Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınnnn bugünn askımın dogumgünüü ve gelioo tr yeee süprizler hazırladım bi güselll kızıda bakıcıya vermei planlıorum tüm aksamm .))

Kızlar diğer topiğe yazdım ama kimse görmediiii
Beyaz peyniri hangi marka alıyorsunuz? Hepsi çok tuzlu geceden suya koyuyorum ama tuzu yinede kalıyor
Bu arada Aslıcım eşinle aranız nasıl oldu?
edacım öncelikle bende duydum beyaz peynirler genelde kültür peyniri oluyormuş ben çok severim ama memlekette babam çok kızdı bunları yemeyin başka peynirmi yok diye. o yüzden ezine peyniri alıyorum genelde. teşekkür ederim canım arkadaşlarım edacım eşimle aram hiç iyi degil bugün konuşmayı düşünüyorum bakalım ne olacak tabi onuda yapabilirsek.

fatmacımm ohh ne güzel herşey organik bende memleketteyken annemler bahçede yetiştiriyorlardı ne güzeldi şimdi burda tabi yediklerimiz nasıl bilmiyoruz artık.
günaydınnnn bugünn askımın dogumgünüü ve gelioo tr yeee süprizler hazırladım bi güselll kızıda bakıcıya vermei planlıorum tüm aksamm .))
müjdecim gözün aydın canımm dogum gününüzde kutlu olsunn. ohh birlikte güzel bir gün geçirin inşllah.

günaydınnn güzel anneler ve minik kuzularr biz her zamanki gibi erkenciyiz 7de kalktık sonra 10 gibi tekrar uyuttum minnoşu etrafı topladım hemen yanınıza geldim. çalışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar. herkese güzel günler diliyorum. opuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnnnnnn zemuszemus

nasılsınız kızlar ??????? akşam resim koyamadım misafirim vardı benim böcük uyuyor uyanmadan koyim hemen bekleyin anacum döncemmmm

kız aslı sendemi burda takılıon aşkolsun insan bi haber verir lmaz:

canan çok komiksin he sabah sabah güldürdün beni ist. kartal da oturuyorum cnm aslında bi mesleğim var muhasebciim ama kızıma doğum yapmadan 2 ay önce bıraktım işi mecburen çünkü ailem ist. da oturmuo annem olsaydı yakınımda çalışmaya devam ederdim tekrar düşünüom ama kızıma kimselere baktırmaya kıyamıom :gitme: bakalım kısmet

allah muhabbetini artırsın şeker, nerdeydi kocişin nerden gelio ayrıca senin bu koca ne iş yapıo evde yatılı kadın falan tutmalar erenköyde oturmalar bi açıklama bekliyoruz ama yoksa politikacı falanmı nedir :roflol:

eşinin doğum günü kutlu olsun müjdecim gözün aydın. iyi bir akşam geçirip güzel güzel eğlenirsiniz inşallah canım

günaydın kızlarrr
mujdecım doğum gununuz kutlu olsu olsun.. ne güzel eşin gelıyomuş çok güzel zaman geçirirsınız inşallah canım....
darısı benım basıma eşımın gelışı yaklastıkca benımde sabrım tukenıyooo gelse bıran önce barii...
bu gün son kqlan eşyalarımıda kendı evıme tasıyorum annem işte bende evde kendı esyalarımı toparlıyorum sankı bu gun annemın evınden 2. kez gelın oluyorum öle üzülüyorum kı..
eşyaları toplarken ağlayasım gelıyo okadar alışmışım annemlerle yasamaya ama olmuyo işte şimdi türkıyede evde açtıgımız için eşimın ailesıde mırın kırın edıyo ama daha önceden kımsenın bişey dedıgı yoktu şimdi evde tekbasıma ramazan geçircem eşimede kızgınım bıraz şimdiye kadar gıt demedı köydekı eltımın kızı geldı diğer eltımde kalıyo bize gelcekmış bu gunlerde şimdi diğer eltımle gezmeye gıtmışler...
neyse kızlar alp uyanmadan eşyalarımı toparlamam lazım gelırım arada görüşürüzz...

senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…