- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.661
serapcım çok bilinçli ve akıllı bi annesin tebrik ediyorum....
HİCRAN ceylin hassas..1 yaşını beklıyelım bunlarda dıyorum..hipin organık devam maması süper..biraztuzlu ama işte bunlar alerjik..ben tırsıyorum..benımkı henuz tolere etmeye başladı eti yok yumurtayı..neolur neolmaz..dr un demiş..benımkıde bekle 1 ay bile önemli işimizi sağlama alalım dedi..çünki bikere hortlarsa misal muza kanardıgı halde inatla muz verirsek biliyosunki çok uzun bisüre hiç yememesi gerekıyoki o tepki azalsın veya yokolsun..ben 4ncü ayda ek gıdaya başladım ve 8nci aydan itibaren anca yumurta,muz felan verebıldım alerjı testınden sonra..ineksütü alerjisi bilinmeyen ama bi bardak günlük sütiçip tepki veren var..neblim işte arkadaşım ben tırstım..hem katkısını neyin bilmem ama tüm vitaminler mamadada var..hatta omega3 ve ekstre demir ve kalsıyum var..ama tabiki arlarındaki ticari farkı açıklicak kadar bi fark yok besin değerlerinde...
jaded bence beni taniyoo ne zaman yazsam okumak icin burdaa cunkuu acikla jadeddd olmas bu kadar... Bak sende gel cmt gunu perdenin arkasina felam saklanirsin izlersin bizi hee olarmiii??!!
bu tahrikte olmuyoo yavv:)sakın benim kocam olmasın:))
Selam kızlaaar
2 gündür yoktuk,boludaydık,yaylaya gittik,geniiş bir ev mis gibi hava,göz alabildiğine yeşillik..ne güzeldi yaa.eskiden hiç bana göre değil böyle yerle derdım ama artık hoşuma gidiyor..bide salıncak kuracaksın..ohhh
edacım,Allah hakkında hayırlısını versin.ben olsam napardım,iyice araştırıdım günah değilse aldırırdım..sağlık durumun ve iyileşmen çok önemli çünkü,yaşamayan bilmez..
müjde nerde oturuyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ohh ohh 9 kişi olmuşuz
gnydn64, aytege, gozde0120, karçiçek+, MaVili_06, mujdes, muscan24, SeherUtku, seren_
yaa allah aşkına o bayan olsa 1 kelime bile yazmazmı okur okurda allah aşkına kanımız durmaz bir kere biz kadın milleti mutlaka 2 kelime olsada ederiz. bu kesin bir erkek.
Kızlar ıkı gundur esımın sesını duyamıyorum moralım ıyıce sıfıra dusuyor ya sınır stres basıyor of...
sağol sehercim gittik geldik 20 kişi hep birlikte bi masaya oturtup mülakat yaptılar ii geçti aramızdan 5 kişi seçeceklerini akşam üstü arayıp sonuç bildireceklerini söylemişlerdi az önce aradılar canım yarın tekrar çağırdılar 2. mülakata seçilmişim bakalım yarın neler olacak bu 5 kişiden de 2 veya 3 kişi işe alınacak hadi hayırlısı
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ismim öznur nasılsınız?????
evet 11,5 aylık kızım var 28.08.08 doğumlu adı eylül opuyorumnanaktan
selam kızlar bende yeniyim öznurun arkadaşıyım uzun süredir sizi takip ediyorum aslında ben temmuz annesiyim ortamınız çok hoşuma gittiği için eylül annelerine yazmak istedim adım aylin 13 aylık oğlum var kaan güzel paylaşımlarda bulunucağımızı düşünüyoruma.s.
hicroş ve merviş napisiz bu saatte gızzlar..uysanıza..uykunuz yokmu sizn.gece kuşları..benimkile uyudular..ben de yatacam birazdan..hicrancım birara sana gelecem.yani sana derkene sen abimlere çook yakınsız ya ordaki paradaice arkasındaki parkta falan buşluşuruz.ben seni otarafa gelince ararım.artuk ne zamn gelirim bilmemkine..
merviş sen ne yapisin bakem? senle uzun süredir görüşemedik be..büşracık napii?mucuklayıver yanaklarından..
betülcüm allhım sana sabır versin.normalde asker yolu beklemek çok zordur.allhım hayırlısıyla kavuşmanızı naip eylesin..ama daha yeni gitmiş.belki arayamıyordur hergün.izin falan vermezler.oratamını yakında ayarlarsa arar seni hergün..sürekli ne oldu ne gitti diye düşünmemeye çalış canım.kafa dağıtıcı şeyler yap.zamn geçmez bölee..sen de strese girersin.aslanına yansımasın..öptüm..aslan beyi o çok tatlı yanaklarınadan..
kızlar ya şu cocuk köftesinin içine neler koyuyorsunuz? bir de tava mı ne yani ızgara mı yapıyorsunuz..bağa bi anlatıverin be güllerim hadii..minnoşlarım ben kaçar? bir püf yapıp yatayım bariim...:enbuyukkk:
zırrrtttttttttttttttttt ERENKÖY ...........delikafadulden:roflol::roflol: ( ESPİRİYE DE UYDU AMA HEHEHE)
bu tahrikte olmuyoo yavv:)sakın benim kocam olmasın:))
jaded in aplasıı jambon güzeliymiş doğruumuu:)
umutcum ben şöyle veriyorum misal lülülülülülü misal ben yuvalama çorbası yapıyorum misal ondan bir kase koyuyorum afiyetle yiyor misal lülülülülülükaydirigubbakcemile3 birde misal ben haftada bir bu yuvalama çorbasından veriyorum misal lülülülülülü haftada bir tavuk birde semiz otu pirinçli yapıyorum misal lülülülülülü:roflol:
e bende kaçıyom mademm size iyi geceler şu zillinin mamasını hazırlamıştım iirmeye çalışayım soğumuştur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?