Doğum yapmış olan anneler buraya....

cnm sanırım bi derdin var ama ben yeni olduğum için anlamadım inşallah herşey gönlünce olur

oyyy ayten bu Allah ne verdyse kekinin tarifini canandan alıp yapmıştım ben hala da yapıyorum harika harika yiyen herkes de bayıldı ayrıcaaa....bide kekleri güsel düşürürüm ben tam kıvamında olur yaniiii sen kıskannnn emiiii.....

bu akşam ekşili köfte yapayım bariiii....varya ben oruçluyken artık sizi yer bititiririm yemekle ilgili konuşmaktannn şunu yapçam bunu yapçam diyeee....

bak canım ben senden başka bişey beklemiyorum artık.

ye iç eylen kızın işi gücü yemek diyorum inanmıyosunuz. bakın cananın kekini yapmış yemiş bile hanginiz yaptınız deryadan başka çok merak ettim.kaydirigubbakcemile3

öğle yemeğinde karnabahar var çok severim peynirli börek bide yanına salata çorba oohh bi de tatlııı cokacimcoookama ben 57 kg olmuşum orası ayrııı ramazan da vermeyi düşünüyorum inşallaaahhhhh:teytey:

Baku deydi cicim cekim icin goruntu yonetmeni olar azicik evim kuchk bikeree kadin iside mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…