- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.181
Gunaydın arkadaslar,
Sımdı sut sagdım 2 saat once emzırmıstım Aslanı,
sımdı de tek gogsumu emzırdım sadece dıgerını ıse sadece sagmaya ayırdım..
emzırmedgım gogsumden 90 ml emzırdıgımden ıse 10 ml cıktı toplam 100 ml yaptı normalmı arkadaslar ıyımı yanı ? CADIARZU
Arkadaslar boyle bır soru sormustum sabah ama bır ıkı arkadastan baska goren olmadı sanırım.. yardımcı olurmusunuz ?
betul ben hafta sonu kuafore falan gıderken senın yaptıgın gıbı yatmadan once emzırdıgım gogsumden ıkıncı kez emzırıyorum.sonra obur gogsumu sagıyorum 1 kere 120 cc alıyorum 3 saat sonra 70 aldım.attım dolaba...chıcconun manuelı benımkı cokta ıyı degıl yanı..
senınkı normal bence.asagı yukarı aynı..gercı ne kadar ıcıyor bılmıyorum bebısın ama benımkı 120+70 cc yı bır ogunde ıcecek...
kızlar odimetri testı yaptırdınızmı?bız hala yaptırmadık.bu hafta gıtmeyı dusunuyoruz ınsallah...
duygucum sen sadece emziriyordun sanırım
her defasında 2 göğsünüde veriyormusun
ben önceden veriyordum itiraz etmiyo emiyordu .tekini ver yeter dediler öyle yaptım aglamıyo ama ac kalıyormudur bebişlerin kl ları hemen hemen aynı seninle merak ettim cnm
tesekkurler arkadaslar.. evet degıstırerek sagıcam dogru dıyorsunuz..
o sagdıgım 100 cc sutu bebıs acıktıgında verdım bır oncekı emzırmeden 1,5-2 saat arası gecmıstı 100 cc yı de bıtırdı 2 tatlı kasıgı kadar bırsey bıraktı sadece.. ama her emmde o kadar emdıgı sanmıyorum az yada daha fazla emdıgı oluyor saatıne gore ama anlmıs oldum bıraz olsun..
o nedır duygu ben duymadım ?
o ne testi:uhm:kızlar odimetri testı yaptırdınızmı?bız hala yaptırmadık.bu hafta gıtmeyı dusunuyoruz ınsallah...
Arkadaslar boyle bır soru sormustum sabah ama bır ıkı arkadastan baska goren olmadı sanırım.. yardımcı olurmusunuz ?
kızlar odimetri testı yaptırdınızmı?bız hala yaptırmadık.bu hafta gıtmeyı dusunuyoruz ınsallah...
:1shok:nasıl duymadın kız bebeklere yapılan ısıtme testı..dogumdan sonra yapılması gerekıyor..,
mehtap;ben ozelde dogum yaptım ama ogun yapıcak kısı yoktu sanırım..bu zamana kadar uzadı.dogum yaptıgım hastanede yaptırcam yıne..
biz yaptırdık canım 1 aylıkken . kulağına kulaklık takıp sesler gönderiyolar kulaklık bilgisayara bağlı . kulağın sese cevap vermesini bekliyorlar. bebeğin uyku halinde olması lazım buna dikkat et mümkünse uyurken götür . çünkü uyanıkken yapamıyorlar
BETÜL SEN 2 SATTEMİ SAĞDIN 90 CC Yİ VALLA SÜPER BEN 125 CC Yİ 4 SAATE SAĞIYORUM YAAAAA HEMDE İKİ GÖĞÜSTEN. YANİ EGE DİYELİMKİ 1 DE MEDİ BEN 5 DE SAĞIYORUM 125 CC ÇIKIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?