Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne bileyim ben köfteleri yuvarlıyorum yaa o yüzden ben yuvalama dedim geçtim, şimdi netten baktımda yuvalam çorbası daha farklı yoğurt var mesela sonra nohut var benimki evet sulu köfte sanırım hehehe

Işık dağına eşim gidiyor amcaoğullarıyla bi kaç gün çadır kurup kalıyorlar,çok güzelmiş orasıda
hadi hayırlısı Fatmam,inşallah seçilirsin

ASLI HOŞGELDİİNN

hoşbuldumm Emelcimm nasılsınız güzelimm.
Fatmamız sanırım işe girecekmiş inşllah istedigi gibi olur seçilir.

ne bileyim ben köfteleri yuvarlıyorum yaa o yüzden ben yuvalama dedim geçtim, şimdi netten baktımda yuvalam çorbası daha farklı yoğurt var mesela sonra nohut var benimki evet sulu köfte sanırım hehehe

az kaldı yutturuyodun bize yuvalama diye seni gidiiiiiiiiii :mymeka:

naaann JADED gelcenmi nan cmt gunu darilirim valla bakk sana yakin die bende toplaneyoz :s gel gell beklios valla

aslııııı hoşgelmişsin sefalar getirmişsin canım hani hani fotolar

hoşbuldumm sehercimm teşekkürler güzelimm. resimleri yüklüyorum bilgisayara birazdanda buraya yüklerim canım. yalnız resmi burayamı ekleyeyim yoksa eylül bebişlerin resimleri bölümüne mi ekleyeyim.
mevlüde canım sende hoşgeldinn.

canan çok komik kadınsın sen,nası depresyona girdin anlayabilmiş değilim
ay ne kötü günlerdi
Emel:Canan napıyosun,içime sıkıntı girdi yine,mert hep uyusun istiyorum,aynı odada bile kalamıyorum
Canan:Bende sabah bulantıyla kalktım,yatıyodum şimdi,kıvanç uyursa daha iyiyim,eşim gelince daha iyiym
Emel:bende eşim hiç gitmesin istiyorum,birden ellerim karıncalanıyo,bu bebeğe bakamayacakmışım gibi geliyo,acaba depresyondan değilde tembellıktenmı
Canan:Yok canım asla değil,şu an ruh sağlığımız iyi olmadığı için,bize böyle geliyo,ama geçecek geçecek.ne kadar sürer bilmem ama geçecek,hep buna inandır kendini
Emel:bi iyileşsek ben sanada dua ediyorum,yaz gelecek merti alıp sana gelicem
Canan:ınşallah canım,sen ilaçların düzenli kullan,doktorum bana iyileşeceğimi söyledi,bizde iyileşeceğiz
Emel:Rahatlıyorum seninle konuşurken,ara beni ihaml etme,hep aklımdasın zaten.Ben sana rahatlama duası göndericem msnden,açına alırsın

vs....
ayy ne sıkıntılı gunlerdi

Derya nereye gittik bilmıyorum,boluya yarım saat mesafede,eşimin teyzesinin akrabalarının evi var,oraya gittik
gezmeyı pek sevmedığım için,sana tavsiyedede bulunamayacağım şuraya gıt buraya gıt diye,ama gezmeci arkadaşlar var,onların fikirlerini bi al bakalım

hoşbulduk arkadaşlar
derya sizin bahsettiğiniz yemek sulu köfte gıbı ama salçasız oluyo hafif eksımsı omu banada tarifinı verın bende sevıyorum ama yapmasını bılmıyorum bizim mutfagımızda yok o yuzden annemde bılmıyooo. malesef....
yada sen yap ben sana geleyım olma mı?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buraya yükle canım kim gidecek şimdi oralara :roflol: ruh halime baksana tembelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…