- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.741
ama nerden yapacagım deryacımm ben bilmiyorumm yardım edermisin yalnız benim minik kuş uyandı ona kahvaltı hazırlayacagım birazdan gelirim. evt yaa herkes burda ne kadar güzel eski günlerdeki gibi duygu iile gülde geldimi tamamdır.aslıcımm valla bu yeni atkvimi ben keşfettim peşinden herkes yaptııı biliyosun eylül anaları biraz kıskanç oluveriyolarrr:dilcikar:şaka tabikiii iki seçenek var o sitede zatiii erkeklerinkini benim takvim renginden yapıyoz kızlarınki de diğeri oluyor böleceee
inşllah canım eşimle bir konuşayımda olumlu yada olumsuz haber ederim güzelim.asliiicim beklerim tabi uygunsann sevinirim cnm
tamam sehercim buraya eklerim ama tabi birazdan çünki tontiş uyandı.buraya yükle canım kim gidecek şimdi oralara :roflol: ruh halime baksana tembelllll
GEL KIS mevlüde istediğin zaman gel yaparım ben alpberk ve tunahan yerken bizde yerükkk şekerimmm...hafta sonu gelebilecen mi sen?aytenmim buna yuvalama demiş ama bu sulu köftedir neyse sonunda ayten de buldu doğru yoluuuopuyorumnanaktan
sulu köfte de değil aslında
ekşili köftedir :)
canan çok komik kadınsın sen,nası depresyona girdin anlayabilmiş değilim
ay ne kötü günlerdi
Emel:Canan napıyosun,içime sıkıntı girdi yine,mert hep uyusun istiyorum,aynı odada bile kalamıyorum
Canan:Bende sabah bulantıyla kalktım,yatıyodum şimdi,kıvanç uyursa daha iyiyim,eşim gelince daha iyiym
Emel:bende eşim hiç gitmesin istiyorum,birden ellerim karıncalanıyo,bu bebeğe bakamayacakmışım gibi geliyo,acaba depresyondan değilde tembellıktenmı
Canan:Yok canım asla değil,şu an ruh sağlığımız iyi olmadığı için,bize böyle geliyo,ama geçecek geçecek.ne kadar sürer bilmem ama geçecek,hep buna inandır kendini
Emel:bi iyileşsek ben sanada dua ediyorum,yaz gelecek merti alıp sana gelicem
Canan:ınşallah canım,sen ilaçların düzenli kullan,doktorum bana iyileşeceğimi söyledi,bizde iyileşeceğiz
Emel:Rahatlıyorum seninle konuşurken,ara beni ihaml etme,hep aklımdasın zaten.Ben sana rahatlama duası göndericem msnden,açına alırsın
vs....
ayy ne sıkıntılı gunlerdi
günaydın kızlar..ayten kıss oo ben o çorbayı yapıcam da oooo..uğraş babam uğraşş..çok tembelim ben yaa...öle zor tarifler verme bizee. Kolay olsun..sonra benim yaramaz yemezse burnuna sokarım yemeği..o yüzden hiç bulaşmamayım ben en iyisi...
Sonra aslıcım hoşgeldin canım..nasılsın..tatilin nasıl geçti..ben de 1,5 ay memlekette kalıp geldim..evimi eşime sölemiştim temizle diye..bir güzel temizlemiş kerata..ama tozları almamış bir de camları silmemiş.ben de dedim ki madem yapacaksın tam yap..çaktım ağzına 2 tane..özür falan diledi..ağladı..bi daha olmaz dedim..affettim sonra..delikafadulden:roflol:...burdan uzak kalmak olmuyor.ya sinoptayken bile boş zamnlarımda aklım sizlerdeydi.internet yoktu çıldırıyordum..sizleri espirilerimden mahrum bırakmak istemem..laelaelaelaelae..sırf sizi düşündüm yaneee...
aslıcım haftasonu erenköyde müjdedeyiz.ben umut derya geliyor şimdilik..bilmeyenlere duyurulur..
kıvanç dölüsüne kahvaltı yaptırıp uyuttum..memede kolay uyuyo da başka türlü uyumak bilmiyor.sanki yeni doğmuş koca bebek.kahvaltımız biraz gergin geçti.buğün ayrı ayrı veryim dedim.domates yumurta peynir normalde severek yer.buğün parmağıyla habire ekmği gösteriyor.ekmek veriyom ağzını açıyor.hapur hupur yiyor.ekmeğe azıcık peynir sürüyom.ağzını kapatıp ağlıyo.illa sade ekmek yiyecekmiş..geçen gün de öğle yemeğinde aynısını yaptı.demekki içi öle peynir yumurta falan çekmedi.midesi mi bulanıyo nee...ama canı şisterse domatesleri falan götürüyo velet..
Ben de gidip azman uyanmadan kahvaltımı yapayım.şöle ortalığı toplayayım..byee..canlarım..a.s.
selamün hello arkidişler..
betüş gözünaydın..bi ses bi nefes bile yüreğe derman olur..inan tüm sıkıntılarımız kuzulara yansıyo..bide mekan deişimi falan aslanın tümdengesi altüst oldu..o bi terazi..havagrubu..bi hava grubu havadan nem kapar söyliim:)hiç üstüne gitme..sakın zıtlaşma derim valla:)..düzelicek annesi herşey..daha güzel,emin ve dikensiz bi hayat yoluna çıkıcaksınızallahın izniyle..
ohhh bee valla sevindim adına..merakta kalmak çok kötü birşey..allhım tez zamnda kavuştursun sizi..ve tüm askerleri sevdiklerine..
ayy çok sevindim allahhh sizi tez zamanda kavuştursun inşallah zaman su gibi geçsin inşallah.
güzel bi tarifmiş canım saol
oh beee sevindim valla
gözün aydın canım
betülcüm canım inan aradı dedin bende sevindimm. inşllah iyimiştir.
betülüm hadi gözün aydınnn....canan dün akşamdan beri seni okuyom okuyom gülüyom kıs iyi gelmişin:):)
sevindim canım yaa için rahatladı dimi
sulu köfte de değil aslında
ekşili köftedir :)
gözde canım şu küçük boyutta eklemeyi biliyorum çok anlattın ama bi daha yazarmısın canım.
kız sen nasıl gitçen erenköye einin arabası varmıydı o mu götürcek yoksa toplu taşımaylanmı gitçen bayada uzakmış merak ettim gariii
Aradıııı sımdı cok mmutluyum yaa sukurler olsun..... çok ozlemısım..
slm kızlar nasılsınız uzun zamadır gıremıyorum hepinizi çok özledım benım pc bozuldu şimdi serviste annemlerde de fırsatım olmuyo hıç bi kaç gune kadae evıme yerleştiğimde daha sık girebilicem inşallah öpüyorum bebişleriii
ohh be gene toplaşıverdik gari.
kızlar yaa yuhh diyorum ben sizee ne var o çorbayı yapmadaaaa vallaa enleri seçerken unutmayın en üşenmezz kadın beni seçinnn.
ne bileyim ben köfteleri yuvarlıyorum yaa o yüzden ben yuvalama dedim geçtim, şimdi netten baktımda yuvalam çorbası daha farklı yoğurt var mesela sonra nohut var benimki evet sulu köfte sanırım hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?