- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.921
edacım öncelikle bende duydum beyaz peynirler genelde kültür peyniri oluyormuş ben çok severim ama memlekette babam çok kızdı bunları yemeyin başka peynirmi yok diye. o yüzden ezine peyniri alıyorum genelde. teşekkür ederim canım arkadaşlarım edacım eşimle aram hiç iyi degil bugün konuşmayı düşünüyorum bakalım ne olacak tabi onuda yapabilirsek.Kızlar diğer topiğe yazdım ama kimse görmediiii
Beyaz peyniri hangi marka alıyorsunuz? Hepsi çok tuzlu geceden suya koyuyorum ama tuzu yinede kalıyor
Bu arada Aslıcım eşinle aranız nasıl oldu?
fatmacımm ohh ne güzel herşey organik bende memleketteyken annemler bahçede yetiştiriyorlardı ne güzeldi şimdi burda tabi yediklerimiz nasıl bilmiyoruz artık.edacım ben marka kullanmıyorum devamlı peynir aldığımız bi teyzemiz var pazarda malum burası küçük yer ondan alıyoruz her zaman ii oluyor peyniri, hemde güvenilir, bu ara bahçemizde domates biber taze fasülye börülce kabak hepsi çıktı benim oğlum bu yönden çok şanslı dedesi yetiştiriyor o yiyor yaz boyunca
müjdecim gözün aydın canımm dogum gününüzde kutlu olsunn. ohh birlikte güzel bir gün geçirin inşllah.günaydınnnn bugünn askımın dogumgünüü ve gelioo tr yeee süprizler hazırladım bi güselll kızıda bakıcıya vermei planlıorum tüm aksamm .))
günaydınnnn bugünn askımın dogumgünüü ve gelioo tr yeee süprizler hazırladım bi güselll kızıda bakıcıya vermei planlıorum tüm aksamm .))
günaydınnnn bugünn askımın dogumgünüü ve gelioo tr yeee süprizler hazırladım bi güselll kızıda bakıcıya vermei planlıorum tüm aksamm .))
kızlar yardımmmmmm resim yükliyemiom DOSYANIN YÜKLENMESİ SIRASINDA HATA OLUŞTU DİO
günaydın aytegeopuyorumnanaktan
kızlar yardımmmmmm resim yükliyemiom DOSYANIN YÜKLENMESİ SIRASINDA HATA OLUŞTU DİO
günaydın aytegeopuyorumnanaktan
öznur arkadaşım sen de hoşgelmişsin aramıza.
minnacık yaptım ama olmadı geneprofil resmi kabul etmioooo
türk'üm kız sonuna kadar turkbayragi
kızlar ben nikimi değiştirmek istiyorum mevlüdecim sende değiştir bak bir dost :)
allah neverdiyse keki
nasıl sizce
allah ne verdiysenin tarifi nerdeki ben görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?