Doğum yapmış olan anneler buraya....

saol serap teyzoşş..sen ipeğe doğumgünü kıyafeti baktınmı söyle bakem:)

sütlaçın tarifini veriyorum kızanlar 1,5 çay bardağı pirinci 1 litre suda kayanatın, su çekmeye yakın
1 litre sutü ekleyin, biraz kaynatıktan sonra 2 çorba kaşığı pirinç ununu 1 su bardağında karıştırdıktan sonra tencereye yavaş yavaş dökün.

bunlarda biraz kaynadıktan sonra 2 su bardağı şekeri ve vanilyayı ekleyin
. karıştırın kapatın ocağı

ben 2 lt süt koyuyorum bu tarife bide 1 yemek kaşığı pirinç unu koyuyorum vanilyada eklemiyorum mis gibi süt kokuyor valla
ben vanilyayı sevmiyom sütlaçta

ben pirinci sütün içinde haşlıyorum
içine de damla sakızı atıyorummmmm , pirinç unu da koymuyorum çok güzel oliiiii :)

hahaha neden temiz titiz olmadığım anlaşıldı o zaman
bu arada foto koyuyosunuz da göremiyoruz kardeşimmmmmm koymayın şölee diyorum aylardır anlatamıyorum

canım ben sütü az ısıtıp içine hipp in organik pirinci var (sadece pirinç bu içinde süt tozu ıvır zıvır yok birnevi prinç unu yanii) ondan koyuyorum tatlandırmak içinde bazen biraz marmelat bazen daninonun minik meyveli yoğurtlarından içine koyuyorum . oldu sana muhallebi ...her akşam veriyorum ben

Bende sütlaçın ıcınde pirinç ununu sevmıyorum...
Nişasta daha ıyı.. :umursamaz:

sütte kaynatıp damlasakızıylan fena olur bencede..durun bakem deniyeyim hele:)anacım ben o eklentıtı beceremedimki..olmuyoo benımkınde gene denedım gene internet bağlantı hatası verdii

hep gülerken mi foto koyacam.bu da huysuz elimdeki tel. i isteyen kıvanç.
halinden de anlaşılacağı gibi yemekle arası pek yok )))))

uyanır uyanmaz yatağında ayapğa kalkıp bize bakıoyor..ne görecekse )))

bizimkiler de bölee iştee.....

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan HOŞGELDİN DİEN HERKESE HOŞBULDUK opuyorumnanaktan

hehe slm ben geldim bugün kızımla gesmeye gittik yeni geldik bakim dedim size.. nasılsınız bakalım

canan huysuz oğlun çok şeker hehe onunda saçları yok benim kızımında 2 -3 tel var toka takmaya çalışıyorum gerçi senin erkek pek önemli deil :):)

öznur senin kızın fotolarını da isteriz ama..kendi fotolarını kzının fotlarını koy da görelim..anlat kendini biraz bakem bize..biz burda hepimizin boyuna posuna vb. kadar herşeyi bilük..sen de anlat balkalım..aklına ne gelirse anlat işte..

ANLATıM ... HEHE

25 yaşındayım ist. oturuyom eee başkaaaa gerçi yazi yukarda :):) ilk çocuğum eylül'üm 28.08.08 doğumlu tatlı bişiiii başkada yok :):) hihi
boyumda 1.60 kilom 57 ( komik oldu)

foto koycam en kısa zamanda hatta koyim hemen

slm kızlar öznurcum hoş geldın ben mevlüde bu ara işlerım çok oldugu için giremıyorum canımın içi oğlusum hiç durmuyo kıpır kıpır şimdi annemdeyım annem bıraz bahçeye çıkardı evıme tamamen yerleseyım inşallah daha sık giricemmm...
canancım maşallah kıvanca yerım ben o yanakları yerr yer...
alpberk de park yatakta kalkınca bi sorun yokta yatagında kalkıyo çok korkuyorum düşecek dıye allahım korusun yaaa

hımm genç çıtırında bir anne öznurcuk..çalışımısın napisin güzelim..nerde oturuyorsun ist. da? aslen nerelisin? bilgilerini almam gerek.çünkü seni dolandıracam..))))...cumartesi biz buluşuyoruz ama sen gelirmisin bilmem.daha bizi tam tanımıyorsun ya belki çekinebilirsin.biz artık burda aile gibi olduk.
ben 30,5 yaşında kartoloz bir tavuğum.)) öğretmenim..şuan izndeyim ..eylülde işe devam.tahmin edeceğin gibi ve bazılarının kıskanacağı gibi ( ayten özellikle) uzun süre tatil yapanlardanım..zemuszemus:teytey:..sonrası beni cumartesi buluşma resimlerimden göreceksin.mutlaka cumartesi günü buraya uğra bak.buranın en komik annelerindenim.aekadaşlar öle diyo..aslında buranın dölüsüyüm.hani her köyün bir dölüsü olur ya ben de o yum.zayıfım.165 boy 55 kiloyum ( kıskananlar çatlasın patlasın.:dilcikar:lülülülülülü)..çirkin sayılmam.fena değilim.kendime göre bir havam güzelliğim var işte.çook ta mütavaziyiiim.iyi kalpliyim..hiiiiççç kötü huyum yok.antidepresan kullanıyorum.:roflol:başka başka....öle işte aklıma geldikçe yazarım..kıvançı yıkıyor babası bende uğrayayım bir...sonra görüşürük tadlum :::
sen resimleri koy.ben birara bakarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…