- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.761
abuuuuuuuuuuuu 15 kişi oluvedik gari mademmmmmmmmmmm
yok gıı toplu taşımayla nasssıl giderim benim dölüyle..arabamız var.zati çamlıcada kayınvalidemler oturuyor.oraya gitçektik bu hafta sonu..iyi oldu müjde de otarflarda oturuyor.artık eşim bırakır.bir yerlerde takılır 2-3 saat.( yazık adam oruçlu oruçlu gezer artık.)sonra beni alır.ölee işte bacııım.ben erenköy tarflarını iy bilirim..üniversitem yakındı oraya.arada aşkımla gezer tozardık.oralarda..
ay kociş benimle dalga geçiyor sabah ceylin bana sarıldı üstümde uyudu almaya çalıştın gelmedi inatla sende çatladın çatlama sesi geldi diyor gıcık nolcek (laf aramızda kıskanmadım değil yanii:kedi:)
:roflol::roflol::roflol: ben bu kıskanma işini her gün yaşıyorum çok gıcık bişey benim egede babanesine gidiyo halasına gidiyo bana fazla gelmio yaaa bende diyorum özleme beni sen sevme bakalım ühüühüüü diyorum gülüyo bana çocuğummmsenağlama
HAMARAT GACI SENÜÜÜ
mersü canımmmmmmm senin hızına kimse yetişemez bak ben seni atlamışım
yav ben yerim bu ceylin yavrusunuuu yaa:)canımbenim...hepten balkızolmuş bu..gülyanaklar çıkmış meydana..baba kızların aşkı başkadır vallaha çatlatır adamı bencede yanii:)bende göremedim egeyiiii
ben gördüm egeyi aslıcım tekrar koymana gerek yok canım çok sağol laelaelaelaelae
yeni takvimimi kıskanmayın emi kızlar , sizinkilerle aramda biraz yaş farkı var biliyorum ama idare ediverin gari.
bende 11 aylığım bakın -tatlicadiarzu-
çok iri bir 11 aylıksın amaaa agucuk mugucuk seniiilülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?