Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızz ismetin ne güzel saçalrı uzamış öle..maşşlh yaa çok çekiçi yakışıklı delükanlı olacak velet büyünce..haftasonu satmazsanız tunayı ismeti serrayi yiycem..inş. aslı da geir.eşim diyo ki bak canan senden başkası gelmez gitme diyor.ya bu sefer gelecekler diyorum.sen öle san diyo bana.kızlar beni mağdur etmeyin nolurr.sonra eşim yine sen çok safsın der bana..mafoldumbenmafoldumben

165 boyum..ama hep topuklu giyerim dolayısıyla 170 e satarım ihaleyi:)eksık olma serapcım..ince gözükmek yetmıyo işte takıntılar var hemde kollarım bacaklarım güdüktür:)

ayyy delüüüüüüüüüüü rüyan çok hoşuma gittiiii.......... Şeniz

cinsin cin maşallah felfecir i tersten okuyo kömürlerin cicim:)iyiniyetli diyelim biz ona:)

))))))))))))))))))))) ..efeett cinim ama adam çarpmayanlardanım...emme velekin iyi niyetliyimdir.bak bu huyumu çok severim..herkesi de benim gibi sanarım..gözlerim iri olduğundan fırıl fırıl görünür.oğlum da bana benzemiş..:1shok::1shok:

valla genelde benim rüyalar ters çıkyor.demekii bizim ayten kartımış..))kaydirigubbakcemile3 bir de vip üye olamayacaz demmki biz..fakiriz))) kaydirigubbakcemile3:tomato:

:roflol::roflol: valla canancım daha yeni bizim miras malı bir yer vardı orayı bu senenin sonunda satılacaktı ordan 1 ev parası gelecekti bana, ama maalesef abim batırmış bizim beyaz eşya mağazasını dükkanı sattık borçları ödedik. vallaa 2 haftadır aslında çok can sıkıcı olaylar yaşadım belkide ona istinaden görmüşsündür rüyayı, vallaa ben fakirliğe devam ediyorum vmafoldumben neyse sağlık olsun

öznurcumm canımcımm ben geçen sene agustos annelerine takılmaya başladıgımda aynı anda buraya da başlamıştım çünkü benim eylülde dogum yapma ihtimalide oldugu için. hoşgeldinn canımm.
kızlar ben Öznur'u tanıyorum hatta yüzyüzede tanıştık kendiside kızıda çıtı pıtı birşeydir. oda kartalda oturuyor. Öznurcum ben uzun zamandır tatildeydim yeni geldim.
günaydın kızlar muhabbetiniz bol olsun ben de nickimi değiştircem ne zamandır nick bulamıyom doğru düzgün
aynen bende.
canancımm benimkide aynıı bizimkinin pipisi gerçekten küçük ama görenler de söylüyorlar zaten.
bir gidip geldim oo sayfalar birikmiş valla benim tontiş durmuyor birazdan uyur rahat rahat sohbetinize katılırım güzeller.
Herkes kilo ve boylardan bahsedilmiş ben memlekette 2-3 kilo daha vermişim 52-53 arası gidip geliyorum benim boyumda kısa içinizde en kısa benimdir sanırım 1,50de boy. kilomun 47 olması lazım az kaldı biraz daha bogazı kıstıkmı tamamdır.

ulen patik misin nesin döverim senii o olurr şu canana akıl verip durmaaaa, ben bir kerem daha genç bir kızım hattaa ben daha bakireyim bile elime erkek eli değmedi. doğurdun diyeceksiniz siz şimdi bana bende size diyeceğim doğurmadım sezeryan oldum naniknanik

üzüldüm kıss valla.yine de bir umudun varmış ama uçmuş gitmişş.allhım sana başka yerlerden versin..önce sağlık olsun.fani dünya sağlık dışındaki şeylere çok can sıkmaya değmez..opuyorumnanaktan:teselli:

evet sağlık olsun en önemlisi o ne yapalım zaten evimiz yoktu şimdi gene yok değişen bişey yok yani.

canım kredi çekmeyi düşünmedinizmi hiç
bu ara ev kredileri düşüşte
valla biz krediyle aldık evi yoksa hayatta alamazdık
halada borcunu ödüyoz 3 senemiz kaldı
yinede ipek okula filan başlamadan bitirmiş olucaz inşallah

pipilerden girmişsiniz sohbete biz de 6. ayda bi başladık pipi sündürmeye 1 hafta öncesine kadar sündürdü. ben de koparacan sapık diyodum ama şimdi bıraktı allahtan şimdi sadece göbeni kaşıyo tipik türk erkeği işte noooolcek :mymeka:

bizim kazancımız kredi ödemeye yetmiyor canım yaaa.:1ninca:

bizimki ise kulak hastası
kulağımı tutmadan uyumuyordu
yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum
yanımda yatırmamaya çalışıyorum artık
şimdide kendi kulağını tutup uyuyor:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…