Doğum yapmış olan anneler buraya....

fotoda gördüm banyo yaparkeneki resmini koymuşşş, orda gördüm hattaa göremedimmm :roflol::teytey:

dondurma ve çikolatayı bizimkide seviyor yanında yiyemiyoruz dalıyor bize hemenkaydirigubbakcemile3

çok şeker olmuş paşa valla hepsi birbirinden güzel bunların seç seç ısır

sende çıtır hatunsun heeeee

arzucum ya ne olsun gittim görüştüm pazartesi ye kadar haber gelcekmiş hayırlısı artık benimki kendisi hiç ilgilenmiyo tv ile 8 aylıkken falan hiçbir reklamı kaçırmazdı şimdi başını çevirip bakmıyo bile tabi evde o kadar karıştırılacak yer varken tv ye kim bakar benimkinin işi gücü karıştırmak duvarlara koltuklara tırmanmak araba sürmek işte bunlar

heee dimi ben doğru anlamışım kızlar yanlış anlamışşş hıııhhhh....o zaman eşinin doğum günü kutlu olsun canımm....12 gibi geliriz herhaldee malum benim 10,30 da felan yollara düşmem lazımmm ama belki eşim bırakır sağolsun umutta biz alırız seni dedi ama bana yollar sorun gelmiyor

benimki mümkün deeelllll zaten bişey araştıracağı zaman ancak oturur pc başına

ay fatma bi alem dimi bunlar yaaa hele kapıya duvara tırmanmaya çalışmaları yok muuu?yok dicem düz duvara tırmanıyolar diye de yanlış anlaşılacak..:kedi:.tunahan da hiç bakmaz tv.ye hiç hemde anca gider kapatır açarız tekrar kapatırrrlmaz:

Kızlar diğer topiğe yazdım ama kimse görmediiii
Beyaz peyniri hangi marka alıyorsunuz? Hepsi çok tuzlu geceden suya koyuyorum ama tuzu yinede kalıyor
Bu arada Aslıcım eşinle aranız nasıl oldu?

ben geceden suya koyup dolaba atıyom tuzu gitmiş oluyor sabaha kadar .pınar lıght peynir veriyom ben kalsiyumu da yüksek oluyor bölece

bi de bulaşık makinesinin hastası ya onun yanında kesinlikle yerleştiremiyorum içine girmeye çalışıyor lmaz:

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM SANAopuyorumnanaktan

Gunaydın anam ne cene calmısınız yaa en sevmedıgım sey gecmıs okumak benı buna mecbur bırakmayınn.. :mymeka:
Keske benım kocam olaydıı...... :sinifsinif:yazısırdık burdan.. :kedi:

bu akşam ekşili köfte yapayım bariiii....varya ben oruçluyken artık sizi yer bititiririm yemekle ilgili konuşmaktannn şunu yapçam bunu yapçam diyeee....

Canım merak etme ramazan sana ıyı gelecek en az ıkıye katlarsın kılolarını... :roflol: lülülülülülü
kızz canan yazımı görmedinmi, diyorumki senin oğlan pek tatllı ama pipisimi küçük neee diyorummm huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

saane kız sapıkmısın nesın onu alacak olan dusunsun kucukmu buyukmuu... :roflol:

eşim çok istediğim için aldı geldi sağolsun plakası bitirdi beni ayyy çok mutluyumbbo:)
Benıde bındurumusuunn.... :tomato:

kal bencede 50 kiloda yohsam gelip dövecem seniiiiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…