Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayyhh icimdeki vuruyo disimdaki vuruo bittim bitiimm serra gel gel yapiyo kardesine elinin altinda hareket olunca vuruyo bi tane gidiyo yandim anamm

müjdecim allh sana kolaylıklar versin ya biz bir tanesiyle başa çıkamazken sen bir içindeki bebişin vermiş olduğu zorluklarla uğraşıyorsun..peki evde tek misin bu durumda sana yardımcı annem falan varmı? yoksa tek başına çıok zor..olsa da gerçi yine serranın annesi olarak büyük yük senin omuzlarında olacak yinede..eşin yardımcı oluyormmu? çok zoooooooooorrr..allh sabır versin sana..peki cisiyeti belli olmuştur ? merak ettim?

tamam 2. prenses değine göre kızz..oh oh iki cadıyla uğraş dur..neyse bizim oğullarımaza kız çıksın..eylül annelerinin çoğunun oğlu var.bak serranın burda yavuklusu varsa bilmem ama allh kısmet edip kucağına hayırlısıyla alırsa ben oğluma talbim..şurdan keltoşuma bir kız bulamadım.anacağım hepsi sahipli.ben niii yapayım artuuuk..

kimseler kalmamış ben de kaçar..kıvançı banyoda uzunca yorduktan sonra kolaylıkla memede uyuttum.biraz bakım yapaıyım kendime..ohhhhhh..ayaklarımı tuzlu suda dinlendirip ponza taşıyla ovduktan sonra ayak kremimi süreyim..böle boşluk herzamn düşmez bana. haydee kaçar ben mucuk..

hicoşum çubuğu eritiyoo ağzında yumuşuyo yani ne bilim bazen çikolata da yiyo bizimki dondurma vs.meyveleri de önüne koyuyozz hangisini isterse zaten gözü bişi görmüyo o anlardaa...bugün ce ce yapa yapa girdim içeri öyle heyecanlandıki hızlı hızlı geldi bana doğru artık baya baya yürüyo oğluşummm işine gelirse tabiii...canan tuniş de dikiliyo uykudan uyanınca hemen park yatakta yatırıyorum şimdilerde bazende uyanınca ortamıza alıyoz valla koklaya kolaşa uyuyozz...

fatmacım ikinci mülakat nezamandı sonuç belli oldu mu?serap ne tarafta oturuyoduu yaa o da gelse cumartesiii ne iyi olurdu biyerlerden alırdık biz onuuu

fatmacım ikinci mülakat nezamandı sonuç belli oldu mu?serap ne tarafta oturuyoduu yaa o da gelse cumartesiii ne iyi olurdu biyerlerden alırdık biz onuuu
canım evet giittim görüştük dün ümitliydim ama bugün pek değilim bugünkü görüştüğüm kişiden elektrik alamadım nedense o beni işe almaz gibi geldi neyse bakalım zaten hayırlısı demiştim alınmasam hayırlı değilmiş demekki derim napim başka yerlere bakarım bende
eğer olumlu olursa pazartesiye kadar arıcaklar yok olumsuz olursa hiç aramıcaklarmış
ablam da kk da herhalde birazdan uğrar okur mutlaka canım davetini...

hahaha neden temiz titiz olmadığım anlaşıldı o zaman
bu arada foto koyuyosunuz da göremiyoruz kardeşimmmmmm koymayın şölee diyorum aylardır anlatamıyorum
gözdecim bende denedim bende de sayfa baglantısı kesiliyor sanırım resimlerimin boyutunun büyüklügünden ama küçültme yapmayıda bilmiyorum ögreneyim öyle eklerim digerlerini.
ay canan çok alemsin heee...öznurrr resimleribekliyoz koymadan gitmişsinnn ama olmasss böleee....
deryacımm katılıyorum sana canan süpersinn kızzz alemsin valla. ama tlfda da sesin çok güzel geliyordu şekercim. gitmişsin ama yatmadan gene gel olurmu.
fatmacım hadi hayırlısı güzelim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımcım.
kimseler yokmuuu.

sağol aslıcım az önce geçmişi okuyordum bende beni sormuşsun çok teşekkür ederim canım napıyım işte ben iş arıyorum bu ara onurcuk da tam bi fırlama oldu bi dk oturtmuyo beni maşallah ozan egemiz de çok büyümüş doğum gününüze çok az kaldı sizinde

yatili kadin var canim o bakiyo kiza ama yapisiyo bana iste

herkese slm.bende uzun zamandır giremiyordum.10 günlük bi tatildeydik.kuşadasına gittik annemlerin yazlığına.çok güzel geçti.ama Emir'im hasta oldu.dün babaannesi dr.a götürmüş.bir sürü şurup vermiş.bugün biraz daha iyiydi.inş.en kısa sürede atlatır bebeğim.

artık benim oğluşumda yürüyor.emekliyerek değilde yürüyerek yapıyor yapacaklarını.bir yerlere tırmanma peşinde.eline ne geçerse 5.kattan aşağıya atıyor.felaket yaramaz oldu,5 dakika ne çenesi nede bedeni duruyor.Allah'ım sağlık versin hepsinede varsın yapsınlar.bende biraz foto koyayım kendimden ve oğluşumdan.
ImageShack Gallery

inş.olmuştur.uzun zamandır foto eklemiyodum.

canım ben bağcılardayım
ben gelemem canım erenköyü bilmiyorum.
sizede dert olmayayım.
mustim geldikten sonra buluşma olursa kesin gelicem
idare ediverin artık beni
yada birgünde bizde toplanalım olmazmı

evt canım siz dogum gününüzü yapmışsınız agustos annelerinde resimlerinizi gördüm süper çıkmış tiyoları aldım ordan.

bu arada jaded gelmişş anamm demek geceleride geliyormuş acaba sadece bizim topigimize mi takılıyor yoksa heryeri geziyormu hımm jadedd CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…