- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.201
Duygu sızınkı arabada uyuyordur umarım yoksa ugrasıcaksınız demek oluyor okuduysan eger yazımı anlarsın :))
biz yaptırdık canım 1 aylıkken . kulağına kulaklık takıp sesler gönderiyolar kulaklık bilgisayara bağlı . kulağın sese cevap vermesini bekliyorlar. bebeğin uyku halinde olması lazım buna dikkat et mümkünse uyurken götür . çünkü uyanıkken yapamıyorlar
gecelerı cok uzun uyumaya baslayınca yanı 5 saat falan goguslerım ınanılmaz sısıyor maşallah doluyor ama ben sagmıyorum acaba kalkıp bosaltsammı?sutum azalırmı acaba 5 saat emzırmeyınce:uhm:
Neden numune ıstıyorsunuz kı arkadaslar merak ettım hadı mamalar denemek ıcın sever yada sevmezse dıye, duymustum baska topicten de numune ısteyenlerı alanları fılan ama kozmetık urunlerı neden ?
ben senın yerınde olsam sagarım valla mıs gıbı bol bol sut atarım buzluga kaydirigubbakcemile3
ama bırde su var gece nın bır vaktı kım kalkıp sagacak anca uyucak vakıt buluyoruz zaten.. :bbo:
ama gozun alıyorsa sag bence..
gecenlerde bır kalktım ustum sırılsıklam olmus sutum akmıs mecburen kalktım sagdım gecenın 5 ınde yarım saat sonra ne uyku kaldı ne bısey.zor gelıyor yanı
Serencım yag bezesı olabılır yafrum :))
Göğüs pedi kullanmıyormusun ? gercı ben kullanıyorum ama ıkı emzırmede br degıstırmezsem o varken bıle benım ustum basım sırılsıklam oluyor.. bana da oyle gece bır kac kere olmustu kalkıp ust degıstırmek bıle zor gelıyor vala haklısın bırde sagmayı dusunemıyorum..
en ıyısı daya bebısn agzına o sagsın :))
canımbenim..güzel asyanın güzel annesi,üzme kendini bukadar haklısın ama buda geçicek..hepimizin durumu üçaşşağı beşyukarı aynı..eşin izin alsın bencede..bizimde kimsemiz yok..var ama yok.......ben benımkını evde pusetıyle gezdırmeye başaldım benımkude kucaaa alıştı ama duruyo arabasını sevıyo..kanguruda olabılır..tabı bunlar ılk etapda yapabılceklerın..sonrasında naapmalı bende henuz bılemıyorum..ama kucak en kötüsü..ben bilfiil günlerdir evdeyim..eşim 6dagelıyo iki ılgılenır okadar..gecede emıyo benımkı hemde 3 4 kez kalkıyo yanı anlııcaan şükür bunada şükür ben şimdiden plan yapmaya başladım bıraz daha meydana çıksın kapptığım gibi yavrumu gidicez heryere:1rolleyes:kaç gündür sinirlerim o kadar bozukki anlatamam kızlar..en sonunda dün gece dayanamadım 1 saat susmadan ağladım hıçkıra hıçkıra..bi yandan da uyusun diye sallıyorum tabi..eşimde üzülüyo benim halime ama yapıcak bişey yokki..Asya kucağa alıştı ne yazıkki..gündüzleri hiç uyumuyo ve sürekli kucağımda..uyursada kucağımda uyuyo,yatağına koyunca basıyo feryadı..tuvalete bile Asya omzumda gidiyorum..tek elle işlerimi yapmaya çalışıyorum..geçen bi kap çorba yapıyım dedim hazır olanlarından komşumu çağırmak zorunda kaldım Asyayı tutsun diye..sabah bizle beraber kalkıyo gece 12 den önce kurulu saat gibi mümkün değil uyumuyo..sırt ağrısından omuz ağrısından duramıyorum..çok stresliyim..süüme yansır diye çok korkuyorum..eşim rapor alıp izine ayrılmayı bile düşünüyo..kimsemiz yok kendimizden başka..sürekli kucağımda..ne olur akıl verin nasıl vazgeçertirim bu kucaktan Asyamı..gözlerim şiş dolaşıyorum valla..delirmek üzereyimmmmm
herkese merhaba 2 gündür benim feleğim şaştı:bbo: çarşamba günü ultrosona götürdk şükür kalça çıkıklığı falan çıkmadı ama orda bebişimi üşütmüşüz 2 gündür hiç durmuyo sesi hırıltılı ve öksürüyor dr götürdüm dün nefes alamıyo yavrucum tıkanıp kalıyo:çok üzgünüm: sonra başlıyo ağlamaya uykuyada dalamıyo valla gece beraber valla eşimede izin alcak biraz olsun rahatlasam bari yoksa oynatcam uykusuzzmirmirmirmir
yani arkadaşlar hepimiz ortak sorunu bu huzursuzluk..... 10 dk dır uyuyyor şimdi uyandı uyancak off ya daha çamaşırım makinada asılcak bekliyo bebişde kucağımda uyuyor bıraksam uyancakk:mymeka:
ne zor işmiş kadın olmak yaff-tatlicadiarzu-
INSALLAH HEMEN GECER KISSS KORKTUM VALLA BIAN AKLIMA DERYA GELDI ONUN GIBI UCUNCU MEME VAKASI YASICAM SANDIM :1ninca:
NEDEN OLURKI ACEP?? SENDE OLE BI SORUN OLMADI DIMI:uhm:
gunduz kullanıyorum da gece hıc kullanmadım.zaten gunduz bıle sıkılıp cıkarıverıyorum.acayıp rahatsız edıyor benı..gece nereye yapıstırıyorsun?sutyenlemı yatıyorsun?
zaten benım dolapta dısarı cıkarken sagıp bıraktıgım bır kac bıberon sut var onun ıcın usenıp sagmıyorum aslında yapsam cok ıyı olur...
EVET CNM GERCEKTEN ZORMUS BİDE SUREKLI MISAFIR GELINCE INSAN DAHADA ZORLANIYOR CAMASIRIM VARDI MISAFIR GELICEK DIYINCE TOPARLADIM BILIRSINIZ AKSAM 5TEN SONRA BEBEGIN KIYAFETLERININ DISARDA ASILI OLMASI İİ DEGILDIR E EVDEDE ASINCA KURUMAMIS NEMLI TOPLAYINCA KURUMUYO BIDE KOKUYOMU SONRADAN OFF COK SINIR BISEY BIDE BEN SEVERIM CAMASIRLARIM MIS KOKSUN UTULU HIZALI KATLANSIN AMA COCUK OLUNCA BUNLAR HEP GECTIKTI HEP GECIKTI-tatlicadiarzu- DISARI CIKIP GEZMEK HAVA ALMAK ISTIYORUM AMA COCUGU USUTUCEM DIYE CIKAMIYORUM , INANIN BENDE COOOOKK BUNALDIM COOOOKKKKKK:çok üzgünüm::bbo:
Çocugu nıye usutesın hayatım yaa cocukta bıraz temız hava almıs olur hem evın ıcındekı havadan cocuk temız hava gorsun bıraz.. hıc olmadı dısarı cıkarmaya vakıt bulamadıgın gunler de bıle 15-20 balkona cıkar guzelce sarıp temız havayı almalı.. boyle eve alıstırır dısarı cıkarmazsan asıl o zaman cıktgıında hasta olur hemen alısmalı.. bız ılk gunden berı hep cıkrdık usutur demedık.. daha dogrusu esım sureklı dedı ama ben dınlemedım cıkarmazsak hasta olur sonra dedım.. ıyıde yaptım.. sende guzelce gııydır bebegı sar cıkın analı ogullu cekın temız havayı ıcınıze ıcınız acılsın yahuuu... sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?