- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.021
bebeği yemek yerken reklam seyrettirenler varmı yada tv seyredenler çok yanlışmış ama bende yapıyorum açık olunca hele reklam oldumu bakıyor birde o yazıları okuyunca hep tv yi kapatır oldum
Allah nazarlardan korusun topik canlanmış
kızlar bu arada ben 52 kiloyum boyum 1.60 topuklu ile 1.65 zemuszemus
bindiririm betülcüğüm ne demek efkar dağıttırırım sana kafan dağılsın kocişin gelene kadar
Gunaydın anam ne cene calmısınız yaa en sevmedıgım sey gecmıs okumak benı buna mecbur bırakmayınn.. :mymeka:
Keske benım kocam olaydıı...... :sinifsinif:yazısırdık burdan.. :kedi:
Canım merak etme ramazan sana ıyı gelecek en az ıkıye katlarsın kılolarını... :roflol: lülülülülülü
saane kız sapıkmısın nesın onu alacak olan dusunsun kucukmu buyukmuu... :roflol:
Benıde bındurumusuunn.... :tomato:
senden önce annem vurdu bitane sekerimmm ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kal bencede 50 kiloda yohsam gelip dövecem seniiiiklava:
bindiririm betülcüğüm ne demek efkar dağıttırırım sana kafan dağılsın kocişin gelene kadar
betüüşşşş betüşşşşş ısırıcam şimdi seniiiii:mymeka:hicoş senin takip çizelgen niye gözükmüyo bacımmm
senden önce annem vurdu bitane sekerimmm ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hicoş betüşşş mini cooper lar küçük oluyor siz binerseniz betüş ile ikizniz bize yer kalmaz kiiiikaydirigubbakcemile3:roflol:
hicran betül bu derya size kılolumu demek istedi dimdi hee delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?