- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.041
hicoş betüşşş mini cooper lar küçük oluyor siz binerseniz betüş ile ikizniz bize yer kalmaz kiiiikaydirigubbakcemile3:roflol:
Boşver donurum ben senı gezdururun genıs genıs yayılırık benım arabaya ben one sen arkaya sıkma canını.... :teselli:
hicran betül bu derya size kılolumu demek istedi dimdi hee delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mevlüdecim arabanın nesine bincen gııı gerçi sen miniksinn sığarsın ama bi daha düşün derim hicran ve betül var arabadaaalülülülülülüballarım şaka yapıyom ben sizi çok seviyom yüzünüzün güselliği yeeter be hemde kilolu değilsiniz zatennna.s.:1hug:
tabii tabiii olmaz işte affetmicez senüüü fazla yağ yapma kilomuzu çoğaltmaaaa:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:
kızz canan yazımı görmedinmi, diyorumki senin oğlan pek tatllı ama pipisimi küçük neee diyorummm huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kız ne acıklama yapıyon su sapugaa..... naniknanik kızı olsa onun ıcın bakıyo dıcem ama o da yok...canuum boyut önemli değildir bu işlerde..önemli olan işlevi..mesala çişini iyi yapabiliyormu sen ona bak :dilcikar:lülülülülülü..hem resimde öle çıkmış..koskocamn pipisi var benim oğluşumun.bir de 1 aydır falan dötünü her açtığımda eli orda..pipisini çekiştirip duruyo velert.valla bazen koparacak sanıyom.oğlum o sana lazım olacak şinçik elleme diyom amaa anlamıkii..bunlarında her erkek te olduğu gibi elleri oralarında.daha bebeklikten başlıyorlar..pislükkleeerrrr..lmaz::mymeka:
AY CANAN sırnaşık şeyay hakkaten hep elleri şeylerinde aynen çekip çekip duruyooo uzuyacak diye korkuyorummm....
Kız ne acıklama yapıyon su sapugaa..... naniknanik kızı olsa onun ıcın bakıyo dıcem ama o da yok...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Nıye korkuyorsun kı canım.... :jeyyar:[/B]
bide rüyalar tersine çıkarmış canancım:))oyyy:))
ben 60 kıloyla hamıle kaldım..78le doğurdum..3500 doğdu..ama ilk iki ay bi tuhaf oldum bişi yiyemedim..o ara gitti işte .annemlere gittiğimde tartılıyodum.ayda ıkıkez gıderdık..inanamıyodum herseferınde bi 3 5 kılo gitmiş oluyodu..sonrasında rejım yapim dedimpek bişi farketmedi..56da kaldım..idealim 53 oysakii..senelerdir bi veremem o 3 kıloyu..şöyle rahatyüzdüğüm bi yaz geçirseydim verirdim..bebekle annem felan ilgilenicek..ben hergün denız 3 5 saat geçiricem..gece hoplicam zıplıcam..acayıp yarardı..göbeğim göğüslerimçok sarktı çünki..bu kış plates yapıcam yada seneye yazı beklicem..ikinccide kararsızım..yoksa hemen meme kaldırma yaptırırdım valla..bide varis tedavimvar kışa..ha bide diş:)hepten kaporta deişcek yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?