Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ssağol evet sıcaktan ,güçlü çıkması için,konak yüzünden,bide doğum saçlaının kesilmesi gerekiyormuş ondann dan dan dan işte ölee yanii zeytinyağı şimdiden sürüyorum ben hergün şapkasınıda takıyorum sağa sola sürmesin diye hergün banyo yapıyoruz temizleniyor ölecede işte

uğurböceğinin kanatları çıkmış annesi:)ozan da kocaman ollmuş..bu yaz eylulkuzuları artık büyüdüler allahın izniyle şükürler olsunki eleavuca gelıyolar..bende çok korkuyorum yutamama boğulma işlerinden..ekmeği meyveyi eline verıyorum ama yemeği katı kıvamda yemiyo mısal..köfte felan yedıremedım..muhallebıyı eskıden arımama verıyodum şimdi varsa günlüksüt yoksa mamayla hazır prinçunundan yapıyorum..bazen içine yulaf falanda eklıyorum..irmik helvası yapıyorum sulu..ama sütlaç yapmayı bılmıyorum bi öğrenim bakimm bende severim hanii..

CEYLİN GÖSTERDİĞİMİZ HER NE İSE HEPSİNİ BİRDEN İSTİYO kaydirigubbakcemile3 ÖNCE BİRİNİ ALIYOR SONRA DİĞERİNİ ALMADAN PEŞİMİZİ BIRAKMIYORR:roflol: ÖZELLİKLE BİŞİİ YİYORSAK ELİMİZDE BİŞİ GÖRÜRSE SANKİM ÇOK YİYEN BİRİYMİŞTE Ç BIRAKMIŞLAR GİBİ ÇIĞLIK ATARAK TÜM GÜCÜYLE ÜSTÜMÜZE ATLIYOR:lepi: İLK ISIRIKTAN SONRA DA İTELİYORRRR:roflol:

maşallah canım yapıyor işte kendince bişiile ozancık ee hepsi aynı olmuyor bazıları önce davranıp hem konuşuyor hem yürüyor işte ozan gibi bizim ceylinde anlattıklarını yapıyor aynen ama bizimki gel diyeceinde geee diyorr kaydirigubbakcemile3 bide ağzının gözünü burnunu öğrendi maşallah gösteriyor artık

bende tatile giderken yolda eline çubuk veriyodum oyalansın diye baya duruyodu o zaman oto koltuğunda bide topitop ama açmıyorum bi keresinde açtım heryer şekerlendi yawww....

yahu kızlar nasıl yani kraker yiyebiliyorlarmı allah korusun kaçar falan nefes yolunu tıkar yaaa nettinizz sizz

bende bebelac veriyom heroyu sevmedi bizimki milupayıda yemiyor sadece bebelac muhallebisini yiyor onların çeşitlerinden alıyom arada yiyor işte

arkideşim benimmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

allah iyiliğini versin emi nerden bulursun böle lafları yaww çok martaksın sen heeeekaydirigubbakcemile3

varolun teyzecanlar:)allah cümlemizin yavrusuna sağlıklı güzel uzun ömürler nasip etsin..mubarek ayda doğdu bu kuzular..ilk yaşlarını beklıyoruz heyecanla..rabbim dualarımızı kabul etsin..
bende salyalı ağızlıyı yiceemm..balki nebal o bee:)çok tatlı ..kanı sıcak adamın yavv:)az can yakmicak bu tunişte gör hele sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…