Doğum yapmış olan anneler buraya....

:)vay bilen bilmeyen derken hayırlı sabahlar kuşlarım:)

müjdeciğimin dogumgunumuymuş...kutlu olsun..yavularınla eşinle tüm sevdiklerinle nice senelere...

halime bi cee yapıp kaçmış..emir kuzusu ne büyümüş..hafızolasın işallah:)nur yüzlü gül yüzlü yaramaz bi kuzu olmuş oda..egeden sonra bi yürüyen daha..darısı başımızaa..yazıya başlayalı 45 dkka oldu anca bitirdim..duşagirdik,pazar arabsında evde gezdik luli seyredıyoss..yovulldumm:)

kız fas bana hep görülesi biryer gibi gelir. en çok gitmek istediğim yerler mısır ve fasdır. hep çok gizemli gelmiştir bana oraları

kaç para lıyo kıss :1ninca:
valla şin durumuna bağlı..bazı zamnlarda iş yoğulaşıyor.dizi çekimleri yada reklam çekimlerinin durmuna bağlı..ama fena da değil yani..bazı zamnlarda iş olup 15-20 günde 10-15 milyar alırken bazı zamnlarda işin kesat oluyoır.ama genel olarak iyi kazanıyorlar..

kızlar ya site çok mu yavaş yoksa bizim pc de mı sorun var ya sayfa geç açılıyoooo gene....

yoo benim blği.gayet hızlıı...sen o bilgisayrı att..yenisini al canım..sırnaşık şey

bu aralar artist olasım var canımda sıkılıyoo değişiklik olar nasılsa arkamızda var hehhehehehehehhe tutmayın beni benimki beni kıskanır fesatından çatlar artık gelsin paralar gelsin minicooper ohhhzemuszemus

kız fas bana hep görülesi biryer gibi gelir. en çok gitmek istediğim yerler mısır ve fasdır. hep çok gizemli gelmiştir bana oraları

seher bende mısıra gıtmeyı çok ıstıyorum fas da da çok gezmedım aslında çok guzel yerlerı varmış eşim izinlıyken fransaya ispanyaya gıttık tam fası gezecekken benım hamılelığım ortaya çıktı gezemedık öle ıstedığım gıbı...
çok güzel bir ülke agadir çok güzelmış ben gitmedım sehırler arası uzak otobusle çekilmıyo çok sıcak oldugu için uçakda her yere yok... casablanka yanı başkent de güzel gezilmeye değer alp berk biraz buyusun tekrar gıdıcez gezmeye inşallahh...

fatma ne oldu vodafone eşin askeremi gidiyor tez zamanda gider gelir inş nepacan dediğin gibi canında sıkılır en iisi çalışmak gülüm hayırlısı

bebeği yemek yerken reklam seyrettirenler varmı yada tv seyredenler çok yanlışmış ama bende yapıyorum açık olunca hele reklam oldumu bakıyor birde o yazıları okuyunca hep tv yi kapatır oldum

Allah nazarlardan korusun topik canlanmış

kızz canan yazımı görmedinmi, diyorumki senin oğlan pek tatllı ama pipisimi küçük neee diyorummm huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

arzu ne yapcan kıs minicooper i daha güzelını alırsın... şöle daha havalı bişey..

kız yeter bana olsun 1.16 yada razıyım hehhehehehekaydirigubbakcemile5
üzülme şekerim hep annelerden ayrılmak zor geliyor ama sen baya taşındın uzmansın bu konuda artık eşinde çabucak gelir inşallah

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben arzuopuyorumnanaktan

kıs mevlüde müjdeye gelebilirsen beraber gidelim mi kısss belki bi ihtimal eşim iş arabasıyla da bırakabilirrr...davetin için teşkür canım kızlar bana da çağırıcam sizi deee yaa evimi çookkk temizlemem lazımmmm....biraz dağınıkız daaa napim çalışıyom topluyom topluyom gene dağılıyo...he bahçede kapının önünde otorururz derseniz gelin gariiiii...::)):)

kızz canan yazımı görmedinmi, diyorumki senin oğlan pek tatllı ama pipisimi küçük neee diyorummm huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayten sen nerden gördün kıs pipisinı küçük diyon hee söle bakem
arzu canım ben çok sanslıyım alpberk tv ye hıç bakmıyo arada bı reklam çıkarsa bakıyo yemek yerken ben kapatıyorum reklamları yoksa yemıyo canım reklama bakıyo normal çizgi flim baby tv falan da izlemıyo hatta sırf alp için tv nın çocuk kanallarını açtırdım baktım hiç bakmıyo yenmıden kapattım buyuyunce ısterse orası ayrı tabı şimdi ilgilenmıyo tv ile....

selamun hello kızlarrr ben geldim ..
hava çok sıcak bugün gene dereler ırmaklar akıyor sırtımdan aşayıya kendimide iyi hissetmiyom pek klimada açamıyom kızı yeni yatırdım ben bi bakem şunlara didimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…