Doğum yapmış olan anneler buraya....

oo gezdin dimi seni gidiiii... ben her zaman yeşili sevmişimdir hafta sonu biz de işık dağına gittik mis gibi orman bol oksijen. bizim favori yerimizdir orası gidebilecek olanlara şiddetle tavsiye olunur.

sağol sehercim gittik geldik 20 kişi hep birlikte bi masaya oturtup mülakat yaptılar ii geçti aramızdan 5 kişi seçeceklerini akşam üstü arayıp sonuç bildireceklerini söylemişlerdi az önce aradılar canım yarın tekrar çağırdılar 2. mülakata seçilmişim bakalım yarın neler olacak bu 5 kişiden de 2 veya 3 kişi işe alınacak hadi hayırlısı

betülcüm ya öyle deme moralini yüksek tut olumsuz düşünmemeye çalış canım askerlik bu belki aramak içi müsait olmuyordur belki çok yorgun oluyordur nebileyim bi sebebi vatdır mutlaka sen kalbini ferah tut

Iste bu benım favorı dr um sanırım, kadır bey ?

Canım benım yerıme serap yazmıs...oncesınde arastırdım sonrasında verdım her zaman oldugu gıbı.. :)

inşallah seni seçerler annem çalışmasaydı diyo
bende çalışsın iyi olur diyorum

hayırlısı neyse o olsun canım inşallah ilk seçilen olursun a.s.

Kızlar ıkı gundur esımın sesını duyamıyorum moralım ıyıce sıfıra dusuyor ya sınır stres basıyor of...

üfff üzüldüm bende şimdi
konuşmak iyi geliyor gerçekten
oda şimdi deli oluyodur arayamadığına
canım senin ulaşabileceğin bi telefon yokmu

müsait olamadı demekki
sen canını sıkma arar mutlaka gönlünü ferah tut

betülcüm ya öyle deme moralini yüksek tut olumsuz düşünmemeye çalış canım askerlik bu belki aramak içi müsait olmuyordur belki çok yorgun oluyordur nebileyim bi sebebi vatdır mutlaka sen kalbini ferah tut

Saolun arkadaslar...
Yok malesef canım benım arama ımkanım henuz...
Vallahı sesı ılac gıbı gelıyo duymadıgım gun ıcımı sıkıntı basıyo... dunde arayamadı bugunde... yarın ogleden sonrayı bekleyecegım..
ıcım cok sıkılıyo, 1 dk duysam yeter ya ama yok...

arayacaktır canım mutlaka
kendini yiyip bitirme
güçlü olmaya çalış
arayacak mutlaka:Saruboceq:

kıs ayten gebertecem seniiikötükedihüso dedin şimdi böleee ben nasıl gidip de yiyeyim rahat rahat oralardaaa...:sinifsinif:zatii 57 kg olmuşuuummmm ramazanda oruç tutçam delü bitek böle günlerde tutmucam formumu kaybetmemek babınnndaaa sen çatla gelemiyon diyee dimiii böööklava:
Kızlar ıkı gundur esımın sesını duyamıyorum moralım ıyıce sıfıra dusuyor ya sınır stres basıyor of...
canım üzülmee arayamamıştırr yarın arar kendini üzmeee...:teselli:
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ismim öznur nasılsınız?????
hoşgeldin canımmm bebeişin var mı seninde yoksa daa hoşgeldin de meraktan sorarız biz şimdiia.s.

ben bi çıkıyom işten peşimden kaynatıyonuzz gözdee bile jadede taktıysaa herkes sıkıldı demektirrr:sm_cool:bendeee erkek olduğunu düşünüyom hanginizin kocası leenn benimki olmadığı kesiinnn

betülcüm arayamıyordur emin ol çok iyi şartlarda askerlik yapanlar bile her zaman arayamıyorlar. biraz rahatla canım üzülme bu kadar :1hug:

arayacaktır canım mutlaka
kendini yiyip bitirme
güçlü olmaya çalış
arayacak mutlaka:Saruboceq:
saolun canlarım.. yarına kaldı yıne..
evet 11,5 aylık kızım var 28.08.08 doğumlu adı eylül opuyorumnanaktan

hosgeldın oznur, betul bende memnun oldum..

selam kızlar bende yeniyim öznurun arkadaşıyım uzun süredir sizi takip ediyorum aslında ben temmuz annesiyim ortamınız çok hoşuma gittiği için eylül annelerine yazmak istedim adım aylin 13 aylık oğlum var kaan güzel paylaşımlarda bulunucağımızı düşünüyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…