- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.801
neyse şimdilik yine böyle ekledim digerleri gözdenin gibi eklemeye çalışayım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama teyze çok tatlıymış nur yüzlü
neyin oluyo
canım maşallah size
Annesı bu kuş cok buyumus bız ne uzun zaman gorememısız yahu..
Masallaaahhh...
teşekkürler teyzelerii sormayın büyüdü hemde çok yaramaz olduu hiç durmuyorrr. kızlar şu süt içirme ile ilgili birşeyler yazmıştım ama görmediniz sanırım ben pınarın 6-12 aylık sütünden içiriyorum ama onunda sakıncası varmıdırki. birde benim boncuk sürekli aaaa diye bagırıyor sizinkilerde de varmı böyle birşey.
takvime koyamadım ama ben ve oğlum utku kaydirigubbakcemile3 :roflol: zemuszemus
hicraaann Hankii resimmiss oo
teşekkürler teyzelerii sormayın büyüdü hemde çok yaramaz olduu hiç durmuyorrr. kızlar şu süt içirme ile ilgili birşeyler yazmıştım ama görmediniz sanırım ben pınarın 6-12 aylık sütünden içiriyorum ama onunda sakıncası varmıdırki. birde benim boncuk sürekli aaaa diye bagırıyor sizinkilerde de varmı böyle birşey.
Ayten senın su fındıgını yıcem.....
Yanı egeyı demek ıstedım... :roflol: :roflol: :roflol:
alkisalkisalkis
benimki çığlık atıyo hele birde apartman boşluğunda bayılıyor kulaklarım patlıycak sanıyorum, birde markete gittiğimizde çığlık atıyo herkes bize bakyo aslıcım. bende veriyorum pınarın sütünden günde 1 tane içiyor nerdeyse. muzlu ve vanilyalı 6-12 ay olanında aptamilden daha çok seviyo sütü.
Yanı egeyı demek ıstedım... :roflol: :roflol: :roflol:
benimki çığlık atıyo hele birde apartman boşluğunda bayılıyor kulaklarım patlıycak sanıyorum, birde markete gittiğimizde çığlık atıyo herkes bize bakyo aslıcım. bende veriyorum pınarın sütünden günde 1 tane içiyor nerdeyse. muzlu ve vanilyalı 6-12 ay olanında aptamilden daha çok seviyo sütü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?