Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aslıcımm hoşgeldin canım...
Ayten canım tarif çok güzelmiş yarın oğluşuma ve bize yapacağımcokacimcoook
Bu arada bu jajed benim kocam değil yanımda film izliyor umutun kocasıda değil,betülünküüüde olamaz diğer kızlar kocalarınıza bi izleyin bakem:))

hoşbuldum edacımm. bende bilmiyorumki kimdir.

Kızlar diğer topiğe yazdım ama kimse görmediiii
Beyaz peyniri hangi marka alıyorsunuz? Hepsi çok tuzlu geceden suya koyuyorum ama tuzu yinede kalıyor
Bu arada Aslıcım eşinle aranız nasıl oldu?

Kızlar diğer topiğe yazdım ama kimse görmediiii
Beyaz peyniri hangi marka alıyorsunuz? Hepsi çok tuzlu geceden suya koyuyorum ama tuzu yinede kalıyor
Bu arada Aslıcım eşinle aranız nasıl oldu?

çoğu üründe pınarı kullanıyorum (yoğurt tereyağı süt vb).
peynirdede light olanını alıyorum
kendimde yiyorum çünkü
ilk zamanlar suda bekletiyordum artık bekletmiyorum çok tuzlu değil zaten
ben tuzuda koyuyorum çorbalarına az bişi

Oy oy maşallah Halime kuzuna büyümüş bayağı...
Canancımm seninkde çok tatlı yaa keltoş hakkatenn,o yataktan kalkıp bakınan resmi çok kommikkk:)
Umut ısmetcimm ne yakışıklı olmuş yaaa karizma olmuş resmen gittikçe güzelleşiyo toparlamışta minik erkek
Ayy hepsi birbirinden tatlı yakışıklı walla..Anne olduktan sonramı bilmiyorum bütün bebişler daha çok tatlı geliyor yolda giderken tümm bebekleri ısırasım geliyo manyak oldum iyice

Son düzenleme:

halime canım geçmiş olsun
maşallah size çok güzelsiniz

Saol canım pınarın ürünleri güzel bende beğeniyorum ama kültür peynirleri iyi değil diye duymuştum sizlerin bir bilgisi varmı?
Ben o yüzden hep inek ezine alıyorum,keşek dr.unua bugün sorsaydım..

kıss serap gecelerin kuşu..saat 12 civarı nezamn girsem burdasın.senin çikolata bu geç vakit uyuyor galiba..ayy ben seni de çok tanımak isterdim yawwwww..olsun allhh ömür verirse eşin gelince buluşuruz yine..temiz yüzlü güzel arkadaşım benim..gönlünün güzellği yüzüne vurmuş..mucuk...

saol canım benim o senin güzel bakan gözlerin kalbin
tanışırız inşallah
bigünde bana gelirsiniz olmamı

bizimki çoktan uyudu ama ben asla erken uyuyamam
okul varken bile geç yatardım
daha şimdi 2-3 e kadarda kitap okurum yatakta
eee mustimde yok kendi halime takılıyom işte
napalım

edacım ben marka kullanmıyorum devamlı peynir aldığımız bi teyzemiz var pazarda malum burası küçük yer ondan alıyoruz her zaman ii oluyor peyniri, hemde güvenilir, bu ara bahçemizde domates biber taze fasülye börülce kabak hepsi çıktı benim oğlum bu yönden çok şanslı dedesi yetiştiriyor o yiyor yaz boyunca

Oh oh ne güzel Onur bey çok şanslıynmış,Yarasınn kuzuyaa..
Bu arada konserve filan yapan varmı bebişlere?

Birde serapcımm şimdi aklıma geldi,sen tekmi kalıyosun artık?

Oh oh ne güzel Onur bey çok şanslıynmış,Yarasınn kuzuyaa..
Bu arada konserve filan yapan varmı bebişlere?

Birde serapcımm şimdi aklıma geldi,sen tekmi kalıyosun artık?

yok canım annemle kalıyoruz
yanıma geldi saolsun
zaten hayatta tek kalamam ben. biraz korkağımdır
aklıma bin türlü şey getiririm

günaydınlar.

hepinize teşekkür ederiz teyzeleri.işe gitmeden bi bakınayım dedim.kimsecikler yok.neyse herkesin gönlüne göre bir gün olsun inş.

kız canan yerim ben o kıvanç tosbasını bi de sırıtmış muzur muzur oyyyyy kuzum benim. heeee hheeee o da keloğlan keloğlan keloğlan. benimki neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…