- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.841
papatyam kızın çokkk tatlı görünüyor allah bağışlasın :) kellik ne kadar yakışmış öyle,çok sempatik şeker bişey olmuş :))
saçının gür çıkması için yaptınız sanırım,heralde sıcaktan falan değil :)
saçı için bir öneri eğer bir yaşını geçtiyse,kafasınıbadem yağı ve zeytinyağı karışımıyla günde bir kere sil tabi güneş görmeyeceği zamanlarda
benim oğlumuda bunu yapmıştık,hem saç derisi besleniyor hemde çıkacak saçlar uçlarından güçlenmiş oluyor
şimdi fırça gibi saçları var :))
Bende onu bırseyı denemek ıcın yaptım..
Aslan terazı burcu oldugu ıcın, bazı yerlerde cocukken bıle cok kararsızlardır hangı oyuncagı alacagını karar veremez yazıyo.. ama ben ıkı oyuncak uzatınca hemen bırını secıyo, yada elınde bı tane varsa onu atıyo hemen bendekını alıyo.. :roflol:
aytencim benimkide günde bir taneyi bitiriyor genellikle geceleri veriyorum zaten. çıglık konusunda memleketten gelirken feribotla avrupa yakasına geçtik bursadan abartısız bindik başladı indik hala aaa diye bagırıyordu. apartman boşlugunda o ayrı zaten o hep vardı halende var.
bende 3-4 aydır veriyorum canım memnunumda siz süt muhabbeti yapınca acaba dedim sakıncalı birşeylermi varki diye düşündüm. haftaya yaşımıza girdikten sonrada pınarın bir yaş sütüne geçeyim diye düşünüyorum ya bakalım artık.
ahh hicrancımm sabahları babası uykusundan uyanıyor yeter artık uyutmuyorsun beni diye. benimki bebeklikten beri böyle. ondan hariç istedigi olmadımı kendini yerlere atıyor illa alacak yada istedigi olacak yırtıyor kendini resmen. anne, ayyy, memleketteyken annemlerin evi bahçeli koruma amaçlı köpekleri var hep havladıklarındanda şimdi bizimki av avv diye söylüyor, bazen allah allah der gibi oluyor, teyzeyi deyde diyor, geli del del diyor,birde ben seni babana bir bir söyleyecegim diye işaretlede yapıyorum bilirsiniz alıştı oda bi bi bi diye kendiside hem yapıyor hem söylüyor.ama tembel teneke emeklemeyi çok sevdi kaç aydır emekliyor sıralıyor taki biz memlekete gitmeden çok önce sıralamaya başlamıştı halen icraat yok. yürütecine binmiyor artık bindirdikmi aglıyor. ortalıgı karıştırma konusunda usta koltuga çıkıp iniyor. kısacası ozan egem bunları yapıyor artık teyzeleri.sizlerle paylaşayım dedim.
aynen benimkide öyle uyanıkken pc başına oturamıyorum hatta dün pgdown dügmesini yerinden çıkarmış agzında geveliyor sonra agzından çıkardım yerine geri taktım pcnin başından aldım bir ara tekrar gitmiş o dügmeyi yerinden çıkartayım diye ugraşıyor yine. Bizimkiside memleketteyken damacananın içine nefesini üflüyordu suyu fokurdatıyordu şaşkın oglum. Kaydirigubbakcemile2
elini gözüme çok sokuyor nerdeyse gözümü çıkaracak,elini agzıma götürüp duruyor. Yemekte çok seçer oldu istemedigi birşey oldumu agzından çıkarıp atıyor yüzünü buruşturuyor. Memlekette annemler eline herşeyi verdirtiyorlardı birşey olmaz diye çubuk krakere alıştı çizinin çok seviyor eline veriyorum nerde yarım paket kadar yiyor.simidi çok seviyor.
bende tatile giderken yolda eline çubuk veriyodum oyalansın diye baya duruyodu o zaman oto koltuğunda bide topitop ama açmıyorum bi keresinde açtım heryer şekerlendi yawww....
deryacım yaa benimkide çok seviyor da dedigin gibi heryer şeker birde ben çok korkuyorum olurda şekeri çıkıverirde bogazında kalırsa diye.
birde arkadaşlar siz muhallebi hergün veriyormusunuz ve kendinizmi yapıyorsunuz yoksa hazırmı veriyorsunuz kendiniz yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz tarif verirseniz sevinirim ben muhallebi olayını halen hazır devam ediyorum hero baby yada başka hangisi varsa ondan yapıp veriyorum.bazen kendim sütlaç yaparsam ondan veriyorum o kadar.
edeet sehercik ve hicroşş ta arkidişim olduu:)
ayy uyudu...balkonda bıcı yaptık bıras güneş banyosuu biraz su..anam yutuyo azdaolsa arada..allah korusun..rota kota olmayalım...neyse yapcek bişi yok..bugun anamlar beylerbeyıne gezmeye gıttıler benıde çağırdılar ama ben kıçımı kaldırıp gidemedim valla halimyok ya.ceptede para olmayınca insanın biyere gideside kalmıyo hee..üstkoşmuda bi yumuşatıcı kullanıyo ev koktu falla süper..paraya kıyıp alamıyom iyi bişi.bi ismete dalin alıyorum işte..hevesle yıkıyorum çamaşırı yok anam yine mayhoş dandik bi koku uyus oluyom:)buarada temizliğe meraklı bi evkadını olmanın yolu 75 gün kadar seks yapmayıp,cebinde sokağa çıkacak 5 kuruş olmamasıymış ben anladım..bi haftadır temizlik yapıyom eşim bile şaşkın izliyo şimdilik ardından ne patlicak diee:)
aytencimin yardımları sonucunda yeni takvimime kavuştumm yaşasınnn. zemuszemus
.us/img199/p6270160.jpg/1/w279.png[/IMG
son halimiz,1ay önce yazlıktan hallerimiz..
geÇen netten bakıp yaptım sÜtlacı gayet gÜsel oldu valllaaa deneyın kızlar ende ılk kez yaptım Çok basıttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?