Doğum yapmış olan anneler buraya....

Mujdecım esının dogum gunuymus, nıce mutlu saglıklı yıllara ersın ınsallah sızlerle bırlıkte.. a.s.
Yalnız oyle suprız hazırlık fılan sonra cocugu bırakıcagınız kendını cok yorma aman haaa.... :jeyyar:

tabii tabiii olmaz işte affetmicez senüüü fazla yağ yapma kilomuzu çoğaltmaaaa:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

kızz canan yazımı görmedinmi, diyorumki senin oğlan pek tatllı ama pipisimi küçük neee diyorummm huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canuum boyut önemli değildir bu işlerde..önemli olan işlevi..mesala çişini iyi yapabiliyormu sen ona bak :dilcikar:lülülülülülü..hem resimde öle çıkmış..koskocamn pipisi var benim oğluşumun.bir de 1 aydır falan dötünü her açtığımda eli orda..pipisini çekiştirip duruyo velert.valla bazen koparacak sanıyom.oğlum o sana lazım olacak şinçik elleme diyom amaa anlamıkii..bunlarında her erkek te olduğu gibi elleri oralarında.daha bebeklikten başlıyorlar..pislükkleeerrrr..lmaz::mymeka:

Kız ne acıklama yapıyon su sapugaa..... naniknanik kızı olsa onun ıcın bakıyo dıcem ama o da yok...
AY CANAN sırnaşık şeyay hakkaten hep elleri şeylerinde aynen çekip çekip duruyooo uzuyacak diye korkuyorummm....

Nıye korkuyorsun kı canım.... :jeyyar:

ben 60 kıloyla hamıle kaldım..78le doğurdum..3500 doğdu..ama ilk iki ay bi tuhaf oldum bişi yiyemedim..o ara gitti işte .annemlere gittiğimde tartılıyodum.ayda ıkıkez gıderdık..inanamıyodum herseferınde bi 3 5 kılo gitmiş oluyodu..sonrasında rejım yapim dedimpek bişi farketmedi..56da kaldım..idealim 53 oysakii..senelerdir bi veremem o 3 kıloyu..şöyle rahatyüzdüğüm bi yaz geçirseydim verirdim..bebekle annem felan ilgilenicek..ben hergün denız 3 5 saat geçiricem..gece hoplicam zıplıcam..acayıp yarardı..göbeğim göğüslerimçok sarktı çünki..bu kış plates yapıcam yada seneye yazı beklicem..ikinccide kararsızım..yoksa hemen meme kaldırma yaptırırdım valla..bide varis tedavimvar kışa..ha bide diş:)hepten kaporta deişcek yani..

müjde yani senin bu sınıf farkından o kadar etkilenmişim ki akşam rüyama girdi.rüyamda ayten de vip üye olmuş kırmızı renk olmuş..sonra ben de para verecem olacam güyaa..diyorum ki burda birisi yapmasın bişey hepimiz kıskanıp aynısını yapıyoruz..sonra ayten in 2 çocuğu varmış.biri de kız mış.aynı aytene benziyor.ayten de çok çıtır.ayy diyorum yakından ne kadar gençsin öle.hiç 33 falan göstermiyon.sanki 19..amannnnnnnnnn ben çok rüya görüyom ya..dr. a sordum.antidepresanlar çok rüya gördürürmüş bir de sanki o olayı gerçekten yaşıyormuş gibi yapıyormuş ki öle de oluyorum hakketen de..

canım senin boyun kaç
uzun gibi geliyo bana fotolarda
gayette hoş ince görünüyorsun

şimdi burda bubası en zengin ama kocası en züğürt benim sanırım:)şinci benim sınıfım ne oluyoo..bubadan 5nci sınıf burjuva kocadan 5nci sınıf meeemur olduguma göre benimbi sınıfım yok..mal sahibii mülkk sahibiii hani bunun ilkk sahiibiii..bırakın sınıfları gelin canlar bir olalımm huuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…