Doğum yapmış olan anneler buraya....

hmmmmmmmm öle yaneeeeeee anam yokki bizim o taraflarda bi akraba da gidelimmm :roflol:

ay kociş benimle dalga geçiyor sabah ceylin bana sarıldı üstümde uyudu almaya çalıştın gelmedi inatla sende çatladın çatlama sesi geldi diyor gıcık nolcek (laf aramızda kıskanmadım değil yanii:kedi:)

:roflol::roflol::roflol: ben bu kıskanma işini her gün yaşıyorum çok gıcık bişey benim egede babanesine gidiyo halasına gidiyo bana fazla gelmio yaaa bende diyorum özleme beni sen sevme bakalım ühüühüüü diyorum gülüyo bana çocuğummmsenağlama

vereliniortakvereliniortakkaydirigubbakcemile5:roflol:

yav ben yerim bu ceylin yavrusunuuu yaa:)canımbenim...hepten balkızolmuş bu..gülyanaklar çıkmış meydana..baba kızların aşkı başkadır vallaha çatlatır adamı bencede yanii:)bende göremedim egeyiiii

yav ben yerim bu ceylin yavrusunuuu yaa:)canımbenim...hepten balkızolmuş bu..gülyanaklar çıkmış meydana..baba kızların aşkı başkadır vallaha çatlatır adamı bencede yanii:)bende göremedim egeyiiii

evet öle valla kocayanaklar çıkmış ortaya sanki sırf yanaktan oluşuyor yüzü ben çok şeker buluyorum bu halini sanki saçlı halinden daha tatlı gibi geliyor bana da

ozan egeyi bende görmek istiyommm

evet sehercim bubam la kızkardeşimdi ortaya karışık bikaç foto koyimdedim deve papucu gbi şeyeetirmişm die sildim hemencik..yaa şu utku yavrusunun yanaklarını ısırmamak nekadar mümkün acaba:)maşallah suphanallah allah allah yaaa:)

benim zilli geldi mause klavye hep yere indi ben kaçıyom

bu arada müjde kıızz kırmızı kırmızı çok afillisin ama ismin yanındaki resim ne öleeee

neyse neyse ben bişii demeyeyim şimdi hamiş hamiş kızdırmayayım senüüü muck muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…