- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.941
günaydın kızlarrr
mujdecım doğum gununuz kutlu olsu olsun.. ne güzel eşin gelıyomuş çok güzel zaman geçirirsınız inşallah canım....
darısı benım basıma eşımın gelışı yaklastıkca benımde sabrım tukenıyooo gelse bıran önce barii...
bu gün son kqlan eşyalarımıda kendı evıme tasıyorum annem işte bende evde kendı esyalarımı toparlıyorum sankı bu gun annemın evınden 2. kez gelın oluyorum öle üzülüyorum kı..
eşyaları toplarken ağlayasım gelıyo okadar alışmışım annemlerle yasamaya ama olmuyo işte şimdi türkıyede evde açtıgımız için eşimın ailesıde mırın kırın edıyo ama daha önceden kımsenın bişey dedıgı yoktu şimdi evde tekbasıma ramazan geçircem eşimede kızgınım bıraz şimdiye kadar gıt demedı köydekı eltımın kızı geldı diğer eltımde kalıyo bize gelcekmış bu gunlerde şimdi diğer eltımle gezmeye gıtmışler...
neyse kızlar alp uyanmadan eşyalarımı toparlamam lazım gelırım arada görüşürüzz...
senağlamasenağlamasenağlama
yaa kızlar bilen isimli bir arkadaşımız vardı nerelrde acaba girmez oldu artık dimi.
yaa kızlar bilen isimli bir arkadaşımız vardı nerelrde acaba girmez oldu artık dimi.
yaa ben gördüm valizini hazırladı gitti yerine de beni bıraktı olmamı
bilen seher olduya şeker
bilen bilmeyene anlatsın :))))
oyyy ayten bu Allah ne verdyse kekinin tarifini canandan alıp yapmıştım ben hala da yapıyorum harika harika yiyen herkes de bayıldı ayrıcaaa....bide kekleri güsel düşürürüm ben tam kıvamında olur yaniiii sen kıskannnn emiiii.....
he işte yiyen biri yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnlülülülülülülülülülülülülülülülülülü:hooray:
len yemedinn lülülülülülülülülülülülü
ayten bence senin nikin
sevmezmi_insan
olsun yada biraz daha düşüniyim
aynalı sazan = ben
bu akşam ekşili köfte yapayım bariiii....varya ben oruçluyken artık sizi yer bititiririm yemekle ilgili konuşmaktannn şunu yapçam bunu yapçam diyeee....
allah muhabbetini artırsın şeker, nerdeydi kocişin nerden gelio ayrıca senin bu koca ne iş yapıo evde yatılı kadın falan tutmalar erenköyde oturmalar bi açıklama bekliyoruz ama yoksa politikacı falanmı nedir :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?