- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.881
canım evet giittim görüştük dün ümitliydim ama bugün pek değilim bugünkü görüştüğüm kişiden elektrik alamadım nedense o beni işe almaz gibi geldi neyse bakalım zaten hayırlısı demiştim alınmasam hayırlı değilmiş demekki derim napim başka yerlere bakarım bendefatmacım ikinci mülakat nezamandı sonuç belli oldu mu?serap ne tarafta oturuyoduu yaa o da gelse cumartesiii ne iyi olurdu biyerlerden alırdık biz onuuu
gözdecim bende denedim bende de sayfa baglantısı kesiliyor sanırım resimlerimin boyutunun büyüklügünden ama küçültme yapmayıda bilmiyorum ögreneyim öyle eklerim digerlerini.hahaha neden temiz titiz olmadığım anlaşıldı o zaman
bu arada foto koyuyosunuz da göremiyoruz kardeşimmmmmm koymayın şölee diyorum aylardır anlatamıyorum
deryacımm katılıyorum sana canan süpersinn kızzz alemsin valla. ama tlfda da sesin çok güzel geliyordu şekercim. gitmişsin ama yatmadan gene gel olurmu.ay canan çok alemsin heee...öznurrr resimleribekliyoz koymadan gitmişsinnn ama olmasss böleee....
fatmacım hadi hayırlısı güzelim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımcım.canım evet giittim görüştük dün ümitliydim ama bugün pek değilim bugünkü görüştüğüm kişiden elektrik alamadım nedense o beni işe almaz gibi geldi neyse bakalım zaten hayırlısı demiştim alınmasam hayırlı değilmiş demekki derim napim başka yerlere bakarım bende
eğer olumlu olursa pazartesiye kadar arıcaklar yok olumsuz olursa hiç aramıcaklarmış
ablam da kk da herhalde birazdan uğrar okur mutlaka canım davetini...
tamam 2. prenses değine göre kızz..oh oh iki cadıyla uğraş dur..neyse bizim oğullarımaza kız çıksın..eylül annelerinin çoğunun oğlu var.bak serranın burda yavuklusu varsa bilmem ama allh kısmet edip kucağına hayırlısıyla alırsa ben oğluma talbim..şurdan keltoşuma bir kız bulamadım.anacağım hepsi sahipli.ben niii yapayım artuuuk..
fatmacım ikinci mülakat nezamandı sonuç belli oldu mu?serap ne tarafta oturuyoduu yaa o da gelse cumartesiii ne iyi olurdu biyerlerden alırdık biz onuuu
sağol aslıcım az önce geçmişi okuyordum bende beni sormuşsun çok teşekkür ederim canım napıyım işte ben iş arıyorum bu ara onurcuk da tam bi fırlama oldu bi dk oturtmuyo beni maşallah ozan egemiz de çok büyümüş doğum gününüze çok az kaldı sizinde
biraz küçük olmuş ama idare ediverin artık.herkese iyi geceler.
biraz küçük olmuş ama idare ediverin artık.herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?