Doğum yapmış olan anneler buraya....

uyyy gene kaynatmışlar birazdan özellerinize müjdenin tel nsunu ve ev adresini yazıcammm haberiniz olaaaa gelecek arkadaşlara yaniii

Tamam evladım gozume gırdın senı koordınasyon ıslerıne alıyorum gel bakıımmm.... lülülülülülülülülülülülü Şeniz

yogun tempoda calısıyorsu ıkı uc gundur... dort koldann demiii..... :))

aytencim ben 04 /05 /1982 Zonguldak doğumluyum aslında kökümüz trabzona dayanıyor malum annem zonguldaklı ve babam askerde olduğu için anamızın memleketinde doğmuşuz abim ile benkafamçokkarıştı.babam anamın aşkından hep kaçmış askerdn bu yüzden de 4 sene askerlik yapmış not: (betüş serap onun için sesinizi çıkarmayın fazlaa benim anama yazık değil mi bacılar kaç sene asker beklemişturkbayragi)işte bülee yarışmacı arkidişlere başarılar dilerim.takvim değiştirmeye üşenirim ben helede burası kaabalıkkenbişi mişi kaçırırım Allah korusun takvim değiştirme işleri ancak canım sıkılıncaolurr canımmm:1hug:

betüşşş sende miiiii??öperim bak seni de ayteni de heeeopuyorumnanaktan
öperiiimmmm..... Şeniz sositososito

5 ay 5 aydır... bır yanım eksık, duygulanıyorum bak konusturman benıııı..... :sinifsinif: :mymeka:

gözdecim ben eklerken baglantı kesildi diyor acaba dosya büyük o yüzden mi.
oyyyyyyyyyyyyyy oğlana bak sen kocaman olmuşş buu maşallahh aslıcım. çok tatlı oğlun pek şeker
tşkler canımcımm daha resimleri videoları var ekleyecegimde nasıl bilmiyorum artıkım.

Ben goremedım Aslıcım ozan ege yı...
betülcüm tekrar yükleyecegim canım.
ben gördüm egeyi aslıcım tekrar koymana gerek yok canım çok sağol laelaelaelaelae
:roflol::roflol:
yeni takvimimi kıskanmayın emi kızlar , sizinkilerle aramda biraz yaş farkı var biliyorum ama idare ediverin gari.
yaaa bende takvim istiyorummm nasıl yapıyorsunuz.nerden yapıyorsunuz.
takvime koyamadım ama ben ve oğlum utku kaydirigubbakcemile3 :roflol: zemuszemus
canım maşallah utkuşaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…