- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.061
Kız ne acıklama yapıyon su sapugaa..... naniknanik kızı olsa onun ıcın bakıyo dıcem ama o da yok...
ne sapığı kıs ben görüneni söylüyom işlev önemliymiş sen kendini kandır :roflol: güleyim bari :roflol::roflol:lülülülülülü
müjde yani senin bu sınıf farkından o kadar etkilenmişim ki akşam rüyama girdi.rüyamda ayten de vip üye olmuş kırmızı renk olmuş..sonra ben de para verecem olacam güyaa..diyorum ki burda birisi yapmasın bişey hepimiz kıskanıp aynısını yapıyoruz..sonra ayten in 2 çocuğu varmış.biri de kız mış.aynı aytene benziyor.ayten de çok çıtır.ayy diyorum yakından ne kadar gençsin öle.hiç 33 falan göstermiyon.sanki 19..amannnnnnnnnn ben çok rüya görüyom ya..dr. a sordum.antidepresanlar çok rüya gördürürmüş bir de sanki o olayı gerçekten yaşıyormuş gibi yapıyormuş ki öle de oluyorum hakketen de..
cinsin cin maşallah felfecir i tersten okuyo kömürlerin cicim:)iyiniyetli diyelim biz ona:)
valla genelde benim rüyalar ters çıkyor.demekii bizim ayten kartımış..))kaydirigubbakcemile3 bir de vip üye olamayacaz demmki biz..fakiriz))) kaydirigubbakcemile3:tomato:
öznurcumm canımcımm ben geçen sene agustos annelerine takılmaya başladıgımda aynı anda buraya da başlamıştım çünkü benim eylülde dogum yapma ihtimalide oldugu için. hoşgeldinn canımm.herkese günaydınnnnnnnnn zemuszemus
nasılsınız kızlar ??????? akşam resim koyamadım misafirim vardı benim böcük uyuyor uyanmadan koyim hemen bekleyin anacum döncemmmm
kız aslı sendemi burda takılıon aşkolsun insan bi haber verirlmaz:
canan çok komiksin he sabah sabah güldürdün beni ist. kartal da oturuyorum cnm aslında bi mesleğim var muhasebciim ama kızıma doğum yapmadan 2 ay önce bıraktım işi mecburençünkü ailem ist. da oturmuo annem olsaydı yakınımda çalışmaya devam ederdim tekrar düşünüom ama kızıma kimselere baktırmaya kıyamıom :gitme: bakalım kısmet
aynen bende.günaydın kızlar muhabbetiniz bol olsun ben de nickimi değiştircem ne zamandır nick bulamıyom doğru düzgün
canancımm benimkide aynıı bizimkinin pipisi gerçekten küçük ama görenler de söylüyorlar zaten.canuum boyut önemli değildir bu işlerde..önemli olan işlevi..mesala çişini iyi yapabiliyormu sen ona bak :dilcikar:lülülülülülü..hem resimde öle çıkmış..koskocamn pipisi var benim oğluşumun.bir de 1 aydır falan dötünü her açtığımda eli orda..pipisini çekiştirip duruyo velert.valla bazen koparacak sanıyom.oğlum o sana lazım olacak şinçik elleme diyom amaa anlamıkii..bunlarında her erkek te olduğu gibi elleri oralarında.daha bebeklikten başlıyorlar..pislükkleeerrrr..lmaz::mymeka:
ah aytenim yaaa bi ev alacaktın onu da alamayacan yaniiii...tüh valla üsüldümmm.....aman sağlık olsun yeter ne edekkk...
:roflol::roflol: valla canancım daha yeni bizim miras malı bir yer vardı orayı bu senenin sonunda satılacaktı ordan 1 ev parası gelecekti bana, ama maalesef abim batırmış bizim beyaz eşya mağazasını dükkanı sattık borçları ödedik. vallaa 2 haftadır aslında çok can sıkıcı olaylar yaşadım belkide ona istinaden görmüşsündür rüyayı, vallaa ben fakirliğe devam ediyorum vmafoldumben neyse sağlık olsun
evet sağlık olsun en önemlisi o ne yapalım zaten evimiz yoktu şimdi gene yok değişen bişey yok yani.
canım kredi çekmeyi düşünmedinizmi hiç
bu ara ev kredileri düşüşte
valla biz krediyle aldık evi yoksa hayatta alamazdık
halada borcunu ödüyoz 3 senemiz kaldı
yinede ipek okula filan başlamadan bitirmiş olucaz inşallah
pipilerden girmişsiniz sohbete biz de 6. ayda bi başladık pipi sündürmeye 1 hafta öncesine kadar sündürdü. ben de koparacan sapık diyodum ama şimdi bıraktı allahtan şimdi sadece göbeni kaşıyo tipik türk erkeği işte noooolcek :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?