- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.681
merhabaaa canlarımm ben geldimmm nasılsınızzz güzellikler. geçmişi okumayı çok ama çok isterdim ama çok uzun 1,5 aydır yoktum nasıl okuyayım çok güzel şeyler paylaşmışsınız ama tabi hepsini kaçırmış oldumm. :CüvCüv:
sanırım buluşmaa var nerde ne zaman kimler gidiyorr.
bende evime döndüm canlarımm ev batmış çok kötüydü bugün temizlik yapıldı çok şükür içim rahatladı artıkımm işlerimi düzenledimm artıkımm sizlerleyimm.
hepinizi çok özledim inşllah herkes iyidir. hepinizi çok öpüyorum iyi geceler Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar. minik kuzularıda öpün. :1hugpuyorumnanaktan
müjde nerde oturuyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
müjde nerde oturuyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:roflol::roflol::roflol::hooray::hooray:
Sen yuvalama çorbasını nerden biliyosun bakem bide gerçek yuvalama çorbası mı? yoksa bebeklere özel birşeymi? bizede versene tarifini?lülülülülülüalkisalkisalkis
edacım ben yağsız kıyma alıyorum, içine irmik unu, zeytinyağı, yumurta sarısı, maydanoz, çok az kimyoon, soğan, çok az sarımsak koyup yoğuruyorum, sonra yayvan bir tabağın içine un koyuyorum, yoğurduğum kymadan minik minik parçalar alıp yuvarlıyorum unlu tepsiye koyuyorum onları iyice una buluyorum. sonra tencereye piriç ve su koyup kaynatıyorum, pirinçler biraz pişince minik minik köfteleri koyuyorum, sonra pişmeye yakın içine 1 tatlı kağışı tereyağı koyuyorum arkasındadnda yumurta ve limnu karıştırıp terbiyesini veriyorum çok çok azda tuz atıyorum maşallaahh çok severek yiyor. yalnız egeye yedirmeden önce yuvaladağım şeyleri eziyorum egeye öyle içiriyorum.
Tekrar hosgeldın canım...
Gecmısı bosver gelecege bak sen.. :)
merhabaaa canlarımm ben geldimmm nasılsınızzz güzellikler. geçmişi okumayı çok ama çok isterdim ama çok uzun 1,5 aydır yoktum nasıl okuyayım çok güzel şeyler paylaşmışsınız ama tabi hepsini kaçırmış oldumm. :CüvCüv:
sanırım buluşmaa var nerde ne zaman kimler gidiyorr.
bende evime döndüm canlarımm ev batmış çok kötüydü bugün temizlik yapıldı çok şükür içim rahatladı artıkımm işlerimi düzenledimm artıkımm sizlerleyimm.
hepinizi çok özledim inşllah herkes iyidir. hepinizi çok öpüyorum iyi geceler Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar. minik kuzularıda öpün. :1hugpuyorumnanaktan
betülcüm aradımı eşin.
Hayır canım malesef..
Bu arada buluşmaya bende gelmeyi isterdim ama dr. randevumuz varbelki işimiz erken biterse gelirdimm semt neresi hiç yazılmamış:1no2:
GÜNAYDIN KIZLARRRR
bu sabah erken kalktık ceylin hanım sayesinde 6 da uyandı ağladı ille yanımıza gelecek durmadı beşiğinde bende aldım yanıma uyusun sonra koyarım beşiğine dedim ama nafile zilliyi yanıma yatıramadım ille babasının göğsüne yatarak uyuyacak İNANAMADIM:1shok:kucağıma alıyorum olmuyor yanıma yatırmaya çalışıyorum lmuyor ille kalkıcak dizlerinin üzerinde çömelir vaziyette kafayı babanın göğsüne yaslayıp uyuyacak yahu neyaptım vazgeçmedi uyudu diye alayım dedim 2 eli ile yapıştı babasının atletine nasıl kızıyor bıraktık mecburen gene daldı ve 8:30 a kadar öle yattı kahvaltısını yedirdim şimdi pc ye saldırıyor ben kaçıyom
heee erenkoyyy sen nerde oturuosuunnnki aaaa zrttt die die dunden beriiu tobe tobeeehem benim ismim kirmizi cunku vip im ben ondan yanii :)p 15 gayme verdim kk kartimi gondertti kazen sagolsun adimuda kirmiziya boyadi... Dedi hep en ustte olcaj adin neon isiklar flm ama abartili buldumm bole kalsin dedimm
heee erenkoyyy sen nerde oturuosuunnnki aaaa zrttt die die dunden beriiu tobe tobeeehem benim ismim kirmizi cunku vip im ben ondan yanii :)p 15 gayme verdim kk kartimi gondertti kazen sagolsun adimuda kirmiziya boyadi... Dedi hep en ustte olcaj adin neon isiklar flm ama abartili buldumm bole kalsin dedimm
üzme kendini arar mutlakaaa......:teselli:
Aradıııı sımdı cok mmutluyum yaa sukurler olsun..... çok ozlemısım..
batsın bu dünya bitsin bu rüya....paranın gözünü seveyim..zenginliğin hali başka..bas parayı kırmızı renk ol.farkın ortaya çıksın ha..babs bas paraları kk ya.bidamı gelecez dünyaya...kahrolsun kapitalizm, kahrolsun ......neyse siyaset yapmamayım..yoksa bu sefer ben kırmızı da mimlenecem.bidaha da siteye giremeyiecem..:mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
site yöneticilerine duyurulur..şaka yaptım şakaaaaaaaaaa.....ben sizi çok seviyom..:enbuyukkk::enbuyukkk: ( biraz da yalakalık yapayım dimi..Şeniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?