Doğum yapmış olan anneler buraya....

güzel bi tarifmiş canım saol

Aradıııı sımdı cok mmutluyum yaa sukurler olsun..... çok ozlemısım..

oh beee sevindim valla
gözün aydın canım

selamün hello arkidişler..
betüş gözünaydın..bi ses bi nefes bile yüreğe derman olur..inan tüm sıkıntılarımız kuzulara yansıyo..bide mekan deişimi falan aslanın tümdengesi altüst oldu..o bi terazi..havagrubu..bi hava grubu havadan nem kapar söyliim:)hiç üstüne gitme..sakın zıtlaşma derim valla:)..düzelicek annesi herşey..daha güzel,emin ve dikensiz bi hayat yoluna çıkıcaksınızallahın izniyle..

hiperaktif ve konsantre çılgın canancan:)..allah sana herdaim kalpesenliği versin arkadaşım..o sütlerini verdiğin bebiş neoldu ben onu merak edıyorum bide:)eminim oda tosunpaşa olmuştur ya..entresan bişiysin yaa:)

ayten tarifin süper helal ossun..ben yapamam bukadar uzun uzadıya valla..yok terbiyesi yok una bula felan aaa içim daraldıı:)
ay ben yorgun ve yaşlı bi kadınım anacım..neysekı işallah haftsnu eşimden bi kazık yemessem tuniş serra ve analarıyla olucamda eğlenecem azcıkın..şu oyun grubunuda kuramadık hee..gül felan bi gelsinde bakalım..

aslıcıımm hoşgeldddiin..hadi foto beklıyos..kuzu ne büyümüştür yaaa..

Tekrar hosgeldın canım...
Gecmısı bosver gelecege bak sen.. :)
hoşbuldum canım teşekkür ederim sizleri çok özledim paylaşımlarınızdan mahrum kaldım diye geçmişi söyledimm canım.
hoşgeldin şeker nasılsın görüşemedik bir türlü yaa..
evt aytencimm canım benimm yaa inan seninle tanışmayı o kadar çok istedimki aynı memleketliyiz geliyorsun bir türlü görüşemedik aramak istedim ama sen ben gelince ararım dedigin için rahatsız etmek sıkmak istemedim canımcım.
hoşbuldumm canancımm kızz alem kadınsınn eylül annelerinin neşesi. inan bende sizleri o kadar çok özledimki bir iki kere nete gidebildim ama sonuçta çok kalamadım. ohh ne güzel eşin temizlemiş evi bende söyledim ben gelmeden temizlensin diye ben temizledim dedi ama dedigin gibi tozları almamış ama tamda temizlenmemiş dün temizlettim rahatladım temizlik gibi yokk yemeklerimde var rahatım bugün. bende 1,5 aydır tatildeydimm canım ailemin yanında çok güzel geçti geriside boşverin gitsin.
cumartesi günü saat kaç gibi eşim uyuyor uyanınca ilk işim konuşmak olacak olmadı bizi o bırakır çok gelmek istiyorum çünki. olumlu yada olumsuz cevap veririm müjdecimm tabi benide kabul edersen güzelim.

Aradıııı sımdı cok mmutluyum yaa sukurler olsun..... çok ozlemısım..
betülcüm canım inan aradı dedin bende sevindimm. inşllah iyimiştir.

benim tontiş uyudu teyzeleri uyansın kahvaltı yapacagız. ama inanın artık o kadar çok yaramaz olduki ne yapacamm bilmiyorum sizinkilerde öylemi. birde sütle ilgili muhabbet geçmiş bende pınarın 6-12 aylık devam sütü var hazır muzlusu ve vanilyalısı ondan veriyorum 2-3 aydır yanında toz devam sütlerinden de yapıyorum ama çok seviyor bizimkisi.

hoşbuldumm canımcımmm nasılsınn umut ismet nasıl güzelimm. valla evt aytencigimizin verdigi tarif süperde çok zahmetli bende yapamam herhalde. umut canım özelden bana tlf numaranı atabilirmisin güzelim.
bir oyun grubu ne arkadaşımm bana anlatırmısınn şekercim. gül daha gelmedimi duygu buralardamı.
fotoları pcye yüklemedim hemen şimdi yükleyip eklerim canım.

umutçumm arkadaşıma zaten 2000 cc kadar falan süt vermiştim.hepsini bir haftada içmiş bitirmiş velet..sonra da benim gibi sütten delülük geçmiş.sıyırmış..))))) şka bir yana yaramıştır herhalde..yakında görüşmedik arkadaşımla..öle çok iştahlı bir çocuk değildi galiba.birara sorayım bakalım süt oğlan nasılmış.

canancımm bir ara senin tlfnunu istemiştim ama görmedin sanırımm.
umutcum senin birde msn varsa güzelim.
senin tatil nasıl geçti canan güzel geçmiştir inşllah.
ee artık yavaş yavaş dogum günlerimiz geliyor arkadaşlar minik kuşların. ilk Onurumuzundu geçmiş dogum günü kutlu olsun. sırada sanırım Durunun var diye hatırlıyorum ama. derya buralardamı.
Diger Deryacım günaydınnn çalışan bütün güzel annelerimize iyi çalışmalar diliyorum.

aslıcım hoşgeldin gelirsen seni de beklerizzz ben de müjdenin adına konuşurum böle işte hehhhsositososito

inşllah deryacım eşim uyansın açılsın kendine gelsin sonra ilk işim konuşacagımm gelmeyi inan çok ama çok istiyorum inşllah problem çıkmaz. bende hemen kabul ediyorum teklifini kaydirigubbakcemile5
birde arkadaşlar yeni takvimler yapılmış nasıl yaptınız bende istiyorumm. yeni resimle hemide. zemuszemus

oo gezdin dimi seni gidiiii... ben her zaman yeşili sevmişimdir hafta sonu biz de işık dağına gittik mis gibi orman bol oksijen. bizim favori yerimizdir orası gidebilecek olanlara şiddetle tavsiye olunur.

Işık dağına eşim gidiyor amcaoğullarıyla bi kaç gün çadır kurup kalıyorlar,çok güzelmiş orasıda

hadi hayırlısı Fatmam,inşallah seçilirsin

ASLI HOŞGELDİİNN

slm kızlar nasılsınız uzun zamadır gıremıyorum hepinizi çok özledım benım pc bozuldu şimdi serviste annemlerde de fırsatım olmuyo hıç bi kaç gune kadae evıme yerleştiğimde daha sık girebilicem inşallah öpüyorum bebişleriii

ohh be gene toplaşıverdik gari.

kızlar yaa yuhh diyorum ben sizee ne var o çorbayı yapmadaaaa vallaa enleri seçerken unutmayın en üşenmezz kadın beni seçinnn.

ayten kıs en son terbiyesine yumurtanın hepsini mi koyuyosun limonu ne kadar koyuyorsun onu da yaz abri tam olsun....yapıcam ben basitmiş gıııı

ekşisi bol yapıyorum ben ege çok seviyo ekşiyi, yarım limona bir yumurta sarısı koyuyorum hattaa bir kaşıkta yoğurt koyabilrisin hepsini çırp yavaş yavaş çorbayı karıştıra karıştıra dökeceksin canım.

aslıcımm valla bu yeni atkvimi ben keşfettim peşinden herkes yaptııı biliyosun eylül anaları biraz kıskanç oluveriyolarrr:dilcikar:şaka tabikiii iki seçenek var o sitede zatiii erkeklerinkini benim takvim renginden yapıyoz kızlarınki de diğeri oluyor böleceee

hoşgeldin tanger naber tangerrrrrrcım. mevlüdecimmm:teselli::mymeka: hem severim hem döverim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…