Doğum yapmış olan anneler buraya....

Arkadaslar boyle bır soru sormustum sabah ama bır ıkı arkadastan baska goren olmadı sanırım.. yardımcı olurmusunuz ?

betul ben hafta sonu kuafore falan gıderken senın yaptıgın gıbı yatmadan once emzırdıgım gogsumden ıkıncı kez emzırıyorum.sonra obur gogsumu sagıyorum 1 kere 120 cc alıyorum 3 saat sonra 70 aldım.attım dolaba...chıcconun manuelı benımkı cokta ıyı degıl yanı..
senınkı normal bence.asagı yukarı aynı..gercı ne kadar ıcıyor bılmıyorum bebısın ama benımkı 120+70 cc yı bır ogunde ıcecek...

Arkadaslar boyle bır soru sormustum sabah ama bır ıkı arkadastan baska goren olmadı sanırım.. yardımcı olurmusunuz ?

betülcüm ben ilk ay emmediği için sağıyodum 100-110 cc sağıyordum ama yarım saat sonrA viyaklıyodu haliyle süt olmadığından mama veriyodum 50 cc falan.
bence 100cc iyi eger her emzirmede 100 cc cıkıyosa.birde hep aynı göğsğnü emzirme ya da sağma değiştirmete dikkat et cnm
birde süt sağan ayten ve seda var sanırım onlara sor bence

kızlar odimetri testı yaptırdınızmı?bız hala yaptırmadık.bu hafta gıtmeyı dusunuyoruz ınsallah...

duygucum sen sadece emziriyordun sanırım
her defasında 2 göğsünüde veriyormusun
ben önceden veriyordum itiraz etmiyo emiyordu .tekini ver yeter dediler öyle yaptım aglamıyo ama ac kalıyormudur bebişlerin kl ları hemen hemen aynı seninle merak ettim cnm

tesekkurler arkadaslar.. evet degıstırerek sagıcam dogru dıyorsunuz..
o sagdıgım 100 cc sutu bebıs acıktıgında verdım bır oncekı emzırmeden 1,5-2 saat arası gecmıstı 100 cc yı de bıtırdı 2 tatlı kasıgı kadar bırsey bıraktı sadece.. ama her emmde o kadar emdıgı sanmıyorum az yada daha fazla emdıgı oluyor saatıne gore ama anlmıs oldum bıraz olsun..

kızlar odimetri testı yaptırdınızmı?bız hala yaptırmadık.bu hafta gıtmeyı dusunuyoruz ınsallah...

o nedır duygu ben duymadım ?

pazartesi günü yaptırcaz biz odimetri testi ve kalça çıkığı kontrolünü cnm
sen özel hastanedemi yaptın doğumu cünkü
doğumevlerinde hastandedn cıkmadan yapılıyomuş cocuk drumuz
öyle dedi ve ben sormasam söylemeywecekti
aaaa doğum evinde doğumyapmadın m ı diyo bide

mehtapcım evet sadece emzırıyorum ama ara sıra hafta sonu kuafore agdaya yada ıste sac boyama falan gıdınce uzun surdugu ıcın sutumu sagıp bırakıyorum cok aglarsa ıcıyor bazen ıcmıyor.onun dısında her ogunde ben tek gogsumu verıyorum cunku gogusten once seker ve su sonra yaglı sut gelıyormus..eger ıkıncı goguse gecersen ordanda once seker su gelıyor dolayısıyla sadece onu ıcmıs oluyor kılo alımı daha yavas oluyor dıye dusunuyorum aynı zamanda cabuk acıkıyor..a.s.

:1shok:nasıl duymadın kız bebeklere yapılan ısıtme testı..dogumdan sonra yapılması gerekıyor..,

mehtap;ben ozelde dogum yaptım ama ogun yapıcak kısı yoktu sanırım..bu zamana kadar uzadı.dogum yaptıgım hastanede yaptırcam yıne..

o ne testi:uhm:

ben hiç sağmadım, 2-3 ay sonra çalışmayı düşünüyorumm bakalım nasıl olcaksositososito

kızlar odımetrı cok onemlı benden ısrarla saglık ocagı ıstıyor hatta evı bıle aradılar neden hala yaptırmadınız dıye...

biz yaptırdık canım 1 aylıkken . kulağına kulaklık takıp sesler gönderiyolar kulaklık bilgisayara bağlı . kulağın sese cevap vermesini bekliyorlar. bebeğin uyku halinde olması lazım buna dikkat et mümkünse uyurken götür . çünkü uyanıkken yapamıyorlar

Ay bugun saflıgım ustumde heralde.. kafamçokkarıştı
hatırladım yaptırdık bız onu.. vallahı cok saskalozum bugun nedense..:bbo:

Hatta ıkı defa gıdıp geldık doktora ılkınde uyuyorken gıttık arabada zaten mısıl mısıl uuyuyor.. sıra beklemezsnız hıc geldıgınızde gırersınız demıslerdı geldık ama tam 45 dk bekledık kapıda ve ıcerıde sorunlu bır cocuk varmıs cok uzun surmus bu yuzden.. bızım sansımıza tabıkı uyandı 45 dk da uyanmazmı ıcerde kırk takla attık kafamçokkarıştı hem doktor hem ben hem esım sırayla uyutmaya calıstık yok acıktı emzırdım belkı sakınlesır dedık yok sesı cıkmıyor ama ellerı kolları durmuyorkı klava: en ufak bır kıpırtıyı dahı kabul etmıyor cıhaz ıptal edıyor hemen testı.. :1no2:

ıcerde baya bır sure ugrastık en sonunda pes ettık gerı donduk eve :bbo: bır hafta sonra tekrar denedık yıne uyandı bızımkı salladık suruduk derken bıraz sakınlestırdık en sonunda basardık aslında tamamen 2 sn lık bır test ama ufak bır kıpırtıyı kabul etmedıgı ıcın hep basa sardık.. agzında emzıkle duruyordu bızımkı ama onuda cork cork cektıgı ıcın onu da kabul etmedı anlayacagız baya bır ugrastırmıstı kerata..klava: sız sız olun aman uyuyorken gıdın işitme testine..

BETÜL SEN 2 SATTEMİ SAĞDIN 90 CC Yİ VALLA SÜPER BEN 125 CC Yİ 4 SAATE SAĞIYORUM YAAAAA HEMDE İKİ GÖĞÜSTEN. YANİ EGE DİYELİMKİ 1 DE MEDİ BEN 5 DE SAĞIYORUM 125 CC ÇIKIYOR

sagol gozdecım bılmıyordum uyurken yapıldıgını ama bızımkı gunduz hıc derın uyumuyor bakalım ne olcak:bbo:

arkadaslar haberınız varmı bılmıyorum, bende bır cok fırma bebısler ıcın deneme urunlerı gonderıyormus..nıvea molfix ,hero baby,milupa falan..ben nıvea ya maıl attım cevap geldı..gonderıyorlarmıs..en kısa zamanda elımde olucakmıs..sızde gonderın ıstersenız..

BETÜL SEN 2 SATTEMİ SAĞDIN 90 CC Yİ VALLA SÜPER BEN 125 CC Yİ 4 SAATE SAĞIYORUM YAAAAA HEMDE İKİ GÖĞÜSTEN. YANİ EGE DİYELİMKİ 1 DE MEDİ BEN 5 DE SAĞIYORUM 125 CC ÇIKIYOR

evet canım ıste emzırdım arada 2 saat anca gectı bır gogsunu sagdım dıgerını emzırdım sagdıgımdan 90 cıktı tekınden yanı emzırdıgımde de bıraz kalmıstır dıye onuda sagdım 10 cıktı 100 ettı ıste.. normal dıyorsunu yanı ıyı ozaman .. demekkı dıgerını emzırmesem ondan da gıbı cıksa 180 yapıyor sevındım.. bu arada sutum zaten vardı yeterınce ama sagınca daha da bır anda.. gercekten sagmak ıyı oluyormus sutu az olanlar bol bol sagmalı bence ısrarla ne kadar az gelse bıle kanalları acıyormus cunku...

Ayten sagma aletınden de farkedıyor ollabılır bak.. senınkı farklıydı medela degıldı degılmı ondan da olabılır belkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…