Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygu sızınkı arabada uyuyordur umarım yoksa ugrasıcaksınız demek oluyor okuduysan eger yazımı anlarsın :))

valla uykusu varsa uyuyor yoksa uyumuyor gunduz hep sekerleme...araba koltuguna oturtmaya basladık sımdı tek basına oturuyor sızıyor sallana sallana ama bakalım..benım sansıma uyumucagı tutar:bbo:

Neden numune ıstıyorsunuz kı arkadaslar merak ettım hadı mamalar denemek ıcın sever yada sevmezse dıye, duymustum baska topicten de numune ısteyenlerı alanları fılan ama kozmetık urunlerı neden ?

BANA NIYEE YAPMADILARRRRRkötükedihüsokötükedihüso GITTIM SADECE AŞISINI YAPTILAR 1 AYLIKKEN NIYE OLE BI TEST YAPMADILAR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkötükedihüso

gecelerı cok uzun uyumaya baslayınca yanı 5 saat falan goguslerım ınanılmaz sısıyor maşallah doluyor ama ben sagmıyorum acaba kalkıp bosaltsammı?sutum azalırmı acaba 5 saat emzırmeyınce:uhm:

gecelerı cok uzun uyumaya baslayınca yanı 5 saat falan goguslerım ınanılmaz sısıyor maşallah doluyor ama ben sagmıyorum acaba kalkıp bosaltsammı?sutum azalırmı acaba 5 saat emzırmeyınce:uhm:

ben senın yerınde olsam sagarım valla mıs gıbı bol bol sut atarım buzluga kaydirigubbakcemile3
ama bırde su var gece nın bır vaktı kım kalkıp sagacak anca uyucak vakıt buluyoruz zaten.. :bbo:
ama gozun alıyorsa sag bence..

Neden numune ıstıyorsunuz kı arkadaslar merak ettım hadı mamalar denemek ıcın sever yada sevmezse dıye, duymustum baska topicten de numune ısteyenlerı alanları fılan ama kozmetık urunlerı neden ?

betul kozmetık urun degıl numune gonderılen bebek urunlerı mesela bebek bezı eger degıstırmek ıstıyorsan ve teredutteysen en guzel numune..sana 3 5 tane gonderıyor memnun kalırsan urunu kullanmaya baslarsın..ben mesela ıslak mendıl nıvea kullanıyorum ama pısık kremınıde cok duydum denemek ıstıyorum.deneme boyunu gondercekler..anlatabıldımmı bılmıyorum?koca paket bebek bezı almaktan daha mantıklı...

BUARADA KIZLAR MERHABA HEPINIZEEE....hihoyyyt

KOMSULARIM VARDI KAYFE ICTILER GITTILER SIMDI BI BAKINIM DEDIM O TESTTEN BANA YAPMADILAR YAA OFF SIZ OLMASANIZ VALLA BUNU BILE OGRENEMICEKTIMkötükedihüso BIDE BISEY SORUCAM DUN BANYO YAPARKEN FARKETTIM KOLTUK ALTIMIN ORADA BEZE GIBI BISEY VAR ELLEYINCE HAFIF SISIKLIK VAR SIZDE OLE BISEY OLDUMU YADA SIZCE BU NE OLABILIR€???????

gecenlerde bır kalktım ustum sırılsıklam olmus sutum akmıs mecburen kalktım sagdım gecenın 5 ınde yarım saat sonra ne uyku kaldı ne bısey.zor gelıyor yanı

gecenlerde bır kalktım ustum sırılsıklam olmus sutum akmıs mecburen kalktım sagdım gecenın 5 ınde yarım saat sonra ne uyku kaldı ne bısey.zor gelıyor yanı

Göğüs pedi kullanmıyormusun ? gercı ben kullanıyorum ama ıkı emzırmede br degıstırmezsem o varken bıle benım ustum basım sırılsıklam oluyor.. bana da oyle gece bır kac kere olmustu kalkıp ust degıstırmek bıle zor gelıyor vala haklısın bırde sagmayı dusunemıyorum..
en ıyısı daya bebısn agzına o sagsın :))

gunduz kullanıyorum da gece hıc kullanmadım.zaten gunduz bıle sıkılıp cıkarıverıyorum.acayıp rahatsız edıyor benı..gece nereye yapıstırıyorsun?sutyenlemı yatıyorsun?
zaten benım dolapta dısarı cıkarken sagıp bıraktıgım bır kac bıberon sut var onun ıcın usenıp sagmıyorum aslında yapsam cok ıyı olur...

canımbenim..güzel asyanın güzel annesi,üzme kendini bukadar haklısın ama buda geçicek..hepimizin durumu üçaşşağı beşyukarı aynı..eşin izin alsın bencede..bizimde kimsemiz yok..var ama yok.......ben benımkını evde pusetıyle gezdırmeye başaldım benımkude kucaaa alıştı ama duruyo arabasını sevıyo..kanguruda olabılır..tabı bunlar ılk etapda yapabılceklerın..sonrasında naapmalı bende henuz bılemıyorum..ama kucak en kötüsü..ben bilfiil günlerdir evdeyim..eşim 6dagelıyo iki ılgılenır okadar..gecede emıyo benımkı hemde 3 4 kez kalkıyo yanı anlııcaan şükür bunada şükür ben şimdiden plan yapmaya başladım bıraz daha meydana çıksın kapptığım gibi yavrumu gidicez heryere:1rolleyes:

herkese merhaba:1hug: 2 gündür benim feleğim şaştı:bbo: çarşamba günü ultrosona götürdk şükür kalça çıkıklığı falan çıkmadı ama orda bebişimi üşütmüşüz 2 gündür hiç durmuyo sesi hırıltılı ve öksürüyor dr götürdüm dün nefes alamıyo yavrucum tıkanıp kalıyo:çok üzgünüm: sonra başlıyo ağlamaya uykuyada dalamıyo valla gece beraber oturduk ağladık çaresizlikten:çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr burun spreyi verdi sinomarin diye deniz suyuymuş allahtan az biraz rahatlatıyo ama uykuya dalamıyo kaç gündür ayın beyin oldum mahvoldum bide elinden bişey gelmeyince çıldırdım resmen hiç bişeye vakit bulamıyorummm valla eşimede izin alcak biraz olsun rahatlasam bari yoksa oynatcam uykusuzzmirmirmirmir
yani arkadaşlar hepimiz ortak sorunu bu huzursuzluk..... 10 dk dır uyuyyor şimdi uyandı uyancak off ya daha çamaşırım makinada asılcak bekliyo bebişde kucağımda uyuyor bıraksam uyancakk:mymeka:
ne zor işmiş kadın olmak yaff-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

EVET CNM GERCEKTEN ZORMUS BİDE SUREKLI MISAFIR GELINCE INSAN DAHADA ZORLANIYOR CAMASIRIM VARDI MISAFIR GELICEK DIYINCE TOPARLADIM BILIRSINIZ AKSAM 5TEN SONRA BEBEGIN KIYAFETLERININ DISARDA ASILI OLMASI İİ DEGILDIR E EVDEDE ASINCA KURUMAMIS NEMLI TOPLAYINCA KURUMUYO BIDE KOKUYOMU SONRADAN OFF COK SINIR BISEY BIDE BEN SEVERIM CAMASIRLARIM MIS KOKSUN UTULU HIZALI KATLANSIN AMA COCUK OLUNCA BUNLAR HEP GECTIKTI HEP GECIKTI-tatlicadiarzu- DISARI CIKIP GEZMEK HAVA ALMAK ISTIYORUM AMA COCUGU USUTUCEM DIYE CIKAMIYORUM , INANIN BENDE COOOOKK BUNALDIM COOOOKKKKKK:çok üzgünüm::bbo:

INSALLAH HEMEN GECER KISSS KORKTUM VALLA BIAN AKLIMA DERYA GELDI ONUN GIBI UCUNCU MEME VAKASI YASICAM SANDIM :1ninca:

NEDEN OLURKI ACEP?? SENDE OLE BI SORUN OLMADI DIMI:uhm:

Bılmem kı canım yag bezesıdır dıye tahmın ettım ama baska bırseyde olabılır derya olsaydı sor ona tarıf et belkıde aynısıdır umarım onemlı bırsey degıldır canım gecer hemencecık.. bende olmadı oyle bır sey..

Bı yere yapıstırmama gerek yok sutyenın arasında koyuyorum dırek yapıstırma yerı var ama emzırırken cıkarıp tekrar koyuyorum.. hıc rahatsız olcak bırseyı yok kı varlıgı nı anlamıyorum bıle ben.. emzırme sutyenı kullanıyorum cok rahat oluyor normal sutyenle rahat edemem zaten gecede kı dogumdan berı normal kalıp sutyen hıc takmadım zaten.. 3 cesıt emzırme sutyenı aldım dısardan bellı olmuyor gıyısıden normal sutyen gıbı duruyor ama bunaltmıyor bırde cıkarıp emzırmesı cok rahat ucunu acıyorsun sadece bılırsın gogus pedını de oraya koyuyorum ıste..

Meme kanseri belirtileri:

- Memede ele geçen kitledir. Özellikle sert- hareketsiz kitleler...

- Meme başının içeriye çökmesi...

- Meme cildinde çökme ve çekintiler olması...

- Meme derisinde kalınlaşma, kırmızılaşma, portakal kabuğu görüntüsü olması...

- Meme cildine ait damarlarda, lenfatiklerde belirginleşme, şişlikler...

- Meme başından kanlı akıntı gelmesi...

- Meme başı ve areolanın ekzamatik görünümü...

- Memenin bütünüyle büyümüş, kızarmış ve ödemli olması...

- Memede ağrı olması...

- Koltuk altında beze oluşması...
:uhm:
Meme kanserinde tümör çapı ile koltuk altı lenf nodu tutulumu hastalığın seyrini etkileyen en önemli faktörlerdir. Bu nedenle meme kanserinde uygun olgularda koruyucu tedaviyi yapabilme, yaşam kalitesi ve seyrinin iyi olması, ölüm beklentisinin azalması erken tanıya bağlı olmaktadır. Bunun sağlanabilmesi de eğitim, bilgilendirme ve tarama programlarının yaygınlaşması ile mümkün olmaktadır. Hedef meme kanserinin biyolojik olarak başlamasından sonra klinik olarak belirti vermeden tanı konulabilmesidir.

Meme kanseri tanı ve taramasında halen altın standart mammografidir. Mammografinin duyarlılığı %89-90’dır. Ancak %10-15 oranında kanseri belirlemekte yetersiz kalmaktadır.

Yanlış eksikliğin en önemli nedeni yoğun meme dokusu 30 yaşın altında meme yoğunluğunun yüksek ve yağ oranının düşük olması nedeni ile mammografi duyarlılığı sınırlı olmaktadır.

Meme kanserinde mammografi, tümörü elle hissedilir hale gelmeden yaklaşık iki yıl önce belirleyebilmektedir.

Mammografik ele gelmeyen kitle veya kötü huylu kireçlenme odakları saptandığında bunlar tel ile işaretlenmek sureti ile çıkarılabilir ya da mammografi veya US kılavuzluğunda bunlardan biopsi yapılır.

Meme kanseri erken tanı için prensipler:

20 yaşın üstünde – Her ay kendini muayene

(menstürasyonu izleyen hafta)

30-40 yaş arası Her ay kendini muayene

Her 3 yılda bir doktor muayenesi FM

Aile öyküsü olanlarda 1-2 yılda bir sono-mammografi

40-49 yaş arası Her ay kendini muayene

Her yıl FM

Her 1-2 yılda bir mammografi

50 yaş sonrası Her ay kendini muayene

Her yıl FM

Her yıl mammografi

töbee yarabbiiiiii aman allahım bızlerı korusun amiinnnn

Çocugu nıye usutesın hayatım yaa cocukta bıraz temız hava almıs olur hem evın ıcındekı havadan cocuk temız hava gorsun bıraz.. hıc olmadı dısarı cıkarmaya vakıt bulamadıgın gunler de bıle 15-20 balkona cıkar guzelce sarıp temız havayı almalı.. boyle eve alıstırır dısarı cıkarmazsan asıl o zaman cıktgıında hasta olur hemen alısmalı.. bız ılk gunden berı hep cıkrdık usutur demedık.. daha dogrusu esım sureklı dedı ama ben dınlemedım cıkarmazsak hasta olur sonra dedım.. ıyıde yaptım.. sende guzelce gııydır bebegı sar cıkın analı ogullu cekın temız havayı ıcınıze ıcınız acılsın yahuuu... sositososito

Serencım ya o kadar belırtının ıcınden sadece bır tanesı var dıye kanser olcak degılsın ya canım.. Allah korusun.. beze ınsanın her yerınde cıkabılrı koltuk altında da cıkmıssa hemen ona ısaret degıl muhakkak baska belırtıler var mı ? sen yınede aksatma kontrol ettır kendını doktora basvur danıs ama kafana da hemen kotu seyler getırme canım..

cok dogru dıyorsun cnm ama bızım buralar cok soguk b.cekmece sahıl tarafındayız denız tarafı hep esentılı ve ıstanbul ıcıne gore daha soguk gecende cıkarttım burnu tıkandı hır hır edıyo bugun cıkartıcaktım guneslıydı hava mısafır geldı anam mısafırım eksık olmuyokı mısafırler azalsa cıkartım dıyecem ozamanda kar yagar allah bılırkafamçokkarıştı ama ben karda bıle cıkartıcam en temız hava cunku:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…