- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.621
senin kadar iyi niyetli olamadık yaaa yanarım yanarım ona yanarım :roflol:lülülülülülü
Selam kızlaaar
2 gündür yoktuk,boludaydık,yaylaya gittik,geniiş bir ev mis gibi hava,göz alabildiğine yeşillik..ne güzeldi yaa.eskiden hiç bana göre değil böyle yerle derdım ama artık hoşuma gidiyor..bide salıncak kuracaksın..ohhh
edacım,Allah hakkında hayırlısını versin.ben olsam napardım,iyice araştırıdım günah değilse aldırırdım..sağlık durumun ve iyileşmen çok önemli çünkü,yaşamayan bilmez..
tam olarak şöyle demiş
alıntı...
uht mi pastorize mi gunluk mu acik sut mu?
cevap
Süt aleyhinde okuduklarınız tamamanen uydurma. Bugün İstanbulda satılan sütlerin tamamı, en son modern teknoloji olan UHT tekniği ile hazırlanıyor. Sütlerin sadece ambalajları farklıdır. Şişedeki, günlük karton kutudaki ve Tetrapak kutudaki sütler hep aynı kazandan çıkmadır. Dayanıklı ambalaja konulan "dayanıklı süt", karton kutuya konan "günlük süt" ve şişeye konulan, "şişe sütü" diye satılıyor..Aralarındaki fiyat farkı, ambalajdan dolayıdır. Pastörize süt, "Atatürk Orman Çiftiliği'nde" vakti zamanında satılan süt idi...Günde en az 500ml. sütü bir şekilde içirmeniz gerekli..Açık süt asla almayın, zaten bulamazsınız..
yetişkin sütünden ben ara ara vermiştim, ama uzun ömürlü olanından değil hani günlük süt diye üretileni varya ondan onlarında 5-6 gün sanırım ömrü. betülcüm sende verme canım uzun ömürlü sütten olmamıııı:gitme:
sağol sehercim gittik geldik 20 kişi hep birlikte bi masaya oturtup mülakat yaptılar ii geçti aramızdan 5 kişi seçeceklerini akşam üstü arayıp sonuç bildireceklerini söylemişlerdi az önce aradılar canım yarın tekrar çağırdılar 2. mülakata seçilmişim bakalım yarın neler olacak bu 5 kişiden de 2 veya 3 kişi işe alınacak hadi hayırlısı
sağol sehercim gittik geldik 20 kişi hep birlikte bi masaya oturtup mülakat yaptılar ii geçti aramızdan 5 kişi seçeceklerini akşam üstü arayıp sonuç bildireceklerini söylemişlerdi az önce aradılar canım yarın tekrar çağırdılar 2. mülakata seçilmişim bakalım yarın neler olacak bu 5 kişiden de 2 veya 3 kişi işe alınacak hadi hayırlısı
Kızlar ıkı gundur esımın sesını duyamıyorum moralım ıyıce sıfıra dusuyor ya sınır stres basıyor of...
betülcüm ya öyle deme moralini yüksek tut olumsuz düşünmemeye çalış canım askerlik bu belki aramak içi müsait olmuyordur belki çok yorgun oluyordur nebileyim bi sebebi vatdır mutlaka sen kalbini ferah tut
üfff üzüldüm bende şimdi
konuşmak iyi geliyor gerçekten
oda şimdi deli oluyodur arayamadığına
canım senin ulaşabileceğin bi telefon yokmu
müsait olamadı demekki
sen canını sıkma arar mutlaka gönlünü ferah tut
Kızlar ıkı gundur esımın sesını duyamıyorum moralım ıyıce sıfıra dusuyor ya sınır stres basıyor of...
Saolun arkadaslar...
Yok malesef canım benım arama ımkanım henuz...
Vallahı sesı ılac gıbı gelıyo duymadıgım gun ıcımı sıkıntı basıyo... dunde arayamadı bugunde... yarın ogleden sonrayı bekleyecegım..
ıcım cok sıkılıyo, 1 dk duysam yeter ya ama yok...
kıs ayten gebertecem seniiikötükedihüso dedin şimdi böleee ben nasıl gidip de yiyeyim rahat rahat oralardaaa...:sinifsinif:zatii 57 kg olmuşuuummmm ramazanda oruç tutçam delü bitek böle günlerde tutmucam formumu kaybetmemek babınnndaaa sen çatla gelemiyon diyee dimiii böööbak müjdecim iyi düşün bak bu derya mesela sabhları tost yemedem güne başlamazzz kötükedihüso bilmiyorum farkındamısın ama misall şu canan işi gücü yemek yemek tir bak ne diyoo kek yapıp gelicem, bu ne demek sence ben misafir olraka kek geitiriyorum ona göre müjdecim ona göre hazırlan demek oluyoo -tatlicadiarzu- bence sen bir daha düşünnn, hele hele derya gelicek yaniii, bak geldiğindeee takip et nasıl götürecek kekleri böreklerii ben olsam düşünürdüm lülülülülülü bunları yazan bir dost.-tatlicadiarzu-kötükedihüso
canım üzülmee arayamamıştırr yarın arar kendini üzmeee...:teselli:Kızlar ıkı gundur esımın sesını duyamıyorum moralım ıyıce sıfıra dusuyor ya sınır stres basıyor of...
hoşgeldin canımmm bebeişin var mı seninde yoksa daa hoşgeldin de meraktan sorarız biz şimdiia.s.merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ismim öznur nasılsınız?????
betülcüm arayamıyordur emin ol çok iyi şartlarda askerlik yapanlar bile her zaman arayamıyorlar. biraz rahatla canım üzülme bu kadar :1hug:
saolun canlarım.. yarına kaldı yıne..arayacaktır canım mutlaka
kendini yiyip bitirme
güçlü olmaya çalış
arayacak mutlaka:Saruboceq:
evet 11,5 aylık kızım var 28.08.08 doğumlu adı eylül opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?