- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.861
kıs hicoş çok pimpiriklisin heee biraz rahat ol yaww
saol serap teyzoşş..sen ipeğe doğumgünü kıyafeti baktınmı söyle bakem:)
saol serap teyzoşş..sen ipeğe doğumgünü kıyafeti baktınmı söyle bakem:)
sütlaçın tarifini veriyorum kızanlar 1,5 çay bardağı pirinci 1 litre suda kayanatın, su çekmeye yakın
1 litre sutü ekleyin, biraz kaynatıktan sonra 2 çorba kaşığı pirinç ununu 1 su bardağında karıştırdıktan sonra tencereye yavaş yavaş dökün.
bunlarda biraz kaynadıktan sonra 2 su bardağı şekeri ve vanilyayı ekleyin. karıştırın kapatın ocağı
sütlaçın tarifini veriyorum kızanlar 1,5 çay bardağı pirinci 1 litre suda kayanatın, su çekmeye yakın
1 litre sutü ekleyin, biraz kaynatıktan sonra 2 çorba kaşığı pirinç ununu 1 su bardağında karıştırdıktan sonra tencereye yavaş yavaş dökün.
bunlarda biraz kaynadıktan sonra 2 su bardağı şekeri ve vanilyayı ekleyin. karıştırın kapatın ocağı
yahu kızlar nasıl yani kraker yiyebiliyorlarmı allah korusun kaçar falan nefes yolunu tıkar yaaa nettinizz sizz
edeet sehercik ve hicroşş ta arkidişim olduu:)
ayy uyudu...balkonda bıcı yaptık bıras güneş banyosuu biraz su..anam yutuyo azdaolsa arada..allah korusun..rota kota olmayalım...neyse yapcek bişi yok..bugun anamlar beylerbeyıne gezmeye gıttıler benıde çağırdılar ama ben kıçımı kaldırıp gidemedim valla halimyok ya.ceptede para olmayınca insanın biyere gideside kalmıyo hee..üstkoşmuda bi yumuşatıcı kullanıyo ev koktu falla süper..paraya kıyıp alamıyom iyi bişi.bi ismete dalin alıyorum işte..hevesle yıkıyorum çamaşırı yok anam yine mayhoş dandik bi koku uyus oluyom:)buarada temizliğe meraklı bi evkadını olmanın yolu 75 gün kadar seks yapmayıp,cebinde sokağa çıkacak 5 kuruş olmamasıymış ben anladım..bi haftadır temizlik yapıyom eşim bile şaşkın izliyo şimdilik ardından ne patlicak diee:)
deryacım yaa benimkide çok seviyor da dedigin gibi heryer şeker birde ben çok korkuyorum olurda şekeri çıkıverirde bogazında kalırsa diye.
birde arkadaşlar siz muhallebi hergün veriyormusunuz ve kendinizmi yapıyorsunuz yoksa hazırmı veriyorsunuz kendiniz yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz tarif verirseniz sevinirim ben muhallebi olayını halen hazır devam ediyorum hero baby yada başka hangisi varsa ondan yapıp veriyorum.bazen kendim sütlaç yaparsam ondan veriyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?