Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım maşallah size

Annesı bu kuş cok buyumus bız ne uzun zaman gorememısız yahu..
Masallaaahhh...

teşekkürler teyzelerii sormayın büyüdü hemde çok yaramaz olduu hiç durmuyorrr. kızlar şu süt içirme ile ilgili birşeyler yazmıştım ama görmediniz sanırım ben pınarın 6-12 aylık sütünden içiriyorum ama onunda sakıncası varmıdırki. birde benim boncuk sürekli aaaa diye bagırıyor sizinkilerde de varmı böyle birşey.

benimki çığlık atıyo hele birde apartman boşluğunda bayılıyor kulaklarım patlıycak sanıyorum, birde markete gittiğimizde çığlık atıyo herkes bize bakyo aslıcım. bende veriyorum pınarın sütünden günde 1 tane içiyor nerdeyse. muzlu ve vanilyalı 6-12 ay olanında aptamilden daha çok seviyo sütü.

canım kendi kendine konuşma alıştırmaları yapıyordur
sesini duydukça hoşuna gidiyodur
ben o sütü 6 aylıktan beri kullanıyorum çok memnunuz bence verebilirsin
ama süt için 1 yaşını bekleyenlerde var sen bilirsin artık

olmazmı anacım olmazmı ceylin de bişii istediği zaman aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi başlıyor devam ediyor istediğini alana kadar:roflol:

apartman olayı bizdede varrr akustik hoşuna gidiyor veletlerinkaydirigubbakcemile3

Sereeeeeeeeeeeeeeennn kız hanı fox a gelcektın haber ver dedık yaa ben Çıkıcam 1 saate kadar evden geldın geldın gelemeın artık baŞka sefere buluŞuruk leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebeler çok tatlı bu bebelerrr fındıklarr fıstıklar....betüş almesin hee sonradan çaktın dimiii fınık olayınııı düzelttinnn ama yemeyiz ona göreee:roflol:

papatyam kızın çokkk tatlı görünüyor allah bağışlasın :) kellik ne kadar yakışmış öyle,çok sempatik şeker bişey olmuş :))
saçının gür çıkması için yaptınız sanırım,heralde sıcaktan falan değil :)
saçı için bir öneri eğer bir yaşını geçtiyse,kafasınıbadem yağı ve zeytinyağı karışımıyla günde bir kere sil tabi güneş görmeyeceği zamanlarda
benim oğlumuda bunu yapmıştık,hem saç derisi besleniyor hemde çıkacak saçlar uçlarından güçlenmiş oluyor
şimdi fırça gibi saçları var :))

utku da aynı apartman boşluğuna çıktığımız zaman ve markette çığlık çığlığa bağırıyor herkes bize bakıp gülüyor. bi de o işaret parmağı yok mu her şeyi gösteriyo istediğine götürüyorum bu seferde başka bişey istiyo. kendi çapında konuşuyo da baba diyorum ba diyo bebek diyorum be diyo ama en güzel anne diyo babası da çatlıyo tabiki

allah birdir diyorum işaret parmağını kaldırıyo öp diyorum ağzını yüzüme dayıyo mmmmm yapıyo ama her gün yeni birşey öğrenip birşeyi unutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…