- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.001
ayten sen nerden gördün kıs pipisinı küçük diyon hee söle bakem
arzu canım ben çok sanslıyım alpberk tv ye hıç bakmıyo arada bı reklam çıkarsa bakıyo yemek yerken ben kapatıyorum reklamları yoksa yemıyo canım reklama bakıyo normal çizgi flim baby tv falan da izlemıyo hatta sırf alp için tv nın çocuk kanallarını açtırdım baktım hiç bakmıyo yenmıden kapattım buyuyunce ısterse orası ayrı tabı şimdi ilgilenmıyo tv ile....
ayyhh icimdeki vuruyo disimdaki vuruo bittim bitiimm serra gel gel yapiyo kardesine elinin altinda hareket olunca vuruyo bi tane gidiyo yandim anamm
hicoşum çubuğu eritiyoo ağzında yumuşuyo yani ne bilim bazen çikolata da yiyo bizimki dondurma vs.meyveleri de önüne koyuyozz hangisini isterse zaten gözü bişi görmüyo o anlardaa...bugün ce ce yapa yapa girdim içeri öyle heyecanlandıki hızlı hızlı geldi bana doğru artık baya baya yürüyo oğluşummm işine gelirse tabiii...canan tuniş de dikiliyo uykudan uyanınca hemen park yatakta yatırıyorum şimdilerde bazende uyanınca ortamıza alıyoz valla koklaya kolaşa uyuyozz...
herkese slm.bende uzun zamandır giremiyordum.10 günlük bi tatildeydik.kuşadasına gittik annemlerin yazlığına.çok güzel geçti.ama Emir'im hasta oldu.dün babaannesi dr.a götürmüş.bir sürü şurup vermiş.bugün biraz daha iyiydi.inş.en kısa sürede atlatır bebeğim.
artık benim oğluşumda yürüyor.emekliyerek değilde yürüyerek yapıyor yapacaklarını.bir yerlere tırmanma peşinde.eline ne geçerse 5.kattan aşağıya atıyor.felaket yaramaz oldu,5 dakika ne çenesi nede bedeni duruyor.Allah'ım sağlık versin hepsinede varsın yapsınlar.bende biraz foto koyayım kendimden ve oğluşumdan.
[
inş.olmuştur.uzun zamandır foto eklemiyodum.
Aslıcımm hoşgeldin canım...
Ayten canım tarif çok güzelmiş yarın oğluşuma ve bize yapacağımcokacimcoook
Bu arada bu jajed benim kocam değil yanımda film izliyor umutun kocasıda değil,betülünküüüde olamaz diğer kızlar kocalarınıza bi izleyin bakem:))
Kızlar diğer topiğe yazdım ama kimse görmediiii
Beyaz peyniri hangi marka alıyorsunuz? Hepsi çok tuzlu geceden suya koyuyorum ama tuzu yinede kalıyor
Bu arada Aslıcım eşinle aranız nasıl oldu?
aneeey takvimlere nooolmuş
günaydınnnn bugünn askımın dogumgünüü ve gelioo tr yeee süprizler hazırladım bi güselll kızıda bakıcıya vermei planlıorum tüm aksamm .))
ay fatma bi alem dimi bunlar yaaa hele kapıya duvara tırmanmaya çalışmaları yok muuu?yok dicem düz duvara tırmanıyolar diye de yanlış anlaşılacak..:kedi:.tunahan da hiç bakmaz tv.ye hiç hemde anca gider kapatır açarız tekrar kapatırrrlmaz:
minnacık yaptım ama olmadı geneprofil resmi kabul etmioooo
türk'üm kız sonuna kadar turkbayragi
günaydın kızlarrr
mujdecım doğum gununuz kutlu olsu olsun.. ne güzel eşin gelıyomuş çok güzel zaman geçirirsınız inşallah canım....
darısı benım basıma eşımın gelışı yaklastıkca benımde sabrım tukenıyooo gelse bıran önce barii...
bu gün son kqlan eşyalarımıda kendı evıme tasıyorum annem işte bende evde kendı esyalarımı toparlıyorum sankı bu gun annemın evınden 2. kez gelın oluyorum öle üzülüyorum kı..
eşyaları toplarken ağlayasım gelıyo okadar alışmışım annemlerle yasamaya ama olmuyo işte şimdi türkıyede evde açtıgımız için eşimın ailesıde mırın kırın edıyo ama daha önceden kımsenın bişey dedıgı yoktu şimdi evde tekbasıma ramazan geçircem eşimede kızgınım bıraz şimdiye kadar gıt demedı köydekı eltımın kızı geldı diğer eltımde kalıyo bize gelcekmış bu gunlerde şimdi diğer eltımle gezmeye gıtmışler...
neyse kızlar alp uyanmadan eşyalarımı toparlamam lazım gelırım arada görüşürüzz...
senağlamasenağlamasenağlama
Keske benım kocam olaydıı...... :sinifsinif:yazısırdık burdan.. :kedi:Aslıcımm hoşgeldin canım...
Ayten canım tarif çok güzelmiş yarın oğluşuma ve bize yapacağımcokacimcoook
Bu arada bu jajed benim kocam değil yanımda film izliyor umutun kocasıda değil,betülünküüüde olamaz diğer kızlar kocalarınıza bi izleyin bakem:))
bu akşam ekşili köfte yapayım bariiii....varya ben oruçluyken artık sizi yer bititiririm yemekle ilgili konuşmaktannn şunu yapçam bunu yapçam diyeee....
Canım merak etme ramazan sana ıyı gelecek en az ıkıye katlarsın kılolarını... :roflol: lülülülülülüöğle yemeğinde karnabahar var çok severim peynirli börek bide yanına salata çorba oohh bi de tatlııı cokacimcoookama ben 57 kg olmuşum orası ayrııı ramazan da vermeyi düşünüyorum inşallaaahhhhh:teytey:
kızz canan yazımı görmedinmi, diyorumki senin oğlan pek tatllı ama pipisimi küçük neee diyorummm huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Benıde bındurumusuunn.... :tomato:
deryacım inşallah bu son tasınmam olucak sekerım... bana gel deyacım bak senın bahanen yok yakınsında mutlaka bı gun beklerım. diğer arkadaşlar alınmasın hepınızı mısafir ederım evımde derya yakın oldugu için özellıkle derya dedım....
kızlar ben rejımı bıraktım 50 kıloda kaldım canlkarım fazladan 2 kılom var onuda kısmetse ramazandan sonra verıcem...
bu arada buluşma var sanırım müjdede adresve telefon gönderilmış cumtesı mısafirim gelmesse gelıcem bende davetsız oldu ama olsunnnn dıkı kıs deryaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?