Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay napım seviyorum yemek yemeyi hiç rejim yapmadım ama ramazanda çorbadan sonra tıkanıyo ya insan yememeyi düşünüyorum:bbo: eşimde bende uçuyoruzz....ben hamileyken eşimde benle beraber yiyip duruyodu soranlaraaa bebeiş doğana kadar yiyip yatıcaz diodukkk ama sonumuz iyi olmadı işteeemafoldumben

Baku deydi cicim cekim icin goruntu yonetmeni olar azicik evim kuchk bikeree kadin iside mecburen

kız bizi artist yapsa bizde böyle bölüm başı 60000 liralar alsak sen bugün bir konuşsan heee olmazmı.mafoldumben valla çalış çalış bıktım ben bir dizi çeksem yeter bana bir ömür boyu ...........

kıs seher gel senle yiyelim aşk olsunnn...bizim de bahçe mahsullerimiz var hem toplar toplar yedirirz bebeişlere...tunahanın çok hoşuna gidiyo ben bahçeden biber felan toplarken eve girer girmez biberleri eline alıp yemek istiyooo

zaten bi istanbulda olsam bi gün birinize bi gün birinize gelirdim. en çok da sana gelirdim kıss sen yapardın ben yerdim oooh ne rahat yan gel yat

günaydın kızlar muhabbetiniz bol olsun ben de nickimi değiştircem ne zamandır nick bulamıyom doğru düzgün

deryacım inşallah bu son tasınmam olucak sekerım... bana gel deyacım bak senın bahanen yok yakınsında mutlaka bı gun beklerım. diğer arkadaşlar alınmasın hepınızı mısafir ederım evımde derya yakın oldugu için özellıkle derya dedım....
kızlar ben rejımı bıraktım 50 kıloda kaldım canlkarım fazladan 2 kılom var onuda kısmetse ramazandan sonra verıcem...
bu arada buluşma var sanırım müjdede adresve telefon gönderilmış cumtesı mısafirim gelmesse gelıcem bende davetsız oldu ama olsunnnn dıkı kıs deryaaa....

fatmacım neden değiştiriyosun nıckını
bende bı ara düşündüm ama vazgeçemedım tanger hayatımın
en güzel geçen sehri ah aha fas da geçen günlerımı özledım yaa değiştirmıycem oyuzden nickımı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…