Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hosgeldın canım...:1hug:

fatmacımben sana iyi şanslar dilemeyi unuttum canım...bende çok çağrı merkezlerinde çalıştımm bir seneden sonraa biraz bunaltıyor insanıı sabırlıysan sorun yok canım...birde vodofone da mesaili olur sanırım pardon vardiyalı nasıl yapıcaksın geceleri falan ama?

teşekkür ederim deryacım ben başvurumda çağrı merkezine başvurmuştum ama beni satış operasyon bölümü için çağırmışlar aslında vardiya konusunda ben de tereddütlüydüm bu pozisyonda vardiya yokmuş çok şükür hafta içi tam gün hafta sonu da cumartesi 12 ye kadar pazar tatilmiş bu şartlar da bana uydu bakalım yarın neler olacak tabi hayırlı bir işse olsun ben illaki olsun diyemiyorum çünkü onurdan ayrılacak olmam da beni biraz düşündürüyor açıkçası çalışmak istememdeki asıl sebep de eşim yılbaşından sonra askere gidecek o yokken çok sıkılırım ben vakit geçiremem bir de uzun yapacak 15 ay evde patlarım herhalde

bende dun mıgrostaydım kıssırnaşık şey
ayakkabı cok sık nerden aldın pekı yarın fox a gıdıcem

ben ayakkabıyı küçükçekmece cennette bir ortapedik ayakkabı mağzasından aldım canım 50 dedi 40 a aldık gerçek deri lisanslı ortapedik bebek ayakkabısı

foxamı gidicenn kız bende yarın çarşamba pazarına gelicem domates almaya çanakkale domates geliyor oraya çok güzell bende uğrarım foxa buluşuruk olmazmı yaa kaçta gitçen sölede bende o saatte ceylini alıp geleyim bareeee

şu buluşma tam olarak nerde nezaman atladım ben galibaa bide bu yakada demiii yaa onu göremedim ben ama inşallah bu yakadadır karşılardaysa gelmem pek kesin olmaz ama bu yakada ise %100 gelürüm peşin peşin diyeyimm çünki karşılara eşimin işi olmaması lazımki getirsin ogün işini ayarlayamazsa bu yakada olunca taksiyle falan gelürüm gerçi bırakmaz o ille nereye gittim görecek meraklı melehatt beni diil kızını merak ediyor aslında da neyseekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yollarda bişii başınıza gelmesin diyorrkaydirigubbakcemile3 sen onu külahıma anlat dedim kızını benden daha çok düşünüyon diyom yok olurmu öle şey diyorrkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

müjde nerde oturuyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bende 2 köfte kadar kıyma koyuyom çorbasına bugün köfteyi öle yaptım yoğurdu ile yedi zilli maşallah yedi ama 2 ceviz büyüklüğünde köfteyi indirdi mideye acıkmıştı sabahta pek yememişti tabii 3 te yedi köfteyi yoğurdu ama 7 de de yarım kase çorba içti işte şimdide uyuyor arada bizimle 1 tatlı kaşığı kaşığı kadar pilav yedi ama bulgur pilavından

bende eti 1 gün ara ile veriyom et tavuk balık olarak yanii 1 et 1 sebze gidiyom

yok hayatım evde değil dışarı çıkarken giydiriyom bazen bahçede dolaştırıyom alışsın diye evde başka ayakkabısı var 2 tane

:roflol::roflol::roflol::roflol: DOSTUM DOSTUMMMkaydirigubbakcemile3

hicroş ve merviş napisiz bu saatte gızzlar..uysanıza..uykunuz yokmu sizn.gece kuşları..benimkile uyudular..ben de yatacam birazdan..hicrancım birara sana gelecem.yani sana derkene sen abimlere çook yakınsız ya ordaki paradaice arkasındaki parkta falan buşluşuruz.ben seni otarafa gelince ararım.artuk ne zamn gelirim bilmemkine..

merviş sen ne yapisin bakem? senle uzun süredir görüşemedik be..büşracık napii?mucuklayıver yanaklarından..

betülcüm allhım sana sabır versin.normalde asker yolu beklemek çok zordur.allhım hayırlısıyla kavuşmanızı naip eylesin..ama daha yeni gitmiş.belki arayamıyordur hergün.izin falan vermezler.oratamını yakında ayarlarsa arar seni hergün..sürekli ne oldu ne gitti diye düşünmemeye çalış canım.kafa dağıtıcı şeyler yap.zamn geçmez bölee..sen de strese girersin.aslanına yansımasın..öptüm..aslan beyi o çok tatlı yanaklarınadan..

aaaaaaaaaaaaa:1shok:delikafadulden ben bilmiodum hiççç duyduğum iyi oldu sağol şekerim vallaaa ama banada içinde katkı maddesi var demişti doktor hattaa yoğurdu bile kendiniz yapın verin demişti.

aynen öle canım bende tv bi doktordan dinlemiştim şimdi hangi prg bilemicem ama hepsi aynı değil benim öğrendiğim kadarı ilede uht sütler aslında hiç bi işe yaramıyormuş zaten dr ne kendiniz ne çocuklarınız içmeyin diyordu resmen sütü sağlık sıralamasına göre şööle düzenliyordu hatta

1-)hayvandan ilk sağıldığı andaki hali ile (tabii şartlar hijyenik ise hayvan bakımlı ise)
2-)günlük süt
3-)pastörize süt

kızlar ya şu cocuk köftesinin içine neler koyuyorsunuz? bir de tava mı ne yani ızgara mı yapıyorsunuz..bağa bi anlatıverin be güllerim hadii..minnoşlarım ben kaçar? bir püf yapıp yatayım bariim...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…