Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhabaaa canlarımm ben geldimmm nasılsınızzz güzellikler. geçmişi okumayı çok ama çok isterdim ama çok uzun 1,5 aydır yoktum nasıl okuyayım çok güzel şeyler paylaşmışsınız ama tabi hepsini kaçırmış oldumm. :CüvCüv:
sanırım buluşmaa var nerde ne zaman kimler gidiyorr.
bende evime döndüm canlarımm ev batmış çok kötüydü bugün temizlik yapıldı çok şükür içim rahatladı artıkımm işlerimi düzenledimm artıkımm sizlerleyimm.
hepinizi çok özledim inşllah herkes iyidir. hepinizi çok öpüyorum iyi geceler Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar. minik kuzularıda öpün. :1hugpuyorumnanaktan

Tekrar hosgeldın canım...
Gecmısı bosver gelecege bak sen.. :)

hoşgeldin şeker nasılsın görüşemedik bir türlü yaa..

GÜNAYDIN KIZLARRRR
bu sabah erken kalktık ceylin hanım sayesinde 6 da uyandı ağladı ille yanımıza gelecek durmadı beşiğinde bende aldım yanıma uyusun sonra koyarım beşiğine dedim ama nafile zilliyi yanıma yatıramadım ille babasının göğsüne yatarak uyuyacak İNANAMADIM:1shok:kucağıma alıyorum olmuyor yanıma yatırmaya çalışıyorum lmuyor ille kalkıcak dizlerinin üzerinde çömelir vaziyette kafayı babanın göğsüne yaslayıp uyuyacak yahu neyaptım vazgeçmedi uyudu diye alayım dedim 2 eli ile yapıştı babasının atletine nasıl kızıyor bıraktık mecburen gene daldı ve 8:30 a kadar öle yattı kahvaltısını yedirdim şimdi pc ye saldırıyor ben kaçıyom

bu ceylin çok akıllı bıdık olcek maşallahhh kuzumaa.

heee erenkoyyy sen nerde oturuosuunnnki aaaa zrttt die die dunden beriiu tobe tobeee hem benim ismim kirmizi cunku vip im ben ondan yanii :)p 15 gayme verdim kk kartimi gondertti kazen sagolsun adimuda kirmiziya boyadi... Dedi hep en ustte olcaj adin neon isiklar flm ama abartili buldumm bole kalsin dedimm

hallahım yarebbimmmmmmmmmmm...............:mymeka::mymeka: pöfffffffffffffff yesinler havanı senin -tatlicadiarzu-lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

günaydın kızlar..ayten kıss oo ben o çorbayı yapıcam da oooo..uğraş babam uğraşş..çok tembelim ben yaa...öle zor tarifler verme bizee. kolay olsun..sonra benim yaramaz yemezse burnuna sokarım yemeği..o yüzden hiç bulaşmamayım ben en iyisi...
sonra aslıcım hoşgeldin canım..nasılsın..tatilin nasıl geçti..ben de 1,5 ay memlekette kalıp geldim..evimi eşime sölemiştim temizle diye..bir güzel temizlemiş kerata..ama tozları almamış bir de camları silmemiş.ben de dedim ki madem yapacaksın tam yap..çaktım ağzına 2 tane..özür falan diledi..ağladı..bi daha olmaz dedim..affettim sonra..delikafadulden:roflol:...burdan uzak kalmak olmuyor.ya sinoptayken bile boş zamnlarımda aklım sizlerdeydi.internet yoktu çıldırıyordum..sizleri espirilerimden mahrum bırakmak istemem..laelaelaelaelae..sırf sizi düşündüm yaneee...

aslıcım haftasonu erenköyde müjdedeyiz.ben umut derya geliyor şimdilik..BİLMEYENLERE DUYURULUR..
kıvanç dölüsüne kahvaltı yaptırıp uyuttum..memede kolay uyuyo da başka türlü uyumak bilmiyor.sanki yeni doğmuş koca bebek.kahvaltımız biraz gergin geçti.buğün ayrı ayrı veryim dedim.domates yumurta peynir normalde severek yer.buğün parmağıyla habire ekmği gösteriyor.ekmek veriyom ağzını açıyor.hapur hupur yiyor.ekmeğe azıcık peynir sürüyom.ağzını kapatıp ağlıyo.illa sade ekmek yiyecekmiş..geçen gün de öğle yemeğinde aynısını yaptı.demekki içi öle peynir yumurta falan çekmedi.midesi mi bulanıyo nee...ama canı şisterse domatesleri falan götürüyo velet..
BEN DE GİDİP AZMAN UYANMADAN KAHVALTIMI YAPAYIM.ŞÖLE ORTALIĞI TOPLAYAYIM..BYEE..CANLARIM..a.s.

batsın bu dünya bitsin bu rüya....paranın gözünü seveyim..zenginliğin hali başka..bas parayı kırmızı renk ol.farkın ortaya çıksın ha..babs bas paraları kk ya.bidamı gelecez dünyaya...kahrolsun kapitalizm, kahrolsun ......neyse siyaset yapmamayım..yoksa bu sefer ben kırmızı da mimlenecem.bidaha da siteye giremeyiecem..:mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

site yöneticilerine duyurulur..şaka yaptım şakaaaaaaaaaa.....ben sizi çok seviyom..:enbuyukkk::enbuyukkk: ( biraz da yalakalık yapayım dimi..Şeniz)

müjdecim ben büyükçekmecedeyim.öle mütavazi bir semt.senin gibi ölee zenginlerin oturduğu erenköy nereee burası nereee...farkı fiyatı.......naniknaniknaniknaniklülülülülülü...laelaelaelaelae

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çok komik bi kadınsın sennn delüüüüüüü -tatlicadiarzu-:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…