- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.641
selam kızlar bende yeniyim öznurun arkadaşıyım uzun süredir sizi takip ediyorum aslında ben temmuz annesiyim ortamınız çok hoşuma gittiği için eylül annelerine yazmak istedim adım aylin 13 aylık oğlum var kaan güzel paylaşımlarda bulunucağımızı düşünüyoruma.s.
ben artık hep burda olurum hehehehe şimdi diğer topicleri inceliyorum canım gelirim az sonra :)))aylinn sende hoşgeldinnn...her zaman beklerizz amaa oldu mu?
fatmacımben sana iyi şanslar dilemeyi unuttum canım...bende çok çağrı merkezlerinde çalıştımm bir seneden sonraa biraz bunaltıyor insanıı sabırlıysan sorun yok canım...birde vodofone da mesaili olur sanırım pardon vardiyalı nasıl yapıcaksın geceleri falan ama?
güle güle giysin ayakkabılarını ceylin hanım
biz hala çıplak ayak dolaşıyoruz.
bende dun mıgrostaydım kıssırnaşık şey
ayakkabı cok sık nerden aldın pekı yarın fox a gıdıcem
Kıslarr naber..ben geliyom herkes gitmiş..kıvanç ı arabasında gezdirerek uyuttum..dışarısı da amma sıcak.rüzgar olmasına rağmen.inş. biraz uyur..
süt içiren arkadaşlar..nestlenin 6-12 dimi..bir de hangisi güzel.muzlu vanilyalı falan var galiba..bir de içine şeker falan koyuyormusunuz.benim ki de alışsın.az da olsa veririm..
kıslar hafta sonu buluşmasına gelebilen varsa gelsin derim.ama müjde zaten hamile.şimdi telaş yapar.evimi falan temizleyeim birşeyler yapayım diye..gerçi oruç tutacak arakadaşlar galiba.ama olsun yine de dışarıda da buluşabiliriz.ben de sölemesi..
aytencim benim kinin gözleri oldu kahverengi.çok istedim renkli olsun deiye emme olmadı işte..küçükken bayağı renkliydi ama döndü ne yapayım sağlıklı olsun da..ama bazı resimlerde mavi gibi çıkıyor..kel karizması yeter oğlumun..o resmi babası çekmiş.dişlerini göstermek için.orda az sayıda dişi var.şimdi 7 tane..8.9.10 yolda.mucuk..
müjdecim senin niçk neden kırmızı renk.senin bir özelliğin mi var hee..böle olmaz ama sınıf ayırımına hayır diyorum ben.yoksa sen paralı üye falanmısın..zenginmisin kısssss...lülülülülülü:mymeka:
iyi ozamn ben de oruç tutmayacağım da ..müjde ozamn söz versin birşey yapmayacağına ..yorulmayacağına..o zamn gelirim..kızı zor durumda bırakmak istemem..sadece çay yapsın yeter.ben kek yapıp geitrcem size..okey mii..ayy heyecen yaptım birden..seni tanımıyordum müjdeyi de ..umutu gördüm zaten..bir şeye benzemiyormuş..kötükedihüso..amanın çirkin de bişeymiş.( hasedimden sölüyom.)).)..
Adresini biliyormusun müjdenin..özelden yada msn den yazarsan sevinirim..mucuk
kızlar ya,yavrulara kıymayı nekadar yediriyosunuz bi öğünde..ben tarhanaya iki orta boy köfte kadar kıyma koydum misal..ama bıraz fazla gbıme geldı..alerjı yaşadıkya bi tırsıklık kaldı üstümde...çokmu sizcede ..ben hergün vermıyorum et felan..haftada 2 et 1 veya 2 tavuk verıyorum..
kızz ne olcekkk demir olur bebeğine hiç korkmamaa ben 3 köfte büyüklüğünde yediriyorum haftada bir 1 öğün misallllllllllll lülülülülülü
ben normal pınarın yetıskın sutlerınden verıyorum.. ısıtmadan.. Oda sıcaklıgında..
Seker koymuyorum...
saol canım benim
maşallah tunişe
buluşmaya bende gelmek isterdim ama malum eşim yok tek başıma bulamam oraları bebekle kısmet artık
güle güle giysin canım çok güzel
bizimde var bunun bi benzeri canım sen evdedemi giydiriyorsun
ben evde giydirmiyorum
canım ben demir damlası vermiyorum onun yerinekıymayı hergün veriyorum
dediğin gibi 1-2 köfte kadar
bak müjdecim iyi düşün bak bu derya mesela sabhları tost yemedem güne başlamazzz kötükedihüso bilmiyorum farkındamısın ama misall şu canan işi gücü yemek yemek tir bak ne diyoo kek yapıp gelicem, bu ne demek sence ben misafir olraka kek geitiriyorum ona göre müjdecim ona göre hazırlan demek oluyoo -tatlicadiarzu- bence sen bir daha düşünnn, hele hele derya gelicek yaniii, bak geldiğindeee takip et nasıl götürecek kekleri böreklerii ben olsam düşünürdüm lülülülülülü bunları yazan bir dost.-tatlicadiarzu-kötükedihüso
aaaaaaaaaaaaa:1shok:delikafadulden ben bilmiodum hiççç duyduğum iyi oldu sağol şekerim vallaaa ama banada içinde katkı maddesi var demişti doktor hattaa yoğurdu bile kendiniz yapın verin demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?