- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #31.981
kız kaç saat sanki tövbeee görende sancak amerika'dan gelio seher lülülülülülü
derya sen bu yemek aşkıyla ramazanda kilo vermeyimi düşünüon allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
fatmacım neden değiştiriyosun nıckını
bende bı ara düşündüm ama vazgeçemedım tanger hayatımın
en güzel geçen sehri ah aha fas da geçen günlerımı özledım yaa değiştirmıycem oyuzden nickımı .....
valla şin durumuna bağlı..bazı zamnlarda iş yoğulaşıyor.dizi çekimleri yada reklam çekimlerinin durmuna bağlı..ama fena da değil yani..bazı zamnlarda iş olup 15-20 günde 10-15 milyar alırken bazı zamnlarda işin kesat oluyoır.ama genel olarak iyi kazanıyorlar..kaç para lıyo kıss :1ninca:
kızlar ya site çok mu yavaş yoksa bizim pc de mı sorun var ya sayfa geç açılıyoooo gene....
kız fas bana hep görülesi biryer gibi gelir. en çok gitmek istediğim yerler mısır ve fasdır. hep çok gizemli gelmiştir bana oraları
arzu ne yapcan kıs minicooper i daha güzelını alırsın... şöle daha havalı bişey..
kızz canan yazımı görmedinmi, diyorumki senin oğlan pek tatllı ama pipisimi küçük neee diyorummm huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
denizin yediklerini bi duysan
susamlı grisiniler , çatallar
çokoprens , bütün meyveler anası gibi pisboğaz eline ne versen yiyo
[/IMG uyanır uyanmaz yatağında ayapğa kalkıp bize bakıoyor..ne görecekse )))
bizimkiler de bölee iştee.....
ANLATİM ... HEHE
25 yaşındayım ist. oturuyom eee başkaaaa gerçi yazi yukarda :):) ilk çocuğum eylül'üm 28.08.08 doğumlu tatlı bişiiii başkada yok :):) hihi
boyumda 1.60 kilom 57 ( komik oldu)
foto koycam en kısa zamanda hatta koyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?