- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.821
bebeler çok tatlı bu bebelerrr fındıklarr fıstıklar....betüş almesin hee sonradan çaktın dimiii fınık olayınııı düzelttinnn ama yemeyiz ona göreee:roflol:
noluyo len
kızlarr ben utkuya oyuncak verirken 2 ya da 3 tane gösteriyorum birini seçmesini istiyorum ve onu veriyorum kararlı olsun paylaşmayı öğrensin diye acaba doğru bi yaklaşımmı benimki ne dersiniz
aytencim benimkide günde bir taneyi bitiriyor genellikle geceleri veriyorum zaten. çıglık konusunda memleketten gelirken feribotla avrupa yakasına geçtik bursadan abartısız bindik başladı indik hala aaa diye bagırıyordu. apartman boşlugunda o ayrı zaten o hep vardı halende var.benimki çığlık atıyo hele birde apartman boşluğunda bayılıyor kulaklarım patlıycak sanıyorum, birde markete gittiğimizde çığlık atıyo herkes bize bakyo aslıcım. bende veriyorum pınarın sütünden günde 1 tane içiyor nerdeyse. muzlu ve vanilyalı 6-12 ay olanında aptamilden daha çok seviyo sütü.
bende 3-4 aydır veriyorum canım memnunumda siz süt muhabbeti yapınca acaba dedim sakıncalı birşeylermi varki diye düşündüm. haftaya yaşımıza girdikten sonrada pınarın bir yaş sütüne geçeyim diye düşünüyorum ya bakalım artık.canım kendi kendine konuşma alıştırmaları yapıyordur
sesini duydukça hoşuna gidiyodur
ben o sütü 6 aylıktan beri kullanıyorum çok memnunuz bence verebilirsin
ama süt için 1 yaşını bekleyenlerde var sen bilirsin artık
olmazmı anacım olmazmı ceylin de bişii istediği zaman aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi başlıyor devam ediyor istediğini alana kadar:roflol:
ama şu da avrki sürekli değişik oyuncak yada değişik kap kaçak bişiler istiyorlar..yani tunahan çabuk sıkılıyo bi oyuncaktan onunla oynuyo oynuyo sonra bırakıyo azmanlığa devam sonra uzun zamandır görmediği bişi veriyorum o zaman gene şevkle oynuyorr...
ama şu da avrki sürekli değişik oyuncak yada değişik kap kaçak bişiler istiyorlar..yani tunahan çabuk sıkılıyo bi oyuncaktan onunla oynuyo oynuyo sonra bırakıyo azmanlığa devam sonra uzun zamandır görmediği bişi veriyorum o zaman gene şevkle oynuyorr...
tunahan da dediği olmayınca atıyo kendini yere kafasını vuruyo felan...sandalyelere tırmanıyo su bidonuna tırmanıyo dün akşam mutfak balkonunun kapısına tırmanmaya çalışıyo bi alem....balkona çıkıca da sandalyeye çıkmak istiyo aşağıya bakacak yaa ay nasıl korucaz bunları bakalım Yarabbim sen koru büyüksün...del del diyo aynı şekilde ver al bunları ben öğrettim baybay felan...bide babasına çok düşkün rsmen yanımızda uyuyorsa dönüp babasının boynuna sarılıyo eee bende kıskanıyom tabiiii
aynen cok cabuk sıkılıyo bısey bulamıyoruz artık oyalıcak.. suan laptopu parcalamkla mesgul..
bayılıyo cıldırıyo laptop ıcın... hıc pes etmıyo ama...
Aslanda ortamızda yatıyorken doner babasının boynuna sarılırdı... :gitme:
sonra bana donerdı.. sabah kadar bı bana bı ona...
emelcim yaa bana da olurdu ara ara öyle şeyler sıkıntı basardı ben de çocuk hiç uyumuyo da ondan böle geriliyom derdim acaba ben de mi depresyondamıydımki benim için de çok zordu 4 ay sürdü utku uyumaya başlayınca ben de düzelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?