeklerinin..ama naz o kadar ağlıyor ki yıkamak bile istemez oldum napsam da çocuğu biraz alıştırsam bilmiyorum önerisi olan var mııı
Nuray, Gülşah, Ciğdem arkadaslarım Allah yardımcınız olsun.. kendınızı uzmeyın kımsenın de uzmesıne ızın vermeyın evet soymesı kolay bılıyorum ama ınanınkı degmıyor.. zaman gecıyor bu gunlerın hepsı gerıde kalıcak.. uzuldugumuzle kalıcaz kımı annelerde sutunun kesıldıgı ıle kalıyor gercekten degmıyor yavrularımız bundan mahrum etmeye.. kulak arkası yapın soylenenlerı bır taraftan gırsın obur taraftan cıksın yoksa olan sadece bıze oluyor uzenlere hıcbırsey olmuyor..
Allah hepımıze sabır versın hepsi gececek yavrularımız buyuyecek yetıskın bırer ınsan olup kendı hayatlarını kuracaklar. ve ısın kotusu ben buyumesını hıc ıstemıyorum.. sımdı koynumda besledıgım uyuttugum bebegım yarın benı baskalarına tercıh eder annesını gozu gormezse dıye cok korkuyorum.. kayınvalıde mantıgı gıbı dusundugumu sanabılırsınız ama benım abım arkadasım dedıgım abım sımdı bır el ıcın hepımızden uzak kaldı aılesıne eskı baglılıgı yok olsada olur olmasada olur gıbı sevgıyle olan bakısları gıttı yabancı gıbıyız.. kendımı annemın yerıne koyuyorum bunun ıcın mı buyutuyor ınsan evet ortada cok buyuk bır problem yok kanlı dovuslu de degılız ama samımıyet olmadıktan sonra ne olursa olsun.. ben abımı yabancı gıbı gordukten sonra ne olursa olsun.. benım bebegımde oyle olmasın ıstıyorum canım oğlum buyumesın hep koynumda kalsın, koklayım içime cekeyım kokusunu eller almasın..senağlama :çok üzgünüm:
Kızlar siz regl oldunuz mu?
Benim dünden beri biraz geldi, birazda kasıklarım ağrıyor. Bide bende iltihap vardı ya .Kendimle bile ilgilenemedim. Sağlık ocağına bebeği kontrole götürdüğümde kendim de kontrol olmuştum, Çok kötü aşşağısı demişti. Hastalığım bitsin de tekrar devam edeyim ilaçlarıma.İnşallah geçmiştir.
Regl olmam normal mi? Emziren annelerin daha mı geç geliyo?
ben kırkbaş olmuştum başkada gelmedi... gelse iyi olacak çok kötü strese sokuyo beni...
aşağısı kötü derken ne demek istedi ben onu anlamadım
İLtihap varmış .Bayağı da kötü olmuş demişti. :çok üzgünüm:
arkadaşlar kolik müzik linkini gönderir misiniz?bulamadım eski sayfalardan.bi de onu deneyelim
geçmiş olsun canım... ben doğumdan beri hiç kontrole gidemedim. bi belirtisi falan var mı... bende idrar yolu enfeksiyonu da var... onunla bi alakası var mı... ay çok soru sordum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?