Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla bende yemek faslında reklam açr oldum mecburen yohsam yemiyoz zilli işte neyapayım anacım mecbur yanii ama bizimki normalde zaten bakmıyor bi tek reklammm .bide baby tv de kuklalara bakıyor arada 3-5 dk sonra sıkılıyor

ben iki saattir geçmişte debeleniyom yok öle yağma okuyacaksın mesajları cevaplayacaksınnn:roflol:

ya kızlar hepinizde adet gecikmesi yaşandı gibi yanlışmıyım benimde doğumdan beri adetlerim 27-28-30 gün değişti hep bu ay 30. günümdeyim ama tık yok gerçi biraz karnım belim ağrıyom olcam sanırım ama inşallah bi sürpriz çıkmaz bendede gerçi belim ağrır adetimden 1 gün önce falan ama bu dzensizlik canımı sıkıyor benim yaa offf

senden önce annem vurdu bitane sekerimmm ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oda bişiimi benim annen ne uğraşıyon hala hasta olcxen rejimdi mejimdi diye hasta olcan iyi kilon diyorrrrrrrrrrrrr:1shok::1shok::1shok: anam beni zayıs sanıyor kızlarrr :roflol::roflol:CANIM ANNEM BENİMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mevlüdecim arabanın nesine bincen gııı gerçi sen miniksinn sığarsın ama bi daha düşün derim hicran ve betül var arabadaaalülülülülülüballarım şaka yapıyom ben sizi çok seviyom yüzünüzün güselliği yeeter be hemde kilolu değilsiniz zatennna.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…