- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.781
çok iri bir 11 aylıksın amaaa agucuk mugucuk seniiilülülülülülülülülülülülü
uyyy gene kaynatmışlar birazdan özellerinize müjdenin tel nsunu ve ev adresini yazıcammm haberiniz olaaaa gelecek arkadaşlara yaniii
:roflol::roflol::roflol: sizde değiştiriverin takvimlerinzi görelim kim kaç yaşında...
:roflol::roflol::roflol: sizde değiştiriverin takvimlerinzi görelim kim kaç yaşında...
öperiiimmmm..... Şeniz sositosositobetüşşş sende miiiii??öperim bak seni de ayteni de heeeopuyorumnanaktan
aytencim ben 04 /05 /1982 Zonguldak doğumluyum aslında kökümüz trabzona dayanıyor malum annem zonguldaklı ve babam askerde olduğu için anamızın memleketinde doğmuşuz abim ile benkafamçokkarıştı.babam anamın aşkından hep kaçmış askerdn bu yüzden de 4 sene askerlik yapmış not: (betüş serap onun için sesinizi çıkarmayın fazlaa benim anama yazık değil mi bacılar kaç sene asker beklemişturkbayragi)işte bülee yarışmacı arkidişlere başarılar dilerim.takvim değiştirmeye üşenirim ben helede burası kaabalıkkenbişi mişi kaçırırım Allah korusun takvim değiştirme işleri ancak canım sıkılıncaolurr canımmm:1hug:
gözdecim ben eklerken baglantı kesildi diyor acaba dosya büyük o yüzden mi.anlatayım canikom
şimdik gelişmiş cevapa tıklıyosun az aşağıya inince eklenti ekle var ona tıklıyosun bi ekran açılıyor ordan browse dan eklemek istediğin resmi seçiyosun yükle diyorsun .... aynı işlemi yaparak istediğin kadar ekleyebilirsin sonra ekranı kapatı tıklıyosun az aşağıya inip cevapla diyosun oluyo ....
bekliyoruz fotolarını .....
tşkler canımcımm daha resimleri videoları var ekleyecegimde nasıl bilmiyorum artıkım.oyyyyyyyyyyyyyy oğlana bak sen kocaman olmuşş buu maşallahh aslıcım. çok tatlı oğlun pek şeker
betülcüm tekrar yükleyecegim canım.
Ben goremedım Aslıcım ozan ege yı...
:roflol::roflol:ben gördüm egeyi aslıcım tekrar koymana gerek yok canım çok sağol laelaelaelaelae
yaaa bende takvim istiyorummm nasıl yapıyorsunuz.nerden yapıyorsunuz.yeni takvimimi kıskanmayın emi kızlar , sizinkilerle aramda biraz yaş farkı var biliyorum ama idare ediverin gari.
canım maşallah utkuşaatakvime koyamadım ama ben ve oğlum utku kaydirigubbakcemile3 :roflol: zemuszemus
YOK BUGÜN SESİNİ duydun sende bizde rahatız çok şükürrr hergün arasın seni öle sölee çünkü mutlu oluyosun bizde mutlu oluyoz sayendee:):)
seher utkuyu tanıdıkta yanındaki sen misinn?çok yaşlanmışın be yawwkafamçokkarıştı
takvime koyamadım ama ben ve oğlum utku kaydirigubbakcemile3 :roflol: zemuszemus
takvime koyamadım ama ben ve oğlum utku kaydirigubbakcemile3 :roflol: zemuszemus
[
neyse şimdilik yine böyle ekledim digerleri gözdenin gibi eklemeye çalışayım.
Kız bu neee... ne ara oldu bu kadar kırısık.... vah anam ne cabuk eskıttı senı bu oglann..... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?