Doğum yapmış olan anneler buraya....

GEL KIS mevlüde istediğin zaman gel yaparım ben alpberk ve tunahan yerken bizde yerükkk şekerimmm...hafta sonu gelebilecen mi sen?aytenmim buna yuvalama demiş ama bu sulu köftedir neyse sonunda ayten de buldu doğru yoluuuopuyorumnanaktan

ama nerden yapacagım deryacımm ben bilmiyorumm yardım edermisin yalnız benim minik kuş uyandı ona kahvaltı hazırlayacagım birazdan gelirim. evt yaa herkes burda ne kadar güzel eski günlerdeki gibi duygu iile gülde geldimi tamamdır.
asliiicim beklerim tabi uygunsann sevinirim cnm
inşllah canım eşimle bir konuşayımda olumlu yada olumsuz haber ederim güzelim.
buraya yükle canım kim gidecek şimdi oralara :roflol: ruh halime baksana tembelllll
tamam sehercim buraya eklerim ama tabi birazdan çünki tontiş uyandı.

emelcim yaa bana da olurdu ara ara öyle şeyler sıkıntı basardı ben de çocuk hiç uyumuyo da ondan böle geriliyom derdim acaba ben de mi depresyondamıydımki benim için de çok zordu 4 ay sürdü utku uyumaya başlayınca ben de düzelmiştim

Son düzenleme:

kız sen nasıl gitçen erenköye einin arabası varmıydı o mu götürcek yoksa toplu taşımaylanmı gitçen bayada uzakmış merak ettim gariii

Sendekı hafızanın 4 te 1 ı belkı yoktur bende, sıradan seyler ıcın yanı...
Yoksa yapılan bı kotulugu yada ıyılıgı bın yıl unutmam da... :) terazı evet... dengede degıstı babası gıttı yattıgı yer degıstı ev degıstı yenı oyuncular gırdı hayatına, ben harıc...
ama yınede helal olsun cok yadırgamadı... bunada sukur.. o guzel dıleklerın daha guzelerı hepınız ıcın gercek olsun ınsallah...

ohhh bee valla sevindim adına..merakta kalmak çok kötü birşey..allhım tez zamnda kavuştursun sizi..ve tüm askerleri sevdiklerine..

ayy çok sevindim allahhh sizi tez zamanda kavuştursun inşallah zaman su gibi geçsin inşallah.

güzel bi tarifmiş canım saol

oh beee sevindim valla
gözün aydın canım
betülcüm canım inan aradı dedin bende sevindimm. inşllah iyimiştir.

betülüm hadi gözün aydınnn....canan dün akşamdan beri seni okuyom okuyom gülüyom kıs iyi gelmişin:):)

sevindim canım yaa için rahatladı dimi

Arkadaslar ya eksık olmayın cok ıyısınız.. amıın amın tum ıyı dıleklerınızeee........
sızı kocaman opeemm canlarım benım bugun ısteyın ne ıstersenız alayımmmm yapayımmm... delikafadulden ŞenizŞeniz

sulu köfte de değil aslında
ekşili köftedir :)

Ule bu kadar kadın ıkı saattır bı corbanın adını bılemedınız gozde sulemıs benım yerıme.. lülülülülülü

gözde canım şu küçük boyutta eklemeyi biliyorum çok anlattın ama bi daha yazarmısın canım.

anlatayım canikom
şimdik gelişmiş cevapa tıklıyosun az aşağıya inince eklenti ekle var ona tıklıyosun bi ekran açılıyor ordan browse dan eklemek istediğin resmi seçiyosun yükle diyorsun .... aynı işlemi yaparak istediğin kadar ekleyebilirsin sonra ekranı kapatı tıklıyosun az aşağıya inip cevapla diyosun oluyo ....
bekliyoruz fotolarını .....

kız sen nasıl gitçen erenköye einin arabası varmıydı o mu götürcek yoksa toplu taşımaylanmı gitçen bayada uzakmış merak ettim gariii

yok gıı toplu taşımayla nasssıl giderim benim dölüyle..arabamız var.zati çamlıcada kayınvalidemler oturuyor.oraya gitçektik bu hafta sonu..iyi oldu müjde de otarflarda oturuyor.artık eşim bırakır.bir yerlerde takılır 2-3 saat.( yazık adam oruçlu oruçlu gezer artık.)sonra beni alır.ölee işte bacııım.ben erenköy tarflarını iy bilirim..üniversitem yakındı oraya.arada aşkımla gezer tozardık.oralarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…