Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım yaa bende düşündümde sonradan zaten vermicem zaten bi başlayalım ben keçi sütüne kafayı takmış vaziyetteyim zaten doktorumada öle sölemiştim ben oda 1 yaşına bi girsin konuşucaz ozaman bunları şimdilik ev yoğurdu bile verme demişti ama ben ev yoğurdu veriyom arada günlük süten mayalayıp :kedi:

ohhhhhhhhhhhh sefan olsun bacımmmm bak keyfineeea.s.:1hug:

ohh ohh 9 kişi olmuşuz
gnydn64, aytege, gozde0120, karçiçek+, MaVili_06, mujdes, muscan24, SeherUtku, seren_

ulen nasıl kaçırdım ben bu 9 luyuuu tühhhhhhhhh celin hanım durmadı kii uyumadı da bugün yaa 30 dk ya uyudu ya uyumadı tüm gün ve 11 de yattı daha yanii okaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

yaa allah aşkına o bayan olsa 1 kelime bile yazmazmı okur okurda allah aşkına kanımız durmaz bir kere biz kadın milleti mutlaka 2 kelime olsada ederiz. bu kesin bir erkek.

YAHUUU KİM BU JADEDDD BEN NASIL ATLADIM BU OLAYIIIII YAWWW HEM BELKİM UTANGAÇTIR KIZLAR NE DALIYONUZ KIZCAĞIZA YAWW ALIŞMA DÖNEMİNDEDİR KIZCAĞIZ YAKALAMŞ BİZİMKİ GİBİ ÇATLAK BİR SAYFAYI KORKUTTUNUZ O JADEDMİDİR NEDİR İŞTE KIZI ALLAH BİLİR ULEN BEN NEREYE ÜYE OLDUM HEMEN KAÇAYIM DEYİP TOZU DUMANA KATMIŞTIRRR:roflol::roflol:

hadi inşallah senide seçerler canım allah hayırlısıyla alınmanı nasip etsin

sende hoşgeldin aylinn allah bağışlasın bıcırığınııa.s.

bacım ben kızı 11 de yatırdım alıştım uykusuzluğa hem mama vericem saatini bekliyordum malumm uyurken ne verebilirsek o bide yemeyince saatler kayıyor böle işte
baklerim bacım banada beklerim ama misafirliğe küserim amaaa sen her gelişlte ara ben gelirim oralara yada bizim sitenin bahçesinede gelebilirsin çocuklar parkta sallanırlar işte güzel güzel havuz fiskiyelerinin sesi eşliğinde kamelyada otururuk bizde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bacım ben bi çimdik tuz koyuyom yarım dilim ruşeymli yada tam buğday ekmeği z.yağı sonra bunu yağsız tavada sık sık çevirerek kısık ateşte pişiriyom ama arada 1 yemek kaşığı su koyuyom şöle dağıtıyom tavaya kapağı kapatıyom buğulama gibide oluyor yumuşacık sonra çatalla parçalayıp ağzına veriyom işte bazen yemiyor ceylin ozaman çorbaya ekliyom hemen ama şimdilerde alışsın diye köfte yapmaya çalışıyom hep ve tuz koyunca yiyor zilli ben şimdiye kadar tuz koymuyordum köfteye pek ağzının tadını biliyor benim kuşumkaydirigubbakcemile3

bu tahrikte olmuyoo yavv:)sakın benim kocam olmasın:))
jaded in aplasıı jambon güzeliymiş doğruumuu:)

:roflol::roflol::roflol::hooray::hooray:

Sen yuvalama çorbasını nerden biliyosun bakem bide gerçek yuvalama çorbası mı? yoksa bebeklere özel birşeymi? bizede versene tarifini?lülülülülülüalkisalkisalkis

Kızlar yaa boraya sebze çorbasndan başka bir şey veremiyorumm hem yemiyor hem aklıma gelmiyor değişik tarifleri olan varmı??

Birde günlük sütü hemen hemen tüm dr.lar öneriyorlar ve tanıdığım dr.larda çocuklarına içeriyor..Bence bir yarar varki öneriyorlar...

Fatma canım hayırlısı ne ise o olsun senin için..Ama ihtiyacın yoksa çalışmaman daha iyi olurdu,en azından Onurun dillenene kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…